Hinner inte!!!

Jobbar en massa, umgås med mina underbara tjejer och lever livet! Ikväll står fest på schemat så ska hem och fixa mig nu (är i centrum). Men jag är inte död så vi hörs när vi hörs. Btw beställde jag en skinnjacka idag. Weeeeeey äntligen. Min är helt förstörd så det är det bästa köpet jag gjort på hur länge som hellst. Men nu har jag inte tid. Blir hem till Denice efter jobbet och äta med henne clara och kanske emma? Sen rullar vi väll vidare. Aja har inte så mycket mer att säga nu. Puuuuuss!

kan ju omöjligt vara sommar..

Hej! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det finfint! Hade planer för dagen att dra till nicksta med Emma men vädret ser inte speciellt lovande ut. Fan äre sommar eller? Så får se vad vi hittar på! Men nu har jag preis dushat oh ska fixa mig lite. Hörs om ett tag!

kan ju omöjligt vara sommar..

Hej! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det finfint! Hade planer för dagen att dra till nicksta med Emma men vädret ser inte speciellt lovande ut. Fan äre sommar eller? Så får se vad vi hittar på! Men nu har jag preis dushat oh ska fixa mig lite. Hörs om ett tag!

Shoo bre

Godmorgon! Hade en jätte mysig kväll igår. Jag och Linnea tog bussen tillsammans med Natasha och Emma till Denice och efter ett tag kom Clara också! Poppade popcorn oh kollade på shoo bre.Haha ja vad ska man säga? Inte världens bästa film direkt. Handlingen var väll bra och så. Men fyfan vilket dåligt skådespel. Hade kunnat göra det bättre.
Kom hem vid ett tiden då jag messade lite med ''han'' sen somnade jag. Vaknade imorrse vid halv elva av sms. Tur det annars hade jag sovit bort hela dagen! Har iallafall precis dushat och blir väll nicksta idag. Weeey äntligen bättre väder! Dock ser det ut som om det blåser ganska mycket :(. Jaja! Men nu ska jag äta frukost. Hörs senare!

diss diss diss

2 månader

Ååh om exakt 2 månader åker jag till Grekland! Eller det är ett par timmar bara tills flygplanet startar. Men fyfan va skönt att komma iväg till världens bästa ställe! Och det bästa av allt är att jag åker dit tillsammans med min bästavän. Det kommer vara ett minne för livet!

sååå hungrig :(

Hej! Blev aldrig så att jag träffade tjejerna idag. Men träffade Julia istället. Var riktigt mysigt och vi snackade om allt mellan himmel och jord. Min fina vän ♥. Drog hem vid kvart i sex så är hemma nu och väntar på mat. Skulle fritera pommes men fritösen började brinna så är typ kaos nere i köket. ÅÅh jag som för en gångsskull är hungrig :(. Jaja! Ikväll blire att träffa Denice, Linnea, Clara och Natti tror jag. Treeeeevligt! Men nu ska jag ner och kolla hure går med maten. Dööööör snart!

fast tummen ner dock!

Turn up the love


Bild tagen för någon vecka sen!
Godmorgon mina fina!Eller ja, jag har vart vaken ett tag haha menmen! Har precis dushat och ska börja fixa mig lite nu. Blir väll att spendera dagen med mina fina tjejer. Åååh massor med kärlek till dem! Igårkväll blev det iallafall å träffa Clara, Denie och Linnea. Var hemma hos Denice ett tag sen drog vi iväg till Ica. Meningen var att vi sedan skulle hem till Denice igen och se en rulle och äta popcorn. Men eftersom att jag började jobba 22.00 så begav vi oss ner till hamnen. Jaja ska sätta lite fart nu så jag inte fastnar här hela morgonen!

äntligen!

Äntligen är 2 av mina favorittjejer hemma! Nu är det dock bara Erika som fattas :(. Var helt underbart att få träffa Clara och Denice igen efter 3 veckor. Åhherre såååå länge! Kom precis hem iallafall och ska äta närsom. Ska fixa mig lite för blir väll utgång ikväll? Mycket att ta igen efter 3 veckor känner jag!

glaaaaaad chey!

Black and white


onsdag, torsdag och fredag!

Hej! Åh har vart jääätte dålig på att uppdatera. Men har verkligen inte hunnit. Så tänkte skriva lite kort om vad jag har gjort dom senaste dagarna.

Men i onsdags var jag i Haninge med Julia. Fick med mig ett par shorts, en bikiniöverdel och present till Julia. På kvällen blev det ut med Linnea, Timmy och Jesper. Mötte sedan upp Julia för att vi skulle börja jobba tio. Slutade vid halv tolv då jag drog hem och sedan efter någon timme möter jag upp ''han''. Vi drar då hem till mig och kollar på film, myser och snackar! Vid halv fem drog ''han''. Så somnade vid fem sen.

Igår var jag så jääääkla seg. Men drog hem till Linnea vid tolv/ett och det dröjde inte lång tid tills vi gav oss iväg på äventyr. Haha nej men åkte till Länna med hennes mamma och köpte ny säng till Linnea och Monika. På kvällen blev det att träffa Emma, Linnea, Jesper och Timmy. Grabbarna skulle först bada så drog till nixta sedan hem till Emma för filmmys.

Idag äre iallafall Fredag och har precis dushat. Ska fixa mig lite snabbt sen ska jag ner till centrum och sedan hem igen för att fixa mig lite till. Ikväll blire tjejmiddag hemma hos Julia som fyller 16!!! Så kommer nog bli en otroligt bra kväll. Men vi hörs lite senare. Puuuuuuss!

grattis min fina vän!


Jag älskar dig underbara du! ♥

Haninge

Godmorgon mina fina! Har lite bråttom nu så får bli ett snabbt inlägg. Kom precis ut ur dushen då jag hade hårinpackning, ansiktsmask, rakade benen osv. När det gäller sånna grejer är det så kul att vara tjej!

Måste iallafall sätta lite fart nu för ska åka med halv ett tåget in till Haninge med Julia för att shoppa. Så uppdateringen kommer suga idag sooom vanligt. Men jag har en hel del bilder från dom senaste dagarna som jag lägger upp sen. Puuuuss!

Perfeeekt dag!

Godmorgon alla fina!!

Vaknade med ett leende på läpparna samtidigt som solen sken in i mitt rum. Äääääntligen bra väder! Det är såhär det ska vara på sommaren. Så blir iallafall ner till nicksta vid ett med Linnea. Men innan det: Styrketräning!Hörs senare!

Så sjukt nöjd!


Gillar min kamera feeeeett mycket. Tog denna bild nyss och har inte redigerat den eller något. Grym kamera!

PW med bästis!


kameran dog precis efter att denna bild togs, därför kvaliten blev så dålig. Men ni överlever nog!

Ny kamera!

Införskaffade mig min nya baby idag. En vit nikonkamera! Åååh är så nöööjd. Bilderna blir helt amaziiiiiiiing. Så kommer bli betydligt mycke bättre uppdatering nu och massor med bilder. Weeeeeey!


tagna med min nya otroligt braiga kamera!

We've come a long way since that day, and we will never look back at the faded silhouette

Godmorgon!

Är det ens någon som är vaken nu? Jag har iallafall vart vaken sen halv fem.. Var ju nere på gg och jobbade halv sex så nu har jag paus och passade då på att dusha, äta osv. Sen om ca en timme börjar jag jobba igen. Men inte gör det mig något. Eftersom att det är klarblå himmel och strålande soool!

Sitter iallafall och dunkar massor med musik från min nya spellista på spotify. Kändes att vissa låtar nästan var äldre än mig(skämt åsido)så behövdes lite nytt! Men nu ska jag börja fixa mig lite. Vi hörs ikväll typ!


RIP min kamera

Hej allesammans!
Hade en sjuuukt bra kväll igår. Drog ut med Natti, Linnea, Emma, Chrico, Johan och Babbie till nicksta och grillade, chillade, skrattade och spelade voleyboll. Efter ett tag kom också Tigran, Robin och Samuel. Var dock tvungen å dra innan tio eftersom att jag skulle jobba klockan tio.

Men nu till en liten tråkig grej också.. Min kamera har gått ner i graven så kommer inte bli så bra med bilder på ett tag nu. Men så fort jag fått lite sommarjobbs pengar ska jag köpa mig en ny kamera! Dock inte systemkamera utan jag fortsätter på en digitalkamera med tanke på att många säger att det är jobbigt att släpa runt på en systemkamera eftersom att den är större och tyngre. Så en bra digitalkamera ska jag allt köpa!

Jaja ligger ute i solen just nu och har sån jävla verk i magen. Men så äre att vara tjej. Så ska väll bara ta det lugnt idag för orkar knappt röra på mig. Men ni får ha en sån bra dag och ut i solen med er för det är grymt bra väder!

Jag saknar er mina fina



gänget är inte helt utan er. Clara, Denice, Erika och Emma. Se till och komma hem snart. Saknar er oändligt mycket ♥

bekännelser

Jag klarar inte av att lyssna på deppmusik. Får fööör mycket tankar i skallen då
Blir kär i Justin Bieber varje gång jag hör låten Boyfriend.
Om snart bara två månader drar jag och Linnea till Rhodos!
Jag har väldigt lätt för att bli brun
Vanligtvis är jag beroende utav min plattång. Men har nu, äntligen fattat att jag har spikrakt hår! Så har nog inte plattat mitt hår sen skolavslutningen. Kanske en enstaka gång ;).
Jag ler med mina tänder i spegeln flera gånger om dagen så att dom fortfarande ska vara raka (tog av tandställningen för mindre än en månad sen).
Jag ääääälskar att dusha!
Har bara tränat två gånger än så länge på sommarlovet. Brukar ju vanligtvis träna flera gånger i veckan
Ser verkligen fram emot att börja gymnasiet.
Älskar att lyssna på party musik somtidigt som jag är inne på weheartit

Morgonmänniska

Godmorgon! Hann inte blogga mer igår. Men på kvällen drog jag ut med Natasha, Emma, Linnea och Tigran. Vi drog runt lite överallt i nynäs. Åkte bil osv. Hade riktigt treeevligt! Vid tio började jag dessutom jobba också så jobbade till halv tolv. Somnade nästan direkt när jag kom hem..

Jaja idag är det Måndag va? Haha förvirrad brud? Vaknade vid halv nio/nio och jag måste bara säga att jag är värsta morgonmänniskan på sommaren. Men bättre det än att sova hela dagarna ;). Blir iallafall ner till Nicksta idag med brudarna (Linnea, Emma och Natasha) om vädret håller sig såhär bra hela dagen bara. Våra planer är att sola och spela voleyboll med grabbarna! Så tar med mig kameran så får jag hoppas att jag kommer ihåg den bara. Aja nu ska jag dusha. Puuuuss!

Suger åh va tjej ibland..

Hej! Blev aldrig nicksta idag med tanke på att vädret suuuuger. Det är molnigt men ändå varmt. Så ingen sol idag inte :(. Iallafall jag och Linnea drog runt lite. Var på shell och hemma hos Emma. Nu är jag hemma och har precis bytt om till mjukiskläder. Sån jävla mensverk. Ush ush ush! Ibland suger det bara å vara tjej. Men får göra det bästa utav situationen. Läsa en solo tidning!

Min outfit igår!



sommarlov ♥♥♥

Jag vet, jag är sämst på att uppdatera här i min blogg! Men gud ska veta att jag har sååå mycket för mig på dagarna. Igår vare först jobb klockan sex, sedan på eftermiddagen vart det nicksta med Linnea och grabbarna. Var dock inte där så länge. Vid fem drog jag hem och fixa mig lite snabbt. Sen mötte jag Frida. Vi gick till thai och åt. Huuuuur gott som hellst! Drog runt lite hon och jag sedan åt vi glass i hamnen och efter det träffade vi alla grabbar och efter ett tag kom Linnea också. Hade en riktigt trevlig kväll men tror fan att jag cyklat egenom hela nynäs. Haha!

Jaja ligger ute och solar och ska strax äta min ceasarsallad. Efter det blire nicksta med Linnea och för hoppningsvis alla grabbar också! Så vi hörs om ett tag då. Puuuss!


RSS 2.0