en stor kartong med raketer!!

Hej! Snart börjar gästerna ramla in och vi har en stor kartong med raketer som dom vart och lämnat. Herregud hur ska detta funka? Men vet inte om jag kommer blogga mer ikväll för kommer inte hinna och vem fan sitter vid datorn på nyårsafton? Inte jag i sånna fall! Sen lite senare kommer linnea hit och sover här, tror jag? Men hörs vi inte mer innan tolv så önskar jag er gott nytt år. pusshej!

the dress


så vad tycker ni? Diggar ju mitt elektriska hår där i slutet. Guuulligt. Men jag sket förresten i lösnaglarna. Blev inge bra och förstör bara naglarna. Men ja detta är min nyårsoutfit eller vad man säger :)

typ klar?

fixfixfix. Håller fortfarande på att fixa mig lite granna. Har provat linnnet/klänningen med leggings till och det blev skit snyggt! Ni får se sen :). Men jag är nog ändå så gott som klar nu. Bara tre timmar kvar tills alla kommer..Suck! Men skitsamma. Är atm ensam hemma just nu så det är nice. Börjar bli ganska hungrig nu så ska nog fixa iordning en macka. Dvs min frukost! Hehe jag är lite seg. Men nu har jag inte tid för bloggen. Måste städa mitt rum. Ser ut som ett bombnedslag! Herregud. Vi hörs sen. 

liten tjuvkik(eller vad det heter)på hur jag ser ut just nu. Nice va :)?

fixfixfix!

godmorgon kära bloggläsare! Har ni sovit gott? Jag har sovit asbra! Vaknade för ett tag sen och har redan hunnit dusha och sminka mig lite. Ikväll blire party! Haha eller? Ska prova mina kläder som jag ska ha ikväll så det ser bra ut. Ni får se sen :). Men ska föna håret lite nu och sånt. Vi hörs sen!

bild från igår!

-

orkar verkligen inte blogga. Ska stänga av datan nu och kolla på tv. Vi hörs imorrn allesammans!

då var det slut

Jaha..Då var det slut. Trodde det skulle vara längre än en timme. Men om man bara kunde se ut som dom. Dream on lixom.. Shit blir ju deprimerad men från och med imorrn ska jag börja träna! Och äta nyttigare. Kanske man någon dag ser ut som dom? Haha nejdå skoja bara. Men träna ska jag börja göra iallafall. Det blir ju awesome! Men nu ska jag ladda ner en film så hörs vi väll sen!

victoria's secret

Hej! Blev ingen solning. Men istället ska jag bänka mig framför tvn moch kolla på victorias secret. Ska ni se det :)? Så ja ska fixa lite gott och så. Vi hörs sen :)

ajuste!


För några dagar sen fick jag ett jätte fint doftljus av min bästavän Linnea. Luktar så otroligt gått och jag absolut älskar det! Ska tändas på nyår i think :). Men tack världens bästa. i lööööve you

the ugly truth


Haha mitt fula öga osminkat eller? Jorå! Men drar ner till centrum ändå och solar nu. Ganska nice faktist och hoppas att man får lite färg. Snyggt nu till nyår! Men vi hörs sen :D!

centrum en snabbis

Hej! Var nere i centrum en liten stund och köpte blandannat lösnaglar. Inför imorrn såklart ;). Sen var jag och köpte raketer också. Så nu äre laddat med raketer här hemma. Har precis käkat också. Fick bli kycklingsallad. Såååå gott! Så nu är jag mätt och glad. Haha. Ikväll så vet jag inte riktigt vad det är planerat. Kanske drar ner och solar. Vill ha lite färg till nyår men känner att det kanske är onödigt eftersom att man inte blir så brun efter bara en gång. Aja får se :).. Men slänger in bild på det jag köpte nu så hörs vi sen. Pusshej!

Lösnaglar;
Lindex 80 (?) kr
trosor; Lindex 30 kr rea
bomullstussar(?); kicks 20 kr

ansiktsmask

Hej! Sitter med ansiktsmask just nu och den ska ut om ca 5 minuter. Så hinner skriva ett snabbt inlägg. Har precis dushat och det var fan döööskönt. Stog ett jävla tag i dushen. Så fräsh är jag nu! Men runt två kommer pappa och hämtar mig för då blire att handla lite raketer och sånt till nyår. Jävlar vad det ska smällas! Känner på mig att denna nyår kommer slå alla. Kommer bli så jävla nice :D! Men nu rinner tiden bara iväg och jag ska ta bort min ansiktsmask som luktar choklad. Vi hörs sen!


dag 13- två saker jag längtar efter

ojojoj den är lätt! Jag längtar tills jag åker till grekland i september. Shiit har inte vart utomlands i ett sånt varm land på flera år så gah va jag längtar :D! Sen så längtar jag tills jag ska åka i london vilket jag tror sker i april/maj. Har inte bokat något än men det ska fixas! Kommer bli asnice ju. Åka utomlands två gånger 2011 kan det bli ett bättre år?


extremt jobbig huvudvärk..

oh herre vilken huvudvärk jag har. Aja godmorgon alla söta! Sovit gott? Själv så har man sovit som en stock. Vaknade för typ en kvart sen så ligger fortfarande i sängen. Idag så har jag inte sååå mycket planerat. Ska fixa lite inför nyår och så. Shit tänk att det är nyår imorgon (?!). Har gått för jävla fort det här året. Men snart ska jag iallafall gå upp. Ta en huvudvärkstablett,dusha och ha i en annsiktsmask! Så vi hörs sen :)!

movietime

Nu ska jag leta efter någon bra film. Har tvättat bort sminket,smörjt in mig och smörjt in mina läppar som en galning. Så jäkla torr på vintern! Men nu ska jag krypa ner i sängen och se en rulle. Vi hörs imorrn :).


trööööööööött.

Hej! Hm..skrev ett inlägg och publicerade det förut men verkar inte som om det sparades? Iallafall så träffade vi inte samuel. Drog istället till coop och fikade och så. Drog sedan hem och käka och sen efter det hem till linnea igen. Så har vart där hela kvällen och kom nästan precis hem. Orkar inte skriva något långt inlägg nu för är astrött. Så ska väll snart tvätta bort sminket och borsta tänderna. Vet inte om jag orkar skriva något mer idag. Det återstår att se, right :)? Pusshej!


-

Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår men linnea sov här så orkade inte. Iallafall så var vi med linus på kvällen. Drog runt elva tiden skulle jag tro? Och när jag och linnea kom hem så somnade vi nästan på direkten. Aja nu har vi precis fixat oss lite och ska träffa samuel idag. Nice! Men slänger in en outfit så hörs vi sen. Pusshej!

Tröja;
h&m linne; h&m jeans; gina armband; gina!

oups I did it again...

Glömde lägga in dom här dagarna igår igen så gör det nu!
dag 11- tio sanningar om mig 
1. jag kan lätt bli på dåligt humör och bli irreterad men då får jag dåligt samvete
2. jag kan lätt börja gråta om någon ska lämna mig eller om jag ska lämna någon
3. Jag kan inte rapa (haha)
4. Jag hatar mitt utseende och min kropp. Har alltid gjort och kommer alltid att göra
5. Jag tror på andar och blir lätt rädd när det är mörkt och man hör något konstigt ljud
6. Jag tror på ett liv efter döden
7. säger jag något fel kan jag lätt bli generad
8. jag klarar inte av att stå framför många människor och läsa upp något. Är väll typ scenenskräck
9. jag älskar att sjunga men det låter förjävligt och låter ingen få höra det
10. jag biter på naglarna :$ måste sluta!
dag 12- någon jag saknar
Oj finns så många jag saknar. Vänner, djur? Men mest av allt saknar jag min mormor,morfar,farmor och farfar. Visst så hade jag bara träffat och ''kännde'' min mormor och farfar. Både morfar och farmor dog innan jag föddes så har inget minne utav dom. Men det är dom personerna jag saknar allra mest. Bara att ha någon av dom där. Jag har faktist min låtsasmorfar kvar men även om vi inte ens är släkt så är det han som vart min morfar under alla åren. Men ja så svaret på det är väll att jag saknar alla dom!

hemma hos linnäääa

Hej! Sitter hemma hos linnea nu. Kom hem för ganska längesen och fyfan va kallt det är ute! Stog och vänta på bussen i typ 20 minuter och mina fötter verkligen domnade bort. Ushushush! Men var ju i haninge idag och shoppade loss. Nej men fick med mig en hel del iallafall. Men nu är jag somsagt hemma hos linnea och har precis käkat. Ska slänga in lite bilder på det jag köpt sen kommer brorsan och hämtar oss så drar vi och köper lite goooodis. Vi hörs sen :)!

tröja; gina 199 kr

armband; gina 75 kr rea!

snygg(!!!!!)randig tröja; h&m 75 kr rea
puderborste; h&m 40 kr

mysig tjocktröja; cubus 129 kr rea
Ja som ni ser så köpte jag nästan allt på rea. Asnice! Var sjukt mycket snyggt på rea men tyvär så fanns det inte i min storlek. Men lite sker fick jag med mig hem och är jätte nöjd med allt :)

outfit


Tröja; gina,linne; h&m, jeans; gina

haninge idag

godmorgon cuties! Shit va trött jag är. Ställde alarm på mobilen redan klockan åtta imorrse.. Men somnade om till typ halv nio. Nu har jag precis dushat iallafall och idag bär det av mot haninge med linnea. Får se om jag får med mig något hem. I hope so :). Men nu ska jag  iallafall föna håret och så. Vi hörs sen!



något fel på min header?

Hm...Verkar vara något fel på min header. Iallafall på min dator. Aja är för trött för att fixa det nu. Gör det imorrn eller något. Puss!

trött!

Hej! Shit vad trött jag är! Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Har vart hemma hos linnea och myst. Kollade lite på tv och så. Innan var vi hos mig och då fick jag ett doftljus av linnea. Aaaaaw! Jättegulligt var det :). Men nu är jag hemma och är sjukt trött. Bjuder på några bilder från ikväll för sen ska jag typ sova. Ska upp tidigt imorrn för då bär det av till haninge med linnea! Så vi hörs väll imorrn. Puss!

bästis 


haha lite rolig bild, jag ser blond ut! 

sen avslutar jag med en liten failad bild :)

dag 10- tre saker som finns i mitt rum


mitt ''sminkbord''

min garderob med lite utav mina kläder. Dom andra ligger lite här och där och i en garderob i hallen

och till sist min dator!

outfit!


Tröja; h&m
jeans; gina tricot

bad day

godmorgon! Sovit gott :)? Jag har sovit asbra. Vaknade bara med huvudvärk. Somvanligt..Men nu har jag precis fixat mig och känner att detta inte är min dag. håret är en katastrof. Bebisluggen står åt alla håll och kanter och sminket ska vi inte ens prata om..Får väll försöka göra det bästa av dagen- ha en papperspåse över huvet. Eller inte. Men nu ska jag platta håret så hörs vi väll sen. Puss!

Haha jag i min finfina morgonrock!

sugen på att se en skräckis..

Sitter fortfarande och kollar på arn. Slutar typ elva eller något? Och då ska jag sova. Eller inte. Sugen på att se en skräckis men har ingen hemma och pallar inte ladda ner någon. Får hoppas att det går någon på tv eller något. Aja har precis tvättat bort sminket och tagit på mig min söta sovtröja. Orkar heller inte blogga mer ikväll så vi får höras mer imorrn. Puss på er!

hihi min söta sovtröja :)

just nu


Sitter och kollar på arn tha tempelridarn. Fast nu vart det reklam och då passar jag självklart på att blogga! Btw visst är min kamera g r y m ? Där var det tillochmed insomning och mörkt. Efter det här ska jag tvätta bort mascaran. Känner att ögonfransarna har blivit som klumpar pga att det har snöat idag. Iallfall i eskilstuna..Men nu känner jag att jag bara babblar på om allt och inget. Kan man säga så? Aja hörs sen cuties!♥

shoppa på tisdag.. igen!

Hahahah ja på tisdag bär det av till haninge med världens bästa linnea. Ska självklart shoppa ;). Får bara hoppas på att det inte är mycket folk. Så jäkla jobbigt då! Men ska försöka få med mig hem lite nya underkläder,jeans och kolla om jag hittar en snygg nyårsklänning. Vilket jag inte lär göra eftersom att allt är väll slut eller finns inga storlekar kvar..Typiskt! Men annars får jag ta den jag köpte idag. Men ja nu vet ni vad som händer på tisdag. Intressant jaoo?

bilden är tagen på julafton..

visste ni att....

jag har en hund? Okej för er som känner mig vet det men för er som inte gör det så har jag en fransk bulldog vid namn pelle egentligen tinkywinky som i teletubbis! Han är iallafall världens fulaste och lataste hund. Tycker jag då. Och en sån jävla mammagris. Om jag ens bara rör min mamma så börjar han grina och skälla. knäpp hund..





arn nu

Nu blire mys framför tvn och kolla på arn. Någon mer än jag som ska se den :)? Har fixat lite dipp och morötter. Mys! Hörs sen.


shopping!


tröja; gina 199 kr
linne med volanger; h&m 79 kr, rea. Tänkte ha på nyår?
tröja; h&m 50 kr rea
trosor; h&m 30 kr reaaa

oups!

Råkade hoppa över en ''dag'' igår. Så sen får komma nu istället!
dag 07- två utomlandsbilder

Eftersom att det var hela 9/8 årsen jag var i ett riktigt varmt land så får det bli två bilder från i somras när vi var i danmark! 
dag 09- en person som betyder mycket för mig
Finns otroligt många personer som betyder mycket för mig men om jag bara fick skriva om en så blir det min bästavän linnea. Hon betyder så otroligt mycket för mig att jag tillochmed saknar henne för varje sekund som går när jag är utan henne. love you!

jag och min superschnygga bästavän linnnea :D!

hemma

Hej! Sorry men hann inte blogga imorrse. Åkte sjukt tidigt till eskilstuna så.. Men iallafall först åkte vi upp till morfar och hällsade på honom och lämnade hunden. Fick även 700 kr nice! Efter det åkte vi till tuna park och shit vad mycket folk det var! Svårt att hitta något men fick med mig lite hem. Efter ett par timmars shopping drog vi och käka på china. Mums! Men nu är jag äntligen hemma. Var för jävla jobbigt att åka hem i mörkret. Slänger in lite bilder nu så hörs vi sen!

ja vad kan det vara i dom påsarna? visar er snart ;)


haha sen har ju morfar gått och köpt sig en björnf*tta herregud..


m u m s

dunk dunk hos grannen..

Helvete vilket dunkande det är! Grannen har typ någon fest skulle jag tro? Hm.. kanske man skulle gå över. Haha närå är för trött för det. Ligger atm i min säng just nu och kollar på film. Har precis tagit bort sminket och borstat gaddarna. Imorrn blir det upp tidigt. Ska åka redan vid elva tiden så sovmorgon för mig blir det verkligen inte..:(. Men det gör inget. Alltid kul att träffa släktingarna och så. Men nu ska jag stänga av datorn och fortsätta kolla på min film. Hörs imorrn!

bästa dagen på året är....imorgon!

Herregud vad trött jag är! Så nu vet alla det :). Har vart trött och skitseg hela dagen. Har lixom gått runt med mina morgontofflor. Men har vart ganska skönt ändå. Men snart ska jag iallafall sätta kameran på laddning. Har hållt på och pilla på den hela dagen. Men så är det väll med nya grejer? Tänkte ta med den tills när jag åker till eskilstuna imorrn. Blir dock bara borta över dagen men kan väll vara kul ändå. Och sen ska jag shoppa imorrn också. Mellandagsrea- bästa dagen på året! Iallafall när det gäller shopping ;). Shit vad jag ska shoppa! Får bara hoppas på att jag hittar något också. Men nu ska jag fixa lite lördags mys och kolla på en rulle. Hörs!

Nej men vilka korta ögonfransar?

outfit


Har inte orkat fixa mig något så fick bli något lätt. Fastnade heller inte på bild så om ni inte ser så har jag på mig tröjan som jag fick igår och jeans ifrån gina tricot :)!

förortsungar


Hej! Nu har jag precis fixat mig lite smått. Även om jag inte skulle göra något menmen. Kollar på förortsungar som går på tv nu. Skitdålig film men fanns inget annat bra att se så varför inte? Ajuste snackade med linnea för ett tag sen. Saknar bruden! Även om hon bara vart borta i 3 dagar så är det lite tråkigt utan min solstråle. Som tur är så kommer hon hem på måndag:D! Något att de fram emot. Men nu ska jag fortsätta att se på den usla filmen. Vi hörs sen!

dag 08- ett minne jag har

Finns så många minnen jag har men ett av dom var i somras på sommarlovet då jag och mina föräldrar bestämde oss för att ha en bilresa. Efter att ha bilat hela dagen hamnade vi i helsingborg. Alla vi var oroliga över ifall om det skulle finnas något ledigt rum till oss eftersom att vi inte hade bokat något. Men då hamnade vi på ett riktigt lyxhotel och fick et utav dom finaste rummen. Var nog tillochmed det finaste rummet jag bott i på ett hotel! Och vet ni mer? Just den dagen så var det massa fotbollslag(alltså killar i min ålder)och dom flesta bodde på just det hotelet. Ganska nice! Iallafall när vi fått vårat rum och lämnat alla grejer så gick vi runt lite där. Klockan var ganska mycket så inga affärer var öppna, men vi bestämde oss för att gå och äta så vi hamnade på någon fin resturang nära havet. Nästa morgon var vi tvugna att åka tidigt. Vi tog någon snabbfärga över tyskland som vi var i en hel dag. Vi gjorde inte så mycket där. Gick mest runt där eftersom att det var någon marknad. Efter det åkte vi till danmark i odense. Ganska tråkig stad men efter mycket bilande kom vi dit till det finaste området iallafall. Där hamnade vi på ett helt okej hotel och gick sedan ut och åt. Men i odense stannade vi inte länge. Redan nästa dag åkte vi igen och det var nog en utav dom jobbigaste bilresorna jag åkt. Tog nog tillochmed 3 olika snabbfärgor. Men tillslut hamnade vi i fredrikshamn på ett fint badhotel. Där var vi också oroliga över att det inte skulle finnas något ledigt rum eftersom att då var det fint väder och mycket folk. Men det fanns ett rum kvar, högst upp på hotelet och det var alltså ett riktigt lyxrum. Som en lägenhet. Det fanns, 2 badrum, ett badkar,en bastu,dush,matbord,kylskåp och två tv apparater! Så där stannade vi i 3/4 nätter skulle jag tro? Underbart väder var det också. Men efter vi vart där var det bara att åka hem igen till sverige. Men det var ett utav mina bästa minnen. Helt klart!



nu; dushen

Hej! Har ni sovit gott läsare? Själv så har jag sovit som en stock. Men drömde en mardröm inatt sen vakna jag ganska tidigt av att marcus (brorsan) typ skrek på mamma och pappa..Men annars har jag sovit underbart! Har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i dushen. Har inget planerat idag så ska väll bara ta det lugnt. Imorrn bär det förresten av till esklilstuna där endel av mina släktingar bor. Så ska typ ut och äta med dom sen shoppa. Har en jävla massa pengar och presentkort att göra av med:D! Så det är asnice! Men nu ska jag somsagt hoppa in i dushen så vi får höras sen. Puss hej!


godnatt

Godnatt söta bloggläsare! Har precis tvättat bort sminket och nu ligger jag i min säng och ska kolla på någon film. Hoppas att ni har haft en superbra dag! Vi hörs imorrn :).


ny design

Vet inte om ni hunnit sett den än? Iallafall så fixade jag en ny header lite fort för var lite trött på min förra. Men ja om den inte hunnit komma upp ikväll kommer den väll upp imorrn!


hej min kamera typ äger?


Hehe linnea den smarte sa att det kanske skulle funka att sätta in mitt gamla minneskort i den nya kameran. Och det funkade såklart. Okej lite blond är jag nog allt..Skämt åsido ;). Men här har ni en ny bild från min nya kamera. Visst är den grym? Canon ixus 107 så stavas min kärlek.

mina julklappar



+1000 kr,en morgonrock och godis :D
Ah det var nog allt? Är iallafall sjuuukt nöjd med allting,specielt kameran eftersom att den jag har nu verkligen suger och den här var grym! Dock så fick jag inget minneskort med så kunde tyvär inte ta några bilder med den men ska fixa det imorrn ;). Aja hoppas att ni har haft en grymt bra julafton och att ni är lika nöjda med era julklappar som jag är. Puss!

snabb uppdatering

Hej! Nu kom morbror hit vilket gjorde dagen tråkigare, haha nejdå :D! Har ialalfall fixat mig lite smått och snart börjar det bästa på dagen. Alla tecknade julprogram! Men nu hinner jag inte blogga mer. Vi får väll höras senare eller något, Puss hej!

dag 07- två favorit ämnen i skolan

oj den här var svår...Finns ju inte så mycket i skolan som jag tycker är kul men om jag måste välja så är det spanska och idrott :D!

julafton!!

shit godmorgon! Då var det julafton. Herregud kan knappast tro det själv. Vart iallafall nyss väckt utav mamma för att jag skulle hjälpa henne med maten osv..Kommer inte kunna uppdatera så mycket idag men vem gör det? Det är ju jul! Aja god jul på er alla! Hoppas att ni får en underbar dag :).

med det här inlägget..

..så säger jag godnatt! Är inte ett dugg trött men pallar inte sitta vid datorn längre så ska kolla på någon film. Men vi hörs iallafall imorrn älsklingar. Puss :)!


julgranen


fast nu ligger det typ dubbelt så många fler julklappar där. Sen att asstort. Hm.. vad kan det vara ?:O Btw ser ni polkagrisarna? Feeeeeeeeeeett nice

tråktråktråk

Har så sjukt tråkigt just nu. Ligger typ nerbäddad i min säng och ska snart se en film i think. Herregud känns som om det är söndag och som om man ska till skolan imorrn. Sjukt. Känns verkligen inte som julafton imorrn. Och jag bara läängtar tills att få öppna alla paket som ligger där nere. Och jag har sagt tusen gånger till mina päron att jag inte vill ha någon tomte iår för känns jävligt barnsligt och tar sån jävla tid innan man får julklapparna :O. Men nej tror att det blir så att brorsan blir tomte ändå iår. Typiskt! Aja nu ska jag inte gnälla mer och kolla på en film. Hörs sen!

fastnade inte på bild nu kännde jag så fick bli en sån här. Jävlar förresten vad långt hår jag har fått!

dag 06- min favorit låt

Hm..svårt för har många favoritlåtar och byter favoritlåt nästan hela tiden. Men en utav dom alla är grenade av bruno mars. Grym låt och jag verkligen tokälskar hans röst!

det jag köpte igår!


armband; lindex 30 kr rea och mascara; lindex 169 kr

sovit som en stock

godmorgon kära bloggläsare! Har ni sovit gott? Själv så har jag sovit som en stock och känner mig otroligt utvilad idag. Skönt! Har förresten inget planerat heller så ska väll bara mysa och ta det lugnt. Ska ta en lång dush lite senare med hårinpackning osv :)..Men ja har inte så mycket mer att säga. Hörs sen!

Grymt bra låt!

trött som fan

Hej! Kom precis in eller ah var för ett litet tag sen. Har vart hemma hos linnea och myst och ätit naturgodis :)! Runt elva kom brorsan och hans kompis och hämtade mig. Skööönt då slapp jag gå i kylan..Nu ligger jag iallafall i sängen och är sjukt jävla trött! Blir nog att sova för min del skulle jag tro. Ajuste slänger in bild på det lilla jag shoppade imorrn. Orkar inte ta bilder osv ikväll ;). Men hörrni orkar inte blogga mer ikväll så hörs väll mer imorrn! Puss på er!

centrum hela dagen med bästavän

Hej! Förlåt för kass uppdatering idag men har faktist vart i centrum hela dagen. Har handlat julklappar och bytt julklappar med linnea. Sen har vi lunchat och småshoppat lite också. Aja ikväll så blire att vara med linnea. Lite tråkigt för igår kom hon äntligen hem ifrån thailand och imorrn åker hon till dalarna :(. Inte många dagar man får träffa henne innan hon åker igen. Men som tur är så ligger ju inte dalarna på andra sidan jordklotet heller. Men nu ska jag kolla på ung och bortskämd. Glömde se finalen igår så det ska jag göra nu. Hörs sen!
och detta fick jag av min underbara bästavän

(dålig bild) nagellack,jätte snygga armband ser ni förresten att det står big sis på det ena? AAAAW :), sen annsiktsmasker!

coop

Nu har jag precis dushat och så ska bara föna håret,platta det,klä på mig och sminka mig. Inte så bara och bara kanske.. Sen efter det bär det av mot centrum med linnea tror jag. Ska handla min sista julklapp som är till pappa och en mascara. Men har lite bråttom nu. Har ingen aning om när linnea kommer så kanske dags att börja fixa sig? Hörs sen :D

dag 05- fyra bilder som gör mig glad





trööööööött

godmorgon! Sovit gott :)? Det har jag gjort. Somnade sjukt fort igår och sjukt tidigt imorrse. Suck! Sen får jag inte somna om heller för linnea..Så ja somsagt blir att vara me linnea idag.  men orkar inte blogga mer. Hörs senare!

nyss badat

Oh herre min gude säger jag bara! Är så enormt trött så det finns inte. Men nu är det äntligen slut jobbat för min och linneas del. Nu kanske ni undrar vad vi har gjort eller? Vi har faktist gått runt i hela centrum i tomtedräckter och bjudit på godis. Och ja vi får pengar för det ;). Annars hade jag aldrig gjort det! Efter det skjutsade vi hem linnea och jag,mamma,pappa marcus och hans polare drog och käka. Åt en för jävla god kebabtalrik men var inte alls hungrig så åt typ inget..När jag kom hem hoppade jag direkt ner i badet och använde en annsiktsmask som jag fått av julia. Underbart! Nu sitter jag iallafall i sängen med blött hår och ska faktist snart se en film. Är något så otroligt trött så får bli sista inlägget för idag. 

neccesär,bodyspray,två annsiktsmasker(den ena har jag redan användt),nagelgrejs och ett underbart läppbalsam som luktar vanilj. Mums!

dag 04-en nytagen bild


Jullov!

Och helvete vad skönt :D. Skolan har väll bara vart chill idag. Massa fika och sen avslutning i aulan. Fick mina betyg också. Men visste redan om vad jag hade så det blev ingen större nyhet. Men etfer skolan drog jag till centrum med linnea och där träffade jag julia. Gav varandra våra julklappar och öppnade dom. Fick massa fint. Tack bby! Glömde det i väskan hos mamma och pappa på jobbet så ni får se det sen! Efter det träffade jag upp linnea igen och då drog vi och käka lunch på torsan. Fick bli en jätte god cecarsallad. Mums! Nu är jag iallafall hemma men ska jobba ikväll så kommer inte bli så mycket mer uppdatering ikväll. Kanske när jag kommer hem men då lär jag vara dötrött! Aja nu ska jag klä på mig massa varma kläder sen typ dra? Vi hörs sen!

Linnea är hemma!

Gaaaaaaaaaaaaah! Kan inte fatta det. Två inatt fick jag sms av henne att hon var på arlanda men vad tror ni att jag gjorde då? Såg iallafall det imorrse och vart så sjukt glad. Har precis snackat med henne i telefonen också. Shit tänk er jag har klarat av att vara ifrån min bästavän i två veckor. Men nu är hon hemma! Kan jag ens bli på bättre humör? Nää jag tror inte det!


nervös inför betygen imorrn..

Hej! Nu har jag precis tvättat bort sminket och användt min undrbara skrubb och smörjt in annsiktet. Min hud blir för jävla torr nu på vintern. Så för er också? Iallafall så ligger jag i sängen just nu och kollar på tv. Ska nog se på en film istället. Men det är det att jag har ingen bra film på datorn..Får väll bli sex and the city. Somvanligt..:). Imorrn är det iallafall sista dagen. Känns så jävla underbart! Dock är jag otroligt nervös inför betygen. Men det är bara att tänka att det är första betygen och det jag inte är nöjd med kan jag jobba upp med nästa år/termin. Right? Men nu ska jag kolla efter en bra film sen sova. Ska upp typ halv åtta imorrn även om vi har sovmorgon till halv tio. Men hade tänkt att våga håret. Nice! Hörs imorrn älsklingar :)!

Gammal låt men var min favoritlåt för några år sen.. Älskar den fortfarande!

dag 03-vad finns i min väska


ja vad finns egentligen i min väska? 
* Alltid en mascara
* parfym
* plånboken
* ett par strumpor(hahahaha fråga mig inte varför ;) )
* ett linne
Hahah jag tror nog att det var allt? Annars så.. stackars er ;). Närå inte så intressanta saker i min väska inte.

ouftit


förlåt för dåliga bilder men fastnade inte på bild idag.. ;)

sista skoldagen!!!!

Hej! Gaaah nu är äntligen den sista skoldagen klar. Iallafall på tre veckor! Iallafall.. Har ni haft en bra dag? Min har vart ganska nice. Haha kollade på film på spanskan och jag råkade somna..Trodde att det bara gått en minut men när alice väckt mig och sagt att det gått tio minuter så hade jag tydligen somnat. Har även fått reda på lite betyg som jag är så jävla missnöjd med. Ser inte fram emot att få betygen imorrn. Aja inga sura miner nu. Efter skolan drog jag till centrum och köpte julklappar till Linnea och julia. Så nu är det bara en person kvar... Pappa. Och vadfan ska jag köpa? Någon snäll bloggläsare som har något förslag? Men nu ska jag bara mysa ner mig i sängen och kanske ta en dush. Känner mig grymt ofräsh. Aja hörs senare :)
Haha nej men hej gammal bild? Tiden då jag alltid hade en bulle på huvet..:D


sista för ikväll

Känner inte för att blogga mer ikväll. Har iallafall precis dushat och städat mitt rum. var lite dammigt hehehehehehe. Så nu ska jag borsta tänderna sen kolla på tv. Vi hörs imorrn älsklingar!


vart med julia!

Hej :D! Förlåt för att jag inte skrivit så många ''riktiga'' inlägg idag men vid tre/fyra kom julia hit. Båda var trötta så låg och kollade på film på datan. Aja hon drog för typ en halvtimme sen och jag ska snart hoppa in i dushen. Veeet har redan dushat idag men orkar inte göra det imorrn så...Och imorrn är det också sista vanliga skoldagen! Gaaaah vad jag ser fram emot lov nu. Helt sjukt. Men nu ska jag hoppa in i dushen sen städa lite så mina föräldrar blir glada. Hihi! Hörs sen

grattis!


Shit tänk att det redan var ett år sen som jag satt och raderade alla gamla inlägg. Och vad jag har förrendrats! Helt sjukt. Både på skrivandet och utseendet..hoppas jag? Haha men grattis till min blogg på 1 års dagen!

jag älskar dagarna innan julafton!

Så jävla nice! Inte visste jag att det skulle vara massa filmer dagarna innan.. Visste ni det? Nu kollar jag iallafall på ensam hemma 3. Har faktist inte sett den..Men den verkar asbra! Älskar dom filmerna. Menmen väntar på att päronen ska komma hem för då ska vi pynta granen och lägga nästan alla julklappar under julgranen. Så det är skit nice :D! Aja hörs senare babes!

älskar julfilmer!

godmorgon älsklingar! Sovit gott :D? Det har jag. Låg och kollade på min film jag laddat ner till typ halv två? Sen somnade jag. Imorrse vaknade jag någon gång runt halv tio? Ganska tidigt men var faktist jävligt pigg. Så gick upp åt frukost och kollade på en grymt bra film på tv. En galen jul. Sett den? Älskar julfilmer! Nu har jag iallafall precis dushat och går runt i mjukiskläder. Lite senare ska jag träffa Julia. Men nu ska jag glo ännu mera på tv så vi får höras mer senare. Puss!

dag 02-min bästavän

Nu är det så att jag har fått turen att ha två underbara bästavänner. Linnea och Julia.
Linnea. Henne har jag kännt hela livet. Och det är faktist sant. Träffades för första gången på en fest när vi var typ ett år? Haha ganska sjukt för när man är med linnea så är livet som en fest. Linnea är nog den personen jag gjort mest med. Kryssning,värmland,dalarna gånger 2 och sen alla våra fantastika minnen! Lite kul för Linnea är blondin och jag är brunett. Alltså ganska olika på utseendet. Men ändå är det folk som trott att vi är systrar. Vilket jag inte förstår för jag tror inte att vi är lika någonstans? Men däremot så är vi som systrar och det är det jag tror folk fått en uppfattning utav oss. Vi gör allt tillsammans och även om jag är äldre än henne så är jag hennes lillasyster. Linnea är den personen jag aldrig bråkat med och kommer aldrig att göra. Finns inget att bråka om? 
Hon betyder iallafall så himlans mycket för mig så att det bara inte går. Älskar dig syster,bästavän,soulie!
Julia. Henne har jag också kännt hela livet. Och jag har ingen aning om hur vi lärde känna varandra. Men det spelar ingen roll. Med Julia har jag alltid kunnat säga vad som hellst till henne och jag vet att det stannar där. Hur mycket jag än skulle vela umgås med julia så går det tyvär inte. Nu är det så att hon verkligen brinner för dans och allt det där andra men när vi väl träffas så har vi hur kul som hellst! Jag tror att vissa kan tycka att det ser lite roligt ut när vi går på stan bredvid varandra eftersom att Jag är typ 150 cm lång och julia 170/175 cm lång? Har ju fått ett antal blickar när man gått förbi några.. Haha men det är faktist bara kul för det kan nog säkert se jävligt roligt ut! Älskar dig bästavän!

Haha ser ni vilka det är :D? Jag och linnea!





Ni är världens bästa vänner!

galet trött

Nu har jag precis kollat klart på min film så nu ska jag sova. Är galet trött och ska försöka komma upp tidigt imorrn så ska jag träna! Var ett tag sen så..Sen ska jag ta upp julgranen imorrn också. Nice :D! Aja orkar inte skriva mer nu så vi hörs imorrn. godnatt!

laddar ner en film

Sitter just nu och laddar ner en film så datorn är jäääävligt seg. Går knappast att vara inne på fb..Menmen. Idag har jag faktist en gjort ett skit! Har suttit i vardagsrummet hela dagen med datan i knäet. Fast om jag får vara ärlig så har det vart ganska skönt ;). Såg ni förresten robinson? Jag gjorde det och det var faktist det första avsnittet jag såg av robinson iår..Men tycker ni att rätt vinnare vann? Iallafall så ska jag fixa iordning lite snacks inför kvällen och inför filmen jag laddar ner.. Så vi hörs väll senare eller nått!

gammal bild där jag hade vågat håret..juste har en vågtång haha kanske dags att börja använda den.. igen?

dag 01-presentation om mig själv

Shit vad jag tycker sånt här är svårt! En presentation om mig själv. Men kan ju börja med att säga att mitt namn är Rebecca Arvidsson som ni kanske inte redan visste? Ni som inte visste det. Grattis! Jag är 14 år snart 15..Går då somsagt i åttan. På fridtiden vill jag hellst av allt shoppa. Love it! Men med den ekonomin jag har kanske jag inte borde göra det varje dag så dom dagarna jag inte shoppar är jag för det mesta med vänner eller pluggar om det är något viktigt prov i skolan. Hm.. vad mer ska jag säga? Bor i nynäshamn som ligger några mil söder om stockholm. Hade önskat att jag bodde några mil närmare stockholm pga shoppingen. Den lilla hålan jag bor i finns bara lindex,kicks och massa annat tråkigt. Hoppas på att det kanske kommer ett stort köpcentrum till nynäs. Vore ett stort +! Om jag skulle förklara mig själv med 3 ord skulle det vara: glad, framåt och ja glad! Kom inte på något mer än glad men det är väll det jag nästan alltid är? Haha:D! Men nu har ni fått reda på lite om mig. Något mer ni vill veta? Då är det bara att skicka iväg en kommentar eller tillochmed skicka iväg en fråga i bloggsvar. Ha det bra!

tänkte dra igång med en sån här

dag 01- presentation av mig själv
dag 02- min bästavän 
dag 03- vad finns i min väska
dag 04- en nytagen bild
dag 05- fyra bilder som gör mig glad
dag 06- min favorit låt
dag 07- två utomlandsbilder
dag 08- ett minne jag har
dag 09- en person som betyder mycket för mig
dag 10- tre saker som finns i mitt rum
dag 11- tio sanningar om mig 
dag 12- någon jag saknar
dag 13- två saker jag längtar efter
dag 14- vad jag hade på mig idag
dag 15- två saker jag inte skulle klara mig utan
dag 16- en bild som är från när jag var liten
dag 17- min favorit film när jag var liten
dag 18- min favorit mat
dag 19- min favorit frukt
dag 20- tio saker jag gillar att göra
dag 21- mina favorit dagar på året
dag 22- min favorit film
dag 23- vad jag vill bli när jag blir stor
dag 24- min idol
dag 25- mitt bästa skämt
dag 26- vad jag avskyr mest
dag 27- min dag
dag 28- mina syskon
dag 29- min familj
dag 30- en sak jag gör varje dag
Ja vad säger ni? Skulle det vara lite roligare att veta lite mer om mig än vad ni redan vet. Ska snart börja skriva på en presentation om mig själv så håll utkik!


skit bra filmer idag!

Hej! :D.. Har kollat på galet mycke filmer ikväll som ensam hemma 2, bring it on och lite av high school musical 3. Inte hade jag någon aning om att det skulle vara massa filmer som visades ikväll. Iallafall så blire nog bara mys framför tvn ikväll. Har lite ont i huvet så ganska skönt att bara ta det lugnt..Men vart ett ganska tråkigt inlägg. Har inget att blogga om så hörs väll mer senare. Puss!
Åhjuste idag är det prick 9 månader tills jag åker till grekland :D! Kommer ju gå fort...

Bring it on

Sitter och kollar på världens bästa film! Bring it on. Seriöst en utav mina favoritfilmer. Har dock inte sett den på sjukt länge så kul att se den igen! Den är iallafall på trean ni som vill se den. Jag lovar den är sevärd ;)


lördag

Hej! Förlåt blev inte så att jag bloggade mer igår.. Men julia kom iallafall hem till mig och då drog vi direkt och handlade massa gott till kvällen sen kom oscar och alex och det slutade med att dom sov här :D. Aja pallar inte berätta dom drog nyss iallafall och jag ska snart hoppa in i dushen. Men varmvattnet är slut. Fan! Känner verkligen för en dush. En annan grej jag känner för är att shoppa. Får mitt barnbidrag på måndag så ska väll köpa klart julklapparna sen shoppa för resten! Behöver massa nytt! Men nu ska jag inte babbla på för mycket. Ska kolla om varmvattnet kommit igång än. Hörs senare!

väntar på julia

Gah va trött jag är! Helt sjukt..Sitter iallafall och väntar på att julia ska komma hem. Hon är i stockholm just nu(?)och handlar julklappar till mig :D. Iallafall så blire att hon sover här och att alex och oscar kommer hit. Nice! Vettefan bara vad vi ska göra men det löser dig. Menmen ska typ börja fixa mig osv.. Har inge smink på mig för tillfället så ja vi hörs sen!

äntligen helg

Hej allesammans! Haft en bra dag? Min har vart helt okej. Hatar snön för tillfället. Men ärligt talat finns det något posetivt med det? I början är det väll kul men nu är det ett helvete tycker jag...Iallafall så gjorde jag mitt noprov idag som inte alls gick bra. Men skönt att ha allt gjort nu. Underbart! Aja efter skolan gjorde jag sällskap med amanda och samuel till centrum. Träffde upp pappa sen drog vi och fika så visa jag honom lite vad jag önskar mig. Shit snart jul hörrni! Vad önskar ni er? Jag önskar mig ju somsagt en kamera. Menmen idag ska jag väll inte göra så mycket. Har lovat päronen att städa sen ikväll sover julia här så det blir mys! Men vi hörs iallafall senare. 

haha bjuder på någon randombild!

1 vecka kvar

Hej! Eller godmorgon kanske jag ska säga. Aja whatever.. Ska snart dra iväg till skolan och nu är det bara 1 vecka kvar tills julafton och 3 skoldagar kvar.. Känns verkligen underbart! Ska försöka få reda på lite betyg idag så jag inte blir för missnöjd när jag får dom sista dagen. Men efter skolan ska jag hem och städa sen kanske jag ska va med julia. Men hörrni nu ska jag klä på mig. Ha en underbar dag!

nyss dushat

Hej! Har nästan precis dushat och nu sitter jag med massa pluggpapper i sängen och försöker plugga. Går fan inte och jag pallar faktist inte heller. Men känns faktist som om jag snart börjar fatta lite iaf. Har också precis pratat med julia i telefon och planerat nyår lite kommer bli awesome! Men mer har jag väll inte säga. Får bli sista inlägget för ikväll för ska plugga lite sen ska jag sova. Så orkar inte sitta vid datorn mer ikväll. Men vi hörs iallafall imorrn. Puss på er!

paradise hotel finalen ikväll!

Gah jag blir trött på allt pluggande...Specielt no. Inget går in i huvet och stannar där. Varför ska det vara så svårt? Pallar inte. Snart är det iallafall finalen av paradise hotel. Vilket par vinner? Jag hejar såklart på snyggerik och Lin. Ska fixa massa mums till det och sedan efter det blire in i dushen och sen plugga ännu mer. Suck. Tur att vi har no sista lektionen imorrn så kan man plugga lite på lunchen. Men hörrni nu blire mys framför tvn för mig så hörs vi mera sen? Puss på er sålänge!

skitkallt ute!

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen och ligger helt död i sängen. Är så sjukt trött. Men nu är det bara 2 riktiga skoldagar kvar sen på tisdagen då vi slutar så har vi tillochmed sovmorgon så blir inte mycket skola den dagen. Yey! Men idag ska jag iallafall plugga. Har noprov imorrn och kan inte direkt så mycket så måste verkligen plugga. Men har väll inte så mycket mer att säga till er förutom att det har vart dööökallt ute idag så därför bjuder jag på några snöbilder!



näää det får räcka!


fix

godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Somnade någon gång runt elva tiden skulle jag tro eftersom att mitt hår aldrig ville tårka..Haha men nu har jag iallafall fixat håret och sminket. Bara kläderna kvar och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Stort problem..Nej men skulle bara skriva ett litet morgoninlägg eftersom att jag oftast inte hinner det. Men nu har jag lite bråttom så vi hörs väll efter skolan. Puss!


har precis dushat

Har precis dushat. Sköönt då slipper jag göra det imorrn! Men måste typ vänta tills det torkat för annars ser det ut som ett helvette imorrn som inte går att platta bort! Men känner mig iallafall sjuuukt fräsh och så. Men nu ska jag kolla på tv så vi hörs imorrn. Puss på er!


haha shit

Haha men gud såg nyss i kommentarsfälltet att det var två engelska tjejor som hade kommenterat min blogg. Lite coolt faktist eller hur? Så jag har tydligen inte bara läsare ifrån sverige. Feeeeeeeett coolt!

tv och naturgodis!

Hej! Ligger i min säng somvanligt, lyssnar på lite skön musik,kollar på tv och äter naturgodis. Kan det bli bättre? Ja faktist-att all kyla förvandlas till värme. Men snart är vi där igen. I dom varma sommardagarna. Eller vänta är vi? Haha det är ett tag kvar...Men hursomhellst så äre bara jag,mamma och brorsan som är hemma just nu. Pappa är på någon julfest. Men snart ska jag gå ner och vara social mot dom andra och kanske plugga lite. Så kanske inte såå social. Men ja vi hörs väll senare helt enkelt!


hm..nyårsklänning?


Snart börjar det dra ihop sig till nyår. Ska ni göra något specielt? För mig blire nog att vara med julia. Tror faktist det. Men nu är frågan...Vad ska jag ha för klänning? Har hittat några stycken men har inte hittat någon ''superläcker'' än så jag vet inte. Ska kolla vidare och försöka kunna åka in till haninge någon gång innan eller efter julafton.

äntligen onsdag

Hej! Kom nästan precis innanför dörren. Slutade ju klockan tolv idag och sen efter det drog jag till centrum med pappa och köpte lite julklappar. Sen åkte jag och morsan hem så nu är jag hemma. Ska snart ta något och käka sen plugga lite no som vi har prov i på fredag..Så det är bara att börja plugga nu! Men vi hörs senare!
dagens outfit!

tröja från gina linne från cubus jeans från gina sen till det mina nya vida converse från dinsko! Like it?

så jävla trött

Ja somsagt rubriken stämmer helt! Har precis tvättat bort sminket och haft min underbara skrubb i annsiktet. Nu blire mys framför tvn. Vet inte om jag ska sätta igång någon bra rulle? Jag får se. Imorrn äre skola somvanligt. Men slutar tolv så det är skitnice. Har lovar morsan att följa med henne ner på stan och köpa present till brorsan som jag faktist redan gjort. Haha stolt! Nej men imorrn hade jag tillochmed tänkt å lägga in dagens outfit. Har äntligen laddat kameran nu så nu jävlar. Men nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs helt enkelt imorrn. Hejs!


10 dagar kvar..

..tills julafton! Och fan va jag längtar. Shit asså tänk att det var nästan ett år sen sen förra julen var. Känns helknäppt!


bjussar sedan på en jullåt med vanessa hudgens!

vg i spanska

Hej! Kom hem från skolan för typ en timme sen och fyfan va jag hatar tisdagar ibland. Senaste dagen i veckan..Men har väll vart ganska skönt idag. Både soläraren och engelskaläraren var sjuka så hade bara chillektioner då. Sen på spanskan fick jag reda på att jag fått VG i. Skitnice! Sen på lunchen drog jag och tjejerna och käka kebab. Och ja det var gott. Lite roligt för när vi precis beställt och satt oss ner så kommer idrottsläraren och bildläraren in och ska också käka. Haha! Men väntar iallfall på att maten ska bli färdig vilket den verkligen inte är. Är vrålhungrig. Intressant va? Så vi hörs senare!

*bildbrist* sorry har inte bilder för tillfället..


Nu; tv

nu blire att kolla på tv sen sova! Ska upp tidigt imorrn så. Men vi hörs imorrn. godnatt!

så jävla trött

Förlåt för att jag inte uppdaterat bra idag men har inte direkt haft mycke att skriva om. Ligger iallafall i sängen nu och kollar på ph! Så mys. Har också bytt om till mjukiskläder tvättat bort sminket. Imorrn äre helt vanlig skoldag. Slutar då alltså halv fyra..segt. Men får väll hoppas på att det går fort. Inte långt kvar till lov och tills linnea kommer hem. Längtar. Skönt att det bara är ett prov denna vecka också. Pallar inte plugga mer så det är nice. Men a hörrni hörs sen eller imorrn! Puss

bild från i somras

Asnice skoldag

Hej! Ja somsagt asnice skoldag. Först samlades alla i klassrummet sen vare lucia i aulan så kolla på det. Och sen efter det skulle vi bara göra ett nutidskryss vilket var skittråkigt. Haha ajuste lekte charader också. Tror att min grupp kom på typ 4 platsen? Sen den sista timmen kollade vi på the grinch. För gullig film! Slutade sedan ett så gjorde inte såå mycket att vi började tio minuter tidigare. Iallafall ligger i sängen nu och har för jävla ont i ryggen. Mamma bad mig hjälpa henne baka knäck men vet ärligt talat inte om jag orkar det. Så ska bara ta det lugnt nu och kolla på film. Hörs sen!

en vecka för mycket ifrån dig. Saknar dig bara mer och mer för varje dag som går hjärtat..

throw my hand on a blade for ya

Hej allesammans! Har precis vart ute och handlat på coop med brorsan för jag hade ingen aning om att man skulle ha med sig fika imorrn till skolan så köpte kakor och dricka. Nu ligger jag iallafall i sängen och kollar på tv. Är riktigt trött så ska väll snart släcka ner. Imorrn äre iallafall lucia vilket innebär att vi börjar tidigare..Tycker att det borde ha varit tvärtom men det tycker ju inte lärarna...Aja nu ska jag kolla på film/tv hörs imorrn älsklingar!

''dagens låt''


söndag

Hej! Nu har jag lite tid för datan. Har vart med julia hela dan och kvällen. Haha ajuste idag så drog jag och julia först till kvantum och köpte godis. Sen skulle vi ta tåget hem men det gick då om typ 15 minuter och då kom tåget in som går till bålsta så vi tog det och tänkte att vi skulle sen byta från det till ett annat i ösmo som går tillbaka hem igen, eh någon som fatta? Aja iallafall så precis när vi hoppa av bålstatåget så åker det andra tåget(nynäståget)så då får vi stå ute i kylan i 35 minuter. Har nog aldrig frusit så mycket i mitt liv tror jag. Sen hade jag tygskor också. Så det var ju skitkallt. Men efter det drog vi hem till mig och käka och nu har julia precis dragit och jag ska göra lite matte...Har typ 4 matteläxor som ska vara inne imorrn och jag är inte klar. Så ah vi hörs senare!


new shoes


@centrum

Hej! Hann inte blogga imorrse men drog ganska tidigt till haninge. Shoppade nästan ingenting. Köpte julklapp till brorsan och fick ett par skitbilliga och snygga skor. Dock vårskor men det är skitsamma. Är iallafall inte hemma nu. Är hos mamma och pappa på jobbet så kan inte lägga in bilder på det jag shoppade nu. Men så fort jag har min kamera och min data hemma så lägger jag in bilder! Har iallafall vart en jätte mysig dag. Bara lite jobbigt för har så jävla ont i ryggen pågund av mensen.. men det går över! Lite senare idag ska jag träffa julia. Hade först tänkt att åka pulka men kanske inte en sån bra ide så får väll ta det lugnt och kolla på film eller något? Men nu ska jag snart åka hem så vi hörs sen babes!

hm..skillnad?

Snart så har jag haft den här bloggen i ett år. Känns helt sjukt när jag kollar
tillbaka på alla gamla inlägg,videoinläggen. Haha herregud! Och så mycket jag har
förrendrats. Nu ser man inte det så mycket på dom här bilderna men kolla 
tillexempel på håret, ser ni vart benan var? Typ vid örat ju. Sen sminket. Första bilden
(då) har jag smink och andra(nu) typ ingenting. Kommer ihåg att då kunde jag inte gå 
till skolan med bara mascara utan att jag klagade på hur jag såg ut. Och om jag 
får säga det själv så tycker jag att jag ser bättre ut nu med benan lite högre upp och
mindre smink men jag hade faktist bättre självförtroende förut. Lite konstigt faktist..
Aja så såg jag ut för ett år sen iallafall! hehe..

maltesers och sex and the city

Nu blire mys framför tvn med favorit godiset. maltesers. Är ju sex and the city 1 på tv nu. Och den måste jag ju bara se. Ni vet ju hur beroende jag är av sex and the city eller hur? Haha närå men ja vi hörs senare!


vill ha


Imorrn när jag och pappa ska in till haninge och bara julhandla så ska
jag försöka få med mig något av det här hem. Iallafall tröjan.
Föör snygg ju!

orkar egentligen inte blogga

Har egentligen ingen blogglust eller något men bloggar för eran skull. Uppdateringen har vart lite sådär idag men om jag ska vara ärlig så har jag legat i sängen nästan hela dagen. Först dusha jag, hade hårinpackning och annsiktsmask sen la jag mig i sängen sen käka jag och nu ligger jag i sängen igen. Har ingen ork att gå upp för den delen heller.. Men aja ska inte ta ut mitt dåliga humör på er. Nu ska vi vara glada! Ikväll blire mys framför tvn. Asmycke filmer och grejer som går ikväll så det är nice. Funderar på om jag ska ta och göra om bloggen lite. Vad tycker ni om det? Tyvär är jag inte bra på att fixa och dona med designer och skit men får väll se! Men vi hörs senare!



godmorgon!

godmorgon! Vaknade för inte länge alls. Ligger fortfarande kvar i sängen och halvsover..Iallafall sovit gott? Det har jag gjort. Somnade nästan exakt efter idol sluta och fan jay vann.. Vänta bara en månad sen är han borta. Vaknade med värsta huvudvärken och magontet så ska snart gå upp och ät lite frukost sen hoppa in i dushen och ha hårinpackning och annsiktsmask. Underbart! Men vi hörs senare babeeees!

lagt upp bilden förut men har typ inga nya bilder så skitsamma..

osminkaaaad


Haha bjuder på bilderna. Är helt osminkad. Guuuuuuulligt!
För övrigt så har jag precis tvättat bort sminket och använt min älskade
skrubb! Gah vad jag älskar den! Ska faktist snart gå och lägga mig i min nybäddade
säng och kolla klart på idol. Heja minnha! Men nej pallar inte blogga mer idag. 
Så vi hörs mer imorrn helt enkelt.puss och godnatt!

sommaren 2010


Hittade massa bilder från sommaren och fyfan vad man saknar. Vill vara sådär brun igen,
gå med shorts och vara ute hela dagen och sena varma utekvällar. Känner mig något 
otroligt blek när jag kollar på dom här bilderna. Vart fan tog färgen vägen? miss miss miss

nu; idol

Sitter med pappa i soffan och kollar på idol. Äter även dipp med chips och morötter. Men allt bra med er då? Med mig äre väll sådär.. mår dåligt pga av min jävla äckel mens. Fick ett utbrott för ett tag sen då jag var så irreterad på min brorsa,hade ont i magen,kännde mig stressad,och var trött. Och tillslut kom linnea på tankarna då tårarna sprutade ut. Haha töntig jag är men sån är jag! Känner att detta inte blir något intressant inlägg. Så vi hörs senare!

tumme ner för äckel mens,för att linnea är på andra sidan jordklotet och att jay kommer att vinna idol. Wihu...

min helg


Har inte så jätte mycket planerat som ni ser. Känner verkligen för en liten stund i solariumet för känner mig för jävla blek. Men får se... På söndag ska jag iallafall julhandla med pappa. Mys!

en speciel låt

Fick en fråga av någon anonym om en låt som är lite mera sorgsen som betyder något. Har faktist en hel del låtar som betyder något men en speciel låt som får mig att gråta är den låt som är typ min och linneas ''låt''. Nu säger jag inte att vi har gjort den men det är en låt vi tillsammans gråtit till vilket gör den så speciel. So here you go!

tänk alla gånger.

Låten har inget med min och linneas relation men det är svårt att säga varför den gör den speciel. Vet inte ens om ni skulle förstå det. du vet att jag alltid kommer att älska dig världens bästa.

Minishopping


Hårinpackning; 50 kr
annsiktsmask; 5 kr rea..
lypsyl(roosa); 11 kr
naturgodis; 30 kr

vart med bästavän

Hej! Åh gud vad skönt det är med helg. Har lyckats göra ett omprov idag som gick superbra. Yey! Så nu är jag trött på skolan och skit. Vem är inte? Hursomhellst så efter skolan träffade jag e julia. Så länge sen vi träffades och var med varandra. Var först hemma hos henne ett tag sen drog vi till coop och småshoppade lite. Bild kommer...Så nu väntar jag på maten. Är vrålhungrig. så vi hörs senare eller något.  Puss!

trött

Har pluggat lite ikväll och nu har jag precis lagt mig ner i sängen och ska kolla på tv. Vi hörs imorrn!

nu; mys framför tvn


Nu blire mys framför tvn. Hörs senare!

3 prov idag..

Hej! Nu är äntligen denna skoldag slut. Skönt. Har lyckats med 3 prov idag. Helt otroligt om jag får säga det själv. Inte för att det gick särskilt bra på något men skönt att ha det gjort. Iallafall så har väll skoldagen vart helt okej. Drog hem till natha på håltimmen med alice och åt glass och fruktsallad. Och ja det var sjukt gott! Men nu är jag iallafall hemma och ligger i sängen med datorn på magen. Ska snart börja plugga.. somvanligt. Har mitt no omprov imorrn så ska se till och börja plugga snart. Hörs senare!


nu; tv


Är otroligt trött just nu så ligger faktist i sängen och kollar på tv.
Har bara pluggat lite ikväll och kollat på tv. Mys! Men vi hörs väll mer imorrn.

mina produkter!


Skrubb; garnier runt 70 kr på coop men finns säkert överallt!
skrubb,annsiktskrämer; har faktist ingen aning. Hittade dom i mammas skåp men lovar att dom säkert finns på typ kicks? Bara att kolla för dom är så jävla grymma!
loution; loreal sen vet jag inte. Hittade det också i mammas skåp.
Men ja somsagt dom här 5 krämerna använder jag jämnt och ständigt. Kan verkligen rekommendera alla för jag lovar att dom hjälper!

pluggbeeeecca

Hej! Tänkte uppdatera lite fort här i bloggen. Har pluggat nästan enda tills nu så det känns great! Fick en fråga i bloggsvar om jag kunde lägga ut bild på vilken skrubbkräm jag använder. Använder somsagt två stycken. En som är bra för hyn och en som renar och som också är bra för hyn tror jag? Skriver mer om det sen och slänger in en bild på alla produkter jag använder. Om ni vill? Men väntar på att mami ska komma hem så blire äntligen lite käk här hemma. Är vrålhungrig. Så nu ska jag ta lite kort på grejerna så hörs vi sen!






Kan inte du bara ta och komma hem nu älskling? Saknar dig något så att det gör ont

spruta + simhallen

Hej! Ja som ni ser så tog vi i klassen våran andra gardasilspruta och dom gör ju bara ondare och ondare. Sen efter det åkte vi upp till simhallen och hade livräddning. Hur tänker lärarna? Men det gick faktist bra. Fick upp den tunga dockan. Yey! Men nu ska jag iallafall plugga lite. Två prov tills imorrn.. Aja skönt att ha det gjort sen ialllafall. Så hörrni vi hörs väll senare? Puss!

bjuder på en oldie

Sista inlägget

Hej! Har nästan precis kommit ur dushen och fy va skönt det var. Rakade benen osv, använde en ny skrubb som jag hitta i mammas skåp. underbart! Så nu känner jag mig för jäkla fräsh! Snart så ska jag iallafall bänka mig framför tvn och kolla om det är något bra eller om jag kanske ska se en film? Fårse. Är grymt trött så kommer inte blogga mer ikväll. Tyvär! Men har väll inte så mycket mer att säga. Vi hörs imorrn babes!

sjukt gammal bild. Förra sommaren tror jag?

tekniska museet

Hej! Kom nästan precis innanför dörren. Har somsagt vart i stockholm på tekniska museet med klassen. Var faktist riktigt kul! Efter det fick vi gratis hamburgare från max av dom som jobba där också. Haha lite kul för att kom in en hög(?)kille som tog adams hamburgare. Lite kul faktist. Men tågresan hem var bääääst. Idag blire att plugga. Har mycke att plugga till så ja.. Tid för bloggen har jag inte. Vi hörs senare!

oj vad jag känner mig blek när jag kollar på den här bilden.. Från i somras!

museum today

godmorgon! Vaknade för bara en liten stund sen av att alarmet drog igång. suck....Aja var bara att gå upp so here i am. Sitter och dricker varm ckoklad just nu och ska snart hoppa in i dushen. Först bär det av till skolan sen iväg på museum. Men vi hörs väll senare!

godnatt!

Har precis tagit en huvudvärkstablett så jag hoppas att min jävla huvudvärk försvinner snart. För övrigt så har jag precis kollat på paradise hotel och ung och bortskämd. Älskar programmen på måndagar! Juste hyrde eclipse idag. Såg den tillsammans med mamma och brorsan så det var mys. Men hörrni får bli sista inlägget för idag för är för trött för att blogga. Hörs imorrn!

lite halvgammal bild men har inga nya. Tyvär!

huvudvärk...

Hej! Skoldagen har väll rullat på somvanligt idag. Gjorde två prov som faktist gick hyffsat bra..Aja efter skolan kom mami och hämtade mig och då åkte vi direkt till ica och handlade. Köpte lite mat till imorrn när jag och min klass ska till ett museum. Kul! Kanske lite skönt att slippa skolan. Men nu har jag precis käkat och jag har sån otroligt jobbig huvudvärk. Känns som om jag ska svimma när jag ställer mig upp och så. Men pallar inte blogga mer nu så hörs senare babes!


nu; beck

Ska kolla på tv nu. Hörs imorrn babes. Godnatt!

plugga plugga plugga

Åh äntligen hemma... Har faktist vart ganska så jobbigt att jobba idag pga av att jag blivit så jäkla blöt om fötterna. Ogilla! Men nu har jag somsagt precis kommit hem och ska snart börja plugga. Ikväll måste jag träffa linnea igen eftersom att jag inte kommer att få träffa henne på två veckor. Fattar ni två veckor? 

Men nu har jag inte tid för er. Sorry! Vi hörs senare!

syster,andra halva,bästavän kan inte fatta hur jag kommer klara mig utan dig min solstråle. Vill inte lämna dig och vill inte vara utan dig i två veckor. Känns jävligt töntigt. Men det är faktist sant. Klarar mig inte utan dig.

rhodos 18 september


Ser det inte för härligt ut? Igår bokade pappa äntligen resa dit den 18 september
nästa år. Fyfan vad jag längtar! Var lixom 9/10 årsen jag ens åkte flygplan.
Rhodos here i come!

andra advent

Godmorgon! Förlåt för att jag inte skrev så mycket mer igår men kom hem runt tolv/halv ett tiden. Var somsagt med Linnea och Linus. Hade det så oroligt mysigt! Åkte pulka och drack grön oboy. Haha. Men idag är det söndag vilket innebär jobb. Fast idag börjar jag och linnea klockan elva istället för tio. Skönt! Men nej nu ska jag hoppa in i dushen så hörs vi senare!


trött

Orkar verkligen inte blogga.. Kom nästan precis hem från att ha vart med världens bästa vänner. Linnea och linus! Men nu ska jag sova så berättar mer imorrn!

jobbat hela dagen

Hej! Kom nästan precis innanför dörren. Herregud vad det är kallt! Jag och linnea har iallafall jobbat från ca klockan tio till tre. Var utklädda till små tomtar. och hörrni vet ni vad det bästa är? Vi får pengar för det. Annars hade jag aldrig gjort det. Lite kul fick ta så sjukt mycket ''idolbilder'' som jag och linnea kallar det. Sen en som ville filma oss. Snäll hoppas att det inte kommer upp på youtube..Aja ska snart börja fixa mig lite sen bär det av hem till några vänner till päronen som vi ska käka middag hos. Mysigt! Aja ska börja fixa mig lite eftersom att jag har gått runt med mjukiskläder och ofixat hår hela dagen. Hörs senare!


f a n

Fan också att olle åkte ut! fanfanfan. Aja har precis tvättat annsiktet och nu ska jag sova. G'natt!

heja olle!


port 73

Hej! Har tyvär inte orkat blogga något idag. Men följde med päronen till haninge och kollade lite på port 73. Letade efter en mössa men hittade ingen. Så blev inget köpt för min del. Innan det var vi på ett sjukt stort typ lager? Alla som har en kiosk,resturang osv...kan åka dit och handla. Så vi åkte dit och kolla och det var lixom stora kartonger med tuggummin och skit. Köpte lite godis faktist. Hihi tjockis. Men nu har jag precis käkat och ska faktist plugga lite. Känner verkligen att jag måste det så hörs senare!


hemma från skolan..

Hej! Är faktist hemma från skolan idag. Vaknade med att ha världens magont och sjukt ont o huvet. Så orkade inte ens gå upp ur sängen. Har egentligen två prov idag.. menmen får kolla om jag kan göra dom på måndag! Hade inte kännts sådär jätte bra att gå till skolan nu direkt. Hursomhellst så ska jag inte göra så mycket idag. Kolla på film och dricka varm choklad. Men mer har jag väll inte åh säga. Vi hörs!

inte orkar

Godkväll! Har faktist inte haft någon blogglust idag som ni kanske har märkt. Ber om ursäkt för det men somsagt skolan går först. Har somsagt pluggat hela kvällen vilket vart riktigt tråkigt. Tog en liten paus då jag kände mig frusen så tog en dush. Nu ligger jag iallafall i sängen med blött hår och morgonrock. Ska väll plugga lite till sen sova. Är jävligt trött så orkar inte blogga mer ikv. Ska mysa lite framför tvn med plugget framför mig. Hörs imorrn!


torsdag..

Hej! Orkar egentligen inte blogga för känner att jag måste plugga. Menmen. Skolan har vart sjukt jävla tråkig. Min solståle(linnea)var hemma från skolan idag och snacka om att det blev tråkigt utan henne. Kan inte fatta att hon ska åka snart. Men nej inga ledsna blogginlägg nu..dom kommer sen! Aja efter skolan drog jag hem då jag såg att min nya tröja från gina hade kommit. Wihu! Satt perfekt i storlek och skit så det är nice. Så a mer har jag inte gjort? Snackat lite med linnea och käkat keeeebab. Sen hunnit plugga lite. Har två prov och två inlämningar imorrn. Så tid för datorn har jag inte. Hörs senare!


Jag har inga kläder!

godmorgon! Allt bra med er? Med mig äre väll bra. Trött as usual. Menmen har precis plattat håret och sminkat mig med bara lite mascara. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig för känns som om jag bara har sommarkläder. Big problem! Nä men nu känner jag att detta blev ett litet tråkigt och onödigt inlägg? Aja skitsamma. Hörs efter skolan!

Palla blogga

pallar ej blogga mer ikväll. Så får bli sista inlägget. Har hunnit plugga lite faktist. Duktig jag är! Och nu ska jag kolla på tv så hörs imorrn. PUSS!

vart med julia

Hej babes! Kom precis hem ifrån julia. Blev att vara med henne idag och gud så längesen jag var med henne. Hade så kul somvanligt. Drog ner på stan en en snabbis och köpte sminkborttagningsmedel. Menmen kollade på film och hade det mys. Nu har jag precis käkat. Hembakadpizza. Ska väll plugga lite nu ikväll sen kolla på ph. Men sitter atm och pratar med linnea i telefon om allt och ingenting. Haha! Aja hörs senare!


kallt ute

Hej! *brr* va kallt det är ute! Det första jag gjorde när jag kom hem var att fixa iordning varm choklad och grädde. Mums! Ajuste idag äre första december också. Såg någon på julkalendern? Haha inte jag. Såg nyss i köket att mamma hade vart så bussig å köpa en chokladkalender åt mig. Får vi se hur länge den kommer att vara oöppnad...Men idag så ska jag väll bara plugga. Har sån jävla lust att sola men fårse.. Känner mig så sjukt blek och nu på vintern, visst äre typ det snyggaste att vara brun då? Ska fan ta och sola någon dag. Det är ett måste. Men hörrni vi hörrs senare!


kort inlägg

Hej sötnosar! Har precis fixat mig lite snabbt så nu ska jag snart dra till mitt andra hem- skolan. Som tur är så går jag bara till tolv idag. Yes! Har tre lektioner så det är nice. Aja hörrni fick bli ett kort inlägg för ska dra nu. Vi hörs efter skolan!

RSS 2.0