jeansen

Köpte ju ett par nya jeans i förrgår. Har inte hunnit lägga in bild på dom än. Men nu så!

199 kr från ginatricot.
Gaaaah jag älskar deras jeans!

huvudvärk..

Godmorgon! Fan vilken jävla huvudvärk jag har. Inte kul! Vaknade för ett tag sen men har inte orkat gå upp ur sängen än. Så ligger fortfarande kvar. Men ska snart iallafall dusha. Känner verkligen för det just nu. Tror inte att mitt hår mår så bra från igår.Plattade det två gånger,hårspray och någon annan grej. Men idag blire att vara med julia. Tror att vi ska gå på saw. Men vettefan om vi kommer in. Haha! Blir iallafall så att hon sover här sen. Men nej nu måste jag dusha. Vi hörs senare!

trött som fan

*gäsp*. Börjar faktist bli riktigt trött nu. Så tror att jag ska ta och ta bort sminket sen kolla på en film. Imorrn ska jag träffa julia. Var grymt längesen! Haha julia ville att vi skulle se senaste saw filmen i 3d. Men tror fan inte att vi kommer att komma in. Är ju 15 årsgräns. Så.. Men man kan ju alltid försöka. Nu sitter jag iallafall och kollar på ph. Är somsagt grymt trött så ska snart sussa. Vi hörs väll mer imorrn antar jag. Puss och godnatt alla fina bloggläsare!


rubrikjävel?

Hej! Kom nästan precis hem. Lyckad kväll. Fast ne. Slutade med att en snubbe som hade följt efter oss spydde. Fast gick faktist buss eller godis.Haha en gång! Det hör väll till.Right? Nåja pallar inte berätta om allt. Var väll inte direkt den ''roligaste'' kvällen. Aja nu sitter jag iallafall hemma i vardagsrummet och glor på tv. Känner att jag börjar bli jävligt hungrig så ska väll fixa en macka. Sen ta bort sminket och kolla på en film. Vi hörs senare pluttisar!♥

Gah vilken gammal bild!

asså fan va segt

Hej! Precis fixat mig klart nu. Väntar bara på päronen som ska komma hem med mat. Sen drar jag ut och träffar massa härligt folk. Fan va segt det går. Känns som om jag kollar på klockan hela tiden. Vill bara ut. Men nu ska jag väll ringa och tjata på mamma att dom får ta och komma hem nu.Hörs sen! 


Hm.. vad ska jag vara ikväll?


...ja vad tror ni?

asnice kväll igår!

Hej! Så nu är jag hemma och nu hinner jag blogga. Drog direkt till haninge igår och fick faktist med mig ett par jeans! Drog sedan hem och packa sen ner till centrum med linnea och handlade chips. Efter det tog vi bussen hem och träffa linus sen kom manne. Grym kväll igår måste jag bara säga! Sov sen hos linnea och kan säga att det var sjukt skönt att sova ut idag. Vaknade halv tolv. Fixade oss lite snabbt sen drog vi ner till centrum. Var någon sorts markand som är varje år. Och vet ni? Jag tappade min plånbok så pappa ringde och spärrade mitt kort. Sen ringde dom för ett tag sen från polisstation och sa att dom hade fått in den där. Skönt! Men ikväll blire ut igen med massor med trevligt folk. Hörs senare!


snart lov

godmorgon! Sovit gott? Det har jag.Somnade verkligen tidigt igår. Men sista dagen idag så. Visst känns det bra? Ska bli så galet skönt med lov. Ska ju åka till haninge direkt efter skolan med bästa luhh så kommer inte bli så mycke mer uppdatering idag. Men vet ni? Just det här lovet så har jag så skjukt mycket planerat så kommer inte att blogga så himlans bra då. Men det får ni stå ut med! Nej nu måste jag föna håret. Hörs ikv tror jag!♥

Ha-ha


Orkar inte blogga mer ikväll. förlåt gullisar! Men är sjukt trött så det bara skriker om det. Haha ''så det bara skriker om det''. Shit den meningen ger mig massor av minnen från sommarlovet. Ni som inte var med förstår såklart inte! Nej men nu ska jag tvätta ansiktet och sedan sätta på en film. Imorrn blir det att åka till haninge med Linnea. Skulle ju egentligen åkt på lördag. Men vafan? Skadar ju inte att åka en dag tidigare eller hur? I love shopping. Fast tyvär så ska jag försöka hålla mina små fingrar i styr. Får inte köpa något. Kommer tyvär inte bli så mycket uppdatering imorrn så att ni vet. Aja puss och godnatt älsklingar! Sov så gott!

halloween?

såg en fråga som jag hade fått på bloggsvar om ifall om vad skulle vara utklädd till halloween och i sånna fall till vad. Ja vad tror ni? Nej men det är faktist så att jag åker till dalarna då med linnea bästis och vi har faktist lite planer... Så ni får vänta och se!

btw när jag åker till dalarna så kommer jag faktist ha med mig datorn! Kul va? Då kommer ju iallafall vara lite uppdatering på dagarna. Vad vi gör osv..

trött trött trött

Hej! Gah va trött jag är. Sitter atm med linnea hemma hos mig. Är nästan för trött för att skriva men vad gör man inte för sina läsare? Skolan har väll vart bra. Hade utvecklingsamtal idag och det gick faktist toppen! Skönt att ha det gjort nu. Mer har nog inte hänt? Drog hem till mig efter skolan med linnea så nu sitter vi här. Eller linnea sitter i köket och jag i vardagsrummet. Vette fan vad som händer ikväll. Om vi ska ut eller något. Känner iallafall att jag måste plugga. Matteprov och grejer imorrn. Shit! Kan inte ett skit så kanske bäst åh börja plugga snart? Aja hörs senare!


mitt lov!

Tänkte visa er lite hur mitt lov ser ut. Börjar redan med fredagen!
Fredag sova hos linnea
lördag haninge med linnea
söndag julia i think!
måndag julia
tisdag stockholm
onsdag inga planer, packa?
torsdag dalarna med bästavän!
fredag dalarna
lördag dalarna
söndag kommer hem :(
Japp! Har rätt så mycket planerat nu på lovet som ni ser. Ser verkligen fram emot att åka till dalarna med Linnea och hennes mamma. Kommer bli riktigt kul!


hockey

Hellu! Kom nästan precis hem nu. Har vart på hockey med pappa och linnea. Faktist ganska så tråkig match. Nynäs förlorade med 3-2. Suuuuuck. Träffade även lite folk där som man kände. Så det var trevligt! Men har ju vart i skolan idag vilket har vart ganska tråkigt? Slutade dock tolv. Och det var verkligen skönt. Drog till centrum då och fikade med pappa. Sen träffade jag på linnea då vi gick runt och kollade lite i affärer och så. Köpte inget för den delen..Tog sedan bussen hem till linnea då vi gjorde en engelska läxa som är tills imorrn. Sen chillade vi bara och tillslut åkte vi och kolla på hockey. Så det var min dag alltså. Hoppas att alla haft en bra. Hörs senare!


Drar nu



Drar mot skolan nu. Hörs när jag kommer hem!

sex and the city time!

Nu blire att kolla på sex and the city. Har ju tre säsonger så hm...Vilken ska jag välja? Svårt svårt. Nej men hörrni vi hörs mer imorrn! 


bloggsvar


wihu nu har nathalie fixat bloggsvar åt mig. Som ni ser i hörnet på vänster sida på bloggen. Nice va? Så nu kan ni ställa vilken fråga och hur många frågor ni vill! It's all up to you. kram!

inte orkat eller hunnit

Hellu! Sorry för att jag inte har bloggat något idag. Men har varken orkat eller hunnit.Skoldagen idag har väll vart som alla andra. Lång och tråkig..Slutade sent. Halv fyra.Slutade med att att ha ett stenhårt idrottspass med mange. Fyfan! Drog direkt hem efter det och dusha. Runt fem kom linnea hit så hon är här nu. Har precis käkat och snart börjar ph! Hörs sen babes!

bästis <3

nyss dushat

Har precis dushat nu. Fyfan va skönt det var! Blev en riktigt lååång dush. Känner mig verkligen riktigt fräsh just nu. Love it! Sitter nu med päronen och kollar på tv. Biggest loser. And I hate it! Ush har aldrig gillat det programet så jag sitter väll mer inne i datorn är att kolla på det. Imorrn är det iallafall tisdag vilket innebär skola tyvär... Har inge prov eller så att plugga på  i veckan tror jag? Skööönt! Har bara en engelskaläxa tills på torsdag tror jag? Ska typ lyssna på en skiva vi fick idag och översätta den. Plättlätt ju! Sen inget mer? Aaaaaaasnice. Men hörrni nu ska jag försöka vara lite mera social mot mina päron. Hörs sen!


trött är bara förnamnet

Hej! Gud så trött jag är..Sitter typ och gäspar hela tiden. Hur som hellst så har väll skoldagen vart helt okej. Fick tillbaka mitt spanskaprov som jag var så grymt missnöjd med när jag lämnade in det. Men fick vg på det så gissa om jag vart glad. Mer har väll inte hänt idag? Drog hem direkt efter skolan och har väll bara chillat. Väntar på maten nu. Är döhungrig. Funderar på om jag ska ta en dush nu. Hade idrott sista lektionen så känner mig lite ofräsh. Aja hörs senare!

pallar inte

*gäsp*godmorgon...! Fan va trött jag är. Imorrse näår jag vakna så trodde jag att det fortfarande var helg så var överlycklig. Men sen väckte päronen mig. Nu har jag iallafall precis dushat och fått i mig lite frukost. Ska snart föna håret och så. Gud jag orkar verkligen inte gå till skolan idag. Men det är bara åh köra på den här veckan sen äre lov. Gah vad jag längtar! Men nu ska jag föna håret. Vi hörs ikväll!


godnatt

orkar inte blogga mer ikväll. Kollar på beck just nu och snart börjar jersey shore. Så blir att titta på det efter beck..Men nej vi hörs mer imorrn. Puss och godnatt alla söta bloggläsare!

vad jag använder varje dag!

parfym britney spears
foundation loreal
första mascaran loreal
andra mascaran maybelline
puderborste köpte den på en kryssning

plattång (g r y m) obh nordica björn axen 
hårgodis schwarzkopf


trevlig kväll!

Hej! Nu har Linnea och hennes mamma precis åkt hem. Och gud så trevligt det har vart! Efter att vi hade käkat så drog jag och linnea ut en sväng. Till centrum och tillbaka.Sedan när vi kom hem pratade vi om prao jobb så nu äre bara att söka. Vi vet precis vart också! Men nu sitter jag iallafall och väntar på att beck ska börja. Börjar nio så är ett tag kvar. Aja har väll inte så mycket mer att berätta så vi hörs väll mer senare!

bjuder på en gammal bild.

mjukisbyxor!

Hej sötnosar! Kom precis hem nu från att ha vart i länna och haninge. Åkte först till haninge till det nya köpcentrumet port 73 ni vet? Var inte så mycket folk så det var skönt. Efter det drog vi till länna då jag fick ett par mjuksbyxor av pappa. Äntligen. Har typ bara ett par som jag använder så det behöves verkligen.Nu är jag iallafall hemma och vette fan vad jag ska göra. Klockan fem kommer linnea och hennes mamma och äter här. Gud så mysigt!


port 73 idag

godmorgon... Gah va tidigt jag är vaken. Har faktist vart vaken jätte länge nu. Har tillochmed hunnit städa mitt rum. Duktig jag är! Snart ska jag iallafall hoppa in i dushen. Sen bär det av till haninge med päronen,linnea och hennes mamma. Trevligt! Men nej nu har jag lite bråttom. Vi hörs sen!

bild från i fredags!

trött..?

Kan inte fatta hur jag redan kan vara så trött som jag är ? Känns som om jag ska somna när som hellst. Så tror att jag ska borsta tänderna nu och sen kolla på sex and the city 2. Det låter väll bra? Så vi hörs väll mer imorrn gullisar!♥


vad ska jag göra imorgon?


Har
faktist inte så mycket planerat imorrn. Men ska iallafall åka någon gång på förmiddagen till det nya köpcentrumet port 73. Har ni hört om det förut? Öppnade iallafall i torsdags så lär ju vara rätt så mycket folk. Men whatever? Så det ska jag göra imorgon!


shopping



(dålig bild)
linne: h&m 79 kr
bh: h&m 129 kr
trosor: gina tricot 149 kr
mascara: h&m 99 kr
ring: gina tricot 49 kr
Köpte även en ring och en parfym också. Men glömde ta kort på det.

haninge

Hejhejhej! Gud vilken bra uppdatering. Eller hur? Nä. Men har ju somsagt sovit hemma hos alice med nathalie och har haft det grymt kul. Härliga brudar det där är asså.. Menmen vettefan när vi somnade. Allavar ganska trötta så var inte så sent. Imorrse åkte vi till haninge iallafall och jag fick med mig lite grejor hem. Ni får se sen! Men nu har jag precis käkat så är proppmätt! Vi hörs senare!

<3

älsklings killberry <3

Jaha...Då var det färdigridit för mig. Lite tråkigt men har tröttnat som fan på det. Kan ju hända att jag kanske börjar igen. Kanske. Iallafall så red jag killberry. Och det gick fatist jätte bra! Hade ju mark så ett litet hinder blev det. Nu ska jag iallafall hoppa in fort i dushen och packa lite. Sen bär det av hem till alice där natha är nu. Tjejkväll you know! Så kommer nog inte blogga mer idag. Men vi hörs imorrn babes!


godnatt hörs imorrn!

hej på er! Har precis borstat tänderna,tvättat annsiktet och bytt om till myskläder. Nu ska jag kolla på sex and the city och smsa. Vi hörs imorrn!


jag ska sluta

Hej! Gah vilken bra uppdatering idag känner jag. Men har varken orkat eller hunnit. Har bara legat i sängen med mitt sköna duntäcke och kollat på film. Så har inte orkat. Men känner nu att jag mår mycket bättre.Fortfarande lite ont i magen men nu kan jag iallafall resa mig upp. Skulle sett förut när jag var hemma hos nathalie. Shit säger jag bara. Gjorde bara ont att sträcka ut benet...Menmen har laddat ner lite filmer tills imorrn då jag ska sova hos alice med natha. Fan va nice brudar! Så ska börja packa för kommer annars inte hinna göra det imorrn. Är ju ridning...Och faktist sista gången för mig.Nu har jag bestämt mig. Jag ska sluta! Pga många anledningar. Tröttnat,tråkigt mm. Men nu ska jag packa så  hörs vi senare!

hahahahaha sööta!

svar på tal

från: anomym
aså snällt mot johanna som fixar en design åt dig så tar du en annan ? snällt...
svar: Läser du ens min blogg? Jag skrev förut att min blogg hade hackat upp sig så provade med en annan GAMMAL design. Jag har alltså haft den här designen förut för jätte längesen.Asgamla bilder och allt. Så anklaga inte mig för något sånt. Jag har sett designen johanna gjort åt mig och den är verkligen sjukt sjukt fin. Skulle inte vilja göra/ha en ny nu när jag sett den hon har gjort åt mig. Så snälla du. Anklaga inte mig för något sånt!

ont i magen..

Hej! Ska ju egentligen vara i skolan just nu. Men jag har så sjukt ont i magen så gick hem till mammas och pappas jobb. Var i skolan en liten stund iallafall. Gjorde spanskaprovet som gick åt helvete.. Aja skönt att ha det gjort. Nu är jag iallafall hos päronen på jobbet och sitter vid deras snabba dator. Ska snart ringa brorsan och be han hämta mig. Orkar inte ens resa mig upp för att det gör så ont. Men vi hörs väll senare. puss

slutpluggat för min del!

nu är det slutpluggat för min del. Orkar inte mer. Det får gå som det går på spanskaprovet imorrn men känns ändå ganska bra och som om jag har fått in allt i skallen. Är grymt trött för den delen också. Har precis tvättat annsiktet och borstat tänderna. Nu väntar sängen och ett nedladdat avsnitt ifrån sex and the city. Vi hörs imorrn babes!


veckans planer

Måndag: skola sen plugga
tisdag: skola sen linnea
onsdag: skola sen plugga
torsdag: skola, inga planer
fredag: skola sen sova hos alice med henne och natha!
lördag: hm..inga planer?
söndag: åka till ett nytt köpcentrum med mamma och linnea?

Yes så ser min veckas planer ut!

pallar inte

egentligen så fattar jag inte varför jag sitter vid datorn just nu? Jag måste ju plugga. Men jag orkar inte. Har gjort det sen jag kom hem och seriöst det är för jävla tråkigt. Håller ni inte med mig? Tog faktist en break förut då jag följde med brorsan till coop och köpte naturgodis. Min räddning för dagen typ. Så sitter och mumsar i mig det. Men nu känns det verkligen som om jag verkligen måste plugga. tyvär.. Så vi hörs senare!

bild från idag. aaw..

skansen idag

jappjapp idag bar det av till skansen med klassen. Hade ju somsagt mentorsdag. Men det var faktist rätt så kul. Eftersom att skolan inte gick med på att vi bara skulle gå runt och kolla på djur, så fick vi en varsin uppgift och så. Nästan alla djur var ute och min favorit var lätt björnarna. Gah så söta! Runt ett tiden drog vi hem iallafall och nu är jag hemma och är galet trött. Har pluggat lite spanska men ska väll fortsätta med det snart. orkar inte.. Men vad gör man inte för bra betyg? Aja vi hörs senare!


haha ser ni fiskarna? Grymt stora var dom!

den låånga rulltrappan








får räcka med bilder!

godnatt!

Är verkligen sjukt trött. Ligger iallafall i sängen och har precis bytt om till myskläder,tvättat annsiktet och borstat tänderna. Känner verkligen hur ögonen sakta stängs igen. Så därför ska jag stänga av datorn och sova. Imorrn äre skansen med klassen som gäller iallafall. Ska typ regna så skitkul verkligen! Har dessutom lite sovmorgon också. Nice! Menmen vi hörs imorrn kära bloggläsare!

skansen imorrn.

Ajuste imorrn har vi en sån där mentorsdag. Och vi ska tydligen till 
skansen. Buuuuh! Ska ju regna också. Sämst asså.. Hatar verkligen skansen!
Är det ens några djur ute? Hm..

så söta!

fyfan för träningsvärk..

Hej!
Ja rubriken stämmer helt. Magnus verkligen plågade oss idag på idrotten. Hade redan träningsvärk från igår men fan det är här nog det värsta jag vart med om! Herregud...Aja skoldagen har väll iallafall vart bra. Pallar nt berätta. Efter det kom pappa och hämtade mig och linnea och vi åkte direkt till coop och handlade sen hem till linnea. Hade lika kul somvanligt! Kom hem för ett tag sen och ligger just nu och kollar ph. Så vi hörs senare!


godnatt

godkväll sötnosar!♥
Ligger just nu i sängen och kollar på tv. Är så grymt jävla trött! Pallar egentligen inte sitta vid datorn men tänkte att jag kunde skriva ett kort litet inlägg till. Inte för att jag har så mycket att berätta om. Har ju inte gjort så specielt mycket idag. Pluggat lite och chillat. Sitter just nu och kollar på tv i sängen och ska väll snart sussa. Så vi hörs mer imorrn!

ph nu

yesyesyesyes nu börjar favoprogrammet. Som jag har längtat! Hörs senare!

älskar er cheyor <3

top model

Hej! Kom nästan direkt hem från skolan. Har väll vart en helt okej dag? Förutom att jag vart helt slut på idrotten. Körde på styrketräning och fyfan va jobbigt det var. Aja efter det kom mammi och hämtade mig och då åkte vi direkt till coop och handla. Köpte någon grej för annsiktet och så. Aja idag ska jag väll plugga. Typiskt! 

Nu sitter jag iallafall och kollar på ett gammalt avsnitt från top model. Och det är final så vi hörs senare!


Gryymt gammal bild. Bjuuuuder!


T-R-Ö-T-T

Godmorgon alla söta bloggläsare! Gud så trött jag är...Men ovanligt på en måndag va? Har iallafall precis dushat. Sköönt, och sitter just nu och äter frukost. Ska snart börja fixa mig lite. Idag tror jag iallafall att jag ska ha en pluggdag. Fårse för pallar inte sitta inne hela dagen och bara plugga. Men jag får se helt enkelt. Nej men nu ska jag börja fixa mig lite. Vi hörs efter skolan!


jersey shore baby!

godnatt! Nu ska jag kolla på jersey shore sen sova. Hörs imorrn!

jersey shore baby!

godnatt! Nu ska jag kolla på jersey shore sen sova. Hörs imorrn!

bio!

Hej! Kom nästan precis innanför dörren. Var och kollade på bio med linnea och några till. Himlen är oskyldigt blå. Tror nog att det var en utav dom sämsta filmerna jag sett. Fattade typ ingenting och den var bara allmänt tråkig! Så kan verkligen inte rekommendera den..Nu sitter jag iallafall och kollar på tv med pappa och ska snart tvätta bort sminket och byta om till myskläder. Är ju skola imorrn. Tyvär. Ush har ingen lust men vad gör man inte för bra betyg. Ska nog försöka plugga lite imorrn också. Kan behövas! Nej men nu ska jag tvätta bort sminket. Hörs senare!

fick bli vinterjackan ikväll!

sex and the city

Har precis dushat nu. Rakade benen osv. Grymt skönt! Håller iallafall just nu på med att ladda ner alla sex and the city avsnitten. lovelovelove. Asnice ju! Ska snart börja plugga lite för datan laggar sönder när jag laddar ner något. Ajuste ikväll ska jag på bio också. Med päronen! Tror att julia också skulle gå på samma film så ska höra med henne om det. Men nej vi hörs senare gullisar!


cuz boy you are amazing. Just the way you are

godmorgon alla söta bloggläsare! Gah va trött jag är. Ligger fortfarande i sängen och kollar på tv. Orkar verkligen inte resa mig upp. Somnade ganska så sent inatt för låg och kollade på en film. Så det var skönt att sova lite längre idag. Men hursomhellst så har jag inte så mycke planer för idag. Ska försöka plugga lite till spanskaprovet på torsdag. Är ett tag kvar men vill ju kunna allt till det. Aja är lite knas med bloggen för ser att den nya desginen inte kommit upp än? hm...Får försäka fixa det. Men vi hörs senare!

saknar sommaren..

just nu..


Nää nu ska jag ta och ta bort sminket och tvätta annsiktet.
Börjar bli riktigt jävla trött. Pallar inte skriva så mycke mer idag heller.
Gör bara min blogg tråkigare så vi hörs väll mer imorrn!
godnatt babes♥

bloggen knasar..

eftersom att min blogg hade knasat upp sig lite så fixade jag lite med designen. Tog en annan design nu för tillfället tills jag får en ny. Vet inte om ni kan se den än men har haft den förut så ni lär känna igen den!

den här är det! Som mickis faktist gjorde åt mig för rätt så länge sen!

så shoppingsugen

Gah blir fan galen. Är så jävla shoppingsugen så det bara finns inte.
Har kollat runt på hms och ginas hemsida och hittar så sjukt mycke snyggt.
Är väll bara å vänta tills höstlovet då jag,mamma&pappa ska åka in till stockholm
någon dag och shoppa. *längtar*

känns kanske lite ''ute'' med sånna här jackor nu.
Men hur snygg var inte denna på en skala 1-10 ?

tråkig lördag..

godkväll! Haha lät lite som på nyheterna..''godkväll''. Närå skoja bara. Har inte bloggat så jätte jätte mycket idag för har väll inte heller haft så mycket att blogga om. Har ju nästan vart hemma hela dagen. Drog ner på kvällen och köpte thaimat vilket var super gott! Sitter nu i vardagsrummet med pappi och kollar på något på tv. Har laddat ner några filmer ikväll blandannat starstruck och i rymden finns inga känslor. Blir att kolla på dom sen! Menmen nu ska jag tvätta bort mascaran och så. Hörs väll senare!

haha omg vilken gammal bild...

centrum

hejhej! Kom nästan precis innanför dörren. Har vart i centrum och gått runt och kollat i affärer. Fick med mig hem en mascara. tur! Eftersom att min är slut så drog ut utan smink. gulligt. Nu sitter jag iallafall och kollar på tv och hare allmänt tråkigt. Funderar på om jag ska ta och plugga lite spanska eftersom att jag har spanskaprov på torsdag. Jätte roligt! Verkligen.. Nä men hörrni vi hörs senare!

kicks 125 kr.
Ajuste köpte ett nytt örhänge också men lite svårt att ta kort på det!

lördag!

godmorgon..!Sovit gott? Det har jag! Vettefan när jag och julia somnade inatt. Sent vare. Imorrse vaknade vi iallafall tidigt. Pga att mina föräldrar var uppe och fixade och så. Så var lite svårt att somna om. Menmen gick iallafall upp och gjorde iordning frukost sen kollade vi klart på house of wax. Hon drog för en liten stund sen och jag ska snart hoppa in i dushen. Har verkligen inga planer för idag så får se vad som händer. Men vi hörs senare!

bild från förra sommaren..

mys med bestis festis

hejhejhej! Sitter här med julia och svullar i oss godis. tjåckisar...Har kollat lite utav house of wax men datan lagga sönder så stängde av den. Menmen tänkte bara vara snel och skriva ett inlägg åt er! Haha vi höres senare eller något!

btw jag tror att julia lider utav något :O

nya skor!


yes äntligen nya skor! Är lite för allt att gå i tygskor så efter skolan kom pappa och hämtade
mig så åkte vi och köpte ett par nya skor. Tack pappa! Har ju egentligen ridning idag men skippar den. 
Har sjukt ont i magen så hade inte sån stor lust att sitta uppe på en häst just nu.
Menmen! Ska snart dra över till julia tror jag. Vi hörs väll senare!

äntligen fredag!

godmorgon alla söta bloggläsare! Sovit gott? Själv så har man sovit som en stock. Äntligen är det fredag idag också. Blir först att dra till skolan(såklart)sen upp till stallet. Och ikväll så ska julia sova hos mig! Mys! Menmen nu ska jag föna håret och fixa det lite. Hörs senare!


sista inlägget..

godnatt! Orkar inte blogga mer idag. Ska tvätta bort mascaran,sätta på mig myskläder och sen borsta tänderna. Vi hörs imorrn!

bjuder på en gammal bild!

mys hemma hos linnea!

hej..! Kom nästan precis innan för dörren och brr vad kallt det börjar bli! ushushush. Har iallafall vart hemma hos linnea och kollat på ph och käkat chips. jätte mysigt! Just nu sitter jag och kollar på robinson med päronen och känns som om jag kommer somna vilken sekund som hellst. Måste kolla min so grej också för har prov imorrn. Gäller att ha med allt i boken eftersom att vi tillochmed får ha med den när vi gör provet. Känns som om man fuskar men det tycker inte våran lärare! Men nu ska jag chilla lite i soffan. Vi hörs senare babes! 


hem till bästis

Hej!
Har precis käkat och ska snart dra över till Linnea där det blir att mysa framför tvn och kolla på ph. Ska först ringa en vän. Men vi hörs när jag kommit hem. PUSS!


do it all night



outfit


tröja: vet inte
linne: cubus
jeans: gina tricot

torsdag..!

hej alla underbara bloggläsare! Allt bra med er? Med mig äre bara bra. Lite skoltrött och typ helt slut i huvet somvanligt....haha! Menmen kom hem för ett tag sen och sitter just nu och fixar och donar. Ska plugga lite nu. Så vi hörs senare babes!


t r ö t t

godmorgon..! Blev inte så mycke uppdatering igår heller. Var och kollade på hockey på kvällen med linnea och pappa. Ganska så intressant match faktist. Men nu sitter jag iallafall och dricker oboy och ska snart föna håret. Sen äre dags att ge sig av till skolan. suck..! Men nu ska jag börja fixa mig lite. Hörs senare!


godnatt..

godnatt! Pallar inte blogga mer ikväll. Är sur på min pappa som fattar nada. Hörs imorrn babes!


för mycket..

hallå där! Gah vilken dålig uppdatering...Ber om ursäkt för det. Men har verkligen inte hunnit. Skolan och vänner vet ni! Har iallafall sovit hos linnea ju och har haft super kul. Somnade tidigt för var väldigt trött. Menmen pallar inte berätta om allt. Har iallafall nyss kommit hem. Jag och mamma drog och kollade på jätte söta hundvalpar som vi kanske kanske ska köpa en utav dom. Men tror faktist inte att det blir av. Tråååkigt! Men hinner inte blogga mer nu. Hörs senare!

i really love you sunshine <3

hemma hos bääästis!

hejhejhej! Förlåt för en dålig uppdatering men har inte hunnit. Sitter hemma hos linnea och ska faktist sova här. På en vardag jag vet! Men hörrni hinner inte skriva mer nu. Hörs kanske senare annars imorrn!



paradise hotel

Gah vad trött jag börjar bli. Kan bero på att jag inte har gjort något specielt idag heller. Typ bara suttit och gluttat på tv osv.. Har iallafall precis kollat på paradise hotel. Lite coolt eftersom att en utav dom (andreas) bor i nynäshamn. Där jag bor alltså. Lite småcoolt. Haha! Men iallafall mer har jag väll inte gjort. Ska börja fixa mig lite inför sängen och så. Ska försöka somna tidigt ikväll. Råkade försova mig imorrse och var verkligen grymt trött. Menmen nu ska jag gå ner och tvätta annsiktet. Hörs senare!

hittade ingen bild så fick bli en sån här fuling!

svar på tal


från:
anomym
Vart laddar du ner filmer? :)
svar: asså det är olika. tankaner.com eller tankafetast.com :)

orientering

hejhej! Allt bra med er kära bloggläsare? Med mig äre väll sådär. Känner mig skit yr och mår illa. ajajaj. Kan bero på att vi hade orientering idag. FY på det. Fast gick faktist skitbra. Sprang med Linnea och vi var ju grymma. Hahha kom hem för ett tag sen iallafall och har precis käkat. Sitter just nu och kollar på tv. Inget bra menmen. Har faktist inget planerat för idag. Är grymt trött så orkar knappast röra mig. Aja hörs senare!

bild från i somras när jag var i götegorg. damn vad jag saknar sommaren!

sista inlägget

hej! får bli sista inlägget för idag. Pallar inte sitta vid datorn och är grymt trött. Hur som hellst så har jag faktist inte gjort ett skit idag. Drog till coop med brorsan och handlade naturgodis. Mer har jag inte gjort. Laddat ner massor med filmer och bara myst. Så nu väntar jag på att jersey shore ska börja. Sen ska jag sova. Men hörrni vi hörs väll mer imorrn. puss och godnatt. Sov så gott!


vill ha..


..britney spears nya parfym. Fick en provflaska på den förut och den doftar ju
gudomligt! Måste ta och köpa den någon dag.

dushat

har nästan precis dushat nu. Var grymt skönt eftersom att jag hade vågat håret igår så hade sjukt mycke hårspray och skit. Men nu äre borta! Iallafall så gör jag verligen ingenting. Har laddat ner två filmer. Blandannat sex and the city 2 som jag redan har kollat på. Grym film säger jag bara. Har ju redan sett den för var ju inne och kollade på den på bio men kan ju alltid se den fler gånger! Menmen sitter just nu och väntar på att päronen ska komma hem och göra iordning maten. Är verkligen döhungrig. Men dom är nog och handlar så dom kommer nog snart. Nää men nu ska jag börja fixa mig lite smått. Hörs senare!

grymt gammal bild. Hehe typ lite fjortis vavavava?

tråkig söndag

godmorgon..! Vaknade för ett tag sen men har inte orkat gå upp ur sängen så nu har jag precis gjort det. Idag är det tråk söndag och jag har inga planer vilket gör söndagen ännu tråkigare. Skulle ju till ikea men blir inte så. Aja ska kolla klart på en film jag laddat ner igår. Orkade inte se klart hela för var så grymt trött. Menmen nu har jag precis ätit frukost och ska snart hoppa in i dushen. Vi hörs senare babes!


laddar ner en film.

Håller på med att ladda ner en film just nu så datorn är feeeett seg. Laddar ner en scary movie film. Loooove. Hur som hellst så har jag precis tvättat bort sminket,borstat tänderna och satt på mig en stor t-shirt. Ska snart gå och lägga mig i min säng och kolla på filmen. Men den är inte klar än så får vänta ett tag. Menmen vi hörs väll mer imorrn. 
godnatt babes♥


planer för imorrn?

Har faktist inte så mycket planerat för imorrn. Kanske ska iväg till ikea med päronen. Hoppas det för har annars inget planerat. Så får se. Känns som om jag behöver lite nytt till mitt rum så ska not tjata lite på föräldrarna! Men vi får se helt enkelt!


magnus uggla

Hej! Nu har jag nästan precis kommit hem. Har haft det jätte trevligt. Kom till stockholm runt halv tre tiden och det första vi gjorde var att käka på burger king... Var så grymt jävla hungrig! Efter det drog vi till kina. Asså inte landet kina men där ''showen'' var. Minglade runt lite för det började typ halv fyra något. Pallar inte berätta allt men det var fan grymt. Alla typ ställde sig upp när magnus uggla kom in. Helt sjukt. Aja efter det träffade vi upp några vänner päronen kände som vi sen drog och käkade med. Och nu måste jag bara säga att jag är så sjukt proppmätt. Ska väll snart tvätta bort sminket och det och kolla på en film. Men först så ska jag ladda in några bilder så här kommer dom!






hahahahahaha satt på stens plats!

någon bild jag tog när vi käka...


just the way you are

godmorgon! sovit gott? det har vekligen jag. Hoppas bara att ni inte är lika trötta som mig. Blev väckt av mamma för en stund sen som sa att hon kommer och hämtar mig typ tolv. Shiiit kommer ju inte hinna det. Ligger fortfarande i sängen! Menmen idag bär det av till stockholm med päronen och ska kolla på magnus uggla. ja...det ska väll bli lite kul iallafall! men nä nu måste jag gå upp. Hörs senare!



godnatt..

godnatt. hörs mer imorrn!

plattång


ajuste när jag kom hem idag så låg denna på köksbordet.
min plattång som jag oftast alltid använder har typ gått sönder.
eller var typ glapp i sladden så pappa var och lämnade in den
idag men han fick istället en helt ny plattång än den jag hade innan.
har redan testat den här och den var grym!

blablabla

hejhejhej! gud har inte hunnit blogga något alls idag ju. var först i skolan sen kom pappa och hämtade mig och då var jag tvungen att byta om direkt till ridkläder och åka upp till stallet. var inte ett dugg sugen på att rida men fick iallafall gulan och det gick faktist jätte bra. tränade på halvhalter och så. efter det var det att skynda sig hem och dusha och skit. sen drog jag ut med familjen och käka med några vänner lite senare kom linnea och vi snacka lite med dom andra sen drog vi ut och träffade emma och jenny. jätte trevligt! menmen kom hem för en liten stund sen och ligger i sängen och kollar på en film och äter mackor. vart så grymt hungrig! haha men hörrni vi hörs väll senare!

haha bjuder på en bild från grönan i somras!

hinner inte blogga

förlåt men hinner inte blogga. hörs senare babes!♥

hörs imorrn

sorry men har inte haft sån stor ''blogglust'' idag så tror att jag ska stänga av datorn och plugga lite till. måste kunna allt tills imorrn. vilket jag inte tror att jag kommer kunna. kan ju alltid hoppas. nää men hörrni vi hörs imorrn vaa?

i lööööve you!

robinson

hej! så nu orkar jag faktist inte plugga mer. har pluggat hela dagen och nu får det faktist gå som det vill på provet. känns som om jag inte kan få in allt annat i huvet ändå. hur som hellst så har jag nästan precis tagit ett bad. behövde det. hade annsiktsmask och skit. var verkligen jätte skönt kan jag lova. nu sitter jag och kollar på robinson som börjat idag. nice! men vi hörs väll senare!

gammal bild från när jag hade slingat håret ljusbrun. herregud

pluggat hela dagen.

hej. förlåt för att jag inte har bloggat så mycke idag. har inte orkat eller hunnit. tyvär! har pluggat sen jag kom hem från skolan så lite trött i huvet är man. har no prov imorrn så nu äre bara att ge gärnet. iallafall så har jag ju inte gjort så mycket mer idag. vart i skolan och så. vart lite bråk idag eller ah. hatar vissa killar! men iallafall nu väntar jag på att päronen ska komma hem med mat. kebab. gah i love it! vi hörs senare!

godnatt..!

får bli sista inlägget för ikväll. Ska kolla på någon bra film och plugga lite. klockan tio börjar kungarna av tylösand. får inte missa! haah men vi hörs mer imorrn babes!♥


dissar..


blogg.se 
gah jag blir galen på det här nu. ena stunden funkar det  att gå in på andras bloggar och sen helt plötsligt går det inte. vad är det för problem hela tiden? så ja diss på blogg.se...

blogga suger..

specielt just nu. då jag inte har något att blogga om. it sucks! sitter iallafall i köket och försöker plugga. det går inge vidare men ska fan ta tag i det här nu. noprov på fredag. men kan faktist lite iallafall. tror iallafall att jag ska tvätta annsiktet med dom nya grejerna jag köpte och sen mysa. ska nog läsa igenom ett häfte som man ska kunna tills på fredag. nää fan vilket tråkigt inlägg. aja hörs!

varför alltid så seriös!

dålig uppdatering.

förlåtförlåt för uppdateringen idag. Har inte hunnit. Massor med skola och så. Tog förresten spruta i skolan idag. gjorde så grymt ont. var jävligt skakis efteråt. Hatar sprutor! Efter skolan drog jag först till centrum och fikade med pappa och småshoppade lite. Sen drog jag hem till linnea och då drog vi ner på stan igen och köpte lite hudprodukter och så. Drog efter det hem till mig och käka. Nu har jag nästan precis kommit in och ska väll plugga lite och äta glass. muuums. Pallar inte blogga mer. Är verkligen inte på blogghumör. förlåt! Men hörs väll senare!

tröja: lindex 99 kr
hudprodukter: kicks 55 kr styck

för trött

godmorgon..! Har precis dushat och fönat håret. Sitteer just nu och äter frulle och ska snart börja fixa mig. Är så grymt trött idag men går bara till tolv idag så får väll så ut. Iallafall så vet jag inte vad som händer idag. måste plugga tyvär. har noprov på fredag och jag fattar inte ens vad man ska plugga på? ska kolla upp det! Men nej nu har jag lite bråttom. ska platta håret och sminka mig. hörs senare!


just nu!


movietime

yesyesyes movietime för min del. pallar inte blogga mer idag så vi hörs väll mer imorrn antar jag? godnatt babes!♥

kör på en...

..hiss/diss. Var ett tag sen men nu kör vi!

hösten- alltid hatat hösten och kommer alltid att göra. Kan ju börja med att den är tråkig och kall. Tänk för bara några månader sen. Då låg man lixom nere vid stranden och stekte och gick runt med shorts. Nu måste man nästan ha jeans på sig hela tiden. ushushush för hösten! Ser verkligen inte fram emot vintern.
paows blogg- förlåt men måste faktist dissa den. Har blivit så grymt tråkig nu på sista tiden. Inte ofta jag tittar in på den längre som man gjorde för typ ett år sen? Visst har hon väll nästan mognats mest i bloggvärlden men ändå. var mycke roligare att läsa om ''gammla paow''.
orientering- ushushushushushush! jag hatar att vara ute i skogen och springa omkring efter en jävla karta. Nää skogar och skit är nog bara inte gjort för mig?

utorrent- så jäävla nice med det asså. Bara kunna ladda ner vilken film som helst och tillochmed filmer som inte ens kommit ut i affären än. aaaasnice!
mina vänner- såklart att jag hissar er! världens bästa måste jag säga. Tänker inte skriva ut några namn men ni vet vilka ni är. jag älskar älskar älskar er!



bästis va nyss här!

Hej! För en liten stund sen så va linnea här. trevligt! Åt glass och massa annat gott. Hihi busigt. För övrigt så gör jag väll inte så mycke. Har laddat ner två nya filmer. Karate kid och dear john. Har sett lite utav båda men kände för att ladda ner dom så kunde jag se klart på dom. i am a bad girl. närå. Sitter iallafall i soffan nu me päronen och kollar på en gammal beck film tror jag att det var? Ska nog fortsätta med att plugga no nu. Ska fan kunna allt på fredag! Hörs sen.

någon bild jag hittade på mig och brudarna!

tröööött

hej.. Gah va trött jag är. Skoltrött kallas det.. Men iallafall så har väll skolan vart bra. Drog och käkade kebab på lunchen med alice&nathalie. Gud så gott det var. Pallar inte berätta om hela dagen. Slutade med orientering som gick skitbra. nää där ljög jag. Jag hatar orientering! Menmen resten utav den här dagen ska jag väll plugga. det måste jag verkligen. Men ah vi hörs väll senare!

hatar hatar hatar

hörs imorrn!

orkar faktist inte blogga mer ikväll så får väll bli sista inlägget. Har iallafall precis kollat klart på top model. Någon som såg det? Eftersom att jag är en ''top model nörd'' så låg jag i min säng och åt glass och kollade på det samtidigt. Har också pluggat lite till son som är tills imorrn. Kan det mesta nu så det känns ju bra. Ska nog plugga lite till bara för att. Aja seriöst ruttnar snart framför den här maskinen. hörs mer imorrn älsklingar ♥


håret


tyvär så var jag tvungen att ta bilder på håret med webben.
kameran dog nyss så ni får se mer utav håret imorrn istället!
Låter det bra? I hope so. Hörs senare babes♥

when i look at you



mörkbrunt

Hej! Nu är håret klart. Mörkbrunt vart det. Glad över att det inte vart svart. Men ni får se bild senare. För sitter i bara morgonrock och så. Iallafall så ska jag väll käka snart. sen blire att plugga so. Har inte ens rört mappen idag så gäller att plugga ikväll. Har ju läxförhör imorrn och fan det ska gå bra. Nej men nu ska jag äta. Hörs senare!


svar på tal


från: anonyy
hej:)
tänkte ställa lite frågot till dig om det går bra?
rider du fortfarande
vad gör du på fridtiden
favorit affär
vilka bloggar brukar du kolla
det får räcka:)
kram

hej!
ja jag rider fortaranade. Men funderar faktist på om jag ska sluta. ska nog rida resten utav terminen sen slutar jag!
på fridtiden är jag för det mesta med vänner om det inte är mycket i skolan och de. Har faktist flera favorit affärer. gina,h&m,bikbok&cubus! Det är nog för det mesta dom här storbloggarna kissie,dessie och paow ni vet. Sen mina vänners bloggar självklart!

färgar håret

hej! Lite snabbt inlägg här nu då. Sitter med hårfärgen i nu. greaaat! Skoldagen har väll iallafall vart bra. Inte så mycke att berätta. Drog direkt till coop efter och köpte hårfärg med mammi. Blir någon mörkbun färg. Eller ah jag vet inte. Ni får se helt enkelt! Har väll inte så mycke mer att säga. Hörs senare!
förlåt men får bli ett bildlöst inlägg. Hittade inte riktigt någon bra bild!

godnatt..

pallar egentligen inte blogga men gör det ändå. Ligge ri sängen och kollar på jersey shore och är dötrött. Har precis kollat klart på the last song och seriöst. är nog den bästa film jag sett. och så som jag har grinat till den. Herregud. tur att ingen såg mig! Men nu ska jag väll fortsätta att kolla på jersey shore. Hörs mer imorrn!

the last song

Äntligen så har brorsan fixat på min dator så att jag kan ladda ner filmer och det. Har redan laddat ner 5 filmer tror jag? Haha det första jag gjorde var att ladda ner hela solsidan. nice! Har också laddat ner the last song. Har inte kollar klart hela än men mer än halva. Ska se klart den senare. Men gud så trött jag redan börjar bli. Ska nog börja fixa mig inför sängen. Men måste vara vaken klockan tio iallafall. Då börjar jersey shore. Måste se! Ajuste imorrn äre skola också. Har inte så mycke planer. Plugga och färga håret. äntligen. Nej men hörrni vi hörs väll senare? puss

aw...

trååk

gah jag dör av tråkhet. Är typ för trött för att göra något. Ska snart käka iallafall. Biff och potatisgrattäng. mums! Är verkligen vrålhungrig. Senare ska jag nog plugga lite också. Har so läxförhör på tisdag men kan nästan allt. Okej lite tråkigt inlägg här då. Aja vi hörs senare babes!



godmorgon..?

Haha. Kom hem för ett tag sen. Och har precis dushat. Har haft det jätte mysigt hemma hos nathalie med alice. Drog ju och käka thaimat igår på kvällen och det va verkligen grymt gott. Har också kollat på film. Typ kollat på alla avsnitt ifrån solsidan. *gilla*. Haha! Vette fan när vi somnade men sent vare tror jag. Imorrse vaknade vi runt elva tiden iallafall. Aja pallar inte berätta. Får bli en liten bildbomb istället!


bästa







det får räcka!

sista inlägget

hej hej hej. får bli sista inlägget för ikväll. Pallar inte blogga mer ikväll så ja vi säger väll godnatt eller något?
Hörs mer imorrn med en jävla massa bilder!

hemma hos natha

Hej! Sitter hemma hos nathalie med alice nu. Har nästan precis vart och käkat thaimat. Gud så gott det var! Men nu ska vi iallafall kolla på solsidan. Natha har hela boxen. WIHU! Vi hörs väll senare eller något. PUSS!

Bild från i somaras, Fan va brun man va!

liten bildbomb









dagens planer

dusha
♥ fixa mig lite
♥ packa
♥ dra hem till natha!

-

Hej! Kom nästan precis hem. Har ju spenderat natten hos julia med memme och adde. Börjdade med att jag drog dit runt sju tiden och då kollade vi på film och så. Har ingen aning om när alla somnade inatt. Sent tror jag? Imorrse vaknade vi tidigt. Runt nio av att elmer låg vaken. Haha! Men kom hem för ett tag sen. Julia skulle på någon bio och jag ska sova bort inatt igen. Känns som om jag aldrig sover hemma. Men ikväll blire att sova hos natha med alice. Tjejkväll. Kommer bli asnice. Men nä nu känner jaf verkligen för en dush. Hörs senare cuties!


struntar i ridningen

hej! Sa ju att jag inte skulle hinna blogga innan stallet men jag skiter i att rida idag. Jag orkar verkligen inte. Har vart trött hela dagen så jag pallar verkligen inte. Skulle ändå bara göra samma sak som förra veckan... Aja men sova hos julia med memme och adde det ska jag allt göra! Men vet inte när jag ska träffa dom. Blir väll någon gång på kvällen skulle jag tro. Men nu ska jag försöka fixa något att äta. Hörs senare!


svenska lektiom

heeej! Har just nu svenska men har typ ingen lärare så ofta man inte sitter vid datorn? Håller iallafall på och skriva om en författare så behöver ju ändå dator och internet för det. Aja pallar inte skriva mer. Hörs när jag kommer hem ifrån stallet. puuss!
 


trött.

godmorgon...Allt bra? Med mig äre väll bra. Trött såklart men aja inget att klaga på. Har precis dushat och fönat håret. Ska snart platta håret lite och fixa mig. Idag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. panik! Kanske blir ett par mjukisar idag. Var ett tag sen. Men efter skolan ska jag iallafall hem och byta om. Sen iväg till stallet och rida. Har ingen lust för det. Hade hellre velat stanna hemma. Menmen vi hörs väll efter stallet och det. 
puss på er babes!♥

så oseriöst som det bara kan bli

RSS 2.0