liseberg

Hello everybody!

Är ju i göteborg nu som alla vet och har vart på liseberg nästan hela kvällen. Åkte balder och kanonen för första gången idag. Haha fan va stolt jag är! Sen så gick jag och mamma något spökhus och fan va läskigt det var. Skrek typ hela tiden. Haha men kul vare. Kom hem för kanske en halvtimme sen och har precis badat. Så nu känner jag mig riktigt fräsh. Mamma och pappa sitter nere i resturangen och jag är här uppe på rummet. Är riktigt yr och mår lite illa efter allt åkande. Ikväll blire iaf att bara vara på rummet och mysa. Ska kolla på sex and the city om ens trean finns! Men det måste det göra. Ska upp väldigt tidigt imorrn också. Ska hinna med båten som går över till danmark redan klockan åtta. Sen ska vi hinna äta frukost på hotellet också. Menmen nu kommer en liten bildbomb från liseberg. Se och njut!




Min mamma är något bra :)


outfit



små shoppat lite

Hejhej alla solstrålar!

Sitter på hotellet i göteborg just nu och har precis kommit in från att ha vart ute och små shoppat lite med mammi. Köpte bara två linnen och ett par mjukisshorts. Åt lunch också på en jätte fin resturang. Åt min cecarsallad som vanligt. Haha. Var verkligen supergott! Snart ska vi iaf dra till liseberg. Kulkul. Men ville bara uppdatera lite så att ni vet att jag lever. Eller något. Menmen kommer en liten inlägg med ''dagens outfit'' sen också. Vi hörs senare.PUSS!


spettslinnen;cubus 99 kr
mjukisshorts;cubus 79 kr


snart framme

Nu är vi snart framme. Efter 6 timmars bilåkande så är vi snart i göteborg. Wihu!

sitter i bilen

Hejhej!

Sitter i bilen just nu och har precis ätit på donken. Orkade inte skriva direkt när jag kom till bilen för då va klockan lixom sju. Har vart och hällsat på morfar också. Fick 500 kr. Är iaf i örebro just nu så har ju åkt en bit. Men är ungefär halva vägen kvar till göteborg. Har ni bra väder då? Här äre kanon väder. 23 grader just nu. Sköönt. Får ju hoppas att det är bra väder i danmark också. Får er som inte vet det så är jag påväg till danmark och ska vara där tills på lördag. Eller idag blir det så att vi först åker till göteborg och går på liseberg och sover över där en natt. Sen imorrn tar vi båten över till danmark. Får hoppas på att dom här dagarna kommer att gå långsamt för skönt att vara borta från lilla nynäs ett tag. Menmen nu ska jag kolla lite bloggar och sånt sen sova. Är grymt trött! Mamma väckte mig sex imorrse lixom.... Aja vi hörs,PUSS!



Ja här ser ni lite av min packning imorrse. Var inte helt klar än


Sex and the city

Nu börjar min favorit serie sex and the city. Ska egentligen upp jätte tidigt imorrn. Men vafan jag sover i bilen. Kan ju inte missa favorit serien. HAHA. Men efter det så ska jag nog börja fixa mig inför sängen,alltså borsta tänderna sätta på mig en stor t-shirt sen försöka att sova. Men kommer att bli svårt för är inte ett dugg trött. Men vi hörs imorrn. Tidigt ska ju upp redan halv sju. Men hörs när jag sitter i bilen för kommer att ha fullt upp med att packa klart allt och så. Sov så gott,puss!

i will always love you!

Danmark

Kollade på lite bilder på hur det ser ut på hotellet där vi ska bo. Alltså på badet och sånt så nu kommer lite bilder. Ser väldigt mysigt ut!




Kanske inte så jätte bra bilder,men ni ser iallafall lite hur badet ser ut och så. Är ju självklart betydligt mycket större och roligare säkert.

Vart ute hela dagen!

Hello sunshines!

Gud vilken härlig dag. Har verkligen vart ute hela dagen. Träffade tiff på nicksta runt halv tolv något och då solade vi lite först,sen drog vi till hopptornet och träffade massa folk. Hoppade trean. Haha högre vågar jag fan inte hoppa! Sen lite senare drog vi till pizzerian och käkade lite sen cyklade vi tillbaka till nicksta och badade. Kom nyss hem iallafall och har haft en grymt härlig dag. Har vart ute exakt hela dagen och brun har man blivit. Speciellt i annsiktet. Men fyfan va jag känner att det bränns just nu. Kommer ju vara väldigt lätt att somna ikväll/inatt. Nu måste jag iaf snart börja packa. SUCK! Får bli en massa kläder som ska ner i väskan för imorrn åker vi. Kommer bli så jävla nice att komma bort ett tag från lilla nynäs. Ajuste jag kommer förrästen inte ha tillgång till internet när jag är i danmark. Tänkte ju ta med min dator men det kommer inte att funka med internetet. Får hoppas på att det finns en dator på hotellet men tänker ändå ta med mig datorn så kan jag uppdatera lite i göteborg och lägga in bilder från lisberg och så. Menmen nu ska jag börja packa så hörs vi senare.PUSS!

nicksta med tiff

Hej där!

Nu är jag äntligen hemma från landet,men ska dra snart igen. Ska träffa tiffany på nicksta då det blir att sola och bada hela dagen där. Härligt. Är ju skitvarmt ute också men blir bara att sola magen för har bränt ryggen så är helt röd där. Och det är verkligen inte skönt. Sen efter det ska jag packa till imorrn. Åker ju redan imorrn till danmark runt sex tiden. Fan kommer inte orka gå upp typ halv sex.. Men får ta och sova i bilen. Ska först åka till göteborg då vi stannar där en natt och går på liseberg. Sen nästa dag(onsdag)tar vi båten över till danmark.

Men nej nu hinner jag fakitst inte skriva mer. Ska snart dra och möta tiff vid nicksta. Men vi hörs när jag kommer hem eller något. Kommer nog att vara död! Nu har jag iallafall smörjt in mig med sololja så nu jävlar ska jag bli brun. Inte röd!


MUMS


Innan vi drar ner och käkar,rostbiff och mimosasalad.


Dagens låt


Taio cruz- Dynamite


Legat på stranden tills nu

hello sunshines!

Kom precis upp ifrån ''stranden'' där vi har legat(jag,mamma och pappa) i ungefär 4 timmar och solat. Och vet ni? Jag badade två gånger! Somnade i solen också, inte bra så va lite yr då så jag bara kastade mig ut i vattnet och fyfan jag hade inte ens kännt på vattnet och då va det skitkallt. Va ju bara 16 grader så inte så konstigt. Men skönt va det iaf. Nu ska jag snart dusha och sen fixa mig lite så ska vi dra ner och handla lite,sen dra ner till en resturang här ute på landet och äta mat. Fast det blir lite senare. Men nu börjar jag känna mig riktigt ofräsh så nu blire att dusha för min del. Vi hörs senare.PUSS!


Vaken tidigt...

Godmorgon alla söta bloggläsare!

Jag vet visst är jag vaken tidigt! Mamma kom in och väckte mig runt och sju och fan va jag är trött. Låg och kollade på skräckis igår. House of wax. Har aldrig sett den förut men jag tyckte att den va riktigt bra. Fast man var ju bara något rädd sen när man stängde av tvn. Haha!

Menmen nu ska jag snart dra iväg till sommarstugan igen. Datorn är självklart med. Är iallafall superbra väder ute så blir att ligga på bryggan hela dagen. Härligt! Men nu ska jag dra ut till bilen och åka till sommarstugan. Vi hörs,PUSS!

Visste ni detta?


* Jag är missnöjd med mitt utseende och min kropp
* Jag är väldigt rädd för spindlar,myggor,myror ja alla småkryp!
* När jag va 6 månader gammal va jag tvungen att operera mitt bakhuvud
* Ibland kan jag vara otroligt blyg och ibland tvärtom
* Om det är något jag retar mig på har jag väldigt lätt för att säga det
* jag har ingen mormor,morfar,farmor eller farfar kvar. Bara en halvmorfar
* Innan jag började rida igen hade jag två års uppehåll
* För rätt så länge sen hade jag två stycken sköldpaddor
* Jag är väldigt mörkrädd&höjdrädd
* Jag har alltid vela testa hoppa bungyjump.


Grillat

Hello there sunshines!

Förlåt
för att jag inte har bloggat så jätte mycket idag men har egentligen inte haft så mycket att blogga om. Har inte gjort så specielt mycket typ suttit ute och solat och suttit inne och kollat på tv. Har haft en grymt tråkig dag då jag faktist inte gjort någonting alls. Har precis ätit iallafall. Biff och potatisgratäng. Sitter iaf och snackar med alice på msn och damn, I miss you girl! Måste ta och ses när du kommer hem ifrån kroatien. Inte lite brun hon lär vara så nu måste det fan vara sol tills hon kommer hem så man inte ser ut som värsta blekfisen gämnfört med henne.

Har väll inte så mycket mera att berätta om. Bara för att min blogg inte ska bli så enformig, alltså att jag bara skriver om min vardag och sånt så ska jag hitta på något skoj snart. Så kolla in här igen om en liten stund så ska ni få se på andra grejer. Haha okej det där lät konstigt men ni vet vad jag menar. Vi hörs snart då. PUSS!

Om du bara visste hur mycket jag älskar dig! Haha bjussar på den söta bilden!


Är hemma nu

Hej!
Är hemma just nu faktist. Skulle ju ha stannat en natt till men det är för dåligt väder så vi åkte hem istället. Ska dit imorrn igen och sova där. För då ska det nog bli sol. Kom hem för ett tag sen iaf och ska snart hoppa in i dushen för känner mig verkligen jätte ofräsh! Så ska ta en lång varm dush.

Idag då..Har verkligen inget planerat. Ska bara ta det lugnt. Är ju inte så bra väder ute heller så man kan ju inte sola eller något. Men blir väll att kolla på filmer och bara ta det lugnt. Vi hörs iallafall senare.PUSS!


Sista inlägget

Godkväll underbara läsare!

Haft en bra midsommar? Min har vart jätte mysig och lugn. Har precis iaf kollat klart på farsan med päronen. Haha va bra den va asså. Fast lite sorglig.. Aja ni förstår ju som sett den och ni som inte har sett den än. Gör det! Kan verkligen rekommendera den. Ska snart tvätta bort mascaran iaf och lägga mig och kolla på en film i min lilla stuga. Är inte ett dugg trött men eftersom att det bara är jag som är vaken just nu så kanske jag ska gå och lägga mig iallafall.

Menmen imorrn skare nog bli rätt så bra väder så kommer nog ligga ute på altanen och sola hela dagen. Ska bli ännu mera brun fan! Sen blire att dra till en resturang med päronen och käka där imorrn. Menmen nu ska jag ta bort mascaran och borsta tänderna. Hörs imorrn.PUSS!

@Sommarstugan!

Hejhej gullungar!

Fixade iordning internetet idag istället för hade inte så jätte mycket att göra så nu kan jag ju sitta lite vid datorn här också! Fan va nice. Har precis ätit lunch med päronen och det bestod av revbenspäll,rostbiff och mimosadallad. Gud så gott och gud så mätt jag är. Hursomhellst så sitter jag ute i solen just nu och så. Hade tänkt att jag skulle ta massa bilder så att ni skulle se hur sommarstugan såg ut och så men har tyvär glömt sladden hemma. Suck...Får väll bli så att jag visar er bilder någon annan dag. Ikväll vet jag inte om det händer så mycket. Ska väll äta senare med familjen igen. Men just nu känner jag verkligen inte för mat. Är grymt mätt just nu också.
Ajuste har hyrt tre filmer till helgen också. Farsan,wallander sen någon jag inte kommer ihåg vad den heter. Blir att kolla på farsan ikväll tror jag. Har hört att den ska vara riktigt rolig. Menmen nu ska jag vara lite mer social mot dom andra. Vi hörs senare eller något.PUSS!

Nu drar jag

Sådär ja...Nu har jag dushat,fixat mig och packat till sommarstugan och nu står pappa och väntar på mig vid dörren på att vi ska åka. Men jag tänker ta min tid till att blogga eftersom att det kommer att bli sista inlägget för idag. Men vi kommer ju att höras imorrn. Om internetet på landet vill sammarbeta med mig så att säga. Men det gör det nog.

Är kanon väder idag också så då får man ju ta och hoppas på att det inte börjar regna mitt i allt. Som vanligt! Hehe,menmen vi hörs imorrn sötnosar för nu ska jag snart dra! Måste packa ner datorn också.
Puss på er alla söta bloggläsare så hörs imorrn!

glad midsommar!



Sommarstugan idag

Godmorgon älsklingar!

Allt bra? Med mig äre jätte bra! Vaknade för en liten stund sen och är riktigt pigg.. Hehe näe där ljög jag. Är verkligen jätte trött! Men va tvungen att gå upp tidigt för ska till sommarstugan idag och då måste jag packa och så. Kommer ha med mig datorn ut till ''stugan'' men kommer inte blogga något idag för ska instalera in internetet imorrn. Bara för att då kan jag ha det i en vecka och på tisdag ska jag till danmark så tänkte att jag skulle ta med min dator dit också. Kul va? Visste ni förresten att jag ska till danmark på tisdag? Har nog inte berättat det. Men ska iaf dit med mina föräldrar och vi ska bo på ett jätte fint bad hotell. Hoppas bara att vädret kommer att vara bra för då kan vi gå till en jätte fin strand vi sett där. Har vart där jätte många gånger så det är inte första gången. Men ska bli riktigt kul och jag kommer att stanna där tills lördag.

Menmen idag är det iaf midsommar! Känns verkligen inte som det. Och jag ska ju somsagt åka ut till sommarstugan med päronen i två jävla dagar. Gud vad jag ser fram emot det. Eller inte... Men det blir nog kul iallafall. Nej nu ska jag ta något att äta sen dusha. Sov med bulle inatt så nu är ju mitt hår riktigt fint asså!
PUSS!

Åhh kolla vad jag hittade! En bild på mig för typ ett år sen ? Kolla mitt hår bara. Fan va jag saknar att vara så mörkhårig. Men efter sommaren blire att färga mörkt igen! Wihuuuuuuu

Dagens låt


Fan va jag älskar en låt,så jävla nice. Det här är en sån låt jag bara vill ställa mig upp och dansa och hoppa omkring,va kan man säga? Jag älskar den- Usher OMG


nicksta hela dagen

Hej älsklingar!
Allt bra? Med mig är det jätte bra faktist! Kom precis hem från att ha vart på nicksta med mickis,amanda och bella. Har vart där hela dagen och bara solat. Har vart jätte mysigt och varmt som fan! Sen när jag och mickis va påväg hem träffade vi på bestis och mattis. Så vi låg där ett tag med dom och bara chillade i solen.

Menmen kom precis hem och sitter och kollar på tv.Är fortfarande jätte bra väder ute ju,kanske ska man gå ut och sätta sig och sola en stund till? Fårse men just nu väntar jag på att föräldrarna ska komma hem för då ska jag äta. Är döhungrig! Men vi hörs senare.Puss!

Ajuste och amanda hoppade tian på nicksta också :D


Godmorgon

Godmorgon allesammans!
Vaknade för inte så länge sen av att mamma ringde mig! Åh att man aldrig får sova ut lite längre? Aja gick iaf upp runt halv tolv då och nu sitter jag i vardagsrummet. Idag har jag inte så mycket planerat. Ska ner till centrum och köpa kontantkort till min dator. Vet ni vad det är? Är iallafall ett trådlöst internet som jag ska ta med mig när jag åker till sommarstugan imorrn. Kommer vara borta två nätter så då vill jag kunna blogga lite. Är ju midsommar imorrn också och det ska firas med familjen i sommarstugan. Trevligttrevligt! Fast lite tråkigt att sova där två nätter,men jag överlever. Får ta med mig en stor resväska med kläder. Haha nej då. Men det blir alltid så att om jag bara ska sova borta en natt så har jag typ hela min garderob nerpackad. Och nu ska vi va där två nätter,hur mycket kommer inte jag packa ner då?

Menmen nu ska jag fixa iordning frukost sen dusha. Vi hörs senare eller något.PUSS!

jag och linnea vid tåget,haha bjussar på den!

glass&jordgubbar.....IGEN!

Godkväll underbara läsare!
Blev ingen utgång för mig inte,aja skitsamma. Har ätit glass med jordgubbar,igen. Herregud jag är beroende! Men det är ju så gott,men när jag skulle ta upp en jordgubbe ifrån paketet hoppar jag till och skriker som jag vet inte vad. För jag mötte min rädsla. Det va en spindel på den! Var helt skakis efter för jag hatar spindlar och har alltid gjort så jag vågade knappast äta en jordgubbe efter det. Menmen glömde fort bort det så det va inga problem med att äta det. Sitter iaf med datan i knäet och kollar på tv. Sitter och väntar på att favorit serien ska börja. Sex and the city. Min andra sak som jag är beroende utav.

Har iallafall nyss dushat och så. Så nu luktar håret gott iaf istället för äckligt nicksta vatten! Haha. Menmen nu eller snart börjar sex and the city,fan en jävla timme kvar! Kommer jag att klara detta? Haha klart jag kommer. Men vi hörs senare eller något.PUSS!



bytt örhänge

Ajuste jag köpte ju två par nya örhängen idag till mitt nya hål. En blå diamantsten och sen en vanlig silverplopp typ eller hur man säger? Bytte iaf till den blåa och fy va ont det gjorde för råkade pricka fel med nålen så började blöda:(. Haha så ska inte byta på länge nu iaf!

dålig bild,men ni ser iaf det blåa. Det är mitt nya örhänge
örhänge;40 kr st


nicksta med brudarna

Hejsan sötnosar!
Kom precis in från att ha vart på nicksta och badat med julia och tiffany. Tjejerna räddade min dag fan! Innan det låg jag på baksidan och solade för fullt med glass och jordgubbar som jag hittade i kylen. Blev faktist rätt så brun och tror att jag låg där i typ en halvtimme? Sen kom julia och tiffy hem till mig och då drog vi och badade. Var rätt så kallt i vattnet faktist så doppade mig bara en gång. Sen drog alla hem och nu är jag hemma. Ska snart dusha och sen vänta på att päronen kommer hem för då blire att käka. Sen vet jag inte iaf om jag ska dra ut ikväll, får se hur det blir. Men just nu skulle jag iaf inte vela sitta inne i det här vädret. Är ju fan sol fortfarande! Kanske ska man gå ut och sola lite till? Haha nej då skoja bara. Är nog lite för kallt för det. Eller? Haha menmen nu ska jag ta en snabbdush sen käka. Vi hörs senare.PUSS!


Ja lite bilder från typ halva min dag?


centrum sen sola!

Godmorgon allesammans:)!
Vaknade för bara en liten stund sen och ska snart äta lite. Idag har jag inga planer faktist. Ska dra ner till centrum och köpa ett nytt örhänge till mitt nya hål i örat. Sen så blire nog bara att ligga och sola. Kommer ju bli rikitigt varmt idag. Menmen mer har jag väll inte åh berätta. Vi hörs senare.PUSS!

godnatt!

Nej nu ska jag tvätta bort mascaran som har gjort
så att jag bara har 5 ögonfrannsar nu! Haha men va bara
för att när jag badade så klumpade dom ihop sig. Menmen vi
hörs mer imorrn sötisar.PUSS och godnatt!


Trevlig kväll asså !

Godkväll allesammans!
Hoppas att alla har haft en lika trevlig kväll som mig för min har verkligen vart asrolig! Drog först till konsum med linnea och köpte lite godis,sen drog vi till hamnvik och träffade tiffany,bea,dennis,oskar,jeppe,ollie och edvin. Tror att det var alla? Och vet ni? Jag badade! Fast var ju inte första doppet men ändå. Sen drog vi ner till hamnen och töntade oss på en lekgrej för småungarna. Aja linnea och jag drog hem till mig runt elva och då satte vi oss i vardagsrummet och drack hallonsoda och åt lite chips! Hon drog nyss och jag sitter och kollar på sex and the city.

Har verkligen vart en kanon kväll måste jag säga. Så jävla skönt med sommarlov ju för det bästa är ju nästan utekvällarna med trevligt folk! Haha,nej men nu ska jag fortsätta att kolla på sex and the city. Vi hörs imorrn.PUSS!

California girls


Nicksta hela dagen

Hej sötnosar!
Kom nyss hem från att ha vart ute hela dagen! Ingen kan väll ändå ha suttit inne en sån här fin dag! Har iallafall legat på nicksta med linnea typ hela dagen och käkat pommes. MUMS säger jag bara. Eller har inte vart där hela dagen,var först på tian med dennis,oskar och jesper men fy jag tycker verkligen inte om stället! Så drog till nicksta och låg där och stekte fast då va det bara jag och linnea. Sen träffade vi på ellen där också som vi låg och snackade med. Menmen kom nyss hem och är ensam hemma just nu. Päronen är påväg hem från sthlm och brorsan har jag fan ingen aning om vart han är.

Ikväll blire utgång! Tror att det blir att dra ut med linnea och träffa några killar om jag inte minns fel. Trevligt trevligt,men innan det ska jag äta thaimat. Menmen vi hörs senare.PUSS!

sol

Godmorgon älsklingar!
Vaknade precis och skulle egentligen gå upp åtta och jag hade faktist tillochmed ställt alarmet på åtta men jag somnade om igen. Dumma mig jag ska inte sova länge! Aja hursomhellst så äre riktigt fint väder ute idag sol och allt! Då blire att dra och sola&bada med linnea. Vet inte vart men det kommer vi nog på;). 

Sitter just nu i vardagsrummet och kollar på tv och dunkar musik. HAHA synd för brorsan som bor vägg i vägg med vardagsrummet men vafan skit i honom! Ska snart äta frukost sen ta en snabb dush och raka benen och så. Men vi hörs senare men idag kanske inte uppdateringen kommer att bli världsbäst,men det är ju sommarlov!

<3!

Vart ute hela dagen!

Hej sötisar!
Kom precis hem från att ha vart med underbara tiffany hela dagen! Har bara vart ute och träffat lite folk och så. Me har haft hur roligt som hellst. Har nog cyklat runt i hela nynäs och fram och tillbaka till coop forum,haha vårt nya hem! Nejdå men kom somsagt nyss in och sitter och kollar på tv. Ska snart borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och äta glass och kolla på sex and the city! Favorit serie ju! Haha,har precis snackat med julia också om det ''senaste''haha nej men lite planer för sommaren och så! Ajuste ni som inte visste det så har jag ju tagit hål i örat längst upp,aja men det är ju först ett plastörhänge och vet ni? Jag har bytt ut den till en liten pärla nu. Är bara ett tillfälligt örhänge och ska köpa nytt någon dag.

Menmen har inte så mycket mer att skriva om. Imorrn ska jag vara med linnea,tror jag? Hoppas det för ska tydligen bli bra väder och då ska man ju dra ner och sola&bada.Äntligen lite sommarväder fan! Menmen nu ska jag ta och fixa iordning lite glass så hörs vi senare.PUSS!

bild på mig och tiffany från idag på cooop:D

Nu drar jag!

Hello there!
Om bara en liten stund ska jag bege mig ner till centrum och träffa tiff. Har precis fixat mig och så. Alltså dushat,fönat håret,plattat håret,tagit på lite mascara och sen valt ut kläder! Hade riktigt svårt att välja kläder imorrse. Är en sån dag då man tycker att man borde slänga alla sina kläder och åka till stockholm och köpa nya. Hade verkligen inte suttit fel med lite nya kläder! Men hittade tillslut lite kläder blandannat en t-shirt jag fått av linnea i julklapp som jag har letat efter i år och dar! Så den fick det bli idag. Menmen nu börjar jag få lite bråttom så ska snart cykla ner till centrum och möta tiff! Vi hörs senare.PUSS!
Outfit:


t-shirt:fått av linnea
vitt linne:lindex
jeanslegging:h&m

nyss vaknat

Godmorgon sötnosar!
Sovit gott?Det har jag! Vaknade för bara en stund sen så ligger fortfarande i sängen.Idag ska jag ju iallafall vara med tiffany. Är ju inge sol uppe så blir nog inte att sola. Haha,men något kommer vi ju såklart att hitta på! Ska möta henne i centrum runt ett tiden så har mycke tid på mig att fixa mig och så. Så ska snart gå upp och dusha. Men vi hörs senare med kanske en dagens outfit...Hm,får fundera på det! Hehe,PUSS!


Vart ute hela dagen!

Hello there!
Gud så min uppdatering suger! Men har knappt varit hemma idag faktist. Var först med julia och tänkte dra ner och bada men det blåsde för mycket. Sen drog vi hem till henne och kollade på sex and the city.Sen vid sex tiden cyklade jag hem och käkade mat. Sen efter det drog jag ut igen och träffade linnea och då drog vi till hamnvik och jag tänkte bada men fan vilken badkruka jag är! Linnea badade däremot;). Sen efter ett tag träffade vi dennis och oskar så drog hem till dennis och va där ett tag. Kom hem för typ 5 minuter sen och sitter vid brorsans dator för pallar inte sitta vid min. Är aspigg också så ska väll kolla på tv eller något.

Imorrn ska jag vara med tiffany och gud så länge sen det var.Så det ska bli jätte kul! Hoppas att det är bra väder så man kan sola&bada också! Men vi hörs imorrn.

Puss!

SOLA!!!!!!!

Hello everybody!
Ja som ni vet så har jag vart i stugan hela helgen,typ? Men kom hem för några timmar sen och sitter just nu och väntar på bästis! Ska självklart dra ut och sola&bada! Vettefan vart men får se vart vi hamnar:). Är ju jätte fint väder ute och har redan legat på alltanen och solat lite. Så lite färg har man nog fått. Men vi hörs senare.PUSS!

flashy curl

Hejhej!
Sitter vid päronens dator på jobbet just nu och ska snart dra till sommarstugan. Har vart i centrum och kollat i affärer och köpt en mascara. Det va fan på tiden! Visar bild här nedanför;). Men det var väll allt för mig vi hörs imorrn igen då sötnosar! Men ni klarar er. PUSSHEJ!

108 kr reeeeea!


sommarstugan idag

Hello bitches!
Har ni sovit gott då? Själv så har jag sovit som en stock. Somnade runt tolv åt en film jag kollade på sen vaknade jag runt tre tiden och då stängde jag direkt av den sen somnade jag fort om. Och vaknade för bara en liten stund sen. Hm,vad händer idag då? Själv ska man till sommarstället och sova där till imorrn. Tänkte först att jag skulle träna idag men har sån jävla träningsvärk från igår från ridningen så tror att jag skippar det;).

Har väll inte så himlans mycket att berätta om. Ska snart äta frukost sen kanske jag drar ner till centrum en liten stund eller så väntar jag på pappa så får han komma och hämta mig. Men nu ska jag somsagt äta lite så hörs vi senare.PUSS!

orkar inge mer

Orkar inte blogga mer idag,vi hörs imorrn!

Red robbie

Hej gullungar!
Ja då va det sista ridningen idag och jag fick robbie! Vart grymt glad och det gick faktist jätte bra. Hade bara dressyr som va lite tråkigt för att gärna velat hoppa eller något. Menmen,kom hem runt fem tiden och då åt jag på direkten sen tog jag ett varmt bad! Och gud vad skönt det va,rakade benen och under armarna. Hittade någon skrubbtvål(?)för kroppen som va asbra och jag luktar vanilj!

Sitter just nu och kollar på twilight. Va grymt längesen jag såg den faktist och man tröttnar ju aldrig,eller hur?Menmen ikväll blire bara att va hemma. Ska väll kolla klart på twilight och sen kolla på en annan film.Mysigt!Men vi hörs senare eller något.PUSS!

grym låt


Skitväder

Godmorgon eller godeftermiddag kanske man ska säga?

Vaknade för rätt så länge sen men har bara inte orkat blogga något. Har precis dushat och sitter och kollar på tv just nu och ska snart börja fixa mig inför stallet. Sista ridningen idag ju och det ska bli riktigt kul för skulle typ leka lekar idag? Har ingen aning,hade hoppats på att hoppa terräng men om man kollar på vädret så kommer vi nog inte göra det. SUCK på vädret! Ska det inte vara sol på sommaren? Ibland fattar jag inte varför vi alltid har så kallt på vintern och varför vi inte har varmt på sommaren? Vad ska man säga,nynäs staden gud glömde.

Menmen har inge mera planer för dag direkt får se vad som händer ikväll och så.Kommer nog komma hem runt fem tiden från stallet om inte senare. Men det får vi se hur det blir med det! Vi hörs senare,PUSS!

kort inlägg!

Godkväll allesammans!
Orkar inte skriva ett långt inlägg så får bli ett kort! Kvällen har iaf spenderats med bästa linnea. Vi va på coop och köpte lite godis sen cyklade vi runt lite hit och dit. Kom hem runt tio tiden och ligger i sängen just nu och kollar på jersey shore. Ska snart byta till trean och kolla på sex and the city,så blir att kolla på massa bra på tv hela kvällen!Men vi hörs mera imorrn.PUSS!


södertälje

Hej:)!
Vart inget ''ut på sjön''idag heller för killarna hörde aldrig ens av sig. Men jag och linnea drog ner först till hamnvik och bara solade,sen drog vi till nixta och solade lite till. Vid halv två drog vi hem till mig och åkte iväg med pappa och hämtade mamma sen åkte vi till södertälje och käkade på donken först sen gick vi runt i affärer. Hittade dock inget eller jo en väska jag VILLE ha! Har iaf vart en riktigt trevlig dag och väldigt bra väder! Kom hem fär en liten stund sen och ska snart dra igen. Ska snart dra ner till hamnen och käka med päronen,linnea och hennes mamma. Mysigt värre!Men vi hörs senare.PUSS!


torsdag

Godmorgon everybody!
Sovit gott? Det har inte jag faktist,låg vaken jätte länge igår och ville verkligen inte sova. Aja imorrse vaknade jag först runt åtta av att mitt alarm tydligen va på. Sen somnade jag om och sov till tio. Ligger i sängen just nu med datorn i knäet och ska nog snart gå upp och äta frukost. Vet inte om det blir så att vi åker ut med båten med gurra idag heller. Fårse helt enkelt hur det blir. Men vi hörs senare.PUSS!

HAHA gammal bild men bjussar på den;)


Vart ute hela dagen!

Hejhej:)!
Förlåt men har verkligen inte hunnit blogga på hela dagen!Har verkligen vart ute hela tiden med linnea. Skulle först åka ut med gurras båt men blev inte så,men jag&linnea ska göra det imorrn istället och grilla och sånt. Träffade robert och adde h så drog till drottningklipporna ute på ringvägen och åt. Jagb hade fixat ihop en sallad med pasta,rostbiff och gurka men allt smakade för det mesta bara olja. Tack mamma...Efter det drog vi alla upp till linnea och satt på hennes veranda och käkade kräftor. Jätte trevligt! Kom iaf hem för en stund sen och ska kolla på en film eller något. Förlåt om uppdateringen är kass men vafan det är ju sommarlov! Så det blir som ett litet uppehåll från bloggandet någon gång i bland,PUSS!

sola&bada!

Godmorgon !
Allt bra med er då? Med mig är det bara bra,och vilket härligt väder det är idag! Ska dra ut och bada&sola med linnea idag. Fast blir nog för det mesta att sola. Vill ju inte vara blek tills skolan börjar fast nu är det ju ganska så långt kvar. Som tur är! Vaknade runt tio iaf och då gick jag direkt upp och tog ett bad då jag rakade benen. Har precis käkat frukost också,gjorde en smootie och en macka! Men nu ska jag börja packa ner badkläder och sånt i väskan så hörs vi senare eller något.PUSS!

Bild från igår,söta luhh,jag och samuel!

vart ute med dom bästa

Godkväll allesammans !
Kom in för en liten stund sen från att ha vart ute hela kvällen. Jag och linnea drog hem till samuel en stund och satt där ett tag,sen tog vi tåget till coop och handlade lite godis och sånt,efter ett tag kom tiffany också:). Haha påväg hem på tåget så bara hörde vi ett;bumm! Och då va det en sten som någon hade kastat på glaset på dörren,haha vart värsta hålet och allt. Menmen kom somsagt in för ett tag sen och har inte gjort så mycket än så länge. Sitter med pappa och kollar på typ fotboll? Jätte roligt tråkigt! Menmen ska snart ta bort det lilla sminket jag har. Har bara haft mascara idag! Men känns lite onödigt eftersom att det är sommar;). Men nu börjar snart mitt favorit program,jersey shore!Haha men vi hörs imorrn .PUSS!


@centrum!

hej där allesammans!
Vet inte riktigt om ni ser vad jag skriver,för på min dator går det inte ens att söka på min blogg eller många andras,konstigt! Är i centrum just nu hos päronen åå jobbet så sitter vid deras bärbara. Har precis käkat lite lunch,drog iväg till ett cafè i centrum och köpte en macka ned kyckling i. MUMS! Har egentligen inte så jätte mycket att berätta om. Har kollat runt i massor med affärer och ska fortsätta göra det för måste köpa en ny mascara och lite smått och gott! Visst är det härligt med sol och bra väder i dag btw?Äntligen lite sommarväder iaf! Menmen nu ska jag dra mig ut lite på stan och fortsätta att kolla i lite affärer. Vi hörs när jag kommer hem.PUSS!


trevlig kväll igår!

Godmorgon sötisar:)!
Gud vilken kväll igår,hann inte blogga något mer för på kvällen träffade jag och linnea samuel och drog och handlade massa gott! Sen drog vi hem till theo och va hos honom ett tag. Var verkligen jätte trevligt. Satt i hans typ''utehus''var jätte gulligt med en  soffa och allt. Drog runt elva tiden och då drog jag och linnea direkt hem till mig och fixade oss lite för sängen och sen somnad båda jätte fort. Imorrse vaknade vi runt tio-halv elva tiden och då gick vi direkt upp och fixade frukost och nu sitter vi här och kollar på mtv movie awards. Lite senare ska linnea dra till sjukan och då ska jag nog sola lite. Är ju faktist lite sol ute! Härligt. Vet inte idag vad som händer,tror att det blir att vara med linnea fårse hur hon mår och om hon orkar;). Men vi hörs senare.PUSS!

Sovit hos linnea

Hello everybody !
Allt bra?Med mig är det bara bra. Anledningen till att jag inte bloggade så mycket igår var för att jag sov hemma hos linnea. Drog ut och mötte henne runt halv åtta tiden och sen vid halv tio tiden bestämde vi att jag skulle sova hos henne! Så drog hem till mig och hämtade grejor och sen hem till henne. Båda somnade runt halv två-två tiden och så hade vi glömt bort att stänga av tvn. Haha bra!

Imorrse vaknade vi runt åtta tiden av att jag satt på mitt alarm och gissa om jag var trött! Men linnea skulle allt upp och sätta på datorn och allt. SUCK:D! Haha nej då,men låg kvar en stund och sen gick vi upp och åt och så. Vid två tiden kom mamma och hämtade oss och då åkte vi till coop och handlade sen åkte vi hem till mig och ja u sitter vi här! Vet inte om vi ska träffa några senare fårse om vi får tag på några. Men vi hörs senare.PUSS!
min och linneas nya favorit låt:)!


dagens outfit !



körde på osminkat och riktiga sommarkläder!
jeansshorts-kaphal
tubtopp-h&m


tråkig söndag

Hej:)!
Gud vilken tråkig dag måste jag börja med att säga. Har inte gjort ett skit
på hela dagen! Har legat ute och solat en liten stund men har haft ont i huvet och
kännt mig snurrig hela dagen så det blev mest att sitta här vid datorn eller kolla
på en film. Mer har jag inte gjort. Har precis suttit ute på verandan med familjen och
ätit mat. Kött och potatisgrattäng.MUMS! Men ikväll ska jag väll heller inte göra
så mycket? Har verkligen vart en seg och tråkig dag. Men vi hörs,PUSS!


söndag

Godmorgon allesammans !
Sovit gott?Det har jag.Somnade ganska så tidigt med tvn på.
Vaknade iaf idag för ett tag sen och har inga planer för dagen.Ska snart
dusha tror jag,sen har jag ingen aning om vad som händer efter det.Får se
om jag kanske drar ut och solar en stund,det ser ut att vara ganska så
bra väder men det kan ju alltid bli bättre ;).Nåja,vi hörs senare eller nått.
PUSS!

bjuder på en gammal bild ;)


träffat bästis idag!

Hej sötisar:).
Gud vilken dag,var först i länna men köpte inget:(.Kollade efter ett par skor
men hittade inga. Aja drog hem sen runt fyra tiden och stannade och käkade
på donken.MUMS! Träffade sen julia när jag kom hem och va ute
och gick och snackade lite sådär ni vet ;). Kom hem sen runt sex tiden
och har faktist inte gjort någonting alls sen dess. Sitter och kollar på en
prinsessas dagbok 1. Har väll inte så mycket mera att skriva om. så
vi avbryter här och hörs imorrn. Puss!


länna !

Hej ! Är asglad just nu för blir inte att åka till sommarstugan med päronen.
Så ska åka till länna istället och ska kolla runt lite i affärer och så.
Ska kolla om jag hittar ett par skor och sånt. Men vi hörs när jag
kommer hem eller något.PUSS!


Jag just nu!Osminkad as you see


Godmorgon !

Godmorgon alla fina bloggläsare!
Sovit gott?Det har jag! Låg och kollade på en film igår och somnade runt halv ett tiden . Var inte ett dugg trött men så fort som jag la mig i sängen somnade jag nästan .Imorrse vaknade jag vid tio tiden så inte så länge sen. Och jag är faktist jätte pigg! Ska snart ta och fixa iordning frukost och sen dusha,har nästan hela dagen framför mig att bara chilla. Tror att jag ska dra ner till centrum en liten stund sen och kolla runt lite i affärer. Ska sen vid tre tiden åka till sommarstugan och sova där tills imorrn så uppdateringen kommer inte att vara den bästa om vi säger så, men vi hörs nog senare idag eller något.PUSS!

Godnatt!

Nej nu får det ta och bli sista inlägget för mig för idag ! Har suttit och kollat på en grymt bra film på tv som heter wedding planner,sett den?Jag har nog sett den minst 1000 gg.Så man kan ju nästan filmen utantill ;).Har också vräkt i mig ballerina kakor,dumma rebecca !Men det ända onyttiga jag ätit på rätt så länge faktist.Så tyckte att jag förtjänade det:)!Kan fortfarande verkligen inte fatta att det är sommarlov.Verkligen inte i det här vädret då heller för den delen..Men det är ju faktist bara första dagen på lovet också och vad äre,70 dagar ?Hääärligt !Längtar efter alla varma,soliga och stekiga dagar på hamnvik .lovely!Nej men nu ska jag ta bort mitt smink som jag hade tänkt att ta bort för typ en timme sen? Men vi hörs imorrn iaf då jag ska till sommarstugan !Får hoppas på bra väder för nu jävlar vill jag bli brun!Godnatt och sov så gott älsklingar !

Hällsat på linnea !

Hej allesammans !Har inte hunnit blogga förns nu men red iaf lisa
och det är faktist första gången jag red henne. Och det gick faktist jätte bra !
Hon va bara lite pigg och stark annars så gick allt bra. Kom hem sen runt halv sex
tiden för va och köpte thaimat och sen när jag kom hem käka jag och sen tog jag en
snabbdush .Sen fixade jag mig lite snabbt och drog hem till linnea och
hällsade på den lilla skitungen . Haha nej jag skoja bara :).Men hon mådde bra iaf.
Hon har ju vart på sjukhuset idag och så.Lite senare kom adde h och alex till
linnea också och fan va kul vi hade !Men vad vi gjorde kanske är bäst att
 ni inte får reda på det ,för vore inte så kul för alex och adde :).
Menmen kom hem runt tio tiden och är verkligen grymt trött . Ska ta
och ta bort sminket och sen kolla klart på en film. Hörs imorrn.PUSS!

vet ser ganska sliten ut,men på något sätt gillar jag fan bilden :D


nixtafesten igår !

Hej sötisar !
Kom hem för en liten stund sen från julia och gud vilken kväll vi hade igår !Går inte att beskriva med ord hur kul jag hade. För er som inte vet vad jag gjorde så va jag på nixtafesten som är en fest för ungdomar då man dansar och har kul . Träffade grymt mycke folk där också.Va som ett skumparty också,va en stor låda med massa skum och va ju några boys som kastade i mig hela tiden,hm vilka kan det ha vart då ?HAHA .Vid tio tiden fick iaf vi som gått ut sjuan en t-shirt ''jag dansar alltid nyker''sant ju !Jag och julia kom iaf hem runt tolv tiden och gud vad äckligt mitt hår va då !Helt kladdigt,somnade iaf rätt så tidigt vid ett tiden. Imorrse vaknade jag iaf vid tio tiden hos julia av att min mamma ringde och väckte mig.ÅHH! Somnade om iaf och gick upp runt halv tolv och då åt vi frukost sen badade vi ! Haha kom hem för en stund sen somsagt och detta inlägg vart lite rörigt tror jag .Men skit samma,är grymt trött verkligen !Och ska iväg och rida om en halvtimme så kanske bäst att börja fixa sig :D.Haha,vi hörs senare.PUSS!


Sommarlov !

Gud tänk att det är sommarlov nu . Och som förra året när man kom det var det jätte dåligt väder sen när man skulle gå hem från skolan och allt så kom solen fram .SUCK !Me vafan klagar man för ?Det är ju sommarlov !Kollade först på våran skolavslutning,sen drog jag och linnea och kollade på våran förra skolas avslutning som enligt mig var mycke bättre.Menmen,nu är det sommarlov fan :D.Kom hem för ett tag sen och funderar på att hoppa in i dushen (igen),vill få bort all hårspray och så . Sen ska jag bege mig mot centrum för vid två tiden ska jag ta den här jävla fästingssprutan .Jag hatar verkligen sprutor,så hur ska detta gå ?Och sen efter det blire hem till julia och ska sova där inatt så blir inge mer bloggning för idag,men vi hörs imorrn :).PUSS!

du vet att jag kommer att tänka på dig hela tiden imorrn pluttan,och det kommer gå bra.Det lovar jag dig ! Älskar dig vad som än händer <3


Nu...

är det dags !Drar snart iväg till skolan och njuter av att det är sista ''skoldagen''kvar.Fast man kan ju säga att man reda fått sommarlov eftersom att man bara ska till skolan och säga hejdå till lärarna,typ...Är inte ett dugg nervös bara glad,men vad ska man vara nervös över ? Sitter iaf helt klar i min fulaklänning.Aja är ju bara idag jag behöver ha den sen kastar jag den på direkten !Nej då jag skoja bara.Har faktist inge smink heller. Åh så duktig jag är ! Men är lite brun från igår när jag solade så då behövs inge smink ! Har bara mascara,ögonskugga och rosa läppstift. Men ikväll då åker massvis med smink på .Haha,nej då men nu ska jag snart åka iväg .Vi hörs .PUSS!


TRÖTT

Godkväll allesammans !Har precis tagit ett långt varm bad och gud så
skönt det va,hade en liten ''tid för mig själv''stund,då jag rakade benen,
hårinpackning och annsiksmask ! Så nu är jag riktigt fräsh .Hääärligt!
Är verkligen grymt trött också !Sitter nästan och sover,men vart det när
jag solade idag . Så ska bli skönt att lägga sig i sängen och kolla på en film
eller något.Fast kommer bli jätte pigg säkert när jag lägger mig ner
för kommer ligga och tänka på att det är sommarlov imorrn ! Det va ju
inte längesen det låg snö på marken,eller hur ?Min dag imorrn kommer iallafall
se ut såhär att först drar jag till skolan och så,sen träffar jag bestis och går ner
till hamnen och käkar glass med henne.Sen på kvällen blire fix hos henne sen drar
vi ut och träffar massvis med folk och dansar hela natten !Haha fett mys !
Menmen vi hörs imorrn sötnosar,PUSS!


Nyss solat !

Hej sötisar:)!
Kom hem för en liten stund sen från att ha vart på solariumet och solat med
linnea idag igen !Va tvungen att bättra på brännan lite ;),haha. Fast alltid när
man solat så luktar man verkligen så äckligt !''Död hud''som linnea säger.
Men kom hem för ett tag sen och sitter och kollar på en film som
är på tv och den SUGER !Ska snart också prova kläderna som jag ska ha
imorrn på skolavslutningen !Kan fortfarande inte fatta att det är skolavslutning
imorrn.Hehe,men nu ska jag äta så vi hörs senare.PUSS!


lövet hela dagen !

Hej bloggen !
Får bli ett snabbt inlägg här,ska snart dra ut och möta linnea !Kom nyss hem från
skolan .Hade ju bara utedag så va ute på lövet hela dagen och hade det chill.
Spelade brännboll och hade 5kamp.Kom på andra plats ;).Inte så dåligt va ?
Synd bara att vädret inte vart på våran sida.Menmen...
Ska snart dra och möta linnea för sen ska vi till centrum.
Men vi hörs senare.PUSS:)!

Gammal bild,saknar mitt mörka hår :(


godnatt !

Pallar inte blogga mer idag så vi hörs mer imorrn istället !
Fårse om jag hinner blogga på morgonen annars hörs
vi under dagen.Puss och godnatt alla söta bloggläsare !

hahaha drivbild !


2 dagar kvar ..

Hej allesammans !
Ja då va det den sista riktiga skoldagen för min klass iaf !Imorrn är det
utedag hela dagen så inga lektioner inte .Nice!Skoldagen har iaf vart okej,efter
skolan drog jag,natta och alice hem till alice och satt på datorn och kolla massor
med filmer.HAHA !Sen drog vi till kvantum och handlade godis till imorrn!Får ha
med godis för att det typ är sista skoldagen,Mums!Sen gjorde jag och natta
sällskap hela vägen hem och när jag kom hem drog jag direkt ut med linnea och
cyklade till nss och cyklade förbi niorna på skolan som va där.Dom hade
tydligen bal !Haha vissa vart ju inte så glada när vi cyklade fram
och tillbaka .Men efter det drog vi hem till mig och käka pizza.Blä !
Aja linnea drog för en halvtimme sen och sitter och kollar på tv med pappa
just nu ! Har bråkat med päronen hela dagen också.Aja skitsamma.vi hörs senare
eller något.PUSS!

<3


skola snart !

Godmorgon alla bloggläsare!
Har precis fixat mig lite,får bli myskläder och bara lite mascara!
Är lite brun från igår så då är det fint att inte ha en massa kladd i annsiktet
som täcker det! Ska kanske sola igen imorrn så blir man lite brunare iaf;).
Menmen,efter skolan ska jag iaf va med Nathalie och Alice!
Vet igentligen inte vad vi ska hitta på,kan ju inte bada heller!Är ju
jätte dåligt väder...typiskt!Men vi ska nog cykla runt lite här och där
med våra kära cyklar !Bloggade förresten inte så mycket mer igår och det
ber jag om ursäkt för,men jag hann inte. Har massor med andra saker
att göra! Men vi hörs när ja,vi hörs PUSS på er!

<3


ballerina !

Mums ! Såg nyss att vi hade 3 stycken vanliga ballerinakakor hemma.
Ska försöka hålla händerna borta men inte så lätt hörrni ;).Haha!
Bjussar på 2 bilder !


osminkad och ful i know!


solat !

Hej allesammans :)!Måndagen avklarad då !Skönt nu äre fan inte
långt kvar till sommarlov:D.Skoldagen har iaf vart asnice.Har nästan inte
haft några lektioner.Sista lektionen när vi skulle ha spanska gick vi och
kolla på ''niornasshow'' som verkligen sög !Förlåt men dom hade inte övat något
och dom som sjöng,sjöng falskt ! Menmen efter skolan drog jag hem till linnea
och vi va där ett tag.Sen runt halv fem-fem drog vi ner till centrum och solade !Vette
fan om jag vart något brun,lite röd på kinderna haha :D. Kom hem för en liten stund
sen och ska snart käka ! Blir tacos. MUMS:D. Sen ikväll tror jag att det bara blir
att vara hemma:).Är ju inte så bra väder heller ute så har ingen större
lust att dra ut.Men vi hörs senare eller nått,PUSS!

bjussar på den ;)


Rigvägen med brudsen

Hej:)!Kom in för en stund sen från att ha vart ute ett tag med alice och nathalie!
Trevligt,somvanligt :).Cyklade runt ringvägen och planerade massor med saker som
vi ska göra på lovet och så :). Men med mycket tramp på cykeln kom man tillslut
hem och gissa om jag är trött! Om jag bara sätter på en film nu så kommer jag säkert
att somna. Är verkligen dötrött! Men har inte så mycket mera att skriva
om direkt så vi hörs imorrn,låter det bra ?
PUSS!

haha skön bild asså!


haninge

Hej allesammans!
Kom in för bara en liten stund sen. Har vart i haninge ju med brudsen
och köpte faktist lite saker :).Har haft det jätte trevligt och roligt på tåget.HAHA!
Käkade iaf på tacobar.MUMS! Det va verkligen jätte gott :).Men kom in för ett tag
sen somsagt och vet inte om jag ska dra ut och cykla runt ringvägen med
alice,och nathalie? Hoppas det för vill verkligen ut och bara cykla !Ska
sen ner till mamma och pappa och käka runt halv sex tror jag :).Men
kommer en liten bild på det jag köpte idag. Vi hörs,PUSS!

skor ; dinsko 199 kr
mjukströja ; cubus 179 kr
tubtopp ; H&M 49,50 kr


älskar !


bara jag som verkligen älskar den här låten ?


shoppning idag !

Godmorgon boys and girls!
Sovit gott?Det har verkligen inte jag gjort,vaknade runt halv sex och kunde inte
somna om på typ en timme. Sen så hade jag ställt alarm på mobben kvart över åtta
och då vaknar jag med världens jävla huvudvärk! Så sprang upp och tog en
huvudvärkstablett .Börjar känna mig lite bättre iaf :).Ska snart hoppa in i
dushen också. Idag blire shoppning med världens bästa ! Så om jag
hittar något så lovar jag att lägga in bild på det :).För nu är kameran
laddad för era skull,aaaaw.Sitter och väntar på päronen och don lär
väll komma hem snart med lite frukost t mig !
Men nu ska jag ta en snabb dush så hörs vi senare,PUSS!


the house bunny

Godkväll sötisar:D.
Har precis tvättat bort sminket och satt på mig myskläder! Är inte ett dugg
trött men klockan är bara tio så inte så konstigt direkt ;).Sitter iaf och kollar
på en utav mina favoritfilmer the house bunny ! Asrolig film verkligen :D .Så den
kan jag verkligen rekommendera ! Hursomhellst så ska jag upp grymt tidigt
imorrn så kanske bäst att snart gå och lägga sig i sängen och kolla på en film?
Men måste se klart på den här filmen först för att den här kanalen finns såklart
inte på mitt rum. Iallafall så ska jag ju till haninge imorrn med mina kära
vänner Nathalie och Alice ! Hur trevligt som hellst ju :). Blir väll att käka
på donken då ! Mums.Menmen fårse om jag hinner med ett morgoninlägg imorrn,
eller ja det gör jag nog:). Puss och godnatt alla söta bloggläsare!


kom nyss in !

Hallå där:)!
Kom in för ett litet tag sen från att ha vart ute och käkat hos päronen.
Åt biff,pommes och beasås:D.Mums! Sitter nu i vardagsrummet och dör
av tråkighet! Har verkligen haft tråkigt hela dagen,men har heller inte pallat
göra något. Tänkte ju lägga mig ute och sola ett tag men va ju inte ens
varmt ute och sen så fixade jag mig klockan fem typ!Gud så seg jag vart hela
dagen . Har verkligen inte gjort någonting! Eller jo! Ätit glass:D,HAHA!
Men vi hörs senare,PUSS:)!


lördag !

Godmorgon allesammas!
Sovit gott:)?Det har verkligen jag !Somnade jätte tidigt igår och fort,typ vid elva-halv tolv .Imorrse vaknade jag iaf runt halv elva så bara för en liten stund sen:).Har inte hunnit att äta frukost än så det ska jag göra snart :D.Idag har jag iaf inga planer för dagen.Tror nog att jag ska lägga mig ute och sola hela dagen.Så härligt att bara ligga och lyssna på musik och såklart äta jordgubbar! Blev faktist riktigt brun från igår när jag låg och solade ett tag.Det syns verkligen nu på morgonen! Tror att jag ska dra ner till centrum sen också och äta lunch hos föräldrarna. Dom jobbar åt en som vi känner som äger en resturang.Men ägaren är utomlands eller något så nu jobbar dom där ett litet tag,mina föräldrar alltså ;).Ska sen köpa lite saker som jag behöver,men inte mycket för imorrn drar jag och brudara in till haninge och STORshoppar! Okej kanske inte storshoppar direkt men lite shoppning blir det nog allt:) .Nej nu ska jag fixa lite frukost och sen lägga mig ute i solen och sola lite. Hörs senare.PUSS !

Bild från förra sommaren när jag var i dalarna med linnea !:)


vart ute med linnea :)

Godkväll bloggläsare!Kom i för en lite stund sen från att ha vart
ute med linnea !Hade jätte trevligt som vanligt :).Cyklade runt hela nynäs
typ och träffade två killar som typ va från polen som inte kunde prata
svenska.Haha dom va ju helt störda .Åkte ner med en skateboard för en backe
och jag och linnea satt och asgarva för dom klättrade på berg och allt.Haha
herregud vilken kväll säger jag bara !Va verkligen skönt att komma ut och skratta.
För så mycket som jag skrattat ikväll har jag inte skrattat på länge kan jag säga :).
Menmen kom in för en liten stund sen och ska snart göra iordnign mig för
sängen.Är verkligen grymt trött och har vart det hela dagen.Så skönt att det
äntligen är helg så kan man sova ut.Nej nu vet jag fan inte vad det är
jag babblar om,beror nog på att jag är trött !Vi hörs imorrn iaf puss och godatt:).

hah gud så gammal bild på oss!Herregud vad man såg ut på den tiden asså:D


red pizzaro!

Hej allesammans!Kom hem från stallet för ett tag sen och jag red lilla
pizzaro!Samma som förra veckan men alla fick typ det;).Nästa vecka
kanske jag får rida robbie! Hoppas det:).Gick iallafall sådär.
Vi red utomhus och han var väldigt seg.Annars gick det väll bra :).
Efter det kom brorsan och hämtade mig och då åkte vi direkt och
köpte thaimat.Var jätte mycke folk så fick vänta jätte länge.
Sitter nu iaf och kollar på en film och ska snart dusha.Har inte
hunnit göra det än,så det ska bli jätte skönt!
Men vi hörs senare,PUSS!


SOLAT!

Hej ! Har precis kommit in från att ha vart ute i en timme
och solat! Gud så skönt det va,är ju så varmt ute så tog även ut
jordgubbar och målade tånaglarna röda !Så fint till sommaren
ju :).Har faktist fått jätte mycket färg och har bara solat magen
så det syns nog lite i annsiktet också:).Fast är för det mesta
röd på kindera.SUCK:(. Ska snart dra iväg till stallet iaf
för att rida,som jag sa i inlägget innan :).Men vi hörs senare.
PUSS!


skönt med fredag !

Hej sötosar!Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen.Är ju fedag
och det är den här dagen då vi slutar jätte tidigt !Skönt ju,dagen har iaf
vart väldigt lugn har kollat på film i skolan och se sista lektionen var
idrott,fast gjorde typ inget? Alla andra spelade fotboll eller någon typ
av bränboll medans jag,hanna och nathalie gick på en promenad !
Och då såg vi en död ekorre:(..Aja när jag kom hem så fixade jag lite
nudlar och drack fanta !Sitter just nu och kollar på the hills.
Halv tre ska jag iaf till stallet och rida!Hoppas att det inte är sista gången.
Vi hörs senare,PUSS!


solat och badat !

Hej :)!Fa va skönt att torsdagen är klar då ! Känns så bra just nu
eftersom att det bara är en vecka kvar tills sommarlov! Gud så man längtar.
Menmen,skoldage idag har vart grymt skön. På engelskan och non drog vi och
kollade på en show som bästis va med i och fyfan va bra hon va. Började direkt
gråta när hon kom ut och började sjunga. Efter det drog vi tillbaka till skolan och
fick vi reda på att vi slutade.Haha asskönt :D.Då drog jag,alice och nathalie till
hamnen och åt glass.Haha på vägen dit så hoppade hennes kjedja på cykeln
och jag frågade då e byggarbetare om han kunde hjälpa oss.Och det
gjorde han!Aja käkade glass iaf mums!Efter det drog vi hem till alice
och hämtade badkläder,sen drog dom hem till nathalie och jag drog till mig
och hämtade badkläder.Och se badade vi !Va rätt så kallt i vattnet,men solade
lite också så jag vart lite röd och brun i annsiktet!Vill ju inte vara e blekis
nu till sommarlovet när man bor på stranden!Och förrästen om en vecka nu
så har vi sommarlov!Gud va skönt det kommer bli att bara gå runt och slappa
i 10 hela veckor!Gud så jag längtar.Memen nu kommer lite bilder från idag.
Vi hörs senare.PUSS!




skolan snart!


Jag just nu !
Godmorgon allesammans !
Sovit gott?Det har verkligen jag:).Har sovit som en stock !
Imorrse vaknade jag runt halv sju och va verklige dötrött!Men var
tvungen att dra mig upp ur sängen och dusha.Och nu har jag precis
fixat mig lite och ska snart dra iväg till skolan.Tar min älskade cykel idag!
För ska cyklá runt lite överallt i centrum med alice:).Men vi hörs när
vi hörs somsagt,Puss på er alla söta bloggläsare!


rebecca rekommenderar!



Min foundation!
Var ett tag sen jag rekommenderade något,så nu kör vi igång med det!
Tänker rekommendera min foundation som kommer ifrån maybellin.
Har haft den så länge som jag kan minnas,och den är verkligen täcker
hela annsiktet:)!Den absolut bästa foundation som jag haft och jag har
nog provat alla,haha jag vet men har inte vart så nöjd med någo som
jag är nu!


<3


jag just nu,osminkad och ful..
Hej gullungar!
Har precis tagit bort sminket och satt på mig en stor t-shirt.Sitter
och kollar på dröm kåken som är på fyran just nu,tycker verkligen inte
om de filmen men det enda bra just nu?Hursomhellst så har jag också
tagit fram lite kläder tills imorrn.Får bli en randig tröja,linne och jeansleggings!
Gulligt,ajuste imorr ska vi ju också på en show.Fan va kul asså!Ajuste julia bestis
ska ju sjunga då också!Fan va jag kommer skrika när hon kommer fram och gråta.
Bruden sjunger som en gud!Och imorrn är det också bara en vecka kvar till sommarlov!
Har så mycket planerat redan faktist.Såklart vara med vänner,bada och sola!
Sen ska jag ju till grällsta på ridläger som ligger i typ sala ?Kommer vara borta i åtta
dagar så då kommer det att bli ett litet uppehåll i bloggen.Men det klarar ni:).
Sen ska jag till danmark med familjen också!Kommer bli ett jätte bra lov känner
jag på mig:).Längtar verkligen,men vem gör inte lixom;)?Aja vi hörs senare.PUSS!


onsdag

Hej sötnosar!Gud så skönt att onsdagen är avklarad!Bara en lång dag
kvar nu,men börjar bli roligt i skolan faktist.Kollar nästan bara på film och
chillar!Dagen har iaf gått fort och efter skolan drog jag till hanige med linnea:).
Riktigt längesen man va med bruden och har verkligen saknat henne!
Kollade iaf efter en klänning åt henne till skolavslutningen men hittade
ingen:(.Jag själv hittade lite saker men det ska jag köpa på söndag!
Kom hem för en liten stund iaf och har precis käkat,fast inte mycke alls!
Innan vi drog från haninge åt jag en stoor macka med kyckling och allt.
Så jag va ganska så mätt fakitst;).Memen sitter i vardagsrummet nu och
kollar på tv . Ska snart kolla ut vad man ska ha på sig imorr och tvätta bort
sminket.Ångrar verkligen att jag hade smink idag,har ju vart kanonväder!
Aja vi hörs.PUSS!


jag KAN inte vara seriös på bild!


min vecka!

MÅNDAG:slappade
TISDAG:beestis ! <3
ONSDAG:har inge aning!
TORSDAG:via showen!
FREDAG:rida
LÖRDAG:sova med girlsen?
SÖNDAG:haninge med tjejorna!

Ja här ser ni min vecka!Har än så läge rätt så mycket planerat vilket jag
älskar! Får se imorrn vad som händer eller om jag bara ska ta
det lugnt?Får se imorrn.Men vi hörs sötisar.PUSS!


sista inlägget för idag!

Orkar inte blogga mer så får bli sista inlägget för idag.Sitter
iaf och kollar på desperate housewives för första gången.Jag vet
jag är lite efter av mig menmen.Vet inte om jag ska skratta eller gråta?
Aja inte mitt favoritprogram iaf.Men imorrn har jag väll inga planer.Om det
är bra väder ska jag väll sätta mig ute i solen och sola.Måste få lite färg
nu när skolavslutnige är snart.Gud så jag längtar:)!
Men vi hörs imorrn,puss och godnatt på er!

Hehe lite kul för man kan ju se gamla bilder som man laddat upp och kolla
bara på den här bilden!Från i somras lix!Gud så brun jag va,me ska bli
brunare iår!


Camp gröndal

Hej sötosar!Ja camp gröndal idag var det som gällde.Gud så tråkigt det var!
Det var blött och tråkigt!Men tillslut kom man in i mål och jag tror att vi var
dom första i klassen som kom in?Aja i laget var det iaf jag,alice,gurra,simon,calle
magdis och daniel!Rätt så bra lag faktist.Men efter skolan drog jag direkt och mötte
julia och va hemma hos henne ett tag.Sen drog vi ner till hamnen och åt på freja.
MUMS!Drog hem till henne sen och busade,HAHA!

Kom nyss hem iaf och sitter och kollar på en video med den här två åringen som
röker 40 cigaretter OM dagen!Sett det?Herregud säger jag bara.Förstår inte hur man
kan låta sitt barn ens röka när man är så liten.Helt sjukt ju,men nu ska jag kolla
på tv vi hörs senare .PUSS!

Kolla på bilden bara ! H-E-M-S-K-T


RSS 2.0