hur smörjer jag in mig med bus?

Tänkte vara lite snäll och förklara det för er. Och ett litet tips! 
Innan du smörjer in dig med bus så ska du först skrubba hela kroppen i dushen (utom ansiktet). Det gör då att du inte blir fläckig. 

Efter det smörjer jag noga in hela kroppen med vanlig body lotion. 

Och efter det smörjer jag väldigt väldigt noga in med bus! 

ser ni mina ben btw? Lite brunare faktist :D. Och mitt bus bodylotion kommer ifrån apoteket!


in my head i see you all over me


dagens vill ha?



Visst är den typ dödligt snygg? Skulle vara perfekt till sommaren. Från h&m iallafall!

utvecklingssamtal

Åhhh skrev värsta inlägget men råkade självklart radera det..Nåja var för att tag sen på utv samtal. Gick väll bra. Snacka lite om betyg osv..Men iallafall sorry för att jag inte blogga igår. Pluggade lite sen så hade jag skit ont i munnen. Men om ca 1/1 och ett halvt år så är skiten borta och då har jag feeeeeeeeett fina tänder. Ligger iaf med datan på magen. Finns inget skönare än när man har mens. Försöker plugga engelska också men kan faktist det mesta. Förutom glosorna som är äckligt svåra. Så tid för er har jag verkligen inte. Hööörs!


ändrade planer

Laddar ner the roommate istället. Någon som har sett den? Tänkte först se den på bio men glömde bort det helt och såg nu att den gick å ladda ner. Skräckfilm såklart ;). Nämen efter det ska jag dra till skolan och hämta lite plugg. Engelskaprov på torsdag..

nyss vart i haninge.

Hej sötisar! Kom hem för ett tag sen. Har vart i haninge och satt på min undertandställning. Så nu är det bara fritt fram för tåget att åka! Men ska iallafall stanna hemma från skolan eftersom att jag har väldigt ont i magen, ont i munnen och är jätte trött. Skulle lixom vara i haninge klockan åtta. Så håller på att ladda ner ett jersey shore avsnitt och ligger atm i sängen. Men ja vi hörs väll sen!

nyss gjort sit-ups+smörjt in mig med bus!

Har ju fått ett par frågor om jag kan visa när jag tränar på gymmet här hemma. Fick bli en bild när jag gör lite sit-ups. Har för övrigt smörjt in mig med bus. Dvs brun utan sol. Och jag stinker ärligt talat. Dushade efter jag gjorde sit-ups men luktar ju sjukt äckligt nu när jag smörjt in mig med bus. Allt för att bli brun!

börjar blogga lite smått..

Hej! Ja ni..Nu har jag vart ifrån bloggen ett par dagar men kännde faktist att jag saknade att blogga lite. Så vad har jag då gjort dom här dagarna? Jo jag har shoppat, vart med linnea, vart med linnea ännu mera. Sen firat earth hour som jag firade tillsammans med linnea,robert,samuel och adde.

Men nu ska jag göra er lite mera besvikna och säga att jag inte kommer blogga sååå mycket just den här veckan. Har ett engelskaprov nu på torsdag som jag känner att jag vill lägga ner lite extra på. Men vi hörs iallafall inom kort!
nyss. Helt osminkad!


bloggpaus

Tar min absoluta första bloggpaus nu. Känner att jag inte riktigt orkar skriva nu för tiden. Och dom inläggen jag skriver är endast för eran skull. Kommer tillbaka om ett par dagar!


sköööön dag

Tja! Kom hem för ett tag sen. Men har inte orkat blogga..Dagen har rullat på som vanligt men har vart en väldigt skön dag idag. Har även jobbat på superbra idag. Gjorde någon buffe på hkn och då gjorde jag pizza och pizzasallad som vart hur god som hellst. Allt det andra vart också supergott! Fick även veta vad jag fick på hkprovet och jag kan ju inte vara mer än nöjd. Iallafall så ska jag plugga lite nu. Har börjat plugga lite på spanskan men har även en engelskauppsats som ska vara inne imorrn. Så tid för datan har jag då inte. Vi hörs sen!

im out

Är mega trött och ska upp tidigt imorrn. Hade tänkt att ställa alarmet lite tidigare så har man längre tid på sig. Woooooow så intressant. Nej men hörrni. Godnatt och sov såååå gott!

härlig dag!

Har vart en sån enormt härlig dag idag. Asbra väder och har vart på superbra humör hela dagen pga det. Drog med tjejerna och käkade pizza på lunchen så när jag kom hem ifrån skolan kännde jag att jag var tvungen att göra lite sit ups. Så nu och jag precis dushat och smörjt in mig. Ska snart börja plugga lite spanskaglosor som är tills på torsdag. Men tror inte att jag orkar blogga så mycket mer ikväll. Men vem gör? Slänger nog in ett till inlägg lite senare för nu ska jag bara chilla med livet. Hööööörs!


fixat mig


godmorgon!
Hinner nog göra ett snabbt morgoninlägg nu innan jag drar till skolan. Har iallafall precis sminkat mig och nu är det bara kläderna kvar. Är en sån jävla härlig dag idag! Har ni sett vädret eller? Underbart! Men nu ska jag bara packa idrottsväskan och sedan drar jag. Hörs efter skolan!

bild från igår!

Nu; sängen

Förlåtförlåtförlåt för uppdateringen. Men internetet slutade typ att funka igårkväll. Det har bara kopplats ut hela tiden. Men nu är det igång. Får jag hoppas. Har vart med linnea och johan idag iaf. Mer orkar jag inte säga. Hörs imorrn med mycket bättre uppdatering!

dagens outfit! Ny tröja btw. Från h&m

Drar nu!

Drar in mot centrum nu med bästis. Ska se hur många lingon finns det i världen?  Bara för linneas skull... Nejdå men det ska bli kul. Hörs efter det!

ny bil

Yeees. Drog halv tio imorrse och kollade på en ny jeep. Så ny att den började säljas idag. Så provåkte lite i den och pappa bestämde sig för att beställa den. Så i juni kommer den! Gah så snygg och skön den var! Har lite bilder på mobilen men eftersom att jag sitter vid brorsans dator så kan jag inte lägga in dom nu. Men efter det åkte vi till kungenskurkva. Hittade ingenting men ska beställa en jacka som inte fanns där. Efter det åt vi på donken. Men nu ska jag börja småfixa mig lite. Ska på bio ikväll. Hörs sen!


åååååh typiskt..

Skrev värsta inlägget men råkade radera det. Orkar dock inte skriva ett nytt. Men har haft en super trevlig kväll med blandannat linnea,tiffy,samuel och simon. Är döötrött nu. Ska även upp supertidigt imorrn. Ska till kungenskurva så ska typ upp åtta. Suck! Men slänger nog in ett inlägg imorrn. Sov såååå gott!


vet ni..?

Att när jag stog i dushen imorrse (wooooow så intressant) så kom jag och tänka på en sjukt gammal låt. Och har haft den på hjärnan hela dagen typ. Var dessutom min favorit låt förut! Så lägger in den nu så kanske även ni får den på hjärnan? ;)

vart i centrum

Hej alla söta! Kom hem för en liten stund sen. Var i centrum med mamma och lunchade. Var så otroligt hungrig så köpte en focaccia. Gick sedan runt i lite affärer men hittade inget. Tråkigt nog :(. Men nu ska jag fixa lite stuuuuffs. Hörs sen!


dagens outfit!


ny tröja ifrån gina!

ta hand om mig själv morgon

godmorgon! Vaknade precis av att mamma ringde och väckte mig.. Somvanligt ;). Så ska snart gå upp och dusha. Ska ta en riktig ''ta hand om mig själv morgon''. Raka benen osv med min nya rakapparat som jag fick i present. Haha men jag måste erkänna att den är grym! Så vi hörs om ett tag!


JAG ÄR TRÖTT

Shit så trött man kan va! Kom iallafall hem för ett tag sen. Har haft en riktig myskväll med bästavän. Skulle först dra ut med några boys men blev inte så..Aja hade hur som jätte mysigt! Men nu är jag hemma och ligger redan i sängen. Känns som om jag kommer slockna när som hellst. Men innan det, vad ska jag göra då tror ni? Självklart kolla på några avsnitt av sex and the city! Så kommer inte blogga mer idag. Men vi hörs imorrn. Puss och godnatt!

äntligen fredag

Hej! Fyfan va skönt med fredag. Den här dagen har faktist vart riktigt..knasig? Började med att jag råkade ha sönder tandställningen igår och imorrse ringde pappa och vi fick en tid halv tio. Så åkte mot haninge typ tjugo i nio. Och då fick jag en helt ny och tjockare tråd eftersom att det var tråden som hade gått sönder. Men eftersom att typ mitt favorit shoppingcentrum ligger där så drog vi dit och tog först en fika eftersom att klockan bara var tjugo i tio. Sen småshoppade jag lite. Drog till skolan efter det och hade lunch då så det var nice! Efter lunchen hade jag sexualkunskapsprov och det gick faktist bra. Svarade på allt utom 1 fråga som var en sån där a) fråga. Men nu är jag hemma och väntar på linnea. Får se vad som händer ikväll. Jag har iallafall lust att dra någonstanns. Hörs sen!


Sitter på café momo nu och dricker varm ch...

100media_imag004 (MMS)

Sitter på café momo nu och dricker varm choklad. Har fixat tandställningen nu och ska snart åka hem. Hörs sen!


tandis snart!!

godmorgon! Blir en liten sovmorgon för mig idag eftersom att igår gick min tandställning sönder. Eller ah, tråden ;). Så har en tid i haninge halv tio så då kändes det som om det inte var någon ide att dra till skolan. Har ändå mitt noprov näst sista lektionen. Men nu ska jag klä på mig bara. Hörs sen!

bjuder på en ful bild!

Har precis tränat nu och ska ta en kall du...

100media_imag004 (MMS)

Har precis tränat nu och ska ta en kall dush. Skönt! Efter det ska jag plugga så vi hörs sen :).


är på toppen bra humör!

Godmorgon! Idag är jag på strålande humör. Vill jag bara börja med att säga. Känns som om det kommer bli en bra dag. Även om jag slutar tjugo i fyra och måste plugga hela kvällen. Aja nu har jag plattat håret och sminkat mig. Bara kläderna kvar..Somvanligt. Har alltid sån jävla meslutångest när det gäller att välja kläder. Hörs sen!

från i somras. Love this pic!

ett inlägg till..

Eftersom att jag ändå var inne på blogg.se så tänkte jag slänga till ett till blogginlägg. Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Tränade lite,pluggade och laddade ner massa bra musik till mobilen. Sitter nu och pluggar via datorn. Ja det får faaaaktist. Är inne på umo.se och pluggar på könsorganen. Har prov på det på fredag och har tidigare haft läxförhör på det, guess what? fick alla rätt på det ;). Så känns som om jag kan dom nästan. Aja imorrn är det torsdag. Lovely! 1 en dag kvar till fredag. Men ska nog stänga av datorn nu. Är hur trött som hellst. Pusspuss!

åååå studsmatta! bild från i somras..

grattis tiffany!


grattis min fina vän. Hoppas att du har haft en kanonbra födelsedag!♥

Förlåt men får bli en mobilbloggning nu. M...

100media_imag000 (MMS)

Förlåt men får bli en mobilbloggning nu. Men jag uppdaterar ju;). Har tagit bort sminket nu och ska plugga och kolla på satc nu. Hörs imorrn!


kampsport? nja...

Hej! Shit vilken dag. Började med att jag vaknade upp hemma hos linnea. Då fixade vi oss sen drog vi iväg till skolan. Började med bild,sen so,sen syslöjd. Efter det skulle jag ha haft hm men eftersom att vi skulle ha ''guldstund'' så blev det inte så. Men efter skolan drog jag,linnea och mamma till haninge och in på port 73. Köpte endast en sminkborste. Efter det drog vi hem igen och drog till ett ställe där vi provade på kampsport. Så hade sånn där dräkt och skit. Fick även svartband direkt..eller ;). Och det var jätte jobbigt faktist! Gjorde lite ben och arm övningar och vart helt slut efter det. Men nu är jag hemma och mitt skal har kommit. Dock inte lika fint som det såg ut på bild OCH det såg hemmagjort ut? Sen har redan en pärla åkt av..Så diss för det!


godmorgon!

godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra. Hann inte blogga igår men på kvällen lagade jag och linnea taco och då kom robert och adde och käkade med oss. Var faktist sjukt gott. Dom drog typ halv elva? Var jätte trött då så somnade vid elva tror jag. Men nu sitter jag och äter en kiwi och har precis dushat. Ska snart klä på mig så vi hörs väll sen!

bjuuuuuder!

nu; hem till linnea!

Hej! Har precis kommit ut ur dushen och ska snart dra hem till linnea. Ska ju sova där och guess what? Vi är ensamma hemma. Så ska laga mat. Tacoooo. Men tar nog med mig datorn så hörs vi mer senare!

Hej! Sitter på mattelektion och försöker j...

100media_imag003 (MMS)

Hej! Sitter på mattelektion och försöker jobba matte men är helt slut i huvet. Här även en soredovisning sen....hörs sen!


Ligger i sängen atm och känner att jag kom...

100media_imag003 (MMS)

Ligger i sängen atm och känner att jag kommer att somna när som Hellst. Så vi hörs mer imorrn. Sov så gott!


top model

Har kollat på top model och nu ska jag ner och tvätta annsiktet. Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Har pluggat lite på spanskan. Har också laddat ner massa bra musik till mobilen. Så det är nice! Ska snart sussa för imorrn är det skola och efter det ska jag hem till linnea. Blir att sova hos henne eftersom att hon är ensam hemma. Nice! Så kanske ska ta ock packa? Hörs sen!


minishopping


Tröja; lindex 99 kr, leggings; lindex 49 kr sött täcke vaaa?
Drog ju ner på stan en snabbis och fick endast med mig det här hem. Men inte så konstigt när man typ bara har en klädaffär-lindex ;). Iallafall ska ladda ner lite musik till mobben nu. Hörs sen!

Hej bloggen! Sitter i bilen ni och hat små...

100media_imag002 (MMS)

Hej bloggen! Sitter i bilen ni och hat små shoppat lite. Visar er sen ;).


ner på stan!

Hej! Får blli ett snabbt inlägg för ska ner på stan en snabbis. Ska kolla efter ett par vanliga leggings och lite smått. Visar det jag köper! Men såg ni mina presenter (ett snepp under)? Blev jätte nöjd och mobilen är super. Lite svår att förstå först men nu börjar jag fatta den lite mera. Men hinner inte blogga mer. Hörs sen!


mina presenter!




+tusen 20 lappar till (har redan handlat upp för dom) och en t-shirt som var för stor :(

Hej bloggen! Ligger i sängen nu och kollar...

Hej bloggen! Ligger i sängen nu och kollar på pretty women. Grymt bra film. Är även asbra dömer ikväll. Me liiiike ;). Men är skit trött så blir att sussa sen. Så vi hörs imorrn. Puss och godnatt!


nytt skal!

Klickade precis hem ett snyggt blingbling skal till min underbara htc.  Men iallafall idag träffade jag först julia, fick lite presenter och så. Sen åkte vi till coop och fika. Mys! Köpte även kontantkort. Runt tre skulle hon iväg till sina kusiner så jag träffade linnea ett tag och då bakade vi daimmuffins som vart jätte goda. Nu har jag iallafall precis kollat på solsidan och uppdaterat min mobil lite. Slänger in bilder på det jag fått imorrn!

snyggt vaaa?

ny luuur

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit jätte bra. Somnade dock väldigt sent och vaknade väldigt tidigt av att mamma och pappa kom in och sjöng för mig. Då var klockan runt halv åtta? Men iallafall fick ny mobil och en htc. Håller på att lära mig den just nu men fy va glad jag blev! Tack så jätte mycket mamma och pappa! Fick även lite mer smågrejer och så men visar det i ett annat inlägg. Nu har jag precis dushat och ska börja fixa mig. Ska iväg till expert snart och kirra nytt kontantkort sen ska jag träffa julia. Men ha en fortsatt trevlig dag för det kommer jag att ha!


15 åååår!



tack världens finaste

*
naaaw titta så fin present jag fick av min bästavän! Men det är inte allt. Hon och jag ska åka in till stan någon dag och då ska hon bjuda mig på bio,middag ja hela rubbet! Jag älskar dig världens bästa vän <3

jäkligt bra kväll!

Började med att jag drog ner och käkade med mamma,pappa,brorsan,brorsans kompis,morfar,jessika,peter,olle,ture & edit. Ja en hel del! Efter ett tag kom linnea och då började vi röra oss upp mot centrum där vi träffade på theo och adde. Drog sedan till coop och handlade massa kakor och hade lite skoj i klätterställningen. Hyrde även skräckis som vi såg hemma hos mig. Kommer dock inte ihåg vad det var den hette.. Men bra var den! Nu har dom precis dragit och jag ligger i min säng och inväntar dom sista minutrarna som 14. Shit helt sjukt att jag blir 15 imorrn. Och eftersom att även theo fyller år imorrn OCKSÅ så hade jag och linnea köpt en snygg t-shirt åt honom. Sen fick jag en underbart fin present av linnea. Visar i nästa inlägg! Men nu slänger jag in en bildbomb så orkade ni inte läsa detta inlägg så hoppas jag att ni blir glada av massa bilder. Enjoy!











ready to gooo

Cha cha bloggen! Kom hem för ett tag sen och har fixat mig lite snabbt nu. Ska bara byta om sen ska jag iväg och käka middag med ca 10 pers. En för tidig födelsedagsmiddag! Kommer inte bli så mycket uppdatering ikväll för ikväll ska jag umgås med mina underbara vänner. Hoppas att ni alla kommer ha en rolig lördagskväll!

ser ut som om jag är rödhårig..men det är jag inte. Ljusets fel!

ofixad och klar?

Godmorgon! Sitter här helt ofixad och klar. Kan man vara det? Pappa ringde iaf för typ en kvart sen och sa att vi skulle hämta morfar i eskilstuna så då var det bara att hoppa in i dushen och klä på mig. Hinner varken sminka mig eller fixa håret men whatever. Ska ju bara sitta i en bil i typ 3/4 timmar. Aja ska dra på lite mascara iallafall så att jag inte ser föööör trött ut. Men nu hinner jag inte skriva mer. Vi hörs sen!

just nu. Haha lite cp mitt långfinger ser ur!

om 1 dag är jag 15

Haha yes thats right!
Ligger atm och kollar på sex and the city och ska fortsätta med det. Blev helt plötsligt skitpigg bara sådär. Undra varför? Hm..Men nu ska jag fortsätta att kolla på satc så hörs vi om ett par timmar så. Pusshej!


let's dance

Har inte kollat på let's dance på två veckor?! Men tänkte kolla vem som åker ut ikväll. Är inte så jätte jätte intresserad av det men inget annat bra på tv. Kanske ska ladda enr en film? Aja får se! Har en liten halvcute bild sålänge så bjuder på den!


Fredag hela veckan.

Oh gud så skönt med äntligen helg! Var ju hos tandläkarn imorrse och det gick hur bra som hellst. Ska tillbaks om typ 2 år. Det vill säga- jag hade inga hål. Gjorde mig verkligen överklycklig med tanke på vad jag har proppat i mig dom senaste veckorna. Men nu ska jag iallafall fioxa iordning mig inför sängen. Är sjukt trött. Men mer uppdatering blir det ikväll/inatt kan jag lova er! Imorrn ska jag btw vara med bääääästis. Sista dagen som 14. Gaaaah! Men nu ska jag nog borsta tänderna så hörs vi. Puss!

jag ber tusen gånger om förlåtelse

Hej! Förlåt så hemskt mycket för uppdateringen idag. Vet att det har vart lite snålt om det på senaste tiden. Men jag har faktist tröttnat lite på att blogga. Kanske bara tillfälligt? Så jag skriver enbart för eran skull. Och jag blev lite paff när jag nyss kollade på statistiken så hade den gått upp. Och jag blev faktist jätte glad över att ni ens går in på min blogg även om jag inte skriver. Men imorrn är det fredag vilket innebär helg och två dagar kvar tills jag fyller. Shit det närmar sig nu och ärligt talat så är jag lite nervös över det jag kommer få för iår har jag verkligen ingen aning. Eftersom att jag fyller på en söndag så ska jag typ fira min födelsedag på lördag med linnea,theo och adde h. Alltså väldigt underbara människor! Både jag och theo fyller på söndag så antar att vi kommer fira theo också. 

Men oj nu blev det ett långt inlägg. Ska ta och kolla på satc nu. Har ju somsagt sovmorgon imorrn så det ska bli galet skönt. Dock bara 1 timme längre. Men ändå ;). godnatt!

slumpad bild..

nu; dushen!

Hej! Har inte orkat eller hunnit blogga idag. Men ska iallafall hoppa in i dushen nuuuu. Hör sen!

dålig uppdatering...

Hej! Ja jag ber om förlåtelse för dålig uppdatering. Men jag orkar verkligen inte blogga. Uppdateringen kommer nog att vara såhär imorrn också för då slutar jag typ fyra? Men nu bloggar jag iallafall. Ligger nu i sängen och har precis dushat. Har tränat men sprang bara i 6 minuter för jag hade precis käkat så kände hur det kom upp i halsen. ushushush. Så gjorde bara 100 situps sen så la jag mig direkt i sängen. Och här ligger jag nu. Idag har jag faktist inte gjort någonting alls. Har pluggat lite engelska. Men nu ska jag ta och borsta gaddarna sedan ha en till sex and the city kväll. Min grej you know ;). Puss!


vad spelas just nu?


fyfan vilken klockren låt. ''tjenare mannen''

hemma!

Kom hem för en liten stund sen och shit så trött jag är. Hade ju volleybollturnering idag och ja..det gick ju sädär. Tror vi kom på tredje plats? Får väll vara nöjd ändå med tanke på att alla tjejer inte var där och spela. Menmen..Slutade direkt efter det och då drog jag och linnea hem till henne. Drog sen och käka pizza och sen hem mtill mig fort,bytte om och sen kuta vi ner till tåget och tog det mot simon. Där var dennis också. Men nu är jag iaf hemma och hade tänkt att tvätta bort sminket sen faktist gå och lägga mig. Ska ta och se på massa avsnit från sex and the city. vi hörs!

bild från igår!

Hej! Sorry för sån dålig uppdatering idag....

Hej! Sorry för sån dålig uppdatering idag. Men har inte ens vart hemma typ. Är iaf hemma hos simon med Linnea och dennis nu och dom är jävligt osociala mot mig:(. Ska hem om typ en halvtimme så vi hörs sen!


matteprov & volleyboll turnering IMORRN

Jappjappjapp. Taggar på som fan inför volleyboll turneringen imorrn och matteprovet. Känns som om jag kan en hel del till matteprovet så det känns bra! Har även pratat lite fort med linnea på telefooooooooon. Alltid lika trevligt att prata med bruden som får mig så sånt himlans bra humör! Nä men nu ska jag tvätta bort sminket och sedan kolla på satc-dvs sex and the city ;).

här har vi tillochmed min underbara bästavän. Är hon inte typ skitsnygg?

nu drar jag till coop!


hörs sen!

måndag..

hej på er! Ja då va måndagen avklarad. Även första dagen efter sportlovet och gud så fort det har gått :O. Var vet bara jag som somnade sent igår eftersom att jag trodde att det var lov idag igen? Så imorrse när jag vakna kan jag säga såhär; jag var skit trött. Och är fortfarande skittrött. Så ikväll blire att gå och lägga sig tidigt. Ska även tagga till imorrn då det är volleyboll turnering. Iår tjejer då ska vi komma etta! Har kommit tvåa dom senaste åren så hoppas på en vinst iår. Iallafall idag så har jag vart med bästis. Vi drog hem till mig. Pluggade lite matte,och chillade. Nu ska jag snart käka sen ska jag plugga lite mer matte eftersom att imorrn så har jag ett matteprov. Och känner på mig att det kommer gå skit. Så kanske ska börja plugga...nu?

bild tagen idag! kanske synns att jag är trött?

inget att blogga om..?

Är på lite halvdåligt humör och mår inte så jätte bra om vi säger så. Därför har uppdateringen legat lite lågt idag. Men sånna dagar har man och imorrn kanske jag är på topphumör. Vem vet? Nu ska jag iallafall kolla på wallander. Hörs mer imorrn!


blåbärsmuffins

nu har jag och linnea lekt mästerkockar i köket i några timmar. Nejdå det gick ganska fort att göra blåbärsmuffins men så goda dom blev! Helt ärligt det godaste jag har bakat. Så nu sitter jag som en runt köttbulle i min säng. Efter en blåbärsmuffins och middan. Har även ansiktsmask så nu har verkligen mitt ansikte stelnat. Ska snartt ta och ta bort den så jag bjuder på lite mumsiga bilder sålänge!

okej då.. endel blev lite missbildade men skitsamma! dom smakar ju underbaaaaaaaaart


tack mamma!

Eftersom att mamma fyller år idag så drog hon och pappa på spa. Lite kul för att det är hon som fyller år. Inte jag. Men hon köpte jätte söta armband åt mig med massa berlocker. Tack så mycket!


fina va?

godmorgon..!

sovit gott? Jag har sovit som en stock. Men vaknade dock sju imorrse av att pappa väckte mig för att vi skulle sjunga för mamma. Grattis världens bästa! Och jag kan säga såhär; jag somnade typ. Men somnade sedan om igen och då vaknade jag runt halv elva i think. Nu har jag precis tränat och ska hoppa in i dushen. Idag ska jag och linnea baka muffins till mamma. Mums!

<3

dålig uppdatering..

förlåt förlåt förlåt och ännu mera förlåt för den dåliga uppdateringen idag! Drog iaf först ner till stan med pappa och fikade. Gick sedan runt lite, kollade på skor och köpte present till mamma. Småshoppade även lite på apoteket. Nä men köpte lite nödvändiga saker som brun utan sol. Yesyesyes. Istället för att behöva knarka solarium så ska jag testa en bodylotion. Hoppas att det funkar? Får väll se eftersom att jag har sett att många har rekommenderat den i både sina bloggar och i tidningar..

Men iallafall..Efter det träffade jag linnea och då drog vi och käka pommes och sedan hem och chilla lite. Runt sju drog vi hem till manne där simon var. Då tog vi tåget till coop och köpte lite goooodis. Sen vart alla sugna på pizza. Så drog till den närmaste pizzerian. Lite synd bara för det var endast en som var öppen. Men gott vare! Nu är jag iallafall hemma och ska tvätta bort mascaran och så. Hörs imorrn!

den här köpte jag! 65 kr i tihink :).

crazy kväll!

godmorgon! Shit vilken crazy kväll/natt det var igår. Började med att jag och linnea drog hem till manne, sedan tog vi tåget till kvantum och köpte glass. Och eftersom att simon bodde i närheten drog vi hem till honom. Va där ett litet tag bara. Sen bestämde vi oss för att dra till coop. Då va klockan runt kvart över nio. Så eftersom att coop stänger tio så var vi tvugna att skynda oss. Iallafall när vi drog dit chillade vi lite på waynes sen drog vi in på coop och köpte lite gooodis. Vid tio segade vi ut ifrån coop. Men när vi kommit till dörrarna så visar det sig att dom redan hade stängt igen. Så jag och fick typ panik. Och linnea och manne ville stanna kvar där under natten men då ropade ju simon på en som jobbade där som sa hur vi skulle öppna dörren. Aja efter det drog vi till manne och åt glass och mös med hans söta kisse. Kollade även på film. Lite efter tolv drog jag och linnea hem. Så var hemma typ 20 över. Och då kan jag säga såhär; jag somna på direkten. 

Blev ett litet långt inlägg nu. Hoppas att ni orkade läsa det? Annars så kan jag kortfatta kvällen; helt galen med underbara vänner! Nu ska jag iallafall upp ur sängen och hoppa in i dushen. Ska ner till centrum och köpa present till mammi som fyller år imorrn. shit jag är alltid sen med sånt.. Så vi hörs sen!


bilderna från igår/inatt







var så sjuuuuukt sugen på glass (även om jag redan hade ätit an halv b&j)
men sen så ville ju mannes söta kisse också ha ;).

rawr!






det får räcka !

hemma nuuuuuuuuuuu

och jag är fett trött. Har vart en skitkul kväll och har tagit massor med fotton. Men dom får ni se imorrn. Eller ah om ett par timmar ;). Bjussar sålänge på en söt bild på mig och mannes söta kisse!


Hej sötnosar! Är hemma hos manne med simon...

Hej sötnosar! Är hemma hos manne med simon och Linnea och kollar på tv. Har vart en riktigt jävla bra kväll. Vart inlåsta på coop bara. Haha! Men vi hörs ner när jag kommer hem. Och jag har massor med bilder också. För det gillar ni ju;-). Aja hörs sen!


outfit


tröja; gina (ny),jeans;gina,linne;gina. ja somsagt allt ifrån gina!
Hej förresten! Är hemma hos mig med linnea och vi sitter och kollar på någon film som går på tv. Har ingen aning om vad den heter men den verkar bra. Ikväll ska vi iallafall träffa manne och kanske simon? Om vi får tag på honom så att säga...Vi har nyss ätit pizza och fan va mätt jag är nu. Men nu tog det stopp. Så vi hörs sen!

godmorgon!

Godmorgon! Ska hoppa in i dushen nu för ska träffa linnea idag. Vet inte vad vi ska göra. Om vi ska träffa någon. Men det får vi se då :). Är iallafall inte lika bra väder som igår vilket är jätte synd. Var ju soligt och varmt. Menmen..Nu ska jag hoppa in i dushen så hörs vi sen!

tråkig kväll..

Ja ikväll har jag faktist inte gjort ett skit. Bara legat i sängen och kollat på sex and the city. Är iallafall sjukt jävla trött. Så ska nog ta och byta om till myskläder och gå kolla på en film. Men innan det ska jag fixa en macka. Åt inget till middag så ja jag är hungrig. Imorgon ska jag träffa linnea iallafall. Så det blir mys! Känns så tråkigt att skolan börjar på måndag. Men 4 veckor kvar i skolan, 2 praoveckor sen påsklov. Kan det ärligt talat bli bättre? Men nu ska jag tvätta ansiktet och så hörs vi nog sen.

det jag köpte


svarta jeansleggings; vero moda 179 kr tröja; gina tricot 149 kr

det jag köpte idag. Trosor; lindex 50 kr,armband; 59 kr,cover stick; lindex 79 kr
Ja det var det. Köpte även en bh!

underbar dag!

Hej älsklingar! Drog somsagt till centrum imorrse och träffade linnea och alexandra. Drog och fikade och gick runt och småhandlade lite bara. Ha vart sånt himla fint väder att jag tillochmed haft skinnjacka. Linnea tog även hål i örat. Så då var man självklart med och kolla! Nu ska jag iallafall städa. Vad jag köpte både igår/idag kommer i nästa inlägg!

dagens facelook. Bara mascara!

idag ska jag..

Godmorgon alla underbara! Shit så tidigt jag är vaken. Men vaknade av att mamma ringde och sa att hon hade lämnat tillbaka mina uggs som hade gått upp på sidan. Och guess what? Nu har jag 1300 kr att handla skor för! Underbart! Så idag ska jag ner till centrum och kolla efter skor och kolla lite i affärer. Men innan det ska jag träna. Ni vet till sommaren 2011 ;). Känner att det behövs efter allt godis jag åt igår. Ajuste sa jag ens vad jag gjorde igår kväll? Drog ut till coop på kvällen med linnea och handla lite naturgodis. Sen träffade vi simon och då drog vi hem till honom och bara chillade. När vi skulle gå hem märkte jag att jag hade tappat min plånbok. Men efter att jag och linnea gått en bit så hittade jag den. Tur det! Aja nu ska jag dra mig upp ur sängen och fixa lite frukost. Vi hörs sen!

oldie !

svar på tal

Fick en fråga angående vart jag tränar. Och det är faktist inte ingen annan stanns än hemma hos mig. Great va? Har ett löpband,en stepp,och någon maskin man tränar armar+ben sen en sak som man använder när man gör situps!

en sånn här ja! Fast inte riktigt just en sånn här modell. Denna är tagen ifrån google ;)!

inte hunnit sorry!

Sådär nu kan jag göra ett riktigt blogginlägg! Hade tänkt att jag skulle göra ett imorrse men då hann jag inte. Har iallafall haft en underbart trevlig dag. Jag och linnea åkte in med tåget till stockholm runt halv tio och shit så mycket man har hann skratta under den tågresan. När vi hade bytt tåg lite hit och dit så hamnade vi i samma vagn som 3 typ araber som spelade dragspel och sjöng på arabiska/spanska. Lät för jävla kul men gud så många det var som blev irreterade. Var någon snubbe som flyttade på sig tillochmed. Men när vi kom in till stockholm gick vi direkt till ett litet caffè och köpte en varsin smotie. Runt tolv/halv ett kom adde och theo och då mötte vi dom vid hötorget och då gick vi direkt och kollade bios och bokade biljetter till min låtsas fru. Drog sedan och käka på donken eftersom att det är billigt och låg nära. Hade bara ca 2 timmar på oss att gå runt i stockholm men lite fick jag med mig hem. Men gud så filmen var bra. Skrattade nog under hela filmen.  Eftersom att jag glömde kameran hemma + att den är urladdad så får ni bilder på det jag köpte imorrn/idag. Sen så hade jag tagit massa bilder med mobilen men såklart ska ju det hålla på å strula och skit så får försöka lägga upp dom senare eller imorrn. Nu ska jag iaf kolla på satc och jävlar vilket långt inlägg det blev. Orkade ni ens läsa?


Sitter på tåget påväg hem nu. Filmen var j...

Sitter på tåget påväg hem nu. Filmen var jätte bra och jag har faktist Shoppat lite:). Fast inte direkt något jag behövde. Jag visar er när jag kommer hem. Puss!


Hej! Sitter på tåget nu med Linnea. Blev s...

Hej! Sitter på tåget nu med Linnea. Blev så att vi tog ett tidigare tåg;-). Och det är underbart väder. Perfekt shopping väder. Men vi hörs nog senare under dagen!


för pigg..

Efter att jag tog en snabb dush så hamnade jag i soffan tillsammans med albin och marcus. Båda var livrädda eftersom att paranormal activity visades på tv. Lite gulligt när min brorsa som är 20 år gömmer sig bakom täcket. Kunde inte göra annat än att skratta. Nu ligger jag iallafall i sängen och har kollat på ett avsnitt av sex and the city. Känner att jag egentligen borde sova. Eftersom att jag ska upp om ca 8 timmar. Så ska säcka ner nu sedan sova. Sov så gott alla fina bloggläsare. Så kanske jag hinner slänga in ett morgoninlägg :).

jag älskar dig världens bästa vän

stan imorrn!

Ska upp om ett par timmar för imorrn bär det av mot stockholm med bästavän,theo och jacke tror jag? Ska få med mig massor hem. Iallafall en skinnjacka som jag tänker leta efter så länge som jag hittar en. Vet vilken jag vill ha så hoppas att den har kommit ut i affären. Sen ska vi gå på bio också-min låtsas fru. Hört att den ska vara jätte rolig. Så det ska bli jätte mysigt! Men vi hörs väll mer senare..OM jag inte har somnat!

bild från idag. I linneas hall!

in the club

Nu har jag precis tränat. Ville bara börja mitt inlägg med det! För övrigt så sitter jag och lyssnar på dannys låt-in the club. Faktist första gången jag hör den. Brukar inte kolla på melodifestivalen så ;)...Men nu ska jag ta en snabb dush sedan kolla på sex and the city och äta glass. Vi hörs!

NU;träna

Har precis ätit massa god mat. Har vart med linnea hela dagen och det blev inge skridskoåkning. Sköööönt. Hann inte för den delen heller. Men nu ska jag bege mig ner mot gymmet. Ville ni ha bilder när jag gymmar eller? Fick ju en fråga i bloggsvar om att jag inte gymmar. Okej tro det du. Men att jag ska lägga ut bilder när jag gymmar känns lite..töntigt? Hm.. Aja hörs sen!

min såkallade ''gymoutfit''. Nu kännde jag att det blev för mycket ''gym,gymmar,gymma'' i detta inlägg? Aja!

nu drar jag!


kör på mittbena idag btw. Like it? :)

godmorgon!

Oh herre va tidigt jag är vaken! Men var tvungen att ställa alarmet på åtta eftersom att jag och linnea ska göra en sak klockan tio. Undra om hon ens är vaken? Aja nu ska jag hoppa in i dushen. Vi hörs sen!

wallander-arvet

Har inte gått och lagt mig än. Sitter i vardagsrummet och kollar på tv-wallander. Efter det ska jag sova. Eller nej, ska lägga mig i min säng och kolla på satc. Så vi hörs väll mer om ett par timmar då babes!

nyss. Osminkad!

RSS 2.0