big brother


Sitter och kollar på big brother för tillfället. Och ärligt talat. Vart fan är dom snygga killarna? Bara massa töntar. Herregud...

vart med bästavän

Hej sötnosar!Kvällen har tillbringats med linnea och vi har ätit glass och kollat på tv. Alltså bara myst! Hon drog nyss och snart ska jag faktist ta och tvätta bort mascaran sedan kolla på alla avsnitt av sex and the city. Yesyesyes. Fast tror jag kommer somna efter ett par avsnitt -är jätte trött. Imorrn ska jag iallafall träffa linnea. Det trodde ni inte va? Hon vill åka skridskor..Får se hur det blir med den saken. Även om jag har lovat henne. Höhö! Men nu ska jag ta bort mascaran med tvål. Shit jag måste köpa nytt sminkborttagningsmedel. Ska nog göra det på onsdag! Shit va jag pratar på. Hörs sen!

mmmmmmmums

nobody said it was easy


hemma nu

Kom hem för ett tag sen och sitter i soffan och chillar. Idag har jag och linnea bara vart i centrum och kollat lite i affärer. Har sett lite smått jag ska köpa på onsdag då jag åker in till stan. Sen så har vi bara käkat lunch. Men nu ska jagbara chilla och sedan äta. Är inte ett dugg hungrig så får se om jag hoppar över middagen. Intressant att veta..Vi hörs iallafall sen!

godmorgon sötnosar

godmorgon sötnosar! Har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra. Somnade väldigt tidigt och vaknade skapligt. Runt elva/halv tolv? Så skööönt. Ska snart hoppa in i dushen sen ska jag och linnea ner till stan. Tror jag? Måste hämta hem hunden som är hos pappa på jobbet. Så ja vi hörs väll sen!

just nu!

ligger i sängen.

Nu har jag och linnea borstat tänderna och gjort oss iordning inför sängen. Har ju träffat theo ikväll och ja det var lika roligt som alltid ;). Är iallafall skittrött och jag har ingen aning om varför? Kanske för att jag vakna tidigt idag...Men nu orkar jag inte skriva mer idag. Hörs imorrn älsklingar!


hemma hos linnea

Sitter hemma hos linnea nu och blir så att jag sover här. Har med mig datan och hela rubbet och nu kommer theo. Så vi hörs sen!

nu dör datan.

Har glömt datasladden på mitt rum så snart tar batteriet slut. Men nu har jag fixat mig klart och snart ska jag möta linnea och då ska vi ner till centrum då vi ska träffa theo. Ska bara fixa det sista nu så hörs vi sen. Pusshej!

just nu typ. Hej surchey? Ne jag är jeteglad!

godmorgon..!

Hej alla sötnosar! Har ni sovit gott? Jag och linnea har sovit jätte bra. Bara det att vi vaknade rätt så tidigt imorrse..Menmen. Båda har dushat och linnea håller på å fixar sig nu. Ska också ta och göra det för runt två ska vi träffa theo. Så kommer inte bli så bra uppdatering idag heller. Sorry :(. Men jag kan ju mobilblogga. Så vi hörs väll sen då!

theo!

Hejsan! Förlåt har inte hunnit blogga tidi...

Hejsan! Förlåt har inte hunnit blogga tidigare...men ikv har jag och Linnea vart med robert och adde. Dom kom till mig runt halv nio och drog typ 11. Blir så att Linnea sover har inatt. Vi ligger och kollar på en dålig skräckis så vi hörs om ett par timmar då:-D.


nyss dushat!

Ohfy va jag känner mig fräsh nu! Tränade innan det så inte så konstigt att jag känner mig så fräsh nu ;). Sitter iallafall och lyssnar på musik på spotifyyyyyy. Och jag blir så jävla danssugen. Shit asså. Nej men asså gud jag kan inte vara seriös i detta inlägg för jag är typ överpigg? Sov så jävla bra inatt. Men nu ska jag äta något sen börja fixa mig lite. Går bara runt med ett tubtopplinne och shorts lixom. Och osminkar!! Så vi hörs sen!

tagen för någon minut sen!

vaken riktigt riktigt tidigt..

godmorgon sötisar! Shit så tidigt jag är vaken. Men somnade så sjukt tidigt igår så..Iallafall idag så ska nog va med linnea. Och lite senare tror jag att vi skulle va med robert och adde? Nu ska jag iallafall dra mig upp ur sängen och träna. har inte gjort det på ett tag så det ska bli skönt. Hörs sen!

bild jag tog igår, linneas hand :)!

nu blire sex and the city.

Shit förlåtförlåtförlåt för dålig uppdatering idag! Men sanningen är den att jag har inte suttit vid datan något alls idag. Har iallafall vart i skolan somvanligt. Var ganska chilliga lektioner och fick tillbaka ett läxförhör i sexualkunskap där man skulle kunna alla delar på könsorganen och guess what? Jag hade alla rätt. Fyfan va chokad och glad jag blev. Hade typ bara chansat mig igenom det så vart jätte glad :D. Sket även i son för tyckte det känndes onödigt att gå på den om vi inte hade några stolar i klassrummet och sen så ville man ju ta sportlov ;). Jag och linnea gjorde sällskap hem med massa trevliga boys och så drog vi hem till mig där vi vart hela dagen/kvällen. Försökte få ut några men det gick ju sådär..Så vi fick sitta hemma och äta glass. Men lika mysigt är det! Nu ska jag iallafall kolla på sex and the city, äntligen. Men jag är ju så gullig att jag bloggar för eran skull. Nu iallafall. Så om vi inte hörs mer ikväll hörs vi garanterat imorrn. Pusshej!

jag älskar dig

Nej jag är inte död. Förlåt har bara inte ...

Nej jag är inte död. Förlåt har bara inte hunnit blogga. Men sitter och kollar på lets dance med Linnea. Och vet ni? Nu är det lov. Fy va skönt:-D. Men vi hörs mer när jag sitter vid en dator!


sista skoldagen på en vecka!

godmorgon alla söta! Äntligen fredag,eller hur? Och äntligen sista skoldagen på en vecka. Känns helt underbart. Iallafall så har jag precis sminkat mig och ska bara klä på mig. Somvanligt så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. En ny garderob kanske? Men på sportlovet blire att åka in till stockholm och storshoppa. Jag behöver det! Men nu ska jag välja kläder och så, vi hörs sen!

just nu!

glass&sex and the city

Har precis vräkt i mig glass med bananer i och sett ett avsnitt av sex and the city. Har lixom alla avsnitt på datan hallååå? Har även nyss dushat så nu känner jag mig superfräsh! Ska bara låta håret torka sen ska jag gå och lägga mig i min säng. Sitter atm och snackar med linnea om väldigt väldigt hemliga saker. Shit ni skulle bara veta ;). Men imorrn är det fredag och även sportlov. Fyfan va jag har sett fram emot den här dagen länge :D. Åhh ska bli skitnice! Men nu ska jag borsta tänderna och så. Vi hörs!


vart hemma hos linnäa

Hej snyggingar! Kom nästan precis hem och har somsagt vart hemma hos bästis med adde och robert. Har skrattat så jag vet inte vad. Har även planerat lite roligt som händer på sportlovet ;). Men nu ska jag hoppa in i dushen sedan äta glass och chilla. Vi hörs sen!

Hejhej bloggen. Sitter hemma hos Linnea nu...

Hejhej bloggen. Sitter hemma hos Linnea nu och vi kollar på tv. Adde och robert är även här:). Skoldagen har väll vart bra. Hade ju prov i spanska som gick rätt så bra. Hoppas jag. Men ska typ käka snart så hörs sen! Imorrn är det även sista skoldagen. Fan va nice:-D.


spanskaprov

godmorgon sötnosar! Har precis fixat mig och ska snart åka iväg till skolan. Då jag börjar med ett spanskaprov. Men känns ganska bra för pluggade rätt så mycket igår..Så önska mig lycka till! Men nu vrålar och skriker mamma på mig att vi ska åka. Vi hörs sen!

idag har jag en sånn här ''bad day''. Inget ser bra ut på mig och blääää

godnatt alla fina!

Shit va trött jag är nu! Har suttit och pluggat spanska hela kvällen och nu är jag så otroligt trött så pallar fan inte plugga mer. Provet får helt enkelt gå som det går. Imorrn är det torsdag. Shit bara två dagar kvar tills lov. Underbart! Asglad också för pappa har lovar mig en ny skinnjacka och jag vet precis vilken jag vill ha.
Men nu ska jag borsta tänderna sedan kolla på tv. Hörs imorrn. Godnatt alla fina!


nyss badat

Hej schnyggingar! Har precis badat nu och sitter med ansiktsmask för tillfället så får bli ett snabbt inlägg. Idag har jag inte gjort ett skit. Hade hkprov som gick åt helvete. Menmen! Sen efter skolan drog jag direkt till centrum och sedan hem.  Så har pluggat lite till spanskaprovet imorrn och kan nästan allt så det känns great! Men nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken så hörs vi väll sen. Pusshej!


dushen

Har precis käkat och innan det tränade jag och det känns som fan nu efteråt. Snackar iallafall nu med linnea och vi planerar lite vad vi ska göra på lovet. Snackar om att vi ska till stan någon dag och gå på bio och shoppa. Mys va? Så ska spara hela mitt barnbidrag tills dess och sedan storshoppa. I need it. Men nu ska jag dusha och sen ska jag plugga. Hörs sen!

ohyea! Haha driiiiiiiiver

nu; trääääna!

Kom precis hem från skolan och ska snart träna. Är igång igen eftersom att jag vart lite sjuk och sedan har det spänts mycket i min munn. Tandställning you know ;). Efter det ska jag plugga. Kom hem för ett tag sen och skolan har väll vart bra. Slutade dagen med idrott då vi spelade volleyboll. Börjar bli lite uttjatat med det nu eftersom att vi kör det varenda idrottslektion men det är bara kul. Men nu ska jag somsagt träna så får vi höras sen. ciao!


nyss dushat

Hej bloggäään! Har precis dushat nu. Tyckte bara att ni skulle veta det. Nä men så känner mig skitfräsh nu. Har även pluggat lite no. Ska kunna båda könsorganens delar tills på torsdag. Och det är minst 15 delar på varje. Men har faktist fått in lite i skallen iaaaaf ;). Aja nu känner jag att jag bara blir oseriösare i detta inlägg så vi hörs väll imorrn då. För nu ska jag borsta tänderna sedan sova. Puss!


tjockar i mig chips

hej på er!

Ligger i sängen just nu och proppar i mig chips. Fyfan va tjock jag är. Men någong gång måste man ju få ;)...Aja skoldagen har vart bra. Fick reda på ett spanskaprov som sker nu redan på torsdag. Kul då har jag typ 2 prov den här veckan och sedan 3 läxor om jag inte räknat fel. Efter skolan drog jag iaf till centrum med linnea,theo och adde. Tog en snabb fika också. Sedan drog jag hem och städade och pluggade. Så nu har jag stenpluggat till hkprovet på onsdag. Känns jätte bra! Nu ska jag se på tv sedan dusha. Hörs sen!


måndag igen..

godmorgon alla söta! Ja då var det måndag. Ganska skönt tycker jag eftersom att nu äre bara den här veckan sen lov. Men kan inte heller påstå att den här veckan kommer bli skön. Har så otroligt mycke prov. Menmen det lönar ju sig till sist ;). Iallafall så har jag precis sminkat mig så ska bara klä på mig och packa idrottsväskan. Vi hörs sen!


nu; wallander!

hej bloggän! Ligger i min säng nu och kollar på wallander-tjuven. Kollade tidigare på solsidan. Vad mer kan man göra än att skratta? Har ju dock redan sett det avsnittet så var inte lika roligt som första gången ;). Iallafall så var jag med linnea på hockey och kolla. Och ja det var helt crazy. Mycke bråk men det är kul. Nynäs vann också. Så det var ju asbra. Efter det åkte jag hem och käkade massa thaimat. Sen så har jag pluggat lite på hemkunskapsprovet som är på onsdag. Bara en vecka kvar nu så det är bara å hålla ut. aja det va allt. Hörs sen eller imorrn!


outfit


och nej fråga mig inte varför jag ser så sönderredigerad ut för det vet jag inte ens själv. Har inte rört den här bilden ens men det kanske är pågrund av ljuset? Aja dagens outfit iallafall!

fixar mig


helt oredigerad bild. just nu iaf.. har bara kläderna kvar ;).

hockey idag

godmorgon alla fina! Har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra. Somnade otroligt tidigt igår. Runt tio tiden skulle jag tro men det var så skönt att somna tidigt eftersom att jag hade vart vaken sen sex och åkt skidor..Men idag är jag på toppen humör för ska träffa linnea och åka på hockey. Nynäs mot botkyrka. Så det ska bli nice! Nu har jag iallafall precis dushat så ska föna håret nu och börja fixa mig. Vi hörs lite senare!

nyss kommit hem.

Och ja jag har ju vart i underbara romme. Har vart jätte bra men har vart ganska kallt. -15 grader typ. Men kul har jag haft. Har glidit runt i backarna med världens bästa linnea och vi har skrattat. Ojojoj ni skulle bara veta vad som hänt idag ;).Men nu ska jag kolla på melodifestivalen så hörs vi mer. Bilder får ni imorrn!

bild på mig och min underbara vän i backen!

tidsinställt inlägg

skriver ett tidsinställt inlägg nu. Eftersom att jag inte ens kommer sätta på datorn idag (imorrn) så skriver jag ett tidsinställt inlägg. Just nu kanske jag sitter på bussen påväg mot romme och kollar på film. Undra vilken? Nä men det får vi allt se. Aja puuuuuuuuuss!


har precis dushat

Nu har jag precis dushat så känner mig sådär superfräsh nu! Ska snart borsta tänderna sedan se ett avsnitt av sex and the city och efter det sova. Gah va jag längtar efter att lägga mig i min nybäddade säng. Och jag vet..Klockan är inte mycket alls men jag ska upp typ 6 imorrn så ja. I need some sleep. Men vi hörs imorrn genom mobilbloggning. Tror inte att jag orkar skriva något på morgonen. Pusshej sov så gott!

sååå laddad!

Är jag taggad? Ohyes!


Lär ju inte bli så mycket uppdatering imorrn...

Men nu är kameran på laddning så ska ni få massor med bilder sedan så lovar jag att mobilblogga. Lite tråkigt bara när jag inte kan lägga ut några bilder. Menmen! Ska ju åka redan klockan sju imorrn. Ja då går bussen! Och nu kanske ni tänker vadå buss? Jo men det är så att vi är ett helt gäng. Både vuxna och ungdomar som åker till romme över dagen. Tror att det här är 3/4 året? Men kul är det! Nu ska jag prova mina skidkläder så hörs vi väll sen då!


vart med bästavääään

Hej! Ojojoj förlåt för dagens uppdatering men kom iallafall hem nyss. Har inte vart hemma på hela dagen så det är därför jag inte har uppdaterat..Har vart i haninge med linnea och frågat om massa prao men tyvär så tog ingen emot någon dom veckorna vi har prao. Synd! Men vi har lite annat fixat ;). Och inte ica! Iallafall så drog sedan vi hem till linnea och käka och sen drog jag hem efter ett tag. Sitter och kollarpå let's dance och taggar inför imorrn. Blir ju att åka tilll romme. Askul! Men ni kanske har sett att lite har ändrats i headern? Var ju så många som kommenterade i min och nattas blogg om att jag hämra en viss person. Så nu va natta riktigt gullig och gjorde om den lite. Hoppas att ni är nöjda. Nu ska jag inte vara grinig utan njuta av en lugn fredagskväll. Hörs sen.

just nu

vet inte vad jag ska skriva om?

Förlåt för att jag har vart så dålig på att blogga idag men har verkligen inte haft något att blogga om. Har inga nya bilder och sen inget att blogga om . Så varför blogga då? Detta inlägg gör jag just bara för er. För nu ska jag kolla på en film och sedan sova. Hörs!

fredag imorrn!

hej alla! Kom hem från skolan för ett tag sen och ligger i sängen nu och snackar med linnea. Vi har så mycket att prata om. Men så blire när hon är hemma en dag från skolan ;). Iallafall så ska jag snart fortsätta med min no uppsatts som ska vara inne imorrn. Förresten va skönt att det är fredag imorrn! Shit asså! Så jäkla underbart. Sen en till grej som är asskönt det är att det bara kommer vara jag och mamma hemma ikväll eftersom att pappa och marcus ska på hockeymatch. Så det är skitskönt! Men nu ska jag fixa det sista till min uppsatts så hörs vi sen!

gamla bilder..

godnatt

nu ska jag kolla på ett avsnitt av sex and the city sedan sova. Vi hörs mer imorrn!

bjuder även på en gammal bild. ååååh kolla håret!

there are teardrops on my guitar

hej på er! Allt bra med er? Med mig är det faktist sådär..Är jätte hängig och förkyld. Linnea kom hit förut och eftersom att hon också är sjuk så tog vi det bara lugnt och kollade på mean girls 2. Helt okej film. Kanske lite överdriven. Men imorrn blir det skola för mig. Egentligen så borde jag nog stanna hemma imorrn också men eftersom att vi har två läxförhör tills imorrn och lång dag så kanske det är bäst att jag går imorrn. Och sen på fredag ska jag och linnea in till haninge och snacka om lite praojobb. Har ju redan ett men jag och linnea börjar tvivla på det..Men vi får se helt enkelt! Och sen på lördag blire romme för både min och linneas del. Vi kommer rocka i backen! Nä men kommer bli för jävla kul och ser verkligen fram emot det. Men ja nu ska jag plugga lite så vi hörs sen!

bjuder på denna oerhört söta bild på oss!

tack natta!

som ni ser så har jag en ny design. Ser ni den inte än så tryck på f5 ;). Men visst är den snygg? Är så nöjd och natta har gjort ett toppenjobb. Du är bäst. Nu ska jag iallafall gå upp från sängen och ta en dush. Kanske? Hörs sen :).


nu; mean girls 2


har precis laddat ner den så nu blire att kolla på den. Har hört att den inte är så jätte bra om man gämnför med den första som jag tokälskar. Hörs sen :D!

hemma från ''skolan''

godmorgon! Som ni märker så är jag inte i skolan eftersom att jag inte alls mådde bra imorrse och det visade sig att jag hade feber...Men hade ändå bara fliluftsdag så det gjorde inte så mycket. Fast hade vart väldigt roligt att rida. Menmen. Så det blir nog en plugg/vilo dag idag. Har 1 uppsatts att skriva och två läxförhör tills imorrn så det är ganska mycket. Men uppsattsen är jag snart klar med :). Nu ska jag iallafall ta något att äta. Så vi hörs sen!

pluggapluggaplugga

nu har jag precis vräkt i mig en skål med glass och banan i. Var supergott! Känns bara som om jag äter glass allt för ofta nu för tiden. Men bättre än godis va? Nu ska jag iallafall ta och packa ner mina ridkläder tills imorrn så är det klart. Ska även sätta igång med pluggandet. Så blir nog ingen mer bloggning för idag men vi hörs väll mer imorrn då. Pusshej!

bjussar på en bild från i söndags i think!

har precis dushat.

Nu har jag precis dushat så känner mig superfräsh! Ska ha typ frilufsdag(?) imorrn och då bär det upp till stallet för att rida. Fan va kul! Rider ju inte fortfarande. Var ju bara för några månader sen jag sluta så ska bli kul att sitta på hästryggen igen. Ikväll blev det ingen träning för mig..Men eftersom att jag fortfarande mår lite sådär så vill jag inte sätta igång och hårdträna. Ska ju rida imorrn och även det är ju lite träning ;). Sen vill jag ta upp en sak med er..Eller det handlar inte om er utan min vän nathalie (http://justnattis.blogg.se/) bara för att hon + halv sverige har pälsbollsmössa så förstår jag inte varför folk behöver ge sig på henne och kalla henne för djurplågare? Det är ju inte hon som dödat rävarna. right? Sen så är det ju så att ingen visste ju ens om det här med mösserna förns IGÅR. Så ge er nu! Hoppas att det inte var någon av mina söta bloggläsare som kommenterade i hennes blogg för visst jag kan tycka att det är synd att dom måste döda en söt liten räv för endast en pälsboll men är det hennes/vårat fel? Svar; nej! Så nu ber jag er. Sluta klaga på nathalie eftersom att hon inte har gjort något som hellst fel. 


tror jag börjar bli sjuk..

mår skit och känns som om jag har feber. Har kännt mig lite småhängig hela dagen men tror att det är pga min tandställning. Efter som att det spänns i munnen och så. Ni vet ;). Annars så har skoldagen vart riktigt chill! Har haft två håltimmar + lång lunch. Så det var aschill! Efter skolan kom pappi och hämtade mig och då åkte vi till centrum och fikade. Mys! Nu är jag somsagt hemma och ligger i min säng för mig själv :(. Ska snart ta en dush och sedan plugga. Hörs sen!


inte orkat

förlåtförlåtförlåt för dålig uppdatering idag! Men idag har jag varken orkat eller suttit vid datorn. Och det har vart riktigt riktigt skönt. Iallafall så har jag heller inte gjort så mycket. Tränade lite smått eller ah ''tränade och tränade''. Eftersom att jag inte mår så bra så fick det bara bli lite situps istället för att jag sprang. Men det var lika jobbigt det! Sedan efteråt belönade jag mig själv med fruktsallad. Såååå gott! Men nu ska jag mysa ner mig i min säng så hörs vi imorrn. Puss & kram!


alla ♥ dag!

Hej alla söta söta söta bloggläsare! Haft en bra dag? Min har vart helt ok. Har mått ganska så dåligt dock..Men nu är jag iallafall hemma och ligger i min säng med mitt täcke över mig. Shit idag är det -15 grader! Det är ju helt sjukt va kallt det har blivit. Idag har jag iallafall inget mer planerat än att jag ska försöka hinna plugga lite. Har ett hemkunskapsprov + tusen andra så kanske bra å börja ;). Vi hörs sen!

g'natt

Nu har jag precis fixat mig iordning inför sängen och kolla på wallander men vad ser man på tv då? jo att den långa reklamen börjar..Men imorrn är det då skola och måndag. Jag ser verkligen inte fram emot det. Orkar inte gå upp halv/tjugo i sju. Men that's life :). Aja orkar faktist inte blogga mer idag så vi hörs mer imorrn sötnosar. g'natt!

helt osminkad!

jag tror att jag faller

har precis kollat på solsidan och ätit glass till det. Ett perfekt slut på en söndag! Men fyfan va roligt solsidan är. älskar det. Och var supergott med glass för mina tänder eftersom att det är lätt att äta om man tillexempel gämnför med en chokladbit. Herregud det går verkligen inte! hade choklad hemma och jag försökte tugga i mig det men slutade med att jag fick spotta ut det. Nej förlåt för att jag bara klagar, inte kul att lyssna på kan jag förstå ;). Nu ska jag iallafall tvätta bort sminket sedan kolla på wallander. Som redan börjat. Hörs väll säkert sen!


varje gång är som den första gång vi sågs


vart med juie

hej! Kom precis hem från julia och har haft det det jätte kul som vanligt. Har vart ute och fotat med julias grymma systemkamera. Sen så fikade vi lite hemma hos henne och lite senare kom ludde. Men nu är jag iallafall hemma och tänkte bjussa på lite bilder! 








haha söta love you!

fixar mig..

håller på å fixar mig för ska träffa julia runt tolv tiden! Ska bli så kul att träffa bruden eftersom att jag inte träffat henne sen jullovet börja och det var fan längesen! Så håller på och sminkar mig nu och har bara håret och kläderna kvar..Ajuste fick en frågan om jag kan lägga ut bild på min tandställning..Asså det ser förjävligt ut så ni får en bild när man börjar se lite förändring på mina tänder istället ;). Hoppas att ni inte blir allt för besvikna! Men nu ska jag fortsätta att fixa mig så hörs vi väll kanske sen.

bild jag tog igår! Den nya tröjan också ;)

det jag köpte i fredags!



tröja; ginatricot 199 kr linne; ginatricot 79 kr trosor; h&m 59 kr armband; h&m 29 kr ansiktsmask; h&m 19 kr

äntligen funkar mitt internet!

Åh fyfan va skönt! Internetet har ju inte funkat på hela helgen men igår köpte jag somsagt mobiltbredband som funkar skitbra. Det är supersnabbt sen så är ju den där lilla donieln (stavning?) rosa. Hihi soo cute! Men iallafall vad har hänt dom här senaste dagarna? Jo jag har fått tandställning som ni alla vet. Sen så i fredags sov linnea,theo och adde över hos mig och jag kan säga såhär; jag sov knappt en blund. Pga theos snarkningar..Men tänkte bjussa på lite bilder från i fredags då!

theo sover hähähähä

skräckis..



boysboysboys


Du är galen. but i love it!



Hej! Ja nu blir det mobilbloggning igen ty...

Hej! Ja nu blir det mobilbloggning igen tyvär. Internetet funkar fortfarande inte men har fixat mobilt bredband så det funkar nog imorrn;-). Men är påväg hem till Linnea nu så vi hörs väll kanske sen!


Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterar me...

Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterar men mitt internet funkar inte. Får vänta tills brorsan vaknar så får han fixa det. Jag berättar mer om igår/natt när mitt internet funkar och då lovar jag att det blir massor av bilder;-)


Tyvär så funkar inte mitt internet så får ...

Tyvär så funkar inte mitt internet så får bli ännu ett mobilblogginlägg... Är hemma hos mig nu med Linnea och theo och dom hade vart så gulliga så dom hade kort en b&j och hyrt skräckis! Om ett tag kommer adde så vi hörs sen:)!


Nu a jag påväg hem och nu har jag tandstäl...

Nu a jag påväg hem och nu har jag tandställning! Shit.... Har även Shoppat så jag visar er när jag kommer hem;-)


ana gina show

nu tar jag och säger godnatt. Ska kolla på ana gina show på datan nu så orkar inte blogga mer. Ikväll har jag gjort en uppsatts till non och lite utav matteläxan, ska göra klart den imorrn ;). Men imorrn kommer det också bli dålig med uppdatering. Ska ju direkt in till haninge kirra tandställning sen efter det shoppa. Och mot kvällen blire att va med dom bästa. Om jag inte har ont bara ;). Men det kommer ändå inte stoppa mig! men vi hörs mer imorrn somsagt och det lär bli en hel del mobilbloggning men det får ni stå ut med. puss!

imorrn bär det ju av till haninge..

..eftersom att jag ska få tandställning vilket jag tveker starkt på att ni har missat ;). Men såklart så ska jag även springa i lite affärer. Och jag kommer skita i om det värker eller något jag ska shoppa. Har kollat runt på lite hemsidor och hittade massa sött jag hoppas har kommer i affären. Ska köpa lite underkläder och lite sånt sweeet!

hur snygg är inte denna ? 149 kr från hm..helt sjukt hur billigt det kan va!

sommarjobb kirrat...typ ;)

hej och ännu mera hej! Är på strålande humör just nu. Har vart med min bästavän hel dagen idag och vet ni vad? Vi har ringt om sommarjobb så ska typ skicka ett mail om massa uppgifter. Gah va kul! Iallafall så har väll dagen ändå vart lite sådär. Eller har inte mått så superbra. Har haft ont i huvet,ont i magen och ja hela fadirullan! Beror väll kanske på för att det är så dåligt väder ;). Men nu ska jag träna i think? Så vi hörs seeeeeeeeen!

jag typ lixom älskar diiiiiig <3

1 dag kvar

godmorgon! Har lite bråttom nu för är inte helt klart. Så typiskt mig att fixa sig i sista sekunden ;). Iallafall har ni sovit bra? Jag har sovit sådär..Har vaknat lite då och då och vart lite spänd inför imorgon då tandställningen sätts på. Men vill man va fin får man lida pin ? Nu ska jag iallafall välja ut kläder så vi hörs efter skolan eller något! 


godnatt..

nej nu ska jag lägga mig i min obäddade säng och kolla på en film som går på tv..Idag/ikväll har jag vart med min bästavän. Mötte henne runt fyra och då drog vi hem till mig...Pluggade även lite ikväll och käkade pop corn. Fick värsta huvudvärken så tog en huvudvärkstablett men den hjälpte ju mycket..Kan bero på att jag har ganska dåligt tålamod ;). Tog den för typ 10 minuter sen..Men nu ska jag kolla på filmen sedan sova. Vi hörs imorrn!

bjuder på en gammal bild.

hemma från skolan

Hej alla söta bloggläsare! Kom hem från skolan för en stund sen och jag är på superbra humör. Har vart sån jäkla skön skoldag eftersom att alla lärare har vart på möte så vi hade endast en ''vanlig'' lärare. Om ni förstår? Iallafall så ska jag träffa linnea lite senare men ska faktist plugga lite innan det. Så jag bjuder på lite fula bilder så hörs vi väll sen!



Sitter på syslöjden nu och har inget att g...

Sitter på syslöjden nu och har inget att göra. Håller på med ett par shorts men eftersom att våran "vanliga" lärare inte är här så har vi vikarie som inte kan ett Skit. Så sitter och dunkar musik :-D. Aja vi hörs sen!


godnatt...

ikväll har jag ju somsagt pluggat. Och det känns jävligt bra nu! Har fått in lite i skallen så det är ju bra :). Nu ligger jag i sängen iallafall och kollar på tv. Nyss gick den här jobbiga halebop reklamen. Assp jag blir ju på dåligt humör när hon kommer upp. Och jag verkar ju inte vara den enda ;). Men nu ska jag kolla på tv och sedan sleepa. Så vi hörs väll imorrn!


tagit ett snabbt bad..

blev så att jag tränade idag igen! Men lite dumt av mig att springa på löpbandet precis efter jag hade käkat. Så när jag började på mina sit-ups så orkade jag inte göra mer än 50 för kännde hur det nästan kom upp i halsen. ushushush! Efter det tog jag ett litet ''minibad''. Så det var skönt! Nu ska jag sätta igång med pluggandet så det blir av någon gång. Vi hörs sen!


trött och irreterad

shit idag har det vart en sån dag då man bara vill skita i allt och gömma sig under täcket. Som tur är så klarade jag av skoldagen pågrund av att min bästavän alltid fanns i min närhet. Aja nog om det. Skoldagen har väll vart bra. Idrotten är kaos vilket alla verkar tycka. Men så gåre vissa dagar..Iallafall efter skolan drog jag och linnea hem till mig och åt kex och kolla på typ tv på datan. Ni vet ana gina show? Gah jag älskar det! Nu ska jag iallafall strax äta men funderar starkt på om jag ska ta en snabb dush. Känner mig så otroligt äcklig!

tummen ner pågrund av mitt fula utseende, mitt äckliga humör,att jag biter på naglarna och att jag inte kommer kunna tugga tuggummi på typ 1 vecka?

nyss tränat

och det är fan lika skönt varje gång! Denna gång blev jag även riktigt svettig eftersom att jag körde på lite hårdare. Efter det tog jag en snabbdush sen vare bara att kasta sig i sängen. Så nu ligger jag i min säng och kollar på tv. Ska gå ner och hämta min spanskamapp sen. Men tror inte att jag faktist pallar blogga mer idag så vi hörs imorrn!


min b-day snart ju..

Ja snart då jävlar. Bort med småglinet ur mig och bli stor! Haha eller nja så mycket större blir jag ju inte ;). Men sen är frågan ''vafan önskar jag mig?'' Ja ni jag själv vet faktist inte ens det. Hellst av allt vill jag ju ha en iphone 4 men eftersom att den kanske är litelite dyr så önskar jag mig nog mest pengar,presentkort osv..Älskar ju att shoppa så det skulle sitta fint :). Men nu till min fråga till er, är det någon som vet när jag fyller år?

ohshit så snyggt! soooo becca-style. glitter och glamour!

vart med dom underbaraste

helloooo bitches!
Körde såhär lite paow style you know ;). Nä men kom hem för att tag sen och jag har hunnit käka så ligger helt proppmätt i sängen nu. Idag har jag iallafall vart hemma hos theo med linnea och kollat på film och ätit ben och jerry. Fyfan va gott det är! Men nu efteråt känner jag mig så tjock så tror att jag ska ta och träna ikv..Menmen har inte så mycket mer att säga. Tycker faktist tyvär att min blogg börjar ruttna lite. Kanske skulle pigga upp den med ett videoinlägg någon gång? Haha eller är det egentligen min stil? Äsh vi får se, har ju somsagt gjort några förut som jag nu ångrar..Aja ska inte babbla på för mycket här utan vi hörs väll senare!

bara för att jag är så jäkla sliten just nu så fastnade jag inte ens på bild. ushushush på mig själv nu..

Sitter hemma hos theo nu och vi har precis...

Sitter hemma hos theo nu och vi har precis kollat på paronormal activity 2, har även ätit b&j. Nu ska vi kolla på en annan film. Haha intressant va? Hörs när jag är hemma Babes!


har inga kläder

godmorgon! Har precis fixat färdigt mig och nu ska jag bara välja kläder. Vilket lär bli svårt för jag har inga kläder..Slutar iallafall halv tre och då blire hem till theo med bästis. Så vi hörs väll ikväll om jag inte mobilbloggar ;).


godnatt!

tröttröttrött. Är precis vad jag är. Har kollat på typ halva wallander nu men nu så kommer såklart den tråkigt långa reklamen. Har iallafall tvättat bort ansiktsmasken. Haha hade den i en timme! Men det är bara bra för känner mig superfräsh nu. Men imorrn är det måndag vilket innebär ny vecka,skola och 4 dagar kvar tills jag får tandställning. Ska även va med linnea och theo efter skolan och då drar vi till theo och äter b&j och kollar på film. mys! Aja nu orkar jag inte blogga mer så vi hörs väll mer imorrn. pusshej!

Wallander

Nu blire att bänka mig framför tvn och kolla på wallander som går på fyran. För er som inte visste det? Har iallafall pluggat ikväll och ätit bullar. Nu sitter jag i min säng med ansiktsmask och kollar på tv. Vet inte om jag orkar skriva något mer idag så vi får höras helt enkelt imorrn. godnatt mina fina bloggläsare :).


proppmätt..

Hej! Kom nästan precis hem ifrån linnea. Blev bara en snabbis eftersom att jag skulle hem och käka men vi hann även kolla på tv, gå ut och försöka få komma in till johan men han var tydligen för trött. Aja drog in till linnea sen och drack cola och åt kladdkaka så nu känner jag att jag är supermätt så kommer inte orka äta middag vilket jag ska göra typ nu. Gah!

bild jag tog nyss. lite halvsuddig!

Mirrors


godmorgon..

godmorgon alla söta! Vaknade för ett tag sen så har redan dushat. Har också hunnit träna lite också.  Intressant huh? Nämen idag ser planerna ut såhär att det blir att vara med linnea och tror att vi ska träffa theo? Aja orkar inte skriva ett sånt långt inlägg för ska börja fixa mig nu!

i love you

hemma nu babes!

hej alla underbara! Är hemma nu och ligger faktist i sängen och dricker äppeljuice. Fick ett sånt behov av att dricka så tog med mig en hel flaska upp till rummet :D. Aja kom hem för ett tag sen och har haft det super kul ikväll. Har vart med simon och dennis hemma hos simon och kollat på filmer från när han var en liten plutt. aaaaaaw. Så gulligt! 

Men nu är jag fett trött. Så ska ta och borsta tänderna sedan sova. Ska försöka sova länge imorrn/idag. Så vi hörs om några timmar. puss och godnatt :D!

jag och min fula gris.
Haha bjuuuuuuuuuuuuuder!

Hej alla söta! Är påväg hem nu och jag och...

Hej alla söta! Är påväg hem nu och jag och Linnea har vart hemma hos simon med dennis. Åka berättar mer när jag är hemma för nu fryser jag som fan om mina fingrar :-D.


nyss käkat


dagens outfit!
Hej! Nu är jag hemma och har vart med linnea typ hela dagen. Drog ner till centrum och åt lunch. Fick bli en foccacia som jag och linnea delade på. Men nu har jag precis käkat och ligger helt död i sängen. Ska ta och ta bort sminket och sedan sminka om mig för ser fan hemsk ut idag..Så vi hörs sen!

centrum nu

drar ner till centrum typ nu. Ni får ''dagens outfit'' när jag kommer hem!


100 situps!

godmorgon sötnosar! Har ni sovit gott? Jag har sovit jättebra. Har precis dushat och innan det gjorde jag 100 situps så känns typ asbra! Ska börja fixa mig lite snart för hade tänkt att dra ner på stan en liten stund. Men nu ska jag äta något så hörs vi väll mera seeeeeen. Puss!


jag är D Ö D

hej! Nu ligger jag i min sköna säng och är helt ärligt talat D Ö D. Kom hem för typ en timme sen från linnea. Och ja..Vi åkte buss till coop och ica. Köpte en frida/julia tidning där man fick brythjärtan med. aaaaw. Linnea och jag är lite töntiga men sånna är vi! Tyckte att det var lite gulligt :). Iallafall har precis målat naglarna,borstat tänderna,tvättat bort sminket och bytt om till min stora sovtröja. Så nu ska jag kolla på film. Frågan är bara vilken..Försökte ladda ner en för ett tag sen och då visade det sig att den inte funkade..Orkar heller inte ladda ner en till så får väll se någon från datan. Kanske ett avsnitt av sex and the city? Vi får se. Men vi hörs iallafall imorrn. godnatt!

här ser ni lite av mina naglar + en osminkad rebecca. Haha söt....

Är hemma nu och har precis målat naglarna....

Är hemma nu och har precis målat naglarna. Rosa fick det bli! Eftersom att jag inte får bita på naglarna när jag har tandställning så har jag kommit på en teknik. Jag ska börja måla naglarna! Det är både snyggt och bra för mina små stackars naglar... Men nog snack om det! Ska tvätta bort sminket nu så hörs vi väll sen:)


Förlåt för dålig uppdatering idag men har ...

Förlåt för dålig uppdatering idag men har inte hunnit. Sitter hemma hos Linnea nu och kollar på lets dance och ska väll dra mig hemåt efter det. Vi hörs sen:)


linnea är här!

Hejhej! Haft en bra dag än så länge? Min har väll vart helt ok. Skolan var ju som den var..Haha nejdå eller? Drog och fika efter plugget med pappi sedan plugga jag lite, Och nu kom linnea. Hörs sen!


fredag!

godmorgon sötnosar! inte varje dag jag hinner göra ett morgoninlägg eller hur? Men idag kännde jag för att gå upp lite tidigare så jag har massa tid och fixa mig. Har precis iallafall dushat och fönat håret och ska strax platta det, Ajuste var på coop igår kväll. Köpte en öggonskugga för typ 50 kr? Var rea på allt smink så why not lixom.Tänkte visa er den om ni vill? Haha klart ni vill! Men nu ska jag platta håret sedan sminka mig. Hörs sen!


trööött


Är så sjukligt trött så det är inte sant! Tror att jag ska se en film och bara chilla. Är så otroligt trött så orkar inte göra så mycket mer. Inte sitta vid datorn heller tyvär älsklingar..Men jag har ju faktist lagt in min outfit idag iallafall :). + poäng till mig ;). Nämen ska vi göra så att vi hörs mer imorrn. Pusshej!

dagens outfit!


tröja gina,linne h&m,jeans gina

tack mamma!

Hej! Dagen har rullat på som vanligt..Hade engelska läxförhör som gick åt skogen..Och jag verkade inte vara den enda som tyckte det ;). Efter skolan drog jag och linnea hem till henne och gjorde pannkakor! Nu är jag iallafall hemma och exakt när jag kom hem så fick jag min efterlängtade pälsbolls mössa. Aaaaw tack mami! Nu ska jag iallafall äta sedan har jag ingen aning. Hm något bra på tv?

ser typ skittjock ut men det bjuder jag på!

godnatt babys!

Orkar faktist inte blogga mer idag. Vet att uppdateringen vart lite kass men funderar på om jag ska ha en liten bloggpause? Får se..Men nu ska jag iallafall läsa en bok. Haha ja jag ska faktist läsa en bok :)! Nej men nu är det faktist så att lilla jag typ suger i svenska så har fått ett tips av min mentor att jag ska börja läsa mer. Men det sa hon för typ ett år sen. Jag är ganska seg av mig ;)

hej-jag-är-en-tönt-!

tränat idag igen

Hej allesammans! Haft en bra dag? Min har vart kanonbra. Har nästan bara haft chillektioner och har jobbat på jätte bra. Slutade skoldagen med hk då vi gjorde fiskburgare..Vilket var lite mindra bra. Menmen. Drog hem efter skolan med linnea och käka och träna faktist. Känns så underbart att jag har börjat träna igen! Men vad gör man inte för att få snyggare kropp?

Iallafall måste plugga typ nu. Har engelskaläxa till imorrn och jag har inte ens börjat plugga. Men hade tänkt att jag kunde plugga på håltimmen imorrn också. Nej nu vill jag inte snacka på massa plugg för det är så ointressant. Eller hur ;)? Men nu ska jag börja plugga så vi hörs väll senare. Pusshej!

såå trött

Har ätit vindruvor och pluggat lite engelska. Så nu blire tvmys för mig. Hörs imorrn babes!

redan nervös..

Ja vad kan jag vara nervös över tror ni? Jo men som ni vet så ska jag få tandställning vilket snart sker om en vecka. På fredag alltså då har jag en vecka kvar att äta sega kolor, kött mm. Sen its over! Nej men kanske för en vecka...Börjar iallafall bli lite nervös eftersom att det är något nytt och vissa säger att det är som döden och vissa säger att det inte känns ett dugg. Självklart så längtar jag att fixa till det snea jag har i käften. Egenliten tror inte jag att någon någonsin har förstått vad jag själv tycker om mina tänder. Visst nu kanske ni tänker ''men ååh det är ju bara tänder''. Men egentligen är det BARA det? Bara man öppnar käften syns dom och det är verkligen något jag skäms över i mitt ansikte. Vissa tycker om att skämta bort det och vissa tänker inte på det. Jag har valt att inte bry mig längre om vad andra tycker men det är ju en sak man verkligen vill fixa. Hahah nu hade jag inte tänkt att slänga in ett ''sadface inlägg''. För det är inte det jag vill komma med med detta inlägg. Men ja nervös var det!

nyss tränat..

och jag är fan grym! Sprang dock bara i tio minuter men gjorde även 100 situps. Känner mig ju lagom fräsh såhär efteråt..Nu ska jag iallafall ta en dush och fräsha upp mig lite. Sedan blir det att plugga. Hörs mer sen!

mina snygga träningskläder. Klippte av ett linne som knappt gick att få ner. Oups! Kanske beror på att det är storlek 128 ...

träna seeeeeeeen

Hej alla söta! Har inte vart hemma något idag så det förklarar varför det vart dåligt med uppdatering..Men drog till centrum direkt efter skolan med theo och linnea. Köpte b&j som jag sedan ångrar nu. Blir då att träna ikväll! Ska springa tills mina ben inte klarar mer. Men innan det ska jag äta. Vi hörs senare med dagens outfit för sitter vid brorsans dator nu ;)..

nu drar jag till skolan..

dööö va kul. Hörs sen!

RSS 2.0