orkar inte blogga

Hörs när vi hörs!

fått min lön!

Hej! Sorry men orkade inte blogga igår. Efter jag jobbat åkte jag till sthlm, hämtade nya suuuupersnygga bilen och skulle ju lämna in mobilen men när vi kommer till affären så har dom ju stängt just den här veckan pga renovering. Så får lämna in den någon annan gång. Men när vi var i haninge ringde dom från ur&penn och sa att min klocka var klar ( tappade en sten på den någon månad efter jag köpt den ) så åkte in och hämta den. Så lite tur hade man ju ;). När jag kom hem träffade jag linnea. Som vart på kryssning så fick supergott godis. aaaw tack bby ! Ska snart träffa henne igen och då blir det att dra ner till centrum. Har ju fått min lön nu :D. Så ska ta massa nässpray, alvedon och halstabletter. Lilla becci håller på att bli sjuk :(. Eller jag är typ sjuk. Ush för det och långa blogginlägg. Hörs senare!

ner till hamnen

Godmorgon! Ska ner till hamnen nu och jobba. Har ju somsagt jobbat sen sex imorrse men har haft ca två timmars ''paus'' så passade då på att dusha. Så sitter helt färdigfixad nu och ska väll dra mig neråt snart. Hörs senare idag!

bild ur arkivet

Baksmällan

Har precis laddat ner baksmällan 1. Har inte sett den men såg tvåan på bio som var grym. Gick iallafall otroligt fort att ladda ner den. Typ 5 minuter? Brukar ju ta iallafall nån timme kanske men kan ju ha vart för att den inte är så ny. Ska iallafall borsta tänderna och det sen se den. Blir väll att sova efter det. Jaja mer av mig får ni nog imorrn kväll tyvärr. Först jobba sen sthlm. Godnatt!

all day all night

Hej! Har inte bloggat så mycket idag men har iallafall solat, bakat kladdkaka och nyss dusha jag och åt middag. Grillat blev det. Grymt bra väder är det också. Nä men blir väll en tidig kväll ikväll. Upp fem imorrn, jobba sen sthlm och hämta nya bilen med päronen blir även att käka på fridays efter det. Trevligt trevligt! Men nu ska jag äta kladdkaka så hörs vi väll sen. Pyyyyyss!


jätte jätte trött

Godmorgon! Sovit gott? Själv så har jag sovit jätte jätte bra tills min chef ringde för någon timme sen och sa att det var något fel med mitt kontonummer så gick inte att sätta in lönen. Massa strul helt enkelt! Men fixat nu iallafall hoppas jag. Men är iallafall superbra väder ute så blir väll att ligga på altanen och sola. Mår heller inte så bra, blivit jätte förkyld, ont i huvet och ont i halsen. Nej gud vad jag klagar! Jaja ska väll snart gå upp ur sängen och ta på mig bikini och pressa i solen. Latero!


outfit & facelook


ut med linnea och theo

Hej bloggen fan va retard jag lät där... Aja hej på er! Har inte bloggat alls idag men har haft fullt upp fast ändå inte. Började med att jag gick upp fem. Jätte skönt verkligen! Jobbade, gick på övertid så hann inte sova något alls när jag kom hem. Efter det jobbade jag två pass till då jag också gick på övertid. Tur bara att jag har min jobbpartner Lina där hela tiden! Annars hade ju jobbet vart för jävla tråkigt. När jag kom hem runt halv två tiden dusha jag direkt sen vart det att fixa lite hemma. Drog till centrum med pappa sen när jag kom hem såg jag att blusen/linnet jag köpt igår var det fläckar på. Så cyklade ner till centrum och bytte fast samma blus då! Nu har jag iallafall precis käkat och ska börja fixa mig snart. Blir att träffa linnea och theo ikväll. Känner för att vara ute hela natten eftersom att jag inte vart ute sent alls nu när jag börjat så tidigt. Är somsagt helt ledig imorrn! Shit såååå skönt. Men nu ska jag inte sitta här och babbla och börja fixa mig lite. Såhär såg även linnet/blusen och skärpet ut på!

kör nog även på det ikväll!

New in

Hej! Linnea kom till mig istället runt åtta. Blev att kolla på tv och bara chilla. Hon drog för ett tag sen eftersom att jag ska upp fem imorrn+att hon är helt genomförkyld. Pluttis! Så ligger i sängen nu och ska kolla på johan falk som börjar igen efter den här tråååkigt långa reklamen. Jaja lägger in bild på det jag köpte idag också. Puss hörs imorrn!


drar snart till linnea...

Hej sötisar! Har precis tagit en dush nu och är galet trött. Men det hindrar inte mig från att träffa bästis. Juste shoppade även lite snyyyygga grejer idag. Visar sen!

Funderar starkt på att..

..beställa hem denna snygging! Linnea min bästavän har en i vit och dom verkar ju bara för jävla sköna. Lite smått perfekta till sena sommarkvällar!


godmorgoooon

Godmorgon! Känner att det är jätte många vakna nu fast.. ska iallafall snart dra ner mot jobbet och slita. Vet inte när jag uppdaterar idag med tanke på att jag har fyra jobbiga pass. Jaja sån't är livet!

sjukt rolig kväll

Vart ute med linnea, linus och calle hela kvällen. Drog runt massa, ner till hamnen och köpte glass! Men nu blire film sen sova. Upp fem imorrn. Cash is king somsagt. Jaja godnatt vi hörs imorrn!



kvällens outfit


( hahahaha ser ut som om  jag har typ världens största rumpa. blev något fel med bilden ;) )

Dagens låt


''what you did to me boy i can't forget. If you think i'm coming back don't hold your breath''


All my thoughts goes to you

hemskt det som hänt i norge, grannlandet. All my thoughts goes to you!


Inte haft tid

Hej sötisar! Drog hem från landet runt tio/elva imorrse eftersom att det var så bra väder. Sen när man kommer hem är det ju sol och grejer! Så låg ute och solade ett tag sen kom mami hem och hade hyrt film så satt och kolla på den med henne. Nu har jag precis käkat thai och ska börja fixa mig lite. Blir att träffa linnea ikväll och för hoppningsvis några fler. Men mer om det sen. Puss!

gammal gammal gammal

''grillar'' marshmallows

Yes sitter och kollar på sommarkrysset och ''grillar'' marshmallows. eller ja, jag och linnea gör det över ljus. Men det går lika bra! Tänkte bara uppdatera er lite att livet på muskö är aaasbra. Hoppas bara att det blir kanonbra väder imorrn så kan man sola. Aja update you later!

hehe bränd?

@muskööö

Förlåt förlåt förlåt för uppdateringen. Men igår jobbade jag från elva till halv sju, efter det drog jag ut med linnea. Och idag började jag halv nio och slutade halv fyra. Och efter det drog jag till sommarstugan med linnea och päronen. Såå är här nu. Ska väll käka snart och sen kanske det blir ett kvällsdopp? I hope so!

anntingen så är det jag som missat den eller så har den inte vart framme. Men vart fan är solen?

-

jobbat hela dagen och vart ute typ hela kvällen. Nu är jag sjukt trött så mer av mig får ni imorrn!

underbar kväll

Hej hopp! Har haft en underbar kväll med linnea. Drog ner till hamnen, käka glass, gick runt lite och prata. På vägen hem träffa vi på gurra så stanna och snacka lite med honom och allt och lite till. Nu ska jag tvätta bort sminket och sedan sova. Ska upp nio imorrn och jobba runt elva! Så hörs mer imorrn. Godnatt

längesen jag tog webbilder. visste knappt hur man gjorde längre...*skämt åsido*

jobbat tills nu typ

Hej! Kom hem för ett litet tag sen. Slutade ju halv sju men gick på lite övertid.. Var iallafall sjukt kul att jobba idag! Verkligen. Men är jätte trött nu och känner mig jätte äcklig. Så ska ta och dusha av mig lite och sen blire att träffa linnea och några till kanske! Så ska fixa lite nu så hörs vi väll senare!
ps sitter vid brorsans dator så får bli ett bildlöst inlägg. Sorry!

Soon I will be there





inte långt kvar tills jag lyfter till grekland, rhodos. Mindre än två månader tillochmed!
Gah va kul det kommer bli! ♥

börjar lite tidigare

Godmorgon! Gick upp för ett tag sen för fick precis reda på att jag börjar jobba ett istället för två. Men det gör ju absolut ingenting eftersom att det är sånt dåligt väder. Jaja ska snart hoppa in i dushen och börja fixa mig så hörs vi väll senare eller ikväll? Slutare ju halv sju ;). 

ute på sjööön. bästis ♥

inspiration- starbucks



weit

Big brother

Hej! Sitter i soffan nu och kollar på big brother. Hiiimla intressant. eeeeeller? Nja ska snart stänga av och gå upp och lägga mig i min säng som jag faktist saknat lite. Ååååh fan vilken jävla bloggtorka jag har. Inget att skriva om. Nä men ni får ha en bra natt så hörs vi väll imorrn? Hinner nog blogga innan jag drar och jobbar. Pusshej!

ganska cool bild jag tog i dalarna!

borta bra men hemma bäst?

Nja..Hade det sjuukt nice i dalarna med bästavän! Var dock inte alls bra väder på dagarna bara på kvällarna då det var klarblå himmel och sol. Fanns inte bättre då än när jag och linnea drog ut på sjön med båten, kolla på solnedgången och stekte. Jaja orkar inte berätta om allt vi gjort för har gjort en hel del. Kom iallafall hem för några timmar sen och har precis dushat. Ska nog bara ta det lugnt ikväll eftersom att jag jag inte somna förns sex imorrse. Något trött? Sen blir det även upp och jobba imorrn runt två. Men cash is king :D. Men mer om det senare så Stay tuned!


Shopaholic


grå tjocktröja: bikbok 199 kr

vitt linne: new yorker 85 kr

svart baslinne: h&m 49 kr

blått pösigt linne: h&m 30 kr reeea
Vart inte sååå mycke shopping i dalarna men hade heller inte så himlans mycke pengar med mig. Är iallafall otroligt nöjd med mina köp!

svaleskär

Hej på er! Just nu sitter jag och linnea i våran lilla stuga och kollar på svaleskär. Har inte alls gjort mycket idag. Vakna ganska sen sen var vädret rätt så tråkigt så satt inne, kolla på film och så. På kvällen hare vart kanon väder så drog ut på sjön ett tag. Himla mysigt! Men nu ska vi fortsätta att kolla på svaleskär så hörs vi väll senare eller något. Pusshej!

bild från igår. söööööta

vart ute på sjön på kvällen!

Hej sötnosar! Var ju somsagt i falun och i borlänge (kupolen) och shoppade. Var massa rea men hittade endast en sak som jag köpte som var på rea. Resten var till ordinarie pris! Men shoppingen får ni se när jag kommer hem :). Drog sedan ut på sjön med linneas mormor,morfar och hennes mamma och linnea såååklart! Var sjuuukt nice. Men nu ska jag vara lite mera social mot linnea så hörs vi väll imorrn eller ja om ett par timmar!

idag från ute på sjön. Lite smått härlig bild!

Mot falun sen borlänge

Yes ska bara fixa oss lite sen bär det av mot falun och borlänge. shooooopping ♥

@daaaaalarna

Hej! Är i dalarna nu med linnea. Sitter i våran lilla söta stuga och ska väll snart sova. Är sjukt trött eftersom att jag vart vaken sen fem imorrse.. Sov dock i bilen påvägen hit! Men vi har haft en super mysig kväll. Asbra väder så jag och linnea drog ut med motorbåten och åkte runt lite. Jaja blir upp tidigt imorrn och fixa massa eftersom att linneas mormor fyller år. Så kommer massa folk. Super trevligt! jaja nu ska vi fixa lite sen blire att sova. Godnatt!

gammal bild. Tar sååå lång tid att lägga in bilder så ni får typ alla bilder från dalarna när jag kommer hem. Eller ja vi får se!

my eyes are still bleeding.

Hej på er! får bli ett tidinställt inlägg eftersom att jag säkert är på jobbet för tillfället och säkert är jag sjukt trött. Vart vaken sen fem. Menmen blir väll hem och dusha, packa klart sen drar jag till dalarna med linnea. Tar med mig datan så blire kul för er. Kommer dock inte blogga jämnt och ständigt eftersom att vi kommer vasra mitt ute i skogen typ. Och tror inte att det är så bra täckning där. Men vi får se. Hörs väll senare eller något!

godnatt

Med detta inlägg säger jag godnatt! Hörs imorrn

packar..

Hej sötnosar! Anledningen till att jag inte bloggat idag är för att jag sov rätt så länge, sen runt två skulle jag iväg och jobba. Slutade typ halv fyra då jag drog upp mot centrum. Köpte en bikiniunderdel som dessutom var på rean. Wie :D. Sen drog jag ner till hamnen och åt glass med päronen. Kom hem för ett tag sen och håller på att packa. Åker ju imorrn till dalarna med linnea. Har inte bestämt mig än om jag ska ta med mig datan eller inte. Kommer ju kanske inte vara så bra täckning eftersom att vi är mitt ute i skogen. Men det är bara mysigt :)! Jaja ska väll fortsätta att packa nurå. Hörs senare!

bjuder på en gammal goding!

I miss the old you


The thing is that I don't miss you for who you are now. I miss us and the old you..

stenstrand

Hejhejhejhej! Blev inte en ''ligga i sängen och kolla på satc'' dag. Drog ut till stenstrand på torö med bästis och hade det mysigt. Var bara kul att göra något! Kom iallafall hem för en liten stund sen. Har vart hos linnea hela kvällen men orkade inte vara ute så sent ikväll. Sen var jag även tvungen att städa. Så vikt in kläder och skit har jag gjort nu. Ligger iallafall i sängen och ska kolla på bb som börjar snart. Hey no life? Imorrn blir det även att packa och köpa lite stuffs. Menmen vi hörs mer imorrn!

bild från stenstrand. Jag och finaste. Jag älskar dig ♥

I wan't you soooo bad


bästa lindringen mot mensverk, kom till mamie :(

godmorgon!

Godmorgon sötnosar! Gick upp för ett tag sen och har precis ätit frukost. Men fick sån jävla mensverk så la mig i sängen igen. Så skönt att inte ha några planer för dagen och bara ligga i sängen hela dagen, kolla på sex and the city och bara chilla! Ska även börja packa lite smått eftersom att jag åker till dalarna på lördag. Får se faktist om jag tar med mig datan. Åker ju dit för att även komma bort från allt och bara njuta. Men mer om det får ni veta senare. Hörs!


underbar dag/kväll

Hej! Har spenderat hela denna dag tillsammans med min bästavän Linnea. Följde med henne när hon klippte sig. Vart ursnyggt! Sen på kvällen har vi bara latat oss. Kollat på film och ätit lite onyttig skit. Ligger iallafall i sängen nu och kollar på big brother. Imorrn har jag ingen aning om vad som händer. Ska nog bara ta det lugnt. Får sen helt enkelt! Men vi höra mer imorrn. Puss och godnatt!

tack för den finafinafiiiina fotlänken bästa jenny. I love you!

bilder från igår









får räcka. Lite suddiga kanske men ahmed har tagit alla bilder förutom den sista :D.

grattis snygging


Grattis finaste du. Älskar dig bästavän ♥

Ppppppppaaaaarty


loca people

dirty dancer

where them girls at

save the world

sommarstugan

Yes drar till sommarstugan nu och solar! Men blir först ett stopp på sjökrogen och äta en ceasarsallad. Hörs senare idag!

godmorgon!

Godmorgon sötnosar! Märks att jag börjat vant mig vid att gå upp tidigt på morgonen. Kan inte sova längre typ :(. Aja idag blire iallafall att chilla på bryggan i sommarstugan med pappi. Har min äckliga mens också så känns lite bättre att kunna ligga och sola utan att någon annan ser min tjocka mage :(. Aja men kvällen igår var hur lyckad som hellst! Grillade med mina underbara tjejer och spelade spel. Ooooch nu är jag ledig och typ 3 dagar sen lite jobb, sen dalarna med linnea i 5 dagar! Jaja nu blire att dusha sen drar jag. Puss!

Bild från igår♥

underbara tjejer!

Måste bara börja med att jag älskar er tjejer något så otroligt mycket. Världens bästa fyra, fantastic four ♥
Orkar inte berätta allt men kvällen har vart så himlans underbar med himlans fina tjejer. Tog inga bilder bara men Både Jenny, tiffany och linnea hade sina systemkameror med sig så blir väll att sno lite bilder från dom . Hiiiihi :). Så ni får bilder och mer imorrn för nu ska jag se på satc och smsa med mitt ragg . Godinatti!

All I do is work work work no matter what

Hej sötnosar! Kom hem för lite mindre än två timmar. Har somsagt jobbat hela morgonen från klockan sex. Börjar även mitt nästsista pass för dagen om ca en timme. Så har ju lite tid för er också :). Hursom så har jag precis dushat så blir väll att börja fixa mig lite snart. Ska även ladda kameran för blir ut och grilla med favorit brudarna ikväll. Så det blir skoooj. Jaja vi hörs sen!


braceface



känner mig inte mer än töntig som lägger upp dom här bilderna. Men kanske var på tiden. Haft skiten i snart ett halvår. Eller idag har jag haft den i 5 månader!!

Allt är somvanligt nu!

Yesyesyes nu bara helt sådär så funkar datorn otroligt bra. För första gången på flera dagar går det faktist att ens komma in på blogg.se har ju suttit vid brorsans dator..Men kom iallafall hem nyss. Har vart på bio med linnea och hennes mamma på kronjuvelerna. Riktigt riktigt bra film! Men nu ska jag sleepa så jag kommer upp fem imorrn. Godnatt!


Lite uppdatering skadar ju inte?

Eller hur babes..? Nä men kom hem för ett tag sen. Har somsagt jobbat hela dagen och det har vart ett helvete :). Jobbade somsagt på konditoriet och jag har ALDRIG vart med om så mycket folk. Och stress är något jag verkligen inte klarar av. Var nära på att bryta ihop men fick ändå massa ''kommentarer'' om att jag var så himlans lugn. Så det var ju bra! Aja nu ska jag snart dra igen och jobba. Dock på gotlands guiden så blir nog inte alls lika mycke stress ;). Sen efter det blire hem, SEN bio med linnea. Hörs sen!

mitt internet funkar typ inte!

Vette fan heller vad problemet är.. Eller alltså internetet funkar men just blogg.se + massa bloggar går inte att gå in på står bara; sidan hittades ej. Så nu vet ni! Har skrivit massa mobilbloggar också men verkar inte komma upp :O? Konstiiiigt. Aja har iallafall inte gjort så mycket dom här dagarna, jobbat, jobbat, jobbat, umgåtts med vänner, jobbat. Sen jobbat på brännan! Men jag lovar att uppdatera så fort det funkar igen, ni skulle bara veta hur mycke bilder jag har att visa er. Min tandställning också som jag inte visat någon gång men har haft den i 5 månader. Spännande vaaa ;)?
PS; SITTER VIT BRORSANS DATOR

inte haft tid

Nepp har jobbat en massa + umgåtts med massa härligt nytt folk! Det gillas. Och nu ska jag dra ner och börja mitt första och sista pass på gotlandsguiden FÖR IDAG. Imorrn börjar jag sex. Men that's life lixoooom. Aja hörs väll ikväll!

-

Hej! Kom hem för ett litet tag sen. Har haft en awesome dag. Började med att jag träffade edvin och tiffany på nixta så drog direkt och bada hoppa från hopptornet. Hoppade tian WOHO eeeeeller? Ne men va fett nice + inte så kallt i vattnet. Drog iallafall och käka pizza efter det sen hem till linnea och kolla på trassel med henne. Kom iallafall hem nyss och har ju jobbat. Ska smällta maten lite sen blire träning. Så hörs väll sen då!

feeett gammal bild, från förra sommaren. Awiepawie! I love you ♥

bada med tiff

Godmorgon sötnosar! Är i centrum nu och har precis vart över och fixat comviq+nytt nummer. Ska snart dra ner mot nixta och träffa tiffy. Och vi ska bada :D. Skitdåligt väder men struntsamma. Så vi hörs senare idag för ska jobba tio i fem så kommer nog inte blogga så mycket mer idag. Aja vi hörs någon gång iallafall!

Vet ni vem jag såg idag?

Jo idag när jag och Lina stod och dela ut tidningarna och var hur uttråkade som hellst så kommer Orup förbi och vill ha en tidning :D. Först fattade varken jag eller lina att det var han och eftersom att det var lina som gav en tidning till honom stod väll säkert jag bara och stirra brukar bli så när jag ser en kändis ;)

snart åker jag...

Inte långt kvar nu. Eller jo ca 2 och en halv månad kvar tills jag lyfter! Fan va kul det ska bli att åka till grekland efter att inte ha flygit på hela åtta/nio år!

rhodos here I come!

trött

Hej! Har inte hunnit blogga eftersom att jag har jobbat. Dock bara ett pass men har vart för slö för att sitta vid datan också. Blir iallafall en hemma kväll idag men det går bra det med. Imorrn blir det iallafall att träffa tiffany. Jätte längesen jag träffa henne ''själv''. Får hoppas att vädret är på våran sida så kan vi sola och bada :D. Blir även att dra till centrum innan och fixa med mitt comviq som inte kommit än. Skulle ha tagit typ 5 dagar och nu hare gått typ två veckor. Aja ska väll chilla lite nu. Orkar faktist inte blogga så hörs väll sen då :).

home

Hej! Kom hem för ett tag sen men har redan hunnit kolla på the tourist och tagit en dush. Har ju somsagt spenderat natten på landet vilket var jätte mysigt. Somnade dock väldigt tidigt och om jag har räknat rätt så har jag sovit 12 timmar inatt. Otroligt skönt! Sitter iallafall med blött hår och vette fan va jag ska göra. Ska iallafall jobba tio i fem men det är ju ett tag tills dess. Jaja hörs väll sen då!

på landet

Hej! Är på landet nu och har tillbringat nästan hela dagen här. Förutom några timmar då jag jobbade tillsammans med jossan och lina. Var sjukt mycke bilar idag också, stress stress stress. Men drog hem efter det och packa sen vara bara att åka ut till muskö. Drog direkt ner och sola och bada och det var riktigt skönt i vattnet faktist! Första gången jag faktist kunnat ligga i länge den här sommaren. Aja har precis käkat. Och sittter och kollar på min låtsas fru. Såg ju den på bio och den är ju verkligen grym. Men det kanske inte ni bryr er om. Aja nu ska jag njuta av lugnet. Eller? Nej faktist riktigt tråkigt här :(. Så vi hörs sen!

mmmmmmmm ;)

Bättre har man ju haft.

Kom precis hem från mitt första jobbpass idag som börja sex. Ja ni var bara att dra sig upp fem. Så gick upp, fixade mig och drog iväg. Sket i frukosten men börjar må jävligt illa nu. Typ ingen sömn inatt heller.. Aja mitt andra jobbpass börjar tjugo över nio så har ju lite tid på mig att va hemma. Funderar starkt på att ta en dush också. Jaja nog om det. Vi hörs senare!

ställt alarmed på 04:45..

Haha ja och varför det? Jo för igår jobbade jag mina två första pass på gotlandsguiden. Och har också jobbat där idag och imorrn börjar jag klockan sex. Har ingen aning om hur fan jag ska klara dagen med tanka på att jag jobbar tre pass imorrn varav ett kommer det att vara över 300 bilar. Men då är ju frågan. Vad jobbar jag med? Jo jag står och delar ut ''gotlands guiden'' till bilar som ska åka på gotlandsbåten. Faktist väldigt chill jobb må jag säga! Men inte lika chill att behöva vakna INNAN fem. Aja pengar är ju alltid pengar! Så kommer iallafall inte blogga så mycket imorrn eftersom att efter det ska jag till sommarstugan och sova över där tills på söndag. Men tar nog med mig datorn. Jaja nu ska jag sova. godnatt

Haninge 2 gg idag!

Hej baaaabes! Blev att dra in till haninge idag igen med bästis. Köpte ett sött pösigt linne, skor och present till julia. Drog direkt till jobbet efter det. Men ska kolla lite på tv nu sen dusha. Vi hörs!


shoppingen!




+ en jäätte snygg roling stones tröja. glömde fota!

bikiniöverdel 19 kr från cubus!

ni får vrida på huvet! ear cuff örhänge och ''love'' halsband. 50 kr sammanlagt från ur& penn!

Först gången jag sitter vid datorn dom här senaste dagarna.

Förlåt babes! Men har vart så mycket nu dom här dagarna. Har knappt vart hemma. Men dagarna i göteborg och danmark har vart underbara. Bilder kommer! Sen har jag bara njutit av vädret, legat och pressat och blivit brun. Idag var jag inne iallafall i haninge och spände först tandställningen och shoppade lite. Så tänkte visa upp min shopping från dom senaste dagarna! Lägger in massa bilder nu istället för att berätta om alla dagar :D













Får räcka!

RSS 2.0