my lovely girls





har haft en riktigt trevlig kväll. Var först på thai tillsammans med Linnea, Nathalie, Hanna och Johanna. Satt där och pratade om massa saker och hade så himlans trevligt! My lovely girls ♥. Drog sedan hem till Nathalie förutom Johanna. Då handlade vi först lite gott sen hem till henne och myste. Firade även eart hour. Så satt i nathalies kök med alla lampor och sånt släkta och massa ljus och spelade kort. Men nu är jag hemma och ska strax sova. Jobbade idag så är pretty fucking tired. Ska dessutom jobba imorrn också så måste somna tidigt för ska upp redan vid åtta. Jaja bar att härda ut. Vi hörs imorrn. Puss på er!


vi kör väll på en sån här rå

Tio första
Första bästa kompis: Josefin strandberg tror jag
Första bil: ferrari you know
Första kärlek: aldrig varit riktigt kär
Första husdjur: katt
Första semester: hm.. grekland tror jag?
Första jobb: konditoriet
Första riktiga kärlek: -
Första piercing: om öronen räknas så är det mitt svar
Första konsert: britney spears

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: vodka och fanta
Senaste bilfärd: till skolan
Senaste filmen du såg: hungerspelen
Senaste ringda telefonsamtal: mami
Senaste bubbelbadet: i danmark i januari
Senaste spelade cd: kommer inte ihåg faktiskt
Senaste inköp: vindruvor och bubbelvatten
Senaste gången du grät: var ett tag sen
Senaste måltiden: sallad

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: mja
Fastnat med blicken i någons urringning: haha säkert
Fått ditt hjärta krossat: jarå
Haft ett one night stand: Nej
Sagt att du älskar någon utan att mena det: inte vad jag kommer ihåg
Busringt till någon: jaaa

Sju saker du har på dig just nu
1. bh
2. Trosor
3. jeans
4. linne
5. Strumpor
6.
7.


Sex saker du gjort idag
1. dushat
2. vart i skolan
3. kollat på top model
4. smsat
5. pratat i telefon
6. Skrattat

Fem favoritsaker utan rangordning
1. träna
2. mobil
3. vänner/familj
4. kladdkaka
5. shoppa

Fem personer du kan berätta allt för
1. Linnea
2. Julia
3. Mamma
4.
5.

Tre val
Blått eller rött? blått
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör
1. resa jorden runt
2. ha ''mitt dröm bröllop''


åh nu är det fredag!


SÅÅÅÅ gammal, men sååå härlig låt! Kommer ihåg hur mycket jag drogade den i sommar. Ååå sommar ♥


Brukar inte klaga men..

Jag
har så ont i munnen :(. Eftersom att detta var sista gången jag spännde tandställningen (tror jag?) så drog dom åt lite mera eller hur man säger. På ena framtanden gjorde dom det iallafall och det spänner verkligen jätte mycket :(. Jag brukar inte klaga men det gör faktiskt riktigt ont!

Nåja. Har haft en riktigt händelserik kväll. Jag och Linnea drog med hennes mamma till kulturskolan och såg på en teater med ungdommar/vuxna som har någon sjukdom. Det var riktigt roligt att se och bra var det också! Nu är jag iallafall hemma och ligger redan i sängen. Har tagit bort sminket, borstat tänderna och  tagit på mig myskläder. Så ska bara läsa igenom ett häfte sedan kolla på big brother. Imorgon är det fredag. Weeeehooo! Dock kommer helgen bli jobbig med tanke på att jag ska jobba både lördag och söndag. Men cash is king, så äre bara!


sooo true


sooo happy



topp från gina tricot 199 kr, bh från h&m 75kr (rea) brillzzz från h&m 59 kr och örgängen från ur och penn 39 kr (rea). Fick bli en snabbis i haninge centrum efter jag vart hos tandläkarn. Och vet ni vad dom sa förresten? Jo jag ska ta bort tandställningen den 23 maj alltså lite mindre än om 2 månader :D. Kunde inte bli gladare och jag längtar som en tok tills dess. Vilket betyder då att jag slipper ha tändställning på balen, skolavslutningen och ja på hela sommarlovet :D. Wohooooo!


next: tandläkarn

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott inatt. Jag har sovit riktigt bra iallafall. Tror det har att göra med när jag möblerade om lite i mitt rum(flyttade sängen till andra sidan och så). Men håller iallafall på å fixa mig för fullt nu. Haha eller? Går fortfarande runt i morgonrock så kanske ska skynda mig lite. Ska med 7 över nio tåget in till haninge för att spänna tandställningen. Hinner nog dessutom gå runt i lite affärer ;).

Men tänkte bara skriva ett litet morgoninlägg så ni har något att läsa om medans jag är i skolan. Brukar ju faktiskt inte göra det, men nu hade jag ju lite extra mycket tid. Men nu ska jag platta håret och så. Hörs om ett tag då!

3 enkla men fina outfits enligt mig!


tycker dessa tre otufits skulle vara riktigt snygga till sommaren. Ett vanligt pösigt linne eller en fin blus till ett par shorts eller till ett par jeans kan ju vara riktigt stilrent. Sen en härlig färgklick till kvällen. Åååå love it! Kläderna hittar ni iallafall på modegallerian.se


FÖRLÅT!!

Men har verkligen inte haft tid till bloggen. Direkt efter skolan igår så drog jag till centrum med Nathalie och Linnea. Där gick vi runt lite, fick med mig ett par jeans hem och sedan åt vi på subway. Efter det vare bio som gällde. Så drog till biovågen och träffade nästan hela klassen+en annan klass. Såg hungerspelen som var riktigt bra. Dock var boken bättre. Men brukar ju vara så ;).

Men idag så vare först skolan. Tror aldrig att en onsdag har gått såhär jävla segt! Men blev hem till mig efter skolan med Linnea och baka en kladdkaka. Åh herre så kladdig den vart. Åh herre så god den vart! Så efter en bit var båda mätta och glada. Ikväll har jag iallafall tränat. Fick bli crossen i en timme. Wohoo! Så nu ligger jag i sängen och ska äta kiwi och kolla på big brother. Imorgon ska jag till tandläkarn. Ska va där runt tio så måste dra runt nio. Aja blir lite sovmorgon iallafall. Men det var väll typ allt? Höööörs!


Grekland


Sitter och kollar på massa härliga bilder på Weheartit och drömmer iväg mig till Grekland. Var ju där förra året i september och ska dit nu igen i september :D. Ååååå vad jag längtar!


tips?


Jag vill göra en total förändring på mitt hår. Men jag har ju absolut ingen aning om hur. Haft långt, mörk brunt/rött typ hur länge som hellst nu och det börjar bli lite tråkigt. Ska jag klippa av mig håret? Färga mörkare, ljusare, rödare eller något? Kom gärna med något tips!

Hahaha nej hade inte tänkt färga blått direkt. Tyckte bilden var jävligt ballt och håret var väldigt fint. Önska att jag kunde vakna uppmed sånna lockar..


Bild från helgen!


Inte väärldens finaste bild på mig kanske. Haha var ju lite smått runt om fötterna. Men det bjuder jag på! Mina fina vänner Clara och Linnea var iallafall sjukt snygga!


Måndag!

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er för med mig är det super :D. Även om det är måndag! Dagen har iallafall rullat på. Fick sluta någon timme tidigare också så slutade redan vid ett :D. Drog till centrum då, träffade Linnea och åkte hem till mig och chillade. Kollade på film och så! Sedan bestämde vi oss för att möblera om i mitt rum. Vart såå fint. Mycket bättre nu faktiskt.

Hade iallafall tänkt att träna ikväll men det orkar jag faktiskt inte med. Får ta det imorrn. Ajuste imorrn är det bio med klassen som gäller :D. Ska se hungerspelen på kvällen. Ser verkligen fram emot det eftersom att jag har läst boken som var helt otroligt bra. Men nu ska jag kolla lite bloggar och så. Hörs om ett tag!

some pic's from today




några bilder jag tagit, och några linnea tagit. Bland annat den sista bilden som jag tycker blev jävligt cool oh somrig! ååå summerfeelings


sunday

Godmorgon sötnosar! Hoppas ni hade en bra kväll igår. Min var jätte rolig! Runt sex tiden kom Frida och hennes familj hit. Då åt vi förrätt och sedan varmrätt. Runt halv åtta drog jag och frida ut och var i närheten av en lokalfest så vi drog dit ett tag. Haha alltså det var verkligen kaos. Var tvungen att hjälpa folk och spy och sånt. Ush! Dock kom Linus, manne, calle och några dit så det var kul att träffa dom :D.

Men idag äre söndag iallafall. Imorrn måndag :(. Ååå! Har precis dushat och ska börja göra mig iordning för ska ut till sommarstugan en snabbis med päronen och Linnea. Är ju super fint väder ute så ska ju bli hur mysigt som hellst! Håller även på att lägga in bilder på det jag köpte i fredags, alltså det jag hade på mig på kvällen så dom får ni nu!



topp från gina tricot, bandlös bh från bikbok, halsband från gina tricot och converse från Jisko!


Man har ju mått bättre..

Heeej! Förlåt för att jag inte bloggade något igår. Men direkt efter skolan drog jag och mami in till haninge för att hitta något som jag kunde ha på mig på kvällen. Så efter mycket letande fick jag med mig det jag ville ha + mitt aldelles första par riktiga converse. Tack mami!

Efter det vare bara hem och packa lite. Sen kom linnea och hennes mamma och plocka upp mig. Sedan bar det hem till henne och efter ett tag kom tiffany. Så fixade oss en hel del, käkade sen drog vi vidare till en lokalfest. Hade såå jävla kul! Så roligt folk fullt ös medvetslös. Haha elleeer? Nä men var grym musik, massa dans och galet roligt folk. Var dock tvungen att dra hem runt elva tiden för skulle upp och jobba tidigt imorrse. Såå vaknade runt halv sju imorrse. Man har ju mått bättre. Hade väldigt ont i magen  men annars vare helt ok! Så var bara att hoppa in i dushen och sen iväg till konditoriet för att jobba. Gick grymt bra! Var mycket folk och så men det gjorde inget. Haha var ju jävligt seg ;). Jaja nu har jag fixat mig och nu väntas gäster. En barndomsvän till mig som heter Frida och hennes familj. Riktigt roligt! Så får se om jag uppdaterar mer ikväll. Ni kanske bara kanske får en bild från igår, men har den på mobilen så då kommer den lite senare ;). Puss!

Now you're just somebody that i used to know

Varken tränade eller pluggade. Tja jag kommer få IG på matte provet? Jaja det går som det går. Och träna orkade jag inte. Är helt slut i kroppen och ligger faktiskt i sängen nu och väntar på att big brother ska börja.

imorgon är det fredag. Woho! Massa planer. Först in till haninge med mami. Ska försöka hitta något fint till kvällen. Sen blire party! Dock måste jag ta det riktigt lungt och vara hemma tidigt. Ska upp och jobba dagen efter halv nio till halv fem så lär ju vara jääävligt trött när jag kommer hem. Men bara så att ni vet kommer uppdateringen suuuuga i helgen. Har väldigt mycket planer. Så vi hörs när vi hörs. Puss!

so cute!


Något utav dom här två linnena (eller båda) ska bli mitt. Ååå helt kär! Sååååå fina!

sorry!

Inte haft tid. Veeerkligen! Bästis sov hos mig inatt. Ååå hade så mysigt! Åt godis, kollade på big brother och sov. Haha nähäää? Så orkade inte sitta vid datorn då. Men jag lever. Och har precis ätit mat. Ikväll blire å plugga sedan å träna. Så ska börja någon gång också. Puuuuss!


så galet snyggt


Något jag verkligen älskar: virkade linnen, klänningar, shorts, skor ja massor! Finns nästan inget snyggare klädesplagg att ha på sommaren än ett snyggt virkat linne till ett par snygga jeansshort. Åå jag dör! Detta måste jag infröskaffa mig massor utav!


hands up and touch the sky

Hej!

Precis ätit middag och ska snart dra på mig träningskläder. Måste bara vila magen lite. Så härligt att jag blivit på sånt tränings humör nu :D. Så till det ska jag kolla på top model. otaggad man blir då? Sitter dessutom och dunkar musik. Ååå tagg på hög nivå!

Hoppas er dag har vart bra iallafall. Min har vart super! Först vart i skolan. Gjort ett kunskapsprov i typ 4 timmar. Haha men var ändå rätt så chill. Slapp ju några lektioner ;). Efter skolan vart det centerum en snabbis med Linnea, sen åkte vi hem till henne. Men nu ska jag strax byta om till träningskläder och bege mig ner mot gymmet. Vi hörs!

åååå världens bästa taggningslåt. Starships were meant to fly, hands up and touch the sky, can't stop cause we're so high, let's do this one more time

Kiwi

Även fast jag lovat mig själv att bara köra på tyngder och sånt, så blev det ändå powerwalk på löpbandet i 30 minuter. Äsch vad skadar det egentligen :D? Så nu ligger jag i sängen, äter kiwi och planerar massor inför helgen. längtar som en tok! Men imorrn blir det en sån otroligt lugn och skön dag faktiskt. Ska ju göra det där kunskaps provet som är både no, läsförståelse osv. Men det som är så bra är att det är anonymt så behöver inte skriva namn, haha tur! Men ska kolla på big brother senare också. Standard typ! Så vi hörs imorrn alla fina. Godnatt!

bild från weheartit!


träna

Är för trött för att träna kondition så får bli styrka, mage och rump övningar! Tränade ju kondition igår så känner ingen press på att göra det idag eftersom att jag körde på rätt så hårt ;). Men nu ska jag byta om till mina snygga tränningskläder jag fick när jag fyllde. Puss!

ett tips till er dessutom som tränar och letar efter snygga och billiga träningskläder, kolla in H&M's sortiment då!

summer feelings


skulle inte detta vara en ursnygg outfit till sommaren? Tänkt ett par läckra shorts med ett löst instoppat linne+ vita converse, massa guldsmycken och rosa läppar. Ååå så snyggt! Och som pricken över iet ha ett par snygga glajor. Lägtar verkligen till sommaren. Så mycket roligare outfits man kan ha då istället för ett par tråkiga jeans..


haha omg


fuck school

Hej alla fina! Hoppas att ni har haft en bra dag. Min har vart så sjukt seg. Kan ha berott på att det är måndag+att jag är så sjukt trött. Jaja dagen rullade på. Hade hk som sista lektion och där gjorde vi potatis och lök soppa. Ush så äckligt. Hatar lök. Sen vare bara hem igen. Åkte efter ett tag och handlade lite med mamma. Köpte bland annat ramlösa och tuggumin som jag ska ha imorrn. Wehoo jag slipper gå på vanliga lektioner. Är typ en kunskaps prov där jag och några till blev utvalda till. Så ska sitta i aulan från åtta till halv två och göra det. Något segt? Äsch skönare det än att ha vanliga lektioner! Dock är inte tisdagar så tråkiga så hade ju vart bättre att ha det en annan dag :(. Men ja har väll inge mer att säga nu. Så vi hörs sen. Puuuuuss!


Så sjukt trött

Ligger i sängen nu och vart precis tagit en snabb dush. Bestämde mig först för att inte träna men sen blev det så. Dock var jag riktigt trött så vart ju dubbelt så jobbigare. Så jag är så otroligt trött just nu. Men ska kolla på big brother nu så vi hörs mer imorrn. Godnatt!


GRYM HELG

Hej! Förlåt för uppdateringen. Men i fredags drog jag, Julia och Bella ut. Blev till en fest men stannade inte länge. Kom hem runt två tiden och slocknade direkt. Mådde inte sådäär helt super bra på lördagen. Jäävligt seg. Men på lördagen träffa jag Linnea och på kvällen var vi med Anton och Linus var riktigt trevligt och skönt att bara vara hemma och kolla på tv osv. Slutade med att Linnea och Linus sov kvar hos mig.
Idag vaknade vi super tidigt. Gjorde frukost och hade det mys. Sedan runt elva eller vare tolv? Drog jag och Linnea iväg till ösmo plantshop och fikade med mina päron. Riktigt mysigt!

Har iallafall haft en grym helg och nu laddar jag bara inför nästa helg. Party på G! Sen är det även påsklov snart. Gud så tiden går fort. Men ska äta nu. Knäppte endast en bild i helgen. Haha grym jag är. Hörs om ett tag!


Tränat

Hade inge plugg och är faktiskt nästan helt frisk så drog på mig träningkläderna och tränade i lite över en timme. Ååå så skönt det var. Träna är bland det bästa som finns. Och man sover också så bra när man har gjort det. Så nu ska jag dusha av mig lite och äta kiwi. Sååå gott! Vi hörs om ett tag!


Today's

Hellooo! Äntligen torsdag och imorrn är det fredag. Känns ju sådär typ asbra :D. Iallafall dagen har rullat på. Har vart så jävla glad hela tiden. I like it! Men orkar inte skriva om min dag i skolan. Känns ju lite sådär tråkigt kanske. Väntar iaf på att päronen ska komma hem med en sallad till mig från subway. Dom har ju grymt goda mackor, men var mer sugen på en sallad som för övrigt också är asgod därifrån. Haha asså vafan äre här, matblogg eller? Nja.. Ni får en bild från idag iallafall!


-

Hej! Har haft en sån bra dag idag, men har mått sämst. Haft värsta huvudvärken. Hade både nationella i fysik och svenska redovisning. Och jag suger i fysik, vet inte ens vad det är och har världens senskräck. Darrar i hela kroppen och så :(. Men provet gick helt över förvånan jätte bra! Och redovisningen gick också jätte bra, dock var jag nervös men tyckte ändå att det gick bra. Så en nöjd rebecca här :D.

Men eftersom att jag vart nervös hela dagen över båda två så har jag typ gått och spänt mig. Så när jag kom hem fick jag sån jävla huvudvärk. Hade haft det hela dagen men det blev bara värre när jag kom hem. Så mamma och jag tog en liten rundtur i nynäs och hämtade även upp Linnea. Då helt plötsligt gick huvudvärken bort. Beror nog på hur glad jag blir över att vara med min solstråle :D. Så åkte runt lite och sedan hem till mig då vi kolla på några big brother klipp och hade det mys. Nu ska jag plugga lite. Engelska läxförhör tills imorrn. Bara några glosor så det är inga problem. Puss!

presenter av bästis!



Haft både örhängena och tröjan på mig idag så orkade inte ta av tröjan och fota. Men vart så glad över presenterna. Så sjukt fina! Tack ännu en gång världens bästa vän ♥


My birthday

Hej! Har haft en sjukt bra dag. Vaknade med sång och fick lite paket. Hur glad som hellst över allt! Efter det var det bara att dusha, fixa sig lite och bege mig av mot skolan. Blir så himlans glad över att så många gratta mig. You rock! Skolan gick iallafall jävligt segt. Haha, men med mina favorittjejer är ändå allting alltid kul.

På kvällen blev det lite mera firande med familjen och min andra halva Linnea. Fick så fina presenter av henne. Tack tack tack tack så himlans mycket! Världens finaste vän. Så ett tack till det jag fick av dig räcker nog inte. Love you! Men nu är denna dagen över. Tråkigt, men ändå inte. Äsh vet inte hur jag tänkte där. Älskar att få presenter! Nu kollar jag iallafall på lyckan i La. Lägger upp presenterna jag fick av päronen och av brorsan nu så får ni det jag fick av linnea imorrn!





så himlans glad över allt. preis det jag önskat mig. Tack min fina familj!


somnar som 15, vaknar som 16

Och med detta inlägg säger jag godnatt. Ska krypa ner i sänge och kolla på big brother. Vi hörs imorrn!


plugg

Hej alla! Skrev ju inge mer igår. Orkade faktiskt inte. Men drog hem till Linnea lite senare och mös med henne. Sen gick jag hem i det finfinaaa vädret. Ååå love it :D På kvällen blev det bara massa filmer och sedan bi brother. Härligt att rodney är tillbaka :D.

Men har väll inget mer att säga nu? Ska plugga fysik så jag iallafall kanske får ett g på nationella som är på onsdag. Ååå kill me varför ska fysik vara så jävla svårt? Haaate it! Desasutom har jag massa annat plugg. Så borde ta och göra något nu. Hörs om ett tag!

shopping- my new love



åååå älskar t-shirten. Inte riktigt den jag var ute efter men den var ju också sjuukt snygg! 260 kr gick den på och örhängena 20 kr. Reaaa


rätt låt som vann?

Det tycker jag heeelklart :D. Älskar Loreens låt!

söndag weehoo

Godmorgon!

Hade en sån sjukt bra dag igår. Först i stockholm och åt med familjen, sen hem till Linnea där tiffany, alexandra och jenny var. Kollade på melodifestivalen och hade sjukt mysigt! Drog hem någon gång runt elva och då direkt gock jag faktiskt och la mig. Fast somnade någon gång runt ett?

Aja idag är det söndag. Weehoo typ? Nä men har massor på mitt schema idag. Bland annat träna, plugga och självklart blogga för er! Lägger in det jag shoppade i ett annat inlägg. Puss!

Lördag

Godmorgon alla fina! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det helt okej. Jätte förkyld och huvet bara dunkar. Har tagig en ipren redan så borde väll gå över snart. Har dessutom precis dushat och ska börja fixa mig lite smått. Blir att ta två tåget in till stockholm med la familia. Kommer nog bli riktigt trevligt! Men hinner inte blogga mer nu. Massor att göra idag. Puss!

STHLM imorrn!

Hej alla fina! Hoppas ni har haft en bra kväll. Min har vart helt perfekt. Åkte först och handlade lite godis och hyrde film. Sen raka vägen hem till Linnea för en riktigt mysig kväll. Kolla på film, snackade en hel del, spillde cola (oups!) och kollade på big brother. En riktigt mysig kväll, minus colan dåra ;).

Imorrn bär det av mot stockholm vid två tiden. Ska in dit med hela familjen för shopping och sedan middag på söder. Ska fira både mamma och mig. Fast jag har ju inte fyllt år än. Fyller på tisdag. woop wooooop :D. Ska se till att komma hem med ett par jeans jag spanat på på Lindex. Kanske blir en tidig födelsedags present? Vi får väll se. Sen måste jag passa på att gå in på hollister och förhoppningsvis få med mig hem det jag så läänge velat köpa. Måste alltid gå in på hollister när jag är på stan. Tycker dom har så jävla coola kläder. Sååå min stil :D. Love it! Men nu ska jag kolla på film för ska upp rätt så tidigt imorrn. Får hoppas att jag mår någolunda bra så kan jag träna. Men mer om det imorrn. Godnatt!

fredag finally!

Tycker den här veckan har gått så himlans segt. Kan vara för att jag inte alls mått bra och bara längtat till helgen. Åååå har så mycket planerat. Love it!

Hej förresten! Hoppas att ni har haft en toppen dag. Min har vart super faktiskt. Gick och åt lunch på subway med Nathalie och Alice. Får bara inte bli en vana! Men det var huuur gott som hellst. Efter det vare tillbaka till skolan för att ha två lektioner. No och syslöjd. Och på slöjden klippte jag ut delarna till min byxdress. ÅÅÅ kommer bli så fin! Hoppas jag :D. Så nu är jag hemma och ska ta en snabb dush. Ikväll blire mys hemma hos bästavän. Men mer uppdatering får ni senare. Puss!

fredag imorgon!

Hej alla fina!

förlåt för den otroligt dåliga uuppdateringen idag. Men direkt när jag kom hem färgade jag håret. Skulle bli typ ljusbrunt men blev rätt så mörkt. Inte svart men fick bort det röda i håret vilket var synd för tyckte det var rätt så snyggt. Menmen nöjd är jag iallafall! Efter det la jag mig direkt i sängen med mjukiskläder och satte igång en rulle. Så har typ degat i sängen sen jag kom hem från skolan. Förutom när jag skulle följa med mamma och handla mat.

Imorgon är det fredag också. Woho :D. Händer massa roligt i helgen. Ska in till stockholm på lördag för att shoppa och fira mamma som fyllde år i tisdags. Och på tisdag fyller jag år. Så det kommer bli riktigt trevligt! Sen direkt när jag kommer hem tror jag att jag ska hem till linnea och ha tjejkväll med henne, jenny, alexandra och tiffany. Så det kommer bli riktigt roligt! Men nu hade jag tänkt att se på big brother som jag faktiskt missade igår. Somnade innan tio till och med! Aja vi hörs imorrn, godnatt!

varför tränar jag?

Fick en fråga om varför jag tränar. Så tänkte ta och svara på den! I frågan stog det dessutom att jag inte var tjock. Så bara för det behöver jag inte träna? Nejnejnej och åter igen nej. Bara för att man tränar behöver inte det betyda att man vill gå ner i vikt. Det är olika från person till person. Vissa vill få bättre kondition, bygga på muskler och få en sundare kropp. Jag vill bygga på mera muskler och få bättre kondition. Och det får man ju inte av att man sitter ner och gör ingenting. Istället klagar folk på att ens kropp börjar se otränad ut. Men gör någonting åt saken då. Det blir inte heller bättre för att sluta äta godis och börja äta frukt. Gå ut och spring istället om du inte har ett gymkort eller tillgång till ett gym. Då tränar man hela kroppen + får bättre kondition. Sen är det även inte så svårt att hitta lite övningar man lätt kan göra hemma. Hallåå google finns ju? Så svaret på frågan är att jag vill inte GÅ NER I VIKT jag vill bygga på muskler och få en fastare kropp. Jag har aldrig vart speciellt nöjd med min kropp. Men jag har lärt mig att gilla den mer och mer, men det betyder inte att den inte kan bli bättre? Man mår dessutom mycket bättre om man tränar och det är sååå härligt efteråt. Helt ärligt är det bland den bästa känslan som finns!


sjukt hängig

Ligger i sängen med mjukiskläder på mig. Är så himlans hängig och har vart det hela dagen i skolan idag. Det är ett under att jag faktiskt lyckades gå i skolan hela dagen. Så ska kolla på gårdagens big brother avsnitt eftersom att jag missade det. Vi hörs senare ♥


strawberry



Ligger just nu i sängen och väntar på att Big brother ska börja. Vart så himlans sugen på jordgubbar så för att fresta mig lite sökte jag på det på weheartit. Ja det var ju jävligt bra. Hur gott såg lixom inte det här nu? Har varken jordgubbar, choklad eller grädde hemma. Ååå ibland suger livet :(. Jaja ska kolla på big brother som sagt snart. Vi hörs imorrn finisar!


stop kony 2012


Tycker alla borde kolla på den här videon. Det är så hemskt och det måste ske en förändring för så här ska det inte vara!


wopp wooopp

Hej! Hoppas ni har haft en toppen dag. Min har faktist vart både bra och dålig. Det dåliga var väll att jag inte alls mår bra. Lite feber, jätte förkyld och ont i huvet. Men det tar man ju sig igenom ;)? Det braiga var väll att jag fick reda på mina nationella prov som gick helt okej faktistkt. Jäätte glad över att min lärare tyckte att muntliga delen gick asbra. Wopp wopp :D. Slutade iallafall runt halv fyra och direkt när jag kom hem hade min klänning trillat ner i brevlådan. Så slet som ett djur och provade den. Satt som en smäck! Gaaah va snygg den var :D. Dock satt den lite löst men det är bara att sy in. Nj ligger jag iallafall i sängen och kollar på top model. Love it! Ingen träning för mig ikväll. Mår inte särskilt bra så får ta det lugnt. Aja vi hörs!

Nyss tränat

Hej! Tänkte att eftersom att jag är lite förkyld och så så ska jag inte träna, men tyvärr kunde jag inte motstå. Så fick bli 40 min på crossen och 110 situps. I'm awesome! Efter det fick det bli en kall dush. *brr* men så skönt.

Nu ligger jag i sängen och väntar på big brother som börjar om si sådär 10 minuter. Har även lite kiwi och sånt bredvid mig. Visste ni förresten att kiwi är en utav dom nyttigaste frukterna. Llikaså granatäpple. Innehåller massa vitaminer och gör huden fräsh. Visst alla är nyttiga och så, men tex vindruvor och bananer innehåller mycket fruktsocker som inte är lika bra. Dessutom är kiwi så jävla gott :D. Men efter big brother blire å sova. Somnar nästan direkt efter det. Så vi hörs imorrn. Puss!


summer where are you?


Längtar så galet mycket efter sommaren. Sola, bada, festa, ha massa snygga smycken på sig, bli neger och en sak jag måste införskaffa mig är massa snygga nitar jag kan sätta på på ett par snygga shorts. Untz untz untz


tisdag

Haft en toppen dag! Hade mitt sista nationella prov i svenskan. Så nu är det bara restan kvar då.. Men det gick iallafall skitbra. Såå nöjd faktiskt. Man skulle iallafall sitta två och två och diskutera en text, sedan diskutera det man pratat om inför två andra. Och det kändes iallafall grymt bra så får hoppas på det bästa.

Efter skolan blev det hem till Linnea en snabbis. Sedan så fick jag skjuts hem och nu sitter jag här. Ska strax äta och fira min mamma som fyller år idag. Grattis världens bästa ♥. Så nu ska vi sjunga för henne osv. Haha hörs om ett tag!

duuuusha

Tänkte hoppa in i dushen nu. Har börjat med att dusha på kvällarna nu istället på morgonen. Hinner ju sova längre då. Haha :D. Jätte intressant fakta jo tack jag vet, ville bara dela med mig den med er min fina bloggläsare. Hörs om ett tag!

wooow hur coolt vore det inte att ha sånt här badrum? Now we talk!

En sak ni kanske inte visste?

När jag har en såkallad ''bad'' day alltså, bad hairday, bad makeup day you name it kan jag inte kolla mig själv i spegeln. Vet att det låter ganska så wierd men så äre. Får sånt jävla dåligt självförtroende och kan endast ta en liten spegel för att undvika dom delar i ansiktet eller håret som ser fult ut. Det kan faktist räcka med att jag hatar tröjan jag har på mig och vips sänks självförtroendet till noll.

Måndag

Hej alla fina! Måste börja med att säga huur jobbigt det var att gå upp imorrse. Även om jag inte sovit så jäätte länge på lovet så var det ju ändå jobbigt att gå upp halv sju. Iallafall kännt mig rätt så trött hela dagen och är så himlans förkyld. Ni vet när det knastrar i öronen när man sväljer. Ush! Men skoldagen gick iallafall bra. Fick tillbaka två prov/inlämningar som jag faktist inte kan vara mer än nöjd med. Skönt att få tillbaka något man vet att man kämpat för. Sista lektionen var hk då vi bakade blåbärspaj. Mums på det! Mådde dock väldigt illa efter och gör fortfarande det. Men ska snart äta. Intressant. Så vi hörs väll om ett tag då babes? Är sugen på att göra massa roliga och intressanta blogginlägg. Så titta in snart och se vad som dyker upp :D

1 timme på crossen

Woho! Tog för första gången 1 timme på crossen. Åherre va jobbigt det var, men så värt det. Orkade inte göra någonting mer efteråt. Var helt skakig i benen. Fick bli en dush efter det då jag hade hårinpackning osv. Så nu taggar jag inför imorgon :D. Eller? Nja men bara att köra på. Inte långt kvar till påsklov och sen inte långt kvar till sommarlov. Bara några månader.. Dessutom kommer min skolavslutnings klänning nu i veckan. Så vi får väll hoppas att den sitter bra på. Men nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa min bok från skolan. Är om andra världskriget och på onsdag så ska jag stå och prata om den boken i 5/10 minuter. Så dags å läsa på nu. Har knappt kommit halvvägs.. Aja vi hörs imorrn. Godnatt!


woppwooopp!

Sommarjobb kirrat, sköönt att ha det gjort :D. Blir på gotlandsguiden som i somras. Men jävligt kul var ju det :D


sjukt rolig helg

Hej snyggingar :D

Hemma nu efter en otrolig rolig helg. Hade tjejkväll med tjejerna hemma hos Nathalie och åt thaimat till en början. Sedan så kollade vi på tv. Svullade som faaan. Haha så blir verkligen att träna ikväll. Men hade sjukt kul och somnade runt fem imorrse. Oups!

Men nu är jag hemma och ska nog dusha av mig lite. Känner mig inte sådär meeega fräsh må jag säga. Har inget planerat idag faktist. Blir nog att plugga lite. Woho! Hade med mig lite plugg hem för tänkte plugga över lovet men har ju knappt haft tid till det. Så bäst att sätta igång nu. Hörs om ett tag!

tyvärr så glömde jag att jag hade kameran med mig. Som vanligt..

I wasn't that drunk



hahaha ääälskar dom här


I wasn't that drunk



hahaha ääälskar dom här


Precis tränat

Fick bli 35 minuter på crossen och 100 situps. Det är helt sjukt att jag redan börjar känna förändring och jag vill bara köra hårdare och hårdare för varje gång. Dessutom är ju crossen så jävla jobbig. Står ju och tränar i stort sätt hela kroppen. Love it! Nu har jag precis tagit en dush. Ååå vad jag behövde det. Sitter med en ansiktsmask och morgonrock och ska börja packa inför tjejmiddagen ikväll. Kommer bli såå kul! Men ska börja fixa mig lite nu och sånt. Puuuuuss!

för er som inte vet vad en crosstrainer är så är det här en. Så sjuukt jobbigt!

tips!


tänkte bara tipsa er lite om två snygga skinnjackor. Den till vänster är ifrån bikbok och den till höger är från H&M!


lördag

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Jag vaknade någon gång runt tio och då tog jag direkt upp datorn och tänkte blogga lite för er. aaaw. Iallafall så har jag mycket att göra idag. Ska börja dagen med en god frukost. Yoghurt med äpplen och kanel till det en chailatte. Visste ni förresten att enligt mig så är frukost dagens godaste måltid? Love it! Efter det ska jag träna. Äntligen. Har haft riktigt ont i huvet men idag känns det bättre. Sen ska jag packa också. Yes, tjejkväll med några tjejer hemma hos Nathalie. Ska äta thaimat och sova där.

Så nu ska jag dra mig upp ur sängen. Har alltid så svårt att komma upp ur sängen på morgonen. Om man får välja lixom. Ligga kvar under sitt varma duntäcke eller gå upp. Inte så svårt val. Nä men nu bara babblar jag. Hörs om ett tag!

skräckis och eurotrip

Hej! Förlåt för uppdateringen ikväll men runt åtta tiden kom Linnea, theo och adde h. Efter ett tag kom adde j också. Slog på en skräckis och hade massa gott. Filmen var bra i sig, men inte specielt läskig. Hade iallafall riktigt trevligt och avslutade med att se en bit av eurotrip. Seriöst världens bästa film. Kan se den tusen gånger om.

Men har tvättat bort sminket, borstat tänderna och sånt och ligger nu i min säng. Ska slå på en rulle. Imorgon kommer nog inte uppdateringen ligga på topp. Har massor planerat bland annat tjejmiddag! Jag, Linnea, Alice, Nathalie och Hanna ska sova hemma hos Nathalie och ha en riktig tjejkväll. Ååå kommer bli så mysigt! Men mer om det imorgon. Godnatt!


woho!

Åå så glad :D. Precis klickat hem min skolavslutningsklänning. Dock får ni inte se den förns det är dags. Vill ju inte att alla ska köpa likadan.. Men känns så bra att ha det avklarat iallafall :D. Ska komma någon gång nästa vecka så får hoppas att den sitter bra!

svar på tal!


svar: tyvärr så måste jag säga att jackan hittade jag på google. Vet att den har funnits på H&M men det var ett tag sen. Men har sett på H&M's hemsida att det finns liknande jackor. Så kolla där!

Lovely outfit


klistrade ihop en outfit lite snabbt. Sååå fin! Och ett par röda läppar till det så baaam. Måste införskaffa mig en ny skinnjacka och dessutom det där linnet från bikbok och dom supersnygga örhängena från H&M


lunch at subway

Drog ner på stan en snabbis med mami och köpte med oss lunch ifrån subway. Var meningen att vi skulle äta där men var ju så jävla mycke folk så tog med oss hem istället. Tänkte iallafall att jag kanske skulle fixa mig lite nu. Varför vet jag inte. Men har inget annat för mig. Hörs om ett tag!


Godmorgon!

Åå så sjukt trött och irreterad. Spännde tandställningen igår och ''drog'' lixom ihop tänderna i underkäken. Känns verkligen idag och smärtan går ju till bakhuvet. Jag som hade tänkt å träna. Typiskt..

Godmorgon iallafall!
Hoppas ni har sovit gott. Jag somnade rätt så sent igår och vaknade runt tio/halv elva tiden. Då slog jag direkt på en rulle sedan dushade jag. Har sån lust att gå ut och gå lite idag så får se hur det blir med den saken. Vi hörs senare!

tagen för ett par dagar sedan!


tända ljus osv..

Hej! Har haft en riktigt mysig kväll. Haft en varm ansiktsmask och rakat benen. Nu ligger jag i sängen med tända ljus och har precis kollat på big brother. Hade tänkt att se ett par avsnitt av sex and the city sen sova. Ska upp tidigt imorrn och träna. Är så himlans sugen på att börja dra ut och springa och så. Hm.. Annars blire väll löpbandet till en film. Inte så tokigt det heller. Aja vi hörs mer imorrn hörrni. Godnatt!


årets första bikini


Eftersom att jag var och spännde tandställningen idag så passade jag på att gå runt lite i haninge centrum så fick faktist med mig årets första bikini. Underdelen fanns inte i min storlek. Men denna hittade jag på cubus för 79 kr. ÄLSKAR FÄRGEN


bilder baby!

Orkar inte skriva om kvällen går hemma hos Linnea. Så kan förklara den kort: jääätte mysig,tjejsnack, film, choklad fondue, jordgubbar och vindruvor!







tummen upp för en riktigt trevlig kväll med världens finaste vän!

RSS 2.0