sista inlägget

får bli sista inlägget för ikväll. Ska ju upp tidigt imorrn och hinna dusha! Men ligger och kollar på tv och har precis gjort klart min matte läxa så nu är det kirrat ;). Känns asbra. Men nu ska jag snart sova så vi hörs imorrn. Sov så gott!

bikinis!



Sååååå snygga! Tror att jag ska ta och beställa hem någon av dom. Eller båda? Gud nu längtar jag verkligen till sommaren. Gaaaah!

inte haft något att blogga om?

Åh gud vilken bra uppdatering jag har haft idag! Men har faktist inte orkat bry mig så mycket om att just blogga idag. Lägger ju ner flera timmar på er varje dag och tar outfitsbilder just för eran skull. Så ibland är det skönt att bara ha något annat att tänka på. Men here iam once again! Ligger i sängen och kollar på top model. Och efter det ska jag göra klart matteläxan. Som verkligen tar år dar att göra. Men nu jävlar!

Idag har jag egentligen inte gjort så mycket. Tränade lite på kvällen och sprang på löpbandet i 15 minuter. Så ja det känns lite nu efteråt :D. Men nu har jag inte så mycke mer att säga lixoooom. Hörs sen!


glaaaaaaaad

Hej allesammans! Hemma från skolan nu och kom faktist hem för inte så längesen. Aja skoldagen har vart bra :D. Vart jätte jätte jätte glad över en sak som hände på engelskan..Så det gjorde nog min dag! Avslutade skoldagen med idrott då vi spelade volley boll. Börjar bli lite tråkigt att spela det varenda idrottslektion. Aja ska ta något att äta nu så hörs vi sen, pusshej!



wallander-hämnden

Ligger i sängen just nu och kollar på wallander. Ikväll har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på tv. Har ju självklart kollat på solsidan. Asså ♥ det programet! Ska väll snart släcka ner för imorrn är det skola och jag ska tillochmed försöka komma upp 30 minuter tidigare än vad jag brukar gå upp på vardagar. Känner på mig att jag inte kommer klara det men som tur är så ska pappa väcka mig :). Nej men nu pallar jag inte babbla på. Vi hörs mer imorrn!

random bild jag hitta. Bjuuuuuuder

pink shit


Åhh så goda dom var. Har tyvär vräkt i mig en och nu mår jag väll sådär i magen. Så jäkla maffiga! Men goda var dom. Och vill ni själva göra sånna här så går ni bara in på google och söker på receptet. Faktist inte så svårt att göra dom heller men det tar ett tag :).

solsidan ikv!

Hej! Har inte hunnit blogga så mycket idag men har ju bakat cupcakes med linnea och dom ser super goda ut. Vi har inte smakat dom än..Nu har jag iallafall precis käkat så är proppmätt. Får se vad som händer ikväll. Det är ju solsidan :). Så det ska jag kolla på lätt! Slänger in bilder sen på cupcakesen för sitter vid brorsans dator..Men vi hörs sen!

30 januari

godmorgon alla söta! Har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra! Var så sjukt trött igår så somnade med tvn på. Och inatt när jag vaknade för att jag skulle stänga av tvn jo vad gjorde jag då? Råkade slå till fjärrkontrolen så att den hamna under sängen. 

Iallafall idag är det söndag vilket innebär slapp/plugg dag? Nja inte riktigt. Ska va med linnea och så ska vi baka. Små söta cupcakes får det bli! Var så himla sugen på det inatt när jag vakna så låg och tänkte på det och sen imorrse när jag vakna så bad jag mamma köpa hem massa grejer och sånt. Men nu har jag precis dushat så känner mig super fräsh! Ska ladda kameran så hörs vi väll under dagen!

sånna här sötingar ska jag göra. kommer jag att lyckas?

the hills run red

hej allesammans! Nu är jag hemma och jag har faktist glömt att ta bilder och att mobilblogga. oglömsk jag är då..Nej men har haft jätte trevligt! Var hemma hos theo och åt massa gott och så var vi och hyrde film. Skräääckis. the Hills run red Hette den och den va faktist ganska bra. Får 8/10 av mig pga att den var lite lite jobbig i slutet men annars så var den faktist ganska bra :). Nu är jag iallafall skittrött. Både jag och linnea råkade somna till hemma hos theo i hans soffa. Hihi oups! Så nu ska jag väll kolla på tv sen sova. Vi hörs väll imorrn då!


<3

Linnea är bäst i världen !

bråttom bråttom bråttom

Hej! Förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra idag men har ju somsagt vart i haninge och jag köpte faktist ingenting. Stolt över mig själv :). Åt iallafall lite lunch där sen åkte vi hem. Nu har jag iallafall precis dushat, fönat håret och sminkat mig på typ 20 minuter? Bara kläderna och håret kvar..Ska ut med bästavän,linus och theo. Eller blir nog att va hemma hos theo och chilla lite. Men ska försöka ta lite bilder dääär. Kul för er ju :). Men har lite bråtton nu så vi hörs när jag kommer hem! 


haninge c idag!

Godmorgon älsklingar! Har ni sovit gott? Det har jag. Vaknade dock väldigt väldigt tidigt..Men nu är jag färdigfixad och klar. Väntar bara på linnea och hennes mamma. Ska ju somsagt åka in till haninge en sväng idag. Är lite småsaker jag skulle vela få med mig hem..Men nu har jag inte mer tid för att blogga. Vi hörs väll sen!

du är underbar syster <3

asnice kväll!

Helloooo! Kom nästan precis in och är på ett toppen bra humör. Var ute med linnea och träffade lite killar på coop och åt b&j. Tog typ en timme för mig och linnea att gå hem sedan så nu är jag så sjukt jävla trött. Orkar inte blogga mer ikväll men vi hörs imorrn och då ska jag till haninge med linnea. Men kommer försöka att hålla i plånboken nu för behöver inte något. Men får se helt enkelt. Nej nu babblar jag bara på. Vi hörs imorrn älsklingar!

bästavän


jag älskar dig!


slutade tidigare idag!

Hej allesammans! Shit vad underbart med fredag. Tycker inte ni det? Fick tillochmed gå tidigare eftersom att jag hade lämnat in ett arbete som skulle vart inne idag. Jätteskönt! Men nu är jag iallafall hemma hos mig med linnea. Har tagit lite bilder som jag tänker bjuda på seeeeen. Innan det får ni ''kvällens outfit''. Hörs väll under kvällen antar jag :)?

tröja från cubus jeans (nya) från lindex!

dampdampdamp

Åhh irreterad just nu så vet inte vad. Har matteläxa tills imorrn och jag kan ju inte ens göra den. För kolla här hela klassen hoppade över kapitel 4 i matteboken men nu så har vi en läxa som TILLHÖR kapitel 4. Assååå jag får damp! Får ta detta med bettan imorrn. Hahahahahahahahahah. Nej men fan nu känner jag att jag inte heller vill skriva något mer ikväll så vi får väll höras imorrn. pusshej leverpastej!


coolt att snea

Kom hem för ett litet tag sen och var somsagt på gymnasiet med linnea och träffade även lite roligt folk. Fick också massa sneblickar eftersom att jag och linnea inte ska börja gymnasiet iår utan nästa år. Haha fan va larvigt och patetiskt egentligen..Har precis dushat iallafall och ska göra min matteläxa som ska va inne imorrn. Hade typ glömt den. Oups :)! Så ska ta och fixa varm choklad och göra matteläxan nu. Hörs väll sen!

och sen har vi ju dagens outfit också. Jeans från gina, kofta från gina och linne från hm!

gymnasiet ikväll!

Hej! Tänkte kort berätta lite om dagen för har typ gaanska bråttom. Iallafall skola somvanligt..Slutade tjugo i fyra och då drog jag och linnea till centrum och fika och handlade lite. Visar lite längre ner vad jag köpte ;). Nu är jag iallafall hemma och ska snart äta. Ikväll blire att åka till gymnasiet med linnea. Så hinner inte blogga mer. Mobilbloggar kanske senare. Pusshej!


jeans från lindex 399 kr, ring från kicks 50 kr, pensel från kicks 100 kr, ansiktsmask från kicks 20 kr st!

Sitter på svenskan nu och läser. Skitkul! ...

Sitter på svenskan nu och läser. Skitkul! Kan tyvär inte lägga in några bilder för att har inga pengar på mobilen...menmen. Hade spanska "miniprov" imorrse och det gick ganska bra hoppas jag. Åka nu lär min lärare snart dampa på mig. Hörs sen :)!


godmorgon

godmorgon! Har ni sovit gott? Det har verkligen jag gjort :D! Somnade så sjuukt tidigt igår så det är inte sant. Men nu har jag precis fixat mig och ska dra till skolan typ nu. Så vi hörs väll senare. Pusshej!

Jag nyss..ni får hela outfiten sen!

slutpluggat för min del..

nu är det fan färdigpluggat för min del! Har pluggat hela kvällen på det där jävla spanska läxförhöret som känns mer som ett prov än ett läxförhör. Och nu kan jag iallafall nästan allt. Så det är skönt! Har spanska direkt på morgonen imorrn så ska väll bli skönt att få det gjort då..Men iallafall ikväll har jag inte gjort ett skit annars. Bara chillat you know ;). Men imorrn är det torsdag vilket innebär lååång dag. Japp..Slutar tjugo i fyra. Men har faktist inte så jobbiga lektioner. Har håltimme efter spanskan så det är asskönt. Och efter skolan ska jag till centrum och fika med bästavän. Men nu orkar jag inte blogga mer. Vi hörs imorrn älsklingar. Sov så gott :)!


händer i helgen?

Ja vad händer i helgen alla bloggläsare? Själv så har jag inte så mycket planerat. Ska iallafall in till haninge på lördag med linnea och shoppa. Fan va nice. Hon ska fixa snyggsnygga naglar och medans så ska jag springa i affärer. Finns så mycket jag vill och behöver köpa nu som linnen,jeans och mycket mer! Får hoppas på att jag hittar ett par snygga jeans för är trött på dom jag redan har. Aja får se iallafall! Har heller ingen aning om hur mycke pengar jag har på kortet.. Ska kollas imorrn ;). Men ja nu vet ni iallafall lite som jag ska göra. Vad ska ni göra för ''skoj''?

första bilden som jag tog med min kamera alltså på julafton...

nyss badat

hejhej! Har ni haft en bra dag kära bloggläsare? Min har faktist vart helt ok! Har haft grymt sköna lektioner idag så det är asnice. Slutade halv tre och då drog jag direkt hem. Pluggade först lite sen badade jag. Och nu har jag precis kommit upp och sitter i sängen med blött hår och en stor t-shirt. Är iallafall jävligt trött och ska plugga nu. Så hörs sen!

bild från igååååår!

tråkiga inlägg idag. i know..

godmorgon,hej,godnatt osv.. Förlåt för att jag skriver så ointressanta inlägg om typ bara min dag. Så sjukt tråkigt att ibland bara läsa om det. Men idag har det vart en sån dag och det ber jag om ursäkt för. Iallafall. Nu ska jag fortsätta mitt pluggande och efter det blir det att mysa i sängen framför en film. Härligt! Vi hörs mer imorrn sötisar. pusshej sov så gott!

pallar inte

Åhh blir så jäkla slut i huvet. Har suttit och pluggat spanska nu i typ en timme? Gah pallar inte! Tog en liten pause efter en timme då jag hoppade in i dushen. Så galet skönt! Så nu ligger jag i min säng och ska snart gå ner till köket igen. Måste läsa lite i hemkunskapsboken också.. Döö va jobbigt det är nu när skolan kommit igång igen. Ska inte klaga mer nu. Bara för att ni läste detta inlägg så bjuder jag på en bild på mig OSMINKAD. Svartvit dock..


asnice dag!

hej allesammans! Haft en bra dag? Min har vart tooooooppen! Åkte ju skridskor idag vilket var asnice. Drog hem till mig efter skolan m linnea och kollade på ett program som dom spelat in på våran skola och vad ser man då. Jo jag som rotar i skåpet. Typiskt! Nu är jag iallafall själv och ska snart käka. Är fan ashungrig! Efter det ska jag ta en lång varm dush. Mmmmmmm. Vi hörs sen babes!

Köpte btw ny foundation igååååår. Intressant vaaa :)? Kännde också att jag behövde skriva att den BARA kostade 80 kr. Såklart så skulle jag ju ha den!

har bråttom!

godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra :). Somnade så sjukt tidigt igår så jag vet inte vad. Menmen nu har jag lite bråttom så får bli ett snabbt inlägg. Ska åka om 5 min till skolan. Idag blire skridskor med klassen. Fan va kul! Har redan packat så det är klart. Men nu hinner jag inte blogga mer. Vi hörs efter skolan!

dålig bild menmen

sista inlägget för idag.

och jag vet..Har inte bloggat mycke idag men har inte orkat. Har faktist pluggat! Har spanska läxförhör på torsdag så började plugga lite på gloserna och det börjar sitta nu. Härligt :D. Har iallafall kollat på tv annars och nu ligger jag i min säng och kollar på guldbaggegalan. Imorrn lovar jag att lägga in dagens outfit. Har vart lite slarvig med det men nu har jag laddat kameran och imorrn lär det bli mycke bilder eftersom att vi ska till ishallen. skitkul! Men nu ska jag bara borsta tänderna och chilla galet. Vi hörs imorrn :)!

bjuder på en oldie så länge för att inte göra inlägget ''bildlöst''!

snurrig i skallen

hej allesammans! Har precis kommit hem nu. Har vart hos några kompisar och firat lilla olle som fyller 10 idag. Grattis lillskit! Iallafall...Skönt som fan att ha måndagen gjord. Har vart så jobbig dag i skolan och jag har bara kännt mig yr och haft mega ont i huvet. Värkade inte heller som om jag var den enda. Det är något med måndagar som gör en helt yr i skallen! Men nu är jag somsagt hemma och ska fixa lite käk och plugga spanska. Aaaaw duktig jag är. Ska behålla mitt VG till sommaren...Menmen tid för datan har jag inte. Vi hörs väll sen!
sorry men har inga nya bilder. Dags att ta!

mycket att göra

godmorgon alla söta! Har ni sovit gott? Det har jag. Vaknade typ vid halv fyra imorrse och gick runt lite i huset. Jätte konstigt..Menmen idag är det måndag och det känns förjävligt. Ska plugga och typ gå på ''barnkalas''. Haha kul! Nä men såklart måste kingen komma ;). 

Håller iallafall på å fixar mig nu. Har bara kläderna kvar och vad ska jag ha på mig? Och sen måste jag packa idrottsväska också. Döööööö. Har somsagt ganska mycke och göra på 15 minuter. Vi hörs senareeeee!

får damp på min dator

Assså min dator skulle inte kunna bli segare. Fyfan va segt det är och allt är filmen som jag laddar ners fel. Aja har dushat och smörjt in mig. Ska ba borsta tänderna sen är jag såå redo för sängen. Ska även sätta på mitt alarm på mobilen annars kommer jag aldrig upp imorrn. Menmen..Har inge mer att säga. Eller visst var solsidan grymt? Älskare! Men nu vare inge mer. Får väll höras mer imorrn. pusshej sov så gott!


inte hunnit eller orkat

Hej allesammans! Har inte orkat eller hunnit blogga så mycke idag. Har vart med linnea under dagen och drog hem till samuel ett tag och kollade på film. Var typ värsta fighten där hos honom. Han och hans brorsa bråkade somvanligt..Hehe. Iallafall nu är jag hemma och har vart det ett tag. Har käkat och ska snart se solsidan. Funderar på om jag ska hoppa in i dushen före eller efter det. Hm...Aja ska fixa lite popcorn sen bänka mig framför tvn. Vi hörs sen :)!

awesome kväll igår!

hej sötnosar! Är hemma nu eftersom att linnea skulle gå på konfa idag så då skjutsade dom hem mig. Hade det iallafall sjukt roligt igår. Shit var längesen man hade så kul med vissa killar...Linnea och jag gjorde somsagt mat till manne som vart skit god. Fast väldigt mättande. Satt även och kollade på p3 guldgalan och åt lite godis som jag känner att jag ätit för mycket av. Vet inte när vi drog hem igår. Lite innan tolv skulle jag tro? Men nu är jag hemma och ligger i sängen och kan knappt röra mig. Har så otroligt ont i magen så tror att jag ska försöka somna om ett tag. Men jag hade det iallafall helt awesome igår! Hoppas att ni hade en lika bra lördag som jag :)!


Är hemma hos manne nu med Linnea och vi ha...

dsc01179 (MMS)

Är hemma hos manne nu med Linnea och vi har precis lagat mat till manne. Fan va bra vi är!:-D


Sitter hemma hos Linnea nu och vi har en s...

dsc01178 (MMS)

Sitter hemma hos Linnea nu och vi har en stor det godisskål för oss själva. Problemet är bara att vi inte har några att dela den med. Ska försöka få robert och andreas nu. Men ha det så bra så hörs vi väll sen:)


klar nu..eller?

Nu är jag äntligen klar. Nä men jag är ganska seg av mig? Har fixat mig i typ 3 timmar. Dock har jag inte valt kläder än. Haha. Men har segat lite somvanligt och kollat på tv medans jag platta håret så det förklarar saken. Idag känner jag att det inte riktigt är min dag. Mår ganska illa och har äckligt ont i magen pga mensvärk.. Shit blir galen och jag ber om ursäkt för att jag har ältat om det i många inlägg..Inte kul att läsa om kan jag förstå. Men nu ska jag välja kläder och sånt. Hörs senare. Puuuuuuus!


nyss dushat

Hej alla söta! Har precis dushat nu och smörjt in mig med body butter. Ska snart börja fixa mig lite. Ska träffa linnea i centrum halv fyra/fyra så det är ett tag kvar. Men ska försöka hinna ner till centrum och glo i lite affärer as i love. Har inte så mycket mer att säga. Slänger kanske in en dagens outfit sen. pusshej :)!

haha bild från igår. cuuute. or not...

hur jag sminkar mig


foundation och pensel. Använder först min foundation med en pensel för att få själva ''grunden''. Eftersom att jag inte vill se lika översminkad ut som jag gjorde förut då jag använde en svamp så provade jag att använda en pensel istället. Och jag lovar. Man ser mycket naturligare ut och det funkar asbra!

Rouge och puderborste. Förut hade jag solpuder men eftersom att jag hade haft det i ca 1/2 år(?) så tröttnade jag på det. Bytte ut det till ett rouge istället som jag hade köpt för jätte längesen och som stog helt oanvändt i mitt sminkskåp. Tycker att det är supergulligt med små röda kinder på vintern! Me likeeee.

och sen till sist mina två mascaror. Den röda (telescopic explosion mascara) använder jag först. Den är verkligen grym men måste tyvär ha två mascaror om jag ska använda den. För att bara sminka med den tar en evighet. Och jag är ganska så stressad vissa morgonar när jag sminkar mig och vill att det ska gå fort. Den andra (volume million lashes) är verkligen sjukt bra. Kan rekommendera den till 100! Och man får verkligen långa ögonfransar med mycket volym i. Gah va den är grym!

Men nu har jag då lagt ut allt det och förklarat hur jag sminkar mig. Hoppas att ni gillare! Vet att det är mycket roligare med v-blogg när man sminkar sig osv..Men det är inte riktigt min grej så jag hoppas att ni nöjer er med det här! Pusshej!

nu ska jag träna!

godmorgon! Gah va tidigt jag är vaken. Kanske för att jag somna sjuukt tidigt igår. Men nu ska jag snart gå upp. Äta k-special m mjölk och sedan träna lite. Ni som kanske undrar vart jag tränar så tränar jag alltså hemma. Päronen är ju sånna träningsfreak så dom har ju då fixat ett litet ''minigym'' längst ner. Men nu hinner jag inte tjata mer om det. Ska btw lägga ut bilder på hur och vad jag sminkar mig med. Spännande ;). Vi hörs sen!

trött!

Har kollat på let's dance hela kvällen och ska se vem som åker ut snart. Är iallafall ganska trött och har tagit bort sminket,satt upp håret i en hög toffs och borstat tänderna. Är sugen på å se en film men jag vet inte vilken. Hm.. får se ;). Iallafall imorrn är det lördag och då ska jag först träna. Blir att springa lite på löpbandet. Sedan ska jag träffa linnea och blir så att jag sover hos henne. Mys! Men nu är jag trött på att blogga så vi hörs väll imorrn. pusshej!

jag nyss, satt vid brorsans dator med hans stora hörlurar..Och NEJ det är inte tandkräm på t-shirten. Är ansiktsmask ;).

skoltrött

åhh gud vad trött jag är. Skoltrött kallas det väll? Skulle egentligen vart med min bebi men jag är så otroligt trött så blir en hemmakväll. Kan va skönt det. Men tråkigt..Har iallafall en halvt full b&j i frysen som väntar på mig. Ska äta den till let's dance! Kanske blir något mobilblogginlägg sen. Orkar inte sitta vid datorn nu. Hörs!

dagens outfit


jättedålig bild men aja.. Pallade inte ta om. tröja;lindex,jeans;gina tricot. Där ser ni btw lite bättre hur mitt hår ser ut. Visst är det koooooort :(.

skön dag!

Hej! Kom precis innanför dörren och äntligen äntligen är det fredag. Uuuunderbart :D! Skolan har vart ganska chill. Har jobbat på asbra idag vilket är toppen. Efter skolan drog jag en snabbis och träffade min bästavän som har magkatarr :(. Stackarn. Gav henne lite tuggummin sen kollade vi på film. Step up. Tror jag att den hette. Ska snart iallafall äta och jag är vrålhungrig. Men vi hörs väll senare!

jag kunde inte bli gladare!

fick precis reda på en sak som gjorde mit på ett sådant strålande humör! För några veckor sen beställde mamma en pälsbollsmössa åt mig från nk (tror jag?). Kommer dock inte få den förns i februari eftersom att alla redan var slut. Men så glad jag är. Världens gulligaste mamma. Har verkligen velat ha en sååå länge och nu fick jag precis reda på det. Åhh jag kunde inte bli gladare :).

snart är den MIIIIN :D!

g'natt

Sitter med ansiktsmask nu. Asskönt! Köpte en idag ifrån kicks. Varm är den också så det är awesome! Orkar förresten inte blogga mer ikv. Är för trött och ja.. Pallar inte. Imorrn blire skola för min del. Så jäkla skönt med fredag OCH helg! Tror att jag skulle va med linnea? Iallafall så var jag ute och åkte med brorsan nyss. Köpte tuggummin och naturgodis. Blir värsta godisgrisen när jag har mens. Ha-ha. Imorrn blire nog inget morgoninlägg. Kanske slänger in ett mobilblogginlägg för imorrn vill jag ta sovmorgon. I need it. Så himla trött på morgonen så jag vet inte vad. Har också matte som första lektion så ja jag behöver ta lite sovmorgon! Men nu ska jag titta på tv och ajuste tvätta ut ansiktsmasken. Vi hörs imorrn!

bild tagen igår. Hhhhhhhhhhhhår :(

hiss!


Nu tänkte jag ta och hissa mitt värmeskydd jag gått och köpt. Nu ni som undrar vad det är så är det alltså spray för håret så att det inte ska bli lika slitet när man plattar det osv...Har användt det förut och då har det funkat perfekt! Tog tyvär slut efter sommaren så har inte användt värmeskydd sen sommaren. Kanske därför jag var tvungen att klippa bort så mycket..

pälsbollsmössa?

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra idag men har inte suttit vid datorn på hela dagen så det förklarar saken ;). Var i centrum en snabbis med pappa och fick med mig hem värmeskydd och en ansiktsmask. Just nu mår jag faktist asbra. Mycket bättre än imorrse. Så det är ju toppen! Blir nog skola för mig imorrn..Förresten så är jag så himla sugen på att köpa en pälsbollsmössa. Men va tycker ni? Är det för sent? Sen är det ju lite tråkigt när alla har sån men dom är ju för jävla snygga.. Får se. Är sjukt sugen iallafall :). Men nu ska jag krypa ner under mitt duntäcke och se en film. Hörs väll sen!

så jävla snygga. Gah va sugen jag är!

har man mens så har man


visst är det för jävla gott med choklad då? Hade inge vanlig choklad men hittade en chokladkallender i källaren. Är egentligen sååå trött på dom här jävla kallendrarna nu men det är ju choklad så whatever :D

ont ont ont

orkade inte gå till skolan imorrse för vaknade upp och mådde jätte dåligt vilket även mamma såg på mig och då tyckte hon att jag skulle ha en ''vilodag''. Ganska skönt faktist. Ligger fortfarande i sängen och ska snart upp och äta frukost. Är otroligt sugen på k-special med mjölk så ska gräva runt lite i skafferiet och kolla om vi är har det :). Men nu orkar jag inte sitta vid datorn. Hörs väll någon gång under dagen!


ätit popcorn och pratat med linnea

Ja.. Denna kväll har jag gjort absolut ingenting! Har ätit popcorn och pratat med min sjuka bästavän. Har egentligen engelskaläxa tills imorrn men den pallar jag inte bry mig om. Pluggar på håltimmen! Är btw astrött. Så kommer somna vilken minut som hellst känns det som. Så vi hörs mer imorrn.
Godnatt sov så gott alla underbaringar!

här hade jag iallafall hhhhhhhhår...:(

imorrn är det den bästa dagen på hela månaden.

Imorrn den 20/1 smäller det. Jag får mitt barnbidrag! Gah vad jag har längtat efter det. Även om jag har små handlat lite och har lite cash på kontot så äre ändå jävligt nice. Och jag är så sjukt sugen på att beställa kläder. Men hade tänkt att spara denna månad. Har shoppat på tok för mycke grejer så nu räcker det känner jag. Eller? Nja. Får se! 

tröjan jag köpte idag btw.. 50 kr på lindex. Sjukt billigt!

jag är korthårig :(

Hello! Är hemma nu och har vart i centrum hela dagen. Har småshoppat lite och klippt mig. Ja...Det blev kort. Alla som sett det än så länge ser ingen skillnad men jag gör :(. Buhu! Men det behövdes. Var ganska slitet..Aja gjort är gjort. Och det kommer att växa ut. Men inga ledsna miner nu. Har precis dushat och känner mig superfräsh. Ligger faktist i sängen och mår skit. Känner mig febrig och har mens. Så det är inte sååå konstigt. Aja ska kolla film nu. Hörs sen!

nydushad och är i min nya superman tröja! Fick den idag av snälla pappi. Där ser ni förresten lite utav håret. Har inte allt framme...Så lite längre är det :)

Får bli en till mobilblogginlägg nu. Har p...

dsc01173 (MMS)

Får bli en till mobilblogginlägg nu. Har precis vart och bokat klipptid och ska klippa mig om typ en timme. Gah! Hejdå mitt långa hår:(


Har hk nu och amanda och jag bakar solrosb...

dsc01169 (MMS)

Har hk nu och amanda och jag bakar solrosbröd:-D. Haha askul! Snart ska dom in i ugnen. Viktig fakta va? Slutar halv tre så vi hörs när jag kommer hem.


mobilblogga funkade ju

trööööött är vad jag är. Har dushat,användt ansiktsmask och smörjt in mig. Luktar kola/vanilj och cocos nu. Mums! Iallafall. Såg ni mitt mobilbloggsinlägg förut? Fett nice att det funka. Fixa det för jätte längesen men då funkade det inte. Så nu vart jag fett happy! Men tror att jag ska ladda ner en film och sedan sova. Är sjukt trött och känner att jag behöver mer sömn för att klara ''skoldagarna''. Imorrn är det ändå en ganska chill dag med endast 4 lektioner. Lovelovelove. Men hörs vi inte mer idag så hörs vi imorrn.
Puss&kram sov så gott underbara bloggläsare :)!

Provar på och mobilbloggar nu... Får bara ...

dsc01168 (MMS)

Provar på och mobilbloggar nu... Får bara hoppas på att det funkar;-). Sitter och kollar på avatar nu och har precis dushat!awesome. Men får hoppas att detta inlägg kommer upp nu bara...


thaimat

Har precis vart och köpt thaimat. Fick bli det vanliga. Kycklingspett med jordnötsås och ris. Mums va gott! Så det ska jag mumsa i mig nu och sedan dusha. Intressant fakta känner jag..Men efter det ska jag lägga upp bilder på vad jag använder för smink och hur jag sminkar mig. Känns ju som om det är väldigt intressans. Men det var någon gullig liten/stor bloggläsare som undrade det. Så jag visar er sen! Nu ska jag vräka i mig min mat så hörs vi senare. Pusshej!


grymt bra dag!

Hejhej! Jaha då var tisdagen avklarad...Faktist vart en riktigt nice dag. Hade två lektioner sen drog jag till centrum och då åkte jag och pappa till haninge. Så nu får jag tandställning den 11 februari. Längtar jag efter det? Asså jag vet faktist inte.. Skönt att ha det gjort sen. Efter det drog vi in till handen och där shoppade jag lite. Köpte en bh,en kofta och jeans. Åt sedan på donken. Efter det åkte vi hem eller pappa skjutsade mig till skolan då jag fortfarande hade lunch. Men har faktist vart en riktigt bra dag Gick grymt bra på idrotten så nu hoppas jag fan att jag kommer höja mitt betyg till sommaren. Men nu ska jag äta något sen dusha. Slänger in bild på jeansen och koftan. Glömde fota bhn ;).

allt från gina tricot och båda plaggen kostade 199 kr st!

18 januari

godmorgon allesammans! Sovit gott? Jag har sovit som en stock men är sjukt trött. Var lite svårt att komma upp imorrse men det är oviktig fakta. Nu har jag iallafall ätit fruksot och ska platta mitt hår nu. Ser ut som ogräs idag. ushushush..Men det blir alltid bättre med plattång ;). Iallafall så ska jag ju bara vara i skolan i två timmar som jag har sagt. Känns helt onödigt att ens gå till skolan men eftersom att jag har matte och so som mina första ämnen så är det nog lika bra att jag går. Skulle egentligen ha åkt skridskor idag men dom håller på och gör något i ishallen så blev inget. Suck.. Men vi hörs efter skolan!


blogg.se är segt

Så är det för mig iallafall. Shit vad det ska hålla på och krångla hela tiden..Men inga sura miner nu. Har iallafall dushat,rakat mig och smörjt in mig med min underbara body butter! Så känner mig jätte fräsh nu. Ska iallafall kolla klart på idrottsgalan i min säng nu och sedan sova. Ska försöka somna tidigt idag så att jag är pigg och glad imorrn. Ska ju till tandläkarn..Men ska faktist till skolan först eftersom att jag har so och matte som är dom 2 första lektionerna imorrn. Inget man vill missa. Men vi hörs väll mer imorrn då. Pusshej underbara bloggläsare!

jätte gammal bild när jag hade lugg. Shiiit :O

imorrn ska jag till...

Tandläkarn..Fy bara jag som haaatar det? Ska inte göra något alls faktist. Ska in till haninge och kolla när jag får min tandställning typ tror jag? Sen efter det har pappa lovat mig att vi ska gå in en snabbis i haninge centrum och kolla lite i affärer. Hihihihihi! Hoppas att jag får med mig något hem iallafall :). Men nu ska jag dusha. Jag vet jag är seg!


läääängtar!

Imorrn är det redan 8 månader kvar..Låter riktigt mycket men 8 månader kvar tills jag åker till grekland! Ah vid den här tiden imorrn då så lär jag ju kanske ligga på rummet pga solsting..Eller vad vet jag! Längtar så galet mycket tills när flyget lyfter. Har ju inte åkt flygplan på typ 8 år så fattar ni hur spännande och nervöst det känns :D? Herregud det är nära nu..Haha dream on ;).

nej för jag längtar ju veeeerkligen inte.

ont i läppen

asså förlåt för att jag klagar men gör skit ont :(. Nu ska jag iallafall och min snälla brorsa åka och handla glass till mig. Skönt med något kallt. Gör för jävla ont. Gaaaaah! Efter det ska jag dusha. Skööönt. Hade ju idrott idag så känner mig ganska ofräsh. Ska även smörja in mig med en body butter jag och mamma köpte i somras. Mmmm. Luktar cocosnöt :). Men nu ska jag dra så hörs sen!

söt chey. Innnan man hade en fläskläpp :(

dagens låt



hej fläskläpp?

Hej allesammans! Äntligen måndag gjord. Eller hur? Iallafall så har väll skoldagen vart bra. Vart bara lite sur på idrotten men annars har dagen vart bra :). Efter skolan drog jag iallafall till centrum och lite senare träffade jag linnea. Drog hem till theo där adde var och jag har fått värsta fläskläppen..Pallar inte berätta varför. Men nu är jag hemma och ska käka nu. Är döööhungrig. Blir tydligen någon wok. Mums! Hörs sen!

Snackade med linnea så länge. Men ser ni? Kommer ha bigmama läpp imorrn..

godmorgon..!

åh fyfan va trött jag är. Vaknade för inte så länge sen men har hunnit äta frukost. Ska snart ner till badrummet och börja fixa mig lite. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag men det kommer jag väll på sen ;). Har inte så mycket att skriva om men ville bara säga godmorgon och när jag ändå sitter vid datorn kunde jag slänga in ett inlägg. Men nu ska jag somsagt börja fixa mig. Hörs sen!


inte orkat..

Sorry för att jag inte har uppdaterat så bra idag. Men har inte orkat..Har iallafall precis dushat och innan det kollade jag på solsidan. Fyfan va jag älskar det programet :D. Nytt favoritprogram nu..Imorrn är det iallafall skola. Någon som ser fram emot det? Verkligen inte jag. Fan pallar inte gå upp klockan sju längre...Men det är bara att köra och hålla ut till sportlovet. Orkar inte blogga mer idag eftersom att jag är sjukt trött ocg seg. Men vi hörs väll imorrn älsklingar!

bilder från finland.

tänkte att ni kanske ville se dom? Har ju heeelt glömt bort att lägga upp bilder so here you go ;).



bilder på resturangen. Fotade utan blixt så det förklarar varför bilderna inte blev så bra.. ;)

liten del av hotelet. Typ vid receptionen

en outfit en kväll

fooooooood






sen så det jag köpte + en t-shirt

i just had sex

godmorgon älsklingar! Har ni sovit gott? Det har jag. Fast somnade ganska sent. Hade sjukt svårt att somna igår eftersom att jag såg en skräckfilm. Har nästan precis vaknat och ligger fortfarande i sängen. Mår lite dåligt. Har ganska ont i huvet och magen osv...Ligger och dunkar skön musik för tillfället. Är det bara jag eller visst har det kommit grymt bra låtar på sista tiden? Aja snart ska jag försöka resa mig upp ur sängen oc dusha. Hörs väll sen!
denna grymma låt spelas just nu!

helt skakis

asså vadfan gör jag vaken egentligen? Har kollat klart på filmen jag ladda ner nu och ja lite läskig var den..Kommer säkert inte kunna somna efter nu känner jag. Menmen. Ska nog kolla på ett avsnitt av sex and the city så blir jag lite mindre rädd. Haha kan ligga helt skakis efter att jag har kollat på en skräckfilm. Sån är jag ;). Imorrn börjar solsidan också. Fan va nice! Världens bästa program om ni frågar mig. Men nej nu ska jag väll försöka att bli trött. Kommer aldrig gå. Hörs väll om ett par timmar då. Pusshej!

supertrött

Shit så trött jag är nu. Var nyss lixom skitpigg. Hm konstigt...Aja ska iallafall tvätta bort sminket nu sen kolla på filmen. Jag är seeeeg :D. Imorrn ska jag träffa linnea tror jag. I hope so. Men vi hörs mer då. Pusshej! Sov så gott :).


asmysig kväll!

Har vart med linnea och linus hela kvällen. Drog först till centrum med linnea och handla lite på konsum sen träffa vi linus och då drog vi hem till mig,åt popcorn,godis och kolla på fångarna på fortet. Haft en jätte trevlig kväll och hoppas att ni också har haft det :). Nu ska jag snart tvätta bort sminket sen ska jag kolla på min film jag laddat ner. Shit vågar jag? Jorå ;). Men hörs vi inte mer idag så hörs vi väll mer imorrn. Pusshej!

bild från igår!
osminkad cheeeey

laddar ner en film

Håller på å ladda ner en film. Jennifers body. Sägs va ganska dålig men det vet man ju inte förns man sett den. Är iallafall typ en skräckis om jag inte läst fel. Så den ska jag se ikväll om jag vågar. Haha! Snyggsnygga megan fox är ju med ;)


utgång ikväll!

Nu är jag klar! Efter många klädbyten så är jag klar. Ikväll blire att va med linnea,manne och linus tror jag. Mysmysmys! Men nu ska jag käka. Pusshej!

Så häääär kul har jag nu!

så jävla grym

Sitter och kolla på massa klipp på youtube ifrån victorias secret 2010 då jag hittar akon. Asså så jävla grym han  var! Favoritlåten också angel.

mitt hår luktar godis

Hej alla söta! Nu har jag precis dushat och provade ett nytt schampo och balsam som mamma hade köpt. Luktade typ choklad så nu luktar mitt hår godis. Men det är nice :). Ska börja fixa mig lite fort för vill hinna ner till centrum och glo lite innan dom stänger. Så ska ta och föna håret nu och så. Hörs sen :)

cool brud

hold it against me

godmorgon allesammans! Har ni sovit gott? Det har jag. Vaknade för inte sååå länge sen men är fortfarande supertrött. Och ont i magen så ska väll ta något att äta. Idag vet jag inte riktigt vad jag jag ska göra. Vara med världens bästa linnea tror jag? Men hon är och rider nu såå.. Ska kanske försöka ta mig ner på en promenad till centrum. Härligt! Just nu dunkas det musik inne hos mig. Britneys nya låt hold it against me. Har ni hört den? Jag tycker att den är grym! Första gången jag lyssna på den tyckte jag att den var sådär. Men det är verkligen en låt jag bara skulle kunna hoppa upp och ner på golvet åt. Men nu ska jag äta något sedan dusha. Vi hörs!

godnatt!

Har hittat en typisk ''high school'' film som jag ska se nu. Orkar inte blogga mer ikväll. Men vi hörs om några timmar!

skitpigg!

Ligger i sängen just nu och kollar på tv. Har ingen aning om vad det är på tv men det är skit samma :D. Är super pigg så tror att jag kanske ska ladda ner en film och kolla på den. Har inga andra på datan så varför inte ladda ner? Men nu har jag precis tvättat bort sminket så känner mig aslen i anstiktet. Det gillas! Men nu ska jag söka runt på lite bra filmer så hörs vi. Pusshej!

för typ någon minut sen!

fredagsmys!

Hej på er! Nu har linnea precis dragit och vi har mkollat på let's dance och försökt få tag på några boys. Men inga verkligen inga förutom två svarade :(. Aja hade mysigt åndå såklart! Sitter just nu vid brorsans dator så går inte så jätte bra att blogga. Så himla svårt att skriva vid andras tangentbord än ens eget. Tycker inte ni det också? Haha intressant...verkligen. Aja ska iallafall sova i hans rum inatt. Har bytt med lakan osv till mina. Ganska skönt att han inte är hemma. Slipper bråka ;)..Men nu ska jag tvätta bort sminket och det sedan kolla på let's dance. Vi hörs!

haha tjena snygging eller nått...Bjuder helt på bilden bigmama lips och skit!

14 januari

Hej :D! Är på sånt jäkla bra humör just nu. Hm vad kan det bero på....? Jo det är fredag!! Fyfan va underbart. Skoldagen har väll vart chill. Brandlarmet drog igång för att några smällde raketer. Gjorde inte såå mycket hade no då såå...;) Men efter skolan drog jag och linnea till centrum och fika med pappa och nu är vi hemma hos mig och kollar på tv. Ajuste sen den här 30 dagars grejen ni vet? Jag skiter i den. Vart lite för jobbigt och ja.. Pallar inte :). Men nu ska jag vara lite social mot linnea så hörs vi väll sen. pusshej!

bildbrist...
Fick bli en bild på mig,linnea och samuel från i somras!

underbart med fredag

godmorgon. Förlåt för att jag inte bloggade mer igår. Men var sjukt trött så tog en dush sen somnade jag jätte fort. Nu har jag iallafall precis ätit frukost så ska börja fixa mig snart. Fan va skönt med fredag! Underbart. Men nu måste jag börja fixa mig. Hörs sen!

2 månader kvar!!

Shit idag är det exakt 2 månader kvar tills jag fyller 15. Fyller alltså den 13 mars för er som inte har koll...Men kan ni fatta jag fyller 15?! Kan knappt själv tro det. Blir både byxmyndig OCH får ta moppekort. Hittade lite bilder från just min födelsedag. Vill ni se ? Klart ni vill ;) Sen fick jag ju en ny mobil också. Helvete det är ju ett mirakel att den ens har klarat sig genom detta år. Ni skulle bara se den. Men nu önskar jag mig iallafall en iphone. Så för er som inte vet vad ni ska köpa till mig så fick ni ett tips nu :). Puss!

hejhejhej jag är bara fjorton år, kom och se på mig kom och ta på mig. Hahah faaast ne..

kanske ska sova i brorsans rum?

Har precis duahat nu. Åhh känner mig otroligt fräsh! Hade även ansiktsmask och smörjde in mig. Såå känner mig somsagt superfräsh. Snart ska jag iallafall gå och lägga mig i sängen och kolla på tv. Som vanligt.. Funderar på om jag kanske sova i brorsans rum inatt? Större säng är ju ett +. Han är i uppsala för tillfället..Men skulle ju behöve byta lakan och skit. Aja får se ;). Men nu ska jag borsta tänderna och sååå. vi hörs!

vart med bästavän och calle

Hejhej! Sorry har inte hunnit blogga idag. Slutade ju somsagt fyra. Då drog jag,linnea och calle hem till linnea och bakade havreflarn,gjorde fruktsallad och till det blev det glass. Verkligen skit gott :D. Runt sex drog jag och linnea hem till mig och käka och nu har linnea precis dragit. Ska hoppa in i dushen och stå där hela kvällen. Haha närå...Och imorrn är det fredag. Gah va skönt! Har längtat tills den dagen hela veckan och då menar jag verkligen hela veckan. Men nu ska jag hoppa in i dushen så får vi höras sen. Pusshej!


sugen på å beställa kläder..

Åhhh så gallet sugen så det finns inte! Har kollat runt på hm,gina osv och hittat massor med fint till våren/sommaren. Kanske man borde beställa? hm...

jeansen har jag dock men man kan ju alltid ha ett par till :)

goodnatt..!

Har precis dushat nu och känner mig superfräsh! Ska bara borsta tänderna sedan är jag redo för att sova. Eller sova och sova..Ska nog kolla på tv ;). Är inte trött än. Men imorrn är det en lång lång lång dag. Slutar vid halv/tjugo i fyra om jag inte minns fel? Blir så virrig och kommer inte ihåg mitt eget schema när jag har haft lov..Men någon gång runt den tiden. Fast har håltimme så dagen lär ju inte bli sååå jobbig :). Men nu ska jag somsagt borsta tänderna sen kolla på tv. Hörs imorrn. Pusshej!

bild från i somras när jag var på landsort med bästavän. Shit blir ju deppig när jag ser bilden. Vill ha sommar nununu!

outfit


tröja; gina tricot,linne; h&m,jeans; gina tricot

kollat på foooootboll

Hej! Haft en bra dag? Jag har haft en super bra dag :D! Drog först ner till centrum och handlade lite småskit med linnea. Sedan hem till theo där vi kollade på tv. Runt halv sex följde jag med linnea och kollade på fotboll på via. Nu har jag precis käkat och ska snart dusha. Skönt! Ska ta en jävligt lång en också. Hörs sen. Pusshej!

trosor; lindex 59 kr, örhängen; kicks 49 kr styck

trött

godmorgon sötnosar! Fan idag var det en kamp att komma upp ur sängen. Är så himla trött på morgonen men konstigt. Är ju van och gå upp runt elva..Aja har precis ätit frukost och ska platta håret nu. Outfiten får ni se när jag kommer hem ;). Men nu har jag lite bråttom. Måste börja fixa mig. Pusshej!

Precis dushat

Åhhhh har precis dushat. Så jävla skönt! Hade ansiktsmask och smöjrde in mig med världens bästa lotion. Love love love it! Nu ska jag bara vänta på att håret ska torka så kan jag lägga mig i sängen. Men det lär gå fort. Imorrn har jag iallafall inga planer. Får se vad som händer..Men nu ska jag iallafall borsta tänderna och sååå. Vi hörs imorrn cuties :)


kom precis hem

kom precis hem från linnea nu. Käka glass och kollade lite på tv. Myyys! Perfekt avslut på kvällen :D. Nu ska jag snart dusha så att jag är fräsh till imorrn. Imorrn går jag btw till halv tre. Förra terminen hade jag ingen hemkunskap och då slutade jag tolv. Fan va härligt det var..:( Aja hemkunskap är ju rätt kul. Men nu ska jag hoppa in i dushen sedan sätta på en film. Men orkar inte blogga mer ikväll men ska försöka komma upp i tid imorrn så kaanske jag hinner slänga in ett inlägg. Pusshej!

soulie♥

hem till bästis

Nu blire hem till min baby och myyyyyyyysa. Vi hörs sen!

min bebi. i love you

dag 20- tio saker jag gillar att göra

shoppa,sola,va m vännerna,dra ut på kvällen,löka framför datorn,äta,gå på bio,sova,fixa mig,lata :D

första skoldagen..

hejhej! Ja då var det första skoldagen idag. Skittråkig..Gjorde typ inget förutom en ''plansh'' där vi skulle skriva vad vi ville bli när vi blir stora och skit. Aja linnea sov ju här inatt. somnade någon gång runt halv ett/ett tiden. Låg och kollade på en skitdålig film. Hooked up. Lite rolig men dåligt gjord film. Menmen efter skolan drog jag till centrum med linnea. Träffade på theo och köpte sallad :D. Nu är jag iallafall hemma och dunkar musik. Ska snart dusha och ha ansiktsmask. Lovely! Hörs sen..:)

gammal bild men ah daggens outfit idag iaf!

dag 19- min favorit frukt

jag gillar för det mesta exotiska frukter så gillar blandannat annanas,kiwi,kokosnöt osv...;)


tv mys nu

Får bli sista inlägget för idag. Orkar inte blogga mer sen så börjar ju skolan imorrn vilket innebär att försöka somna i tid. Ser verkligen inte fram emot imorrn heller. Det första lärarna kommer börja snacka om är säkert massa prov. Gah jag orkar inte! Så jäkla jobbigt. Aja pallar inte tänka på det nu och ska ha det lite tv mys nu med bästis som förövrigt är jätte osocial mot mig och sitter och målar naglarna. Antar att jag inte heller är så social. Menmen.. Vi hörs imorrn :)


har verkligen inte hunnit..

hej allesammans! Ojojoj vilken dålig uppdatering. Har inte hunnit. Sov hos linnea igår och på kvällen drog vi hem till simon och sebastian där robert var. Kollade på paranormal activity 2. Drog hem runt halv tolv och somnade några timmar efter det..Idag vaknade jag och linnea runt tio/elva. Fixade oss lite sedan hem till simon och sebbe igen och badade i deras pool. Hoppade även i snön och det var inte skönt! Nu är vi iallafall hemma hos mig och linnea ska sova här. Dagen innan skolan börjar, shit känner inte för skola imorrn. Heeemskt! Men får se om jag bloggar mer idag och så.. Det återstår att se ;)...Vi hörs sen. Pusshej!

bilden är tagen när jag var i finlaaaaaand!

sover hos linnea

hej allesammans! Nu är jag hemma och det är för jävla skönt. Men ska snart iväg och träffa min baby. Ska tillochmed sova där så det är nice! Har precis packat upp och packat klart..Fan trött på att packa. Men resan har iallafall vart jätte bra. Har en hel del bilder att lägga in men dom får ni se imorrn. Men nu ska jag packa det sista sen dra. Pusshej!

sover hos linnea

hej allesammans! Nu är jag hemma och det är för jävla skönt. Men ska snart iväg och träffa min baby. Ska tillochmed sova där så det är nice! Har precis packat upp och packat klart..Fan trött på att packa. Men resan har iallafall vart jätte bra. Har en hel del bilder att lägga in men dom får ni se imorrn. Men nu ska jag packa det sista sen dra. Pusshej!

-

Hallå där! Shit vad svårt det är att ens få sitta vid en dator. Bara småglinen som ska sitta och spela deras jävla spel..Men nu sitter jag äntligen här. Dagen har rullat på somvanligt och började med att jag solade 20 minuter imorrse. Var ganska skönt och känner mig brun och fräsh nu. Snart eller nu tror jag att vi ska äta en sen lunch. Är dööhungrig för åt bara lite frukost imorrse. Men tid för datan har jag inte. Vi får väll höras senare eller något. Pusshej!

mensvärk..

godmorgon solstrålar! Förlåt för att jag inte bloggade mer igår men datorerna var upptagna sen så var den jag satt vid jävligt seg. Men igår så badade jag,solade,tränade var i centrum ett tag och åt! Nu har jag precis ätit frukost och ska snart sola. Blir ingen träning för mig idag eftersom att jag har värsta mensvärken. Får se om jag ens orkar bada idag...Men sola ska jag. Ska se till att bli brun innan jag kommer hem iallafall. Men nu ska jag dra upp på rummet så hörs vi sen :).

Ajuste jag fortsätter med ''30 dagar'' när jag kommer hem så att ni vet :)

sola+gymma

godmorgon! Har ni sovit gott där hemma? Det har jag verkligen gjort. Somnade redan runt tio/elva tiden. Har precis ätit frukost och snart ska jag upp till rummet och byta om. Ska gymma sedan sola. Underbart! Sedan blire att bada. Perfekt eller hur? Så jäkla nice här ska ni veta. Och igår pratade jag förresten med linnea i telefonen. Gud vad jag saknar bruden. Men på söndag åker jag hem iallafall. Lite tråkigt kanske menmen. Nu ska jag kolla in fb och se vad som hänt. Haha töööönt. Vi hörs :)!

solat 20 minuter

chacha alla i sverige! Har ni det bra i kylan :)? Ska väll inte säga så mycket för är iskallt här med. Men iallafall idag så har vi badat och så hittade mamma och jag ett solarium här på hotellet så solade 20 minuter. Asnice och vart sjukt brun! Hääääärligt. Ska sola imorrn med tror jag. Skulle nyss åka och kolla lite i centrum här men allting var stängt pågrund av trettondagsafton. Så finns inte direkt så mycket att göra just nu. Ska nog bada lite senare i hope! Men nu orkar jag inte skriva mer för idag. Är ju förfan på semester....i finland! Ha det bra!


saknar dig så otroligt mycket bästavän. love you

i finlaaaand

hej allesammans! Sitter just nu i finland och kom hit för en liten stund sen. Pappa håller på och fixar med rummen så då gick jag direkt och satte mig vid en dator. Har ju somsagt åkt båt hit hela natten och jag har knappt sovit en blund. Men nu fick vi plötsligt rummen. Hörs!

sista inlägget..

Blev så att vi åker lite tidigare nu. Ska åka redan vid fyra för ska lämna hunden och såå. Kommer alltså då inte blogga mer idag. Om det inte finns en dator på båten ;). Men det pallar jag inte leta efter. Vi hörs helt enkelt i finland. Om datorn nu finns kvar.. Men det hoppas jag. Pusshej!

dag 18- min favorit mat

Har jätte många olika men om jag får välja en är det cecarsallad. Älskar verkligen olika sallader men favoriten är såklart den. Så jävla fräsh och ja.. love it!

bild från google...Nej fan va sugen jag blev nu!

goodmorgon

godmorgon! Vaknade precis av att mamma ringde och väckte mig. suck...Men då sa hon att brorsan också skulle med till finland och att hon hade köpt en tröja till mig. Taaack :D! Iallafall så ligger jag fortfarande i sängen och är sjukt trött. Ska nog försöka somna om och sova ett tag till. Idag ska jag bara packa så händer inte så mycket. Ganska skönt faktist. Kanske ska ta ett bad också..hm får se! Men vi hörs sen!

världens finaste chey. älskar dig!

jag kan inte sova!

Gah! Så jäkla pigg jag är assååå. Borde egentligen sova. Eller nej, ska ju åka 18:00 imorrn så det är ju lugnt :D. Har faktist också vart så duktig så jag har plockat fram lite kläder till imorrn. Ska ju sova borta i 4 nätter och då behövs ju en hel del ombyten. Näfan va tråkigt inlägg detta blev. Får avsluta här och så hörs vi imorrn. Fast egentligen idag men det blir så konstigt när man skriver det. Aja hörs om ett par timmar iallafall!


skräckfilm nu

får bli sista inlägget för idag. Ska kolla på min skräckfilm jag laddade ner. Buuuuu! Har precis tvättat bort sminket,användt en ansiktsmask,borstat tänderna och bytt om till sovkläder så nu är jag redo för att lägga mig i min säng. Vi hörs mer imorrn babes!


hotellet vi ska bo på i finland


Ja..Så här ser alltså hotellet ut som vi ska bo på i finland. Och båten tillhör hotellet så man kan även bo på den. Men eftersom att hytterna är ganska små där så bor vi på hotellet. Inte så bra bild kanske men fanns inte så många andra. Men så här ser det ut iallafall :)!

dag 17- min favorit film när jag var liten

Åh gud vad svårt! Hade ju så många men en av dom var pocahontas. Ni vet den där indianfilmen? Fast kommer ihåg att jag fattade inte så mycket av den. Gillade mest alla låtar och sånt. Men det var då alltså en utav alla mina favoritfilmer när jag var liten!


the beach

Kom precis in ny och fy va trött jag är. Pallar inte packa idag så fixar det imorrn. Ska åka vid sex på kvällen så har ju hela dagen framför mig. Men har ju vart med linnea ikväll och vi kollade på en film som hon laddade ner. The beach. Någon som sett den? Är ioförsig 11 år gammal men bra var den faktist. Sen när jag drog fick jag en film linnea gjort till mig nu för att jag åker imorrn. åååh pluttis :). Så ska kolla på den snart. Sen senare blire skräckis. Omg..vågar jag? Men vi hörs sen babes!

på den häääääär stranden spelade dom in filmen :D

vart i centrum

Hej söta bloggläsare :)! Kom precis innanför dörren. Drog inte ut och fotta, träffa linnea i centrum så gick runt i lite affärer och fika. Var jävligt sugna på att gå på bio men fanns bara änglagård..Är sugen på att se en film med angelina jolie men den börjar gå imorgon. Så blev inget. Nu är jag iallafall hemma och gör inte så mycket. Håller på att ladda ner en skräckis till ikväll. Haha vågar jag ens se? Fårse.. Ska btw ut och äta på kina ikväll för imorrn åker jag. Ska ju somsagt till finland och bo på ett fint spahotell. Och sist jag var där hade dom en dator så kanske har dom det fortfarande? Då är det självklart att jag kan slänga in ett inlägg om dagen. Men vi hörs sen!


inte hunnit

Hej! Gud förlåt för sån dålig uppdatering men har inte hunnit. Tänkte berätta lite om igår och i förrgår. I förrgår var jag,adde,theo och robert hemma hos linnea. Jag sov där och grabbarna drog någon gång runt halv ett/ett. Somnade sedan ganska fort efter att dom hade gått. Igår var jag med linnea hela dagen och drog till adde där alla lanade men tyvär så var dom inte så sociala så stannade inte kvar länge. Runt halv nio åkte linnea och jag hem till mig och då sov hon här. Båda var sjukt hungriga så beställde en pizza. Haha! Men nu har linnea precis dragit och jag ska hoppa in i dushen. Ska träffa henne lite senare då vi ska gå runt ringvägen och fotta. Hinner inte blogga mer nu men bjuder på några bilder!


Haha linnea har lärt sig en ny sak :D

Haha bjuder, jag och robert!

och på jysk vare rea!

i love you

sååå fina mina och linnas pannkakor blev!

hemma hos linneaaaa

Hej! Sitter hemma hos linnea just nu och ska snart hem till adde där robert och theo är. Skriver mer om igår när jag kommer hem. Pusshej!

bjuder på en bild från igår :D!


nu drar jag!

Om typ 5 minuter kommer linnea och hennes mamma och hämtar mig. Ah ville bara få det sagt :D. Kommer inte blogga mer idag men ni förstår ju varför. Men slänger in dagens outfit så får vi väll höras imorrn kväll eller något? Pusshej!

tröja; gina,linne; h&m, jeans; gina armband; gina!

dag 16- en bild som är från när jag var liten


vilken liten plutt man var då! Vill nästan bara spola tillbaka tiden till just den stunden. Då jag var hemma hos mormor och morfar och skulle gå luciatåg helt själv säkert också. Men aaaaaw :)

världens bästa parfym


väckt av mamma..

godmorgon kära bloggläsare! Vaknade för ett litet tag sen av att mamma kom in i mitt rum och ba vi ska åka till finland till ett badhotell och lalala. Aja snart ska jag hoppa in i dushen och packa. Ska sova hos linnea inatt så uppdateringen lär vara låg. Men det får ni stå ut med :). Men nu ska jag dusha så hörs vi sen!

vart hos bästis

Hej! Förlåt har inte orkat uppdaterat så mycket om dagen idag. Men runt sju drog jag hem till linnea och kollade på fångarna på fortet. Både hon och jag är lite förkylda och hon har till och med lite feber. pluttis :(. Jag som smittat henne också...Sen planerade vi lite morgondagen också så blir att jag sover hos henne. Ska också träffa theo,adde och robert. Myyys! Men nu har jag precis kollat på patrik 1,5 med brorsan och hans polare och nu är jag dööötrött. Så slänger in dagens/kvällens outfit. Vi hörs imorrn!

tröja; gina,linne; h&m, jeans; jc,armband; gina!

dag 14,dag 15

dag 14- vad jag hade på mig idag
jadu jag har faktist inte äään börjat fixa mig. Går runt i mjukiar,linne,tjocktröja och underkläder såklart!
dag 15- två saker jag inte skulle klara mig utan
om det bara är två ''saker'' så äre ju min mobil och dator. Men hade det vart vad som hellst hade det ju vart vänner,familj,mat,min säng mm.


lite bilder från igår


haha brorsan och hans kompisar skulle på ''maskeradfest''. schnyyyygga



haha sååå söta. olle&ture!


världens sötaste och bästa vän!



smällare är kuL

samuel var tröött


2011

godmorgon! Shit så trött och ont i huvet jag har! somvanligt då..Men hade ni en bra nyår? Min var asbra. Jag och linnea drog ut och träffade samuel ett tag och smällde lite småraketer och sedan drog vi hem till mig. Efter ett tag drog samuel och då smällde vi alla lite raketer och väntade på tolv slaget då allt skulle smällas. Var så himla fint! Alla drog iallafall någon gång runt halv ett/ett skulle jag tro och då slocknade jag nästan på direkten. Eller låg vaken till två och smsade lite sen somnade jag runt två tiden. Imorrse vaknade jag runt halv tolv så var inte så länge sen. Ska äta frukost sen dusha. Känner mig jävligt ofräsh. Hörs sen!


RSS 2.0