dålig uppdatering..

Men har vart så mycket nu dom senaste dagarna. Har knappt vart hemma. Igår var jag ute på kvällen med linnea,adde och memme. Och nu idag har jag inte haft tid. Har vart med tiffy och linnea och handlat till ikväll. Så kommer inte uppdatera något mer idag i think. Kommer bli en riktigt bra kväll känner jag. Om jag har räknat rätt så kommer vi bli runt 10 pers om inte mindre/fler. Ha en bra valborg readers!


godmorgon!

Godmorgon sötnosar! Yes idag är det fredag och imorrn valborg! Lite jag längtar ;). Ska snart dra iväg till skolan och sen runt tio så ska klassen iväg till kulturskolan och se den där showen vi såg igår. Fantasy in rock. Så det blir väll niiice! Men nu ska jag bara ta på lite mascara sen drar jag iväg till plugget. Hörs sen!

big brother

Kom hem för ett litet tag sen. Eller var ett bra tag sen. Var på en typ show på kulturskolan med linnea,amanda och bea. Var även ett par killar från klassen som var med i showen. Den var iallafall grym! Mer orkar jag inte säga.. Innan det var iallafall jag och linnea hemma hos henne. Hon lagade aaaasgod mat. Lax med sås + potatis. Och sen efter det drog vi somsagt till kulturskolan. Eller var inte meningen att vi skulle se showen men vi träffade då på amanda och bea och drog mot kulturskolan med hopp om att kunna planka in. Som tur var släppte faktist en som jobbar där in oss. Var ganska kul för man kännde sig som typ vip eller något. När jag kom hem tränade jag lite. Gjorde bara 100 situps eftersom att jag inte kännde för att springa. Imorrn är det fredag vilket innebär...? Skola först sen va med linnea + några till i hope! Aja ska kolla på bb som börjar om ca 20 minuter. Hörs!

bild från arkivet

snart valborg juuu!

Och vad ska ni göra? Själv har jag big plans! Ska först äta middag hemma hos linnea med Tiffany och jenny. Sen ska vi ut och träffa lite folk. Gå till lövet och kolla på brasan. Och sen blire så att vi tjejor sover hos linnea. Längtar verkligen! Men nu är då frågan...Vad fan ska jag ha på mig!? Jag har verkligen ingenting. Och beställa hinner jag inte. Funderar på om jag ska ta och åka in till haninge någon dag och kolla.. Men jag vill in till stan men känner att jag inte orkar åka så långt så då duger väll haninge. Får se helt enkelt. Ska rota lite i garderoben nu!


I just came to say hello

Hej! Kom hem för ett litet tag sen. Efter skolan åkte ju somsagt jag och linnea upp till sorunda och red. Var verkligen supermysigt! Hoppade lite på utebanan. Får jag vara ärlig så saknar jag ridandet lite..Men vet att det är bäst för mig om jag inte rider heller :). Nu är jag iallafall dödstrött. Tog precis en dush och nu ligger jag död i sängen. Ska ta och kolla om det är något bra på tv så hörs vi väll sen då!

Här är btw påskägget jag fick av världens bästavän. Aaaaw!

ungdomsmottagningen

Godmorgon! Har lite bråttom nu så får bli ett snabbt inlägg. Ska dra mot ungdomsmottagningen och möta min klass där. Eller bara tjejerna. Efter det blire väll tillbaka till skolan. Tråååkigt. Men nu ska jag bara klä på mig sen drar jag. Hörs ikväll!

big brother

Väntar på att klockan ska bli tio då bb börjar. Tränade iallafall för ett tag sen. Sprang i lite mer än en kvart. Damn va jobbigt det var! Men skönt nu efteråt. Avslutade sedan med 100 situps. Tror jag ska börja springa 15 minuter varje dag eftersom att nästa onsdag äre bad som gäller. Ser verkligen inte fram emot det :(. Menmen! Nu ska jag iallafall mysa lite framför tvn. Imorrn äre onsdag vilket innebär aaaaaaaaaschill skoldag. Sen ska jag även följa med linnea och rida på hennes medryttarhästar. Kommer bli super! Men blir nog inte så mycke uppdatering imorrn men ja då vet ni varför ;). Godnatt sötisar!


Sommarcollage


Ett litet snabbt sommarcollage jag gjorde precis. Alla bilder är tagna IGÅR. Shit det känns helt sjukt att man redan kan gå i bikini. Det är ju ändå april. Men vet ni vaad? I love it!

hääärlig dag!

Hej sötnosar! Ja då vare första skoldagen dååå. Ganska seg faktist. Men var ändå rätt så chill. Efter skolan drog jag med Linnea jenny och tiffany ner till hamnen och köpte mjukglass. Snackade lite om typ allt och planerade massa saker till sommaren som måste bli hända ocksåå. Helt galet va kul man kan ha med dom tjejerna. Love you! Efter det drog jag tiffany och linnea hem till mig. Satt bara och chilla i soffan och snackade om massa saker. Nu drog dom nyss iallafall men vilken härlig dag det har vart. Bäst på idrotten ju, haha ;). Nu ska jag snart träna. Så vi hörs väll senare. Puss!

sommarbild, tog den i helgen när det var sååå varmt. Tänkte fixa ett litet collage med lite ''sommarbilder'' jag tagit dom senaste dagarna :).

mot skolan..

Asså fy jag är så jävla trött :(. Men vem är inte? Fast ganska skönt att börja på en tisdag ändå. Aja efter ska jag iallafall hem och plugga. Har ett spanskaprov den här veckan men har faktist börjat kolla lite på det. 

Nej nu ska jag borsta tänderna + packa idrottsväskan så hörs vi väll sen. Puss!


mamma mia!

Hej! Så nu kan jag blogga från datorn. Idag har jag vart ute precis hela dagen. Men hallå det har lixom vart 20 grader?! Var iallafall först nere i hamnen med linnea,theo och sebbe. Cykla runt lite. Orkar inte berätta allt men på kvällen drog jag ut med dom igen och gud vilken färg man fått. Har gått med shorts hela dagen. Uuuuuuunderbart! Men nu ska jag kolla på mamma mia. Sen slå över till monster till svärmor. Är ju på fyran så nu äre reklam. Så ska fortsätta kolla på alla bra filmer som går ikväll och messa. Imorrn äre skola :(. Tråååkigt! Men snart sommarlov hörrni ;). Aja vi hörs imorrn!

på tåget påväg hem från handen någon gång i veckan!

Jag ber tusen gånger om ursäkt för den dål...

Jag ber tusen gånger om ursäkt för den dåliga uppdateringen men idag har jag inte hunnit. Har njutit av den sista lovdagen. Men berättar mer sen för ska tvätta bort mascaran nu. Sen kolla på monster till svärmor. Det var verkligen min favorit film förut. Men mer om det senare!


kan ni så kan jag

FAKTA:
Smeknamn:
becca,becci,beccu
Födelsedag: 13 mars
Bor: nynäs
Arbete: halvt, cafè

FAVORIT…
Färg:
Rosa, Svart, Vit..
Plats: stockholm, bland shoppingen
Drog: mobben
Fordon: Bil 
Film: min låtsas fru, the uninvited
Djur: hm..hund
Affär: H&M,bikbok,gina

BRUKAR DU…
Titta på dig själv i spegeln:
för ofta, tyvär
Gnälla: njao ibland kanske
Skrika: sometimes
Sova: lööve it
Drömma mardrömmar: nu vare ett tag sen
Försöka vara annorlunda: försöker aldrig
Klä dig i svart: Yes
Ha sex: noo
Hata folk: Det händer
Lita på folk: endel ja

NÄR…
Åt du senast:
typ 6 timmar sen
Läste du en bok senast: ojojoj läser typ aldrig böcker
Var du på konsert senast: för flera år sen, britney spears
Kysste du någon senast: ;)
Svor du senast: brukar inte tänka på det, men säkert för nån/några timmar sen
Klagade du senast: vet inte, nyss?
Är det sommar: när det är ubervarmt ute, grönan, shorts och linne

VEM…
Saknar du:
ingen för tillfället
Rörde dig sist: linnäa
Kysste dig sist: ...;)
Fick du sms från senast: linnea i think!

HAR DU…
För många vänner:
Nej då
Tvångstankar: nej
Någon annan psykisk sjukdom: haha joru om jag har.
Färgat håret: Många gånger
Brutit några ben: aaa
Egen dator: yes
Gjort bort dig rejält: måååånga gånger
Bra självförtroende: ibland
Kysst någon: Yes
Haft sex: Nej
Köpt kondomer: nej, bara hämtat ;)
Sagt jag älskar dig till någon idag: till mamma, nyss. 
Blivit kär i någon på nätet: nej inte vad jag vet?
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Japp

HUR...
Går du:
Med benen?
Fördriver du tiden: smsar, gör sånt här.
Mycket pengar har du: lite över 2000
Tjänar du pengar: aa
Ofta diskar du: diskmaskin vettu
Ofta städar du: ''småstädar'' typ alltid, men näre gäller att damsuga och sånt så äre inte så ofta. 
Ofta träffar du din familj: varje dag
Mycket äter du: Tills jag blir mätt.

ÄR DU..
Förstående:
ibland så
Öppensinnad: eh va?
Arrogant: vaaa?
Osäker: beror väll på
Blyg: njaaa, inte så
Smart: såååklart..eller?
Sentimental: och det ska betyda?
Pratglad: alltid


myyyysig kväll!

Hej sötnosar! Kom precis hem från linnea. Vart en lugn kväll hemma hos henne med kakor och läsk. Köpte även en film. Dumpa honom. Helt okej faktist. Dock kollade varken jag eller linnea mycket på den. Hade massa tjejsnack mellan himmel och jord. Väldigt väldigt skönt att kunna prata om sånna saker ibland. Men vad har jag gjort idag då? Jo när linnea kom hem så drog vi ner till hamnen. Käka glass. Sen hade vi ''skattjakt''. Så jävla barnsliga. Men vi gömde varandras påskägg och ritade en karta. På kvällen drog vi iallafall och solade. Var så sjukt längesen och färg fick man. Dock så vare lite synd att musiken inte funkade i något solarium. Hm..konstigt? Så vart lite tråkigt att bara ligga där. Men sen eftet det drog vi till willys. Handla lite gott och drog sedan till linnea. Aja nu fick det bli ett sånt där tråkigt långt inlägg. Men det får ni tåla ;). Nu ska jag kolla på sex and the city. Vi hörs!

i hope you know that i love you, very mutch soulie.

godmorgon?

Eller nee godeftermiddag typ. Har haft fullt upp hela morgonen så har inte hunnit att blogga. Gick först upp runt tio då jag kolla på en film, åt frukost sen träna jag. Efter det hoppa jag in i dushen och tro mig det var allt en lång dush. Efter det åkte jag med päronen till coop och handlade lite. Nu ligger jag i sängen efter att ha legat ute och solat. Dock i mjukisbyxor och linne. Är ju inte så jätte varmt ute :(. Inte som igår då jag låg i bikini. Men senare idag ska jag träffa linnea. Så vi hörs väll sen dåå!

godnatt!

Orkar inte sitta vid datorn längre. Känns som om jag gör det allt för ofta. Kanske blir en liten bloggpause? Fårse.. Nu ska jag iallafall löka satc typ hela natten. Hörs imorrn!

vet att ni älskar mina egobilder ;)

ner till gymmet

Är ju bara ett par trappor ner så varför inte? andra gången idag också. 


imorrn kommer min bebbooo hem!


finaste duu♥

trevlig kväll!

Kom precis in från grannen. Var jätte trevligt + god mat. Det gillas eller huuuur? Ska ta och kolla på tv och äta mitt oöppnade påskägg.Har även bytt om till myskläder så ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kanske träna? Haha jag är galen!

går runt såhääär just nu, så jävla varmt så att jag dör!

nyss dushat!

Hej igen! Kom in för ett tag sen från att ha legat ute i solen i typ en och en halv timme? Och färg har jag ju fått. Fast mest i ansiktet. Efter det tog jag en lång dush och nu sitter jag i köket i morgonrock och blött hår. Ska börja fixa mig snart för om en timme ska vi över till grannarna somsagt och äta påskmiddag! Btw har ni fått något påskägg? Fick nyss ett och pengar. Alltid bra! Men nu ska jag börja fixa mig så hörs vi. Kanske slänger in outfiten också. Om jag bara hittar något att ha på mig..

tack mamma och pappa! ♥

Hejsan alla söta! Ligger just nu ute på al...

Hejsan alla söta! Ligger just nu ute på altanen,dunkar musik och jobbar på brännan. Är verkligen jätte skönt ute:D. Vem sitter inne idag egentligen? Inte jag! Men nu ska jag fortsätta att bli brun (hoppas jag) och dunka musik. Vi hörs väll sen då!


glad påsk!

För visst är det påskafton idag? Aja godmorgon iaf. Vaknade för en stund sen av att solen sken in i rummet. Så blir väll att ligga ute på altanen hela dagen och sola. Hade först tänkt att dra ner till solariumet och sola men kan ju lika gärna ligga här och sola? Ska snart gå upp ur sängen och äta frukost sen träna. Sen ikväll ska jag och min familj över till grannen på påskmiddag. Det blir nog trevligt! Men nu ska jag dra mig upp ur sängen så hörs vi senare.


ny profilbild @ facebook


like it?

det jag köpte


Leggings (till skolavslutningen) från gina och baslinne från h&m


bikini från bikbok :)

22 april

Hej sötisar! Har inte hunnit blogga något idag eftersom att jag vart med julia hela dagen. Märks att det var ett bra tag sen jag träffade henne! Men vi drog iaf in till haninge och jag småshoppade lite iallafall blandannat årets första bikini. Både julia och jag köpte bikinis så nu är vi liksom ready for th'a summer så att säga..Käkade även på donken, guuuuud så gott! När vi kom hem drog jag direkt ner till hamnen och käkade på en mysig resturang med familjen. Perfekt väder! Satt i solbrillor och steeekte i solen. Efter det drog jag upp till julia igen och då drog vi till coop och köpte godis och sen träffade vi adde och memme. Var ett tag med dom sen drog både jag och julia hem. Stötte på lite trevligt folk på vägen hem också. Kom hem någongång runt halv tio/tio då jag nästan direkt började träna. Tvekade lite först men efteråt vet man ju hur skönt det är att ha det gjort. Så joggade fort på löpbandet och avslutade med 100 situps. Så härligt att kunna träna framför en tv. Kollade på bb samtigt! Efter det tog jag en snabbdush och hade ansiktsmask,smörjde in mig och borstade tänderna. Nu ligger jag i sängen och ska kolla om det är något bra på tv. Slänger in bilder på det jag köpte i ett annat inlägg.

Damn det vart ju ett långt inlägg!

försökte  fotta en fiskmås i hamnen gick ju sådär..



kort lång?




vaken tidigt

Godmorgon sötnosar! Ställde alarmet på nio imorrse eftersom att idag ska jag träffa julia men innan det hade jag tänkt att träna. Och förlåt för att jag inte bloggade mer igår men mitt internet typ dog? Aja nu funkar det igen. Så ska snart gå upp och äta frukost sen träna. Hörs sen!

nyss tränat!

Yes kom precis ut ur dushen! Innan det sprang jag i tio minuter och gjorde 100 situps. Ska börja träna iallafall minst en gång om dan. Men nog snack om det. Nu ska jag mysa ner mig i mina söta sovkläder jag köpte för någon dag sen och bara njuta av denna tysta kväll (ingen brorsa + alla hans kompisar här yey!). Men ska ladda ner lite musics så hörs sen babes!


dagens låt btw! mr saxobeat-Alexandra stan

vad har jag gjort idag?

Jo jobbat! Klockan nio imorrse ringer min chef från praoen och ber mig komma över och jobba. Så fort som attans fixar jag mig och när jag kommer till cafet vare typ proppat med folk. Men gick iallafall jätte bra och i slutändan fick jag pengar+massa påskgodis! Nu är jag iaf hemma och ligger helt död i sängen. Ska snart käka och sen efter det blire väll att träna. Har inte gjort det på ett par dagar så idag blire väll ett väldigt väldigt hårt pass. Hörs sen!


i can't help it?

Hej sötnosar! Det är faktist först nu som jag faktist sitter vid datorn sen imorrse. Men jag har haft fullt upp idag. somvanligt typ? Drog och träffade oskar och dennis med linnea. Chillade lite sen drog vi vidare till theo där anna och manne var. Var inte där länge alls eftersom att linnea skulle ner till centrum så det gjorde vi. Tog en snabb lunch också. Sen drog vi hem till mig och käka igen. Och efter ett tag drog jag och linnea och handla massa godis och hyrde film. Devil. Sen kom dennis och oskar till mig och då kolla vi på filmen som var gryyym. Kan rekommendera den till den som vill se en läskig skräckfilm som man även hoppar till till. Kan faktist erkänna att tillochmed killarna blev rädda ;). Aja nu ska jag tvätta bort sminket så hörs vi väll sen då. Puss!

jättejätte gammal bild

godmorgon!

Förlåtförlåtförlåt för att jag inte bloggade mer igår. Men somsagt så var jag i stockholm. Var verkligen packat med folk + lite nya kläder. Så handlade endast småsaker + skolavslutningsklänning. Yes efter många letande.. Åt även lunch på fridays och såg självaste henrik larsson. Eller bara ryggen tyvär :(. Men senare på kvällen drog jag ut med linnea. Var tyvår väldigt väldigt kallt! Men nu slänger jag in bilder på det jag köpte och en smygkik på min klänning!
Men idag ska jag iallafall träffa linnea igeeeen, hon åker ju till dalarna imorrn så det är ju väldigt tråkigt :(. Ska iallafall ner till centrum och linnea ska kolla på en jacka. Fårse vad som  händer mer under dagen!

mmmm min och pappas mat på fridays. Ceasar!

sovkläder ginatricot

brillor från kicks och trosor från h&m

skolavslutningsklänning från ******

-

förlåt orkar inte blogga mer idag. Hörs imorrn med gladare miner!

kom preeeeecis hem

har haft en underbar kväll tillsammans med linnea och manne. Mycket skratt, ja ni skulle bara veta. Men nu ska jag soooova. Eller neee ska först se ett avsnitt av sex and the city. Sen sova. Ska ju upp tidigt imorrn eftersom att jag ska till stan med pappi och shoppa. Hörs imorrn sötnosar, godnatt!

ny design någon?

Nu äre så att jag har börjat smååtröttna lite på min design. Så om det skulle vara någon bloggläsare som är grym på photoshop mm så kan ni ju hojta till om ni hade lust att hjälpa mig? Skulle bli såhääääär glad :).

heeeeeemma

Men ska snart ut igeeen! Så jävla härligt väder, solen är ju fortfarande uppe?! Men idag har jag bara chillat runt med linnea i hela nynäs. Drog ner till hamnen och sedan upp till centrum där vi tog en snabb fika. Efter det drog vi till samuel och var hos han ett tag. Har precis käkat och ska snart ut med linnea och samuel och någon till trooor jag. Nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och sedan drar jag noog. Hörs!

btw grattis världens bästa pappa!

vill ni veta en saaaaaak? Den här bilden är nästan exakt ett år gammal. nödvändig fakta...

kom precis in..

..från att ha legat ute i solen i sisådär 40 minuter. Jag vart rastlös. Men lite färg måste jag ha fått iaf. Ska börja fixa mig snart för blir att träffa linnea sen. Och vad som händer sen får vi se! Vi hörs väll under dagen då :).

♥ vädret

Godmorgon sötnosar! Eller godeftermiddag? Hursom har precis dushat nu och innan det körde jag ett hårt pass på träningsmaskinerna och avslutade med 100 situps. Så jag behövde en dush! Nu ska jag snart dra mig neråt och lägga mig på altanen och sola. Sånt härligt väder idag igen! Senare blir iaf att träffa linnea. Men nu ska jag bara njuta av vädret och det hoppas jag att ni också kommer att göra. Jag menar vem vill sitta inne?

nej för min uppdatering är ju inte usel?

Förlåtförlåtförlåt! Har bara inte hunnit. Har verkligen haft fullt upp hela dagen. 

Men hej förresten! Kom in för en liten stund sen. Har vart ute sen typ tolv imorrse med linnea och manne. Började med att jag och linnea drog till shell och pumpade däcken på cyklarna. Så underbart väder ute så varför inte cykla? Drog sedan till manne vilket han inte hade nån aning om. Så när vi kom stog han fortfarande i morgonrock. Drog iaf in till honom och satt ute på hans altan och solade. Äääälskar våren. Men ja och sen dess till nu har jag alltså vart med dom. Mer orkar jag inte förklara. Slänger in lite gulliga vårbilder istället!






cphand...



smsa

Ååååh är helt slut nu. Och är helt klar med garderoben så nu är det absolut inget annat i den än typ ett spel? Nej men det blev fett bra och imorrn ska jag försöka fixa lite mer med den som att flytta över lite kläder osvosv. Men nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna, sen blire att ligga och messa i sängen. Vi hörs väll om ett par timmar. Sov så gott!

random bild, har ingen aning om när den är tagen :O

på tisdag ska jag..

Shoppa! Ser verkligen fram emot det för jag behöver det. Så blir att åka in till stockholm då med pappi och storshoppa. Finns såå mycket jag behöver som jeans,underkläder,smycken,toppar,solglajor,jacka,skolavslutningsklänning och sen bikinis kanske? Känns ju som om sommaren börjar komma fram. Specielt idag. Gick tillochmed att gå utan jacka!! Riktiga summerfeelings. Nu ska jag kolla vidare så langar lite bilder på två sötsaker jag bara måste ha!






Vad har jag gjort ikväll?

Ja vad tror ni att jag har gjort? Nej men jag har faktist storstädat min garderob. Har kastat ut massa gammla leksaker/skolsaker/filmer/allt ur min ''andra garderob'' som är bredvid min garderob om ni förstår. Och ja det behövdes. Kolla bara på bilderna och förstå vilket jobb jag har gjort ikväll. Herregud..Men nu ska jag fortsätta. Inte mycket kvar!


tagna med webben, ser ni soppåsen i hörnet? Ja nu är det två sånna...

Löööördag

Hej! Kom precis hem från att ha vart med linnäa. Dom skulle få gäster så drog typ tjugo över fem. Idag vaknade jag runt typ halv nio/nio av att brorsan stog och bråka med päronen. Sooomvanligt. Men eftersom att jag inte kunde somna om så gick jag upp och tränade. Då hade alla dragit så var lixom ensam hemma. Chiiiiill. Dushade sedan och fixade mig lite snabbt, sen drog jag till centrum och köpte present till pappa och sen hem till linnea. Och nu är jag hemma och ska dra och köpa läsk. Hörs!
dålig bild. Men dagens outfit iallafall. Enkel och skööön!


satc nu

Ska kolla på några avsnitt av min favoritserie. Sex and the city. Sen ska jag nog sova. Är otroligt trött så vi hörs mer imornr. Puss och godnatt!

nyss tvättat bort sminket och borstat tänderna..

..och nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på någon film. Är sjukt trött efter 2 veckors prao så nu ser jag verkligen fram emot att sova ut i en vecka. Imorrn mååååste jag ner till centrum och köpa present till pappa som fyller på måndag?! Shitshitshit.. Sen ska jag hinna träna innan det och sen träffa linnea under dagen. Men nu ska jag in babbla utan röra mig upp mot sängen. Hörs sen gullisar!♥

gammal bild jag aldrig visat? Aja bjuder, ser ju ja ehm..död ut?

påsklov babes!

Hej sötnosar! Ja då vare påsklov. Har vart en underbar dag och alla på praoen har vart supersnälla mot mig idag. Blev en avslutningsfika. Är ju ett konditori så why not lix ;)? Sen i slutet fick jag värsta feta blommbuketen av chefen. aaaaaw! Men ikväll har jag iallafall träffat bästis. Båda var rätt så trötta så blev en lugn kväll. Ensamma hemma hos mig, och beck-levande begravd. Hon dryg nyss iaf och nu sitter jag och kollar på talang. Ska fortsätta med det så hörs vi väll sen då? Puss!

fin vaaaaa? tack så mycket!♥

kom precis hem

Var ute och gick en stund med bästavän. Var faktist otroligt skönt att bara gå och prata. Är ju faktist rätt så varmt ute. Eller det blev kallt men solen är ju uppe och då är jag supernöjd :). Nu ska jag iallafall se ett avsnitt av satc sen sova. Är sjukt trött. Så vi hörs imorrn då det är fredag, sista praodagen ooooooch lov! Massa pussar!

fick bli en bild på linneas vita converse. Ej redigerade eller något, gryyyymt.

torsdag

Hej sötisar! Kom hem för ett tag sen men har bara inte orkat blogga.. Ska snart bege mig ner mot gymmet och verkligen hårdträna. Känner verkligen för det. Men dagen har rullat på väldigt väldigt fort. Gick jätte bra på praoen och alla tjejer som jobbar där är sååå gulliga mot mig. Det gillas! Känns väldigt tråkigt att det är sista dagen imorrn :(. Men då har jag ioförsig en veckas lov framför mig så det är underbart. Träffade linnea efter det. Min bästavän som jag inte har träffat på sjuukt länge känns det som! Men nu ska jag byta om till min schnygga träningsoutfit. Så vi hörs väll sen dååå!


b&j och sex and the city

Hej sötisar! Ligger i min säng helt döööd. Började med att jag började 8:00 somvanligt..Gick väldigt väldigt bra idag på praoen. Slutade någon gång runt tjugo över ett då jag tog 7 över två tåget mot haninge. Gick jätte bra att laga tandställningen. Var tydligen något mer som hade gått sönder. Efter det gick jag i haninge centrum och provade massa bikinis och lite söta sommarkläder. Men inget passade så bra så köpte endast en t-shirt och örhängen. Nu är jag iallafall hemma och idag skippar jag träningen. Är så otroligt trött så ligger i sängen och kollar på sex and the city. slänger in bild på det jag köpt så hörs vi senare. Puss!


tisha från vero moda och örhängen ifrån h&m!

Sitter på tåget nu och är påväg hem. Har v...

100media_imag011 (MMS)

Sitter på tåget nu och är påväg hem. Har vart i Haninge och lagat tandställningen. Passade även på att shoppa. Dock bara småsaker. Men nu ska jag snart kliva av. Hörs sen!


tisdag

Hello dear readers! Har inte orkar uppdaterat idag eftersom att direkt när jag kom hem ifrån praoen så somnade jag faktist. Yes i did. La mig i soffan och för allra första gången somnade jag till ett av mina absoluta favorit program - top model. Helt sjukt! Men dagen har rullat på som vanligt utan några konstigheter. Är faktist lite imponerad över mig själv över att jag inte klantat mig så där extremt mycket på praoen än. Som att tappa ett glas, tallrik eller vad som hellst. Men nog snack om det. Nu ska jag äta sen träna så vi hörs sen!

Btw...tycker lite synd om min bästis som åkt på en rejäl magsjuka.
Ajajaj! Krya på dig hjärtat. love you!


så jäkla glad!!

Wiiiiiiiiiii kan fan inte bli bättre. För vet ni? För ett tag sen sökte jag och linnea sommarjobb och nu idag fick vi mail om att vi fått det. Gah kan ju inte bli bättre! Hur bra är det inte att ha massa cash i sommar? Kommer bli bääääääst. Nä men nu ska jag faktist avsluta detta inlägg som en normal människa. G'natt älsklingar!

bild tagen ifrån linneas blogg, hoppas det var okej :). Men exakt så stog det i mitt mail, förutom hej linnea ;)

katy perry- e.t


nyss tränat!

Helt sjukt va skönt det var! Känndes att det var ett tag sen men nu måste jag hålla tag i det här och träna åtminstonde ett par gånger i veckan. Jag menar det är ju så lätt för mig att träna. Bara gå ner för trappan och där har jag allt jag behöver. Så nu ska jag ta en snabb dush, ta på mig mjukisar och bänka mig framför tvn eftersom att mitt favoritprogram går. bachelorette. Så vi hörs väll om ett tag dååå!


måndag igen!

Hej sötnosar! Ja då var det måndag.. Praoen idag gick ovanligt bra. Har fått tagit massa beställningar och tryckt in på kassan så det var asnice! Men dagen rullade på, drog till ica med linnea och mamma och köpte glass. Såå gott! Linnea drog nyss iaf. Chillade lite bara hemma hos mig. Men nu ska jag faktist ta och röra på fläsket och pallra mig ner till gymmet. Hörs sen!

typ gårdagens outfit. Mjukis hela dagen förutom kvällen. Sååå skönt!

dödstrött

Hej sötnosar! Kom precis in från att ha vart i hela nynäs. Nej men var först på coop med linnea, memme och simon. Chillade lite sen drog vi ut och det var iskallt eftersom att jag bara hade min skinnjacka. Köpte pommes i centrum. Sen efter det cyklade vil runt lite sen drog simon och memme och då drog jag och linnea till manne för att linnea skulle hämta lite saker och nu är jag hemma! Har precis krypt ner i sängen och ska snart sova. Är dödstrött så mer av mig får ni inte idag ;). Men vi hörs imorrn!

facelook tyyyyp. Bara mascara!

godmorgon!

Godmorgon alla fina! Gud vilket bra humör jag är på idag. Vaknade upp med ett leende på läpparna..typ. Men det är bra väder ute också så kanske därför man är på bra humör? Aja hur som..Håller på att ladda ner en skräckis nu. The uninvited förövrigt min och linneas favorit skräckfilm typ. Så nu ska jag bara vänta i 100 år tills den är klar. Så vi hörs sen!


home sweet home

Yes fick bli att åka hem tidigt från kusserna. Men det var faktist jätte trevligt + väldigt god mat. Sånt gillas! Men nu är jag bara så sjukt sjukt trött efter en och en halv timmes bilresa hem + att jag inte sovit så mycket inatt. Så har borstat gaddarna och tvättat bort sminker. Nu väntar bara sängen. Hörs imooooorrn!


outfit


jeans ifrån gina spetströja ifrån gina linne ifrån gina smycken ifrån kicks!
blev en riktig ginaoutfit, somvanligt ;).

snart drar jag..

Har precis dushat, tvättat bort min ansiktsmask och rakat mig. Gjort nästan hela kittet alltså! Nu ska jag bara börja fixa allt det andra också..Kanske tar kort på dagens outfit. Om jag nu bara hittar något att ha på mig.. Har inga kläder känns det som. Men på påsklovet ska jag åka in till stan med pappi och storshoppa. Llllllllllängtar. Men oj nu blev det bråttom. Hörs!

Nu när vi ändå pratar om kläder så såg jag för någon dag sen när jag var i haninge att gina säljer wnb onepiece. Helt ärligt, något jag aldrig skulle kunna köpa!

kvällen..

Hej alla söta! Kvällen igår började med att jag och linnea drog och käka pizza. Sen stog vi utanför manne och väntade på honom i typ 30 minuter. Ja det var kallt. Men sen när han kom drog vi mot tåget och träffade linus och några fler trevliga människor. Då tog vi tåget iaf och hyrde film och köpte godis. Fick bli babysitter wanted. Alltså en skräckfilm! Den var väll bra men inte riktigt skräckligt läskig. Så det var synd. Men linus och manne drog sen runt halv ett tiden och då slaggade linnea över hos mig. Kommer inte ihåg när vi somnade riktigt. Men hon drog nyss och jag ska snart hoppa in i dushen och göra mig lite fin. Nej men ska till södertälje idag och träffa lite släktingar. Kul? Nej. Så vi hörs väll om ett tag dåååå!

oldie, sorry har inga nya bilder!

freeedag

Hej alla söta! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men somsagt jag har inte haft tid. Igår var jag iallafall med linnea och manne på kvällen. Var jätte mysigt. Like always! Kom hem lite över halv tio och var verkligen dödstrött då så somnade typ på direkten. Men idag är det fredag så fick sluta halv två från praoen. Har gått super idag! Eftersom att jag praoar på ett kafe så har jag lärt mig att slå in på kassan sen så serverar jag och sånt också. Så det är nice! Nu har jag iallafall precis dushat och ska börja fixa mig. Ikväll blire filmkväll hos mig med bästis och manne. Skäääckis you know ;). Men har lite bråttom nu så vi hörs väll sen. Pussen!


hemma nu.

Hej sötnosar! Kom hem för en liten stund sen. Var ju somsagt på teater med linnea och hennes mamma. Var jätte roligt och både jag och linnea skratta så mycket att vi nästan satt och böla. Eller ja linnea gjorde..Söt! Nu är jag iallafall hemma och ligger faktist i sängen. Är otroligt trött så ska kolla på satc sen sova. Ni får ha det så bra så hörs vi imorrn. Godnatt!


Teater ikväll!

Hej!Förlåt för sån dålig uppdatering idag. Men hinner verkligen inte blogga på morgonen, och på dagarna är jag inte ens hemma. Så det får bli såhär i ca 2 veckor! Men idag var det då praodag 3. Det är så kul att jobba när resten av personalen är så trevliga. Och när dom säger så snälla saker till mig som, ja du har ju jobbat på jätte bra idag osv..Men nu har jag precis dushat och ska börja fixa mig. Ikväll runt sju ska jag med linnea och hennes mamma på en teater i nynäs. Måste ju dit eftersom att våran bästa manne är med. Är dessutom gratis;). Haha! Så nu ska jag plocka fram lite kläder så hörs vi väll senare. Puss!



nyss dushat!

Oskönt det var då? Nja..Efter att ha jobbat på ett kafe var det faktist ganska skönt. Men ikväll har jag chillat hemma hos manne med bääästis. Blev inte länge alls eftersom att jag ska upp tidigt imorrn + dusha. Men nu ligger jag iallafall i sängen och ska kolla på sex and the city. Slänger upp bilder på shoppingen från idag. Glömde dock att fota ett par skor jag köpte. Men ett par smala, vita fake converse. Kan visa någon annan gång!


Örhängen och ansiktsmask! Örhängena kostade endast 50 kr. Sååå söta!

praodag 2

Hej! Ja då var det andra praodagen..Har gått jätte bra och det är verkligen kul att praoa på ett konditori. Även om det inte finns så mycket att göra så är det ändå ganska mysigt. Sen så ser jag ju fram enormt mycket till påsklovet som börjar om mindre än 2 veckor. Alltså efter praoen. Kan det bli bättre? Kom iallafall nyss hem från att ha vandrat omkring i centrum med linnea hela dagen. Köpte lite småsaker så visar er sen. Puss!



Vad har jag gjort ikväll?

Jo ikväll har jag vart med mina underbara bästavänner manne och linnea! Shit vad cp det lät men tro mig, dom är underbara! Var iallafall hemma hos manne och hade det bara chill. Körte truth or dear på hans mobbe. Haha var ganska kul faktist. Drog hem typ tjugo i tio och ligger redan i sängen. Shit jag är snabb! Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av sex and the city sen kommer jag säkert slockna. Ska upp kvart över sex imorrn igen. Aja that's life ;). Skönare än att vara i skolan iallafall och roligare! Hörs imorrn babeeeeeeeeees.

oups hände något, dark hair igen!

första praodagen!

Och jag älskar mitt praojobb! Började dock halvåtta men slutade typ ett så det va chiiiill. Jobbar ju somsagt på ett konditori vilket faktist var oväntat superroligt! Började med att pyssla faktist. Slog in marsipangubbar i småsöta paket och så. Men det bästa är ju att jag får var jag vill. Är jag törstig, ja då får jag ta en läsk, eller vadsomhellst!Och sen får jag välja vad jag vill till lunch, GRATIS. Så jävla nice! Men imorrn blir det lite mera alvar då jag kommer få stå ute i själva kafeet. Har ju för det mesta stått innanför. Sen så måste jag ju säga att min ''outfit'' är jävligt snygg. Haha har typ en påskkärringsmössa. Om ni fattar? Men nu ska jag iallafall vänta på att linnea slutar. Runt tre ungefär. Och då ska jag kolla om vi ska sola eller något? Dags att bli brun igen!

bilder ifrån kafeets hemsida!

nyss dushat..

Godkväll läsare! Har precis tagit en lång och varm dush och nu är det sängen som kallar. Är inte ett dugg trött men ska upp runt sex imorrn eftersom att proaoen börjar halv åtta. Juste har jag berättat för er om det? Ska iallafall praoa på mitt favoritkafe i nynäs. Är väldigt förväntansfull och hoppas att jag slipper stå och diska hela dagarna. Har hört att jag ska lära mig göra marsipangrejer? Kommer ju gå bra...Men somsagt sängen kallar. Hörs imorrn efter praoen!

det jag köpte. Båda är från stadium!

ny säng woho!

Hej sötnosar! Drog in tidigt imorrse till länna för att kolla på säng. Testade ca 4/5 sängar? Och slutade med att vi köpte en 105 cm säng till mig. Woho! Kommer sova som en prinsessa..Köpte lite nödvändiga saker också. Kanske visar sen. Efter det träffade jag linnea. Drog hem till henne och chillade. Så skönt att bara ta det lugnt. Men nu är jag hemma och ska snart äta. Jag lovar jag är döhungrig. Så nu ska jag ladda kameran så kan jag börja ta lite mera nya bilder till bloggen. Kanske roligare? Aja hörs sen!


kvällen...

Började med att linnea kom hem till mig och då fixade jag mig lite. Efter det drog vi hem till manne och väntade på simon. Sen drog vi till thai och käka. Sjukt gott! Efter det tog vi tåget till ica och hyrde skräckis och köpte lite gott. Drog sedan hem till manne och kolla på filmen som inte alls var så jätte läskig. Kommer inte ihåg vad det var den hette men ingen film jag skulle kunna rekommendera om man är sugen på att se en riktig skräckis. Men annars var den helt okej! Kom sen hem lite över halv tolv och ligger i sängen nu. Hade tyvär inte kameran med så inga bilder. Sorry! Men imorrn ska jag iallafall upp super tidigt för ska in till länna och kolla på en ny säng. Äääääntligen. Ska göra om hela mitt rum också. Gah va kul! Men nu ska jag kolla på sex and the city. Vi hörs om ett par timmar!

mitt internet funkar!

Kom hem för en liten stund sen. Underbar kväll. Men ska bara borsta tänderna och så berättar jag mer sen. + att mitt internet funkar också. Yes!


underbar kväll igår.

Ja somsagt mitt internet funkar fortfarande inte.. Irreterande tro mig! Så sitter vid brorsans dator eftersom att han inte är hemma. Så är heeeeelt själv hemma. Tror jag? Haha ;). var iallafall en underbar kväll igår med massa underbara vänner och mycket skratt. Kom hem runt halv tolv? Och slocknade runt ett..Nu ska jag iallafall ta ett bad. Så vi hörs sen!

Fredag ♥

Hej sötnosar! Sorry men mitt internet slutade funka igår så kunde tyvär inte uppdatera något.. Sitter vid brorsans dator nu och njuter av att jag slipper vara i skolan på 3 veckor. Fattar ni! 3 veckor..Först har vi två veckors prao och sen ja då är det lov. Uuuuuunderbart! Synd bara att vädret har vart skit hela dagen.. Men ska iallafall snart börja fixa mig lite smått. Tog bort sminket direkt när jag kom hem ifrån skolan. Så ikväll blire utgång med härliga brudar. Hörs!


darkhair times. Gaaah va jag har lust att färga håret!

RSS 2.0