Inte hunnit

Hej! Ja idag vare då kamp-gröndal. Hade bästa laget men kanske inte bäästa teamworket. Eller ju vi hade ju dööökul! Var bara något slut eftet att ha gått/sprungit runt och yrat i skogen som en galning. Efter det drog jag och linnea + lite grabbs till hamnvik och kollade när grabbarna badade. Stackars linnea bara som blev iknuffad med kläderna på! Drog sen vid halv sex hem till mig jag och linnea. Dushade också. Efter det drog vi och träffa linus,manne och calle. Kollade på medans som spelade fotboll. Tro mig, även det gav mig vääldigt mycke skratt. Men nu ligger jag i sängen och kliar sönder mina ben. fulla med myggbett :(. Efter det här ska jag väll sova. Sjuukt trött. Och btwwwwww imorrn blire dålig uppdatering eftersom att jag ska med linnea och rida. Så vi hörs när vi hörs helt enkelt!


fixat nya bloggsvar!

Haha tog ett tag.. Men nu är det fixat så nu kan ni fråga tusentals frågor och jag svarar på allt. Nästan. Somsagt dum fråga får dumt svar men det är bara att fråga på nu!

summer pic's






lite bilder jag tagit dom senaste dagarna. ♥ vädret, förutom att det gör mitt hår så jävla fult

Kamp-gröndal

Godmorgon! Sitter i ansiktsmask nu och blött hår. Ska snart göra iordning lite frukost. Men har ni sovit gott? Själv så har jag sovit sådär.. Vet inte vad det är men varenda morgon vaknar jag upp med huvudvärk. Jaja inget att klaga över! Nu ska jag somsagt fixa iordning lite frukost. Är ju kamp-gröndal idag så kommer alltså inte va på skolan på hela dagen. Skööönt? Men nu måste jag äääta hörs sen!

Big Brother

Ja nu blire tvmys i min stora säng. Imorrn är det tisdag och har ''kamp-gröndal'' så alltså inge skola för mig! Sköönt. Har dessutom sovmorgon till kvart över nio. Alltid något. Ska försöka att hinna blogga imorrn på morgonen, men bara kanske. Sov så gott. godnatt!


tror mitt hår har blekts i solen?


Är typ nästan nyansen innan röd. Åhh hatare! Syns mest i solljus, och vilken tur då att det bara kommer att vara sol hela veckan också. Nej ush och fy och blä för att solen bleker håret! Och om jag skulle färga nu så skulle det ändå bara blekas och bli fulare. Hm..

träääna

Yes låg ut och pressade i solen ett låångt tag tidigare. Fick nog lite rand! Men nu blire träning för min del. Kör nog på crossen idag för blir fööör tråkigt att bara springa hela tiden. Ska även leta fram någon film. Sååå kul att kunna träna framför tvn för ibland glmmer man tillochmed bort att man tränar. Helt sjukt! Efter det blire iallafall en dush då jag ska raka benen mm. Men vi hörs om ett tag dååå!

bjussar, från förra helgen om jag minns rätt!

nu ut och sola

Skoldagen har vart grym. Lämnat in böcker, fått reda på betyg osvosv.. Hade idrott som sista lektion då jag, tiffany,elin och sofie ''sprang''. Haha som alla sa '' det här var nog den roligaste idrottslektionen''. Ja ni skulle bara veta. Men nu ska jag dra på mig bikini och gå ut och sola. Hörs senare!

nu; bb

Måste bara börja med att säga att min statistik har höjts otroligt mycket idag. Tack alla söta! Det är ni som gör mig på ''blogghumör''.

Kom precis ut ur en riktigt skön kall dush. Tränade innan det och idag blev det verkligen ett hårt pass. Sprang fort i 15 minuter, 110 sit ups, ben grej och arm grej. Känner mig stooolt! Nej men nu ska jag kolla på bb sedan sova. Så vi hörs imorrn. Kom även på nu att jag måste plocka fram kläder tills imorrn. Shit vad ska jag ha på mig? Var ju och shoppa förra veckan men känner att jag redan behöver nya kläder. Hm.. Jaja vi hörs imorrn sötnosar!

ääälskar mina nya skor!

träääna

Nej nu blire att dra mig upp ur sängen och ta på mig träningskläder. Men innan det blire att ta en huvudvärkstablett. Om ni bara kunde veta hur ont jag har i huvet. Fast det kanske ni inte vill veta? Aja hörs snart!

lite smått härlig bild va?

Äre lungt om jag kallar dig baby?



Linneas konfermation

Kom hem för ett tag sen men var så trött så somnade typ i soffan. Iallafall så har vart på linneas konfermation hela dagen som var super fin. Efter det blev det hem till henne och åt mass gott + tååårta. Tog även massa bilder med linneas systemkamera så har inga bilder nu tyvärr :(. Jaja nu ska jag bar softa så hörs vi väll senare! 


baksmällan 2

Hej! Kom in för ett tag sen, sorry för sån dålig uppdatering men har bara inte hunnit. Träffa linnea ett tag. Drog runt lite och träffade senare johan och edvin. Pallar inte berätta allt men mitt däck sprack. Vart värsta explosionen. Och då var johan och edvin sååå gulliga och hjälpte mig med att ta den. Aaaaw! Efter det drog linnea och jag gick sällskap med killarna hem. Var åt samma håll så stannade nedanför mig och snacka ett tag. Efter det käka jag sen blev det bio med linnea, johan,edvin,viktor,ollie och jesper. Blev baksmällan 2 som jag verkligen kan rekommendera. Helt sjuk film med andra ord. Jaja nu ska jag kolla på satc sen sova. Ska upp tidigt imorrn eftersom att jag ska me och fota lite imorrn när linnea tar konfermationen...Hörs imorrn!

nyss heeelt osminkad!

dushen

Yes nu ska jag hoppa in i dushen och fräsha till mig lite. Har precis tränat så känner mig väll inte sådär fräsh. Jaja mer uppdate om dagen får ni senare. Hörs snart!

ny facebook bild.
Har fått kommentarer innan att jag ser väldigt brun ut. Tja.. kanske har att göra med att jag är lite ungrare eller att jag solar solarium + att jag har lätt att bli brun. Vad tror ni?

pink nails



målade på lite rosa lack på naglarna. Hade iorförsig det innan men en sån nagelbitare so jag är går det ju inte att hålla det kvar.. Aja nu och dom fina och somriga igen! Like it very mutch! Ska kolla på film nu. Vi hörs mer imorrn!

Hej denna fredag kom precis upp på första plats på ''tråkigaste fredagen i mitt liv''.

Ja det är sant. Vanligtvist brukar jag alltid ha fullt upp hela helgen. Vara ute sent på kvällarna men nu för första gången på riktigt länge ligger jag i min säng och har inget att göra. Inge prov att plugga till, inga läxor. NADA för allt är redan klart. Betygen är redan satta så det finns inge mer att göra. Laddar ioförsig ner en film som jag hade tänkt att se om si sådär 100 år :). Så fort gåre. Nej men humöret ligger på noll så ska tänka på något jag blir glad över- skolavslutningen. Allt kommer bli bäst den dagen. Inget kan få mig att inte släppa loss and just be crazy. För åttan har vart rent ut sagt ett helvete. Prov på prov. Men som jag sa innan. Betygen är satta och jag är än så länge jätte nöjd. Så om 13 dagar har jag dom. Mina betyg som jag kämpat över. Och tänker '' I made it''. Kommer bli så skönt med ett sommarlov för det är något man behöver just nu. Tagga till nian som jag inte ser fram emot. Men det är bara att fortsätta så som jag har jobbat på detta år, kanske lite hårdare. För att om ett år börjar jag gymnasiet. Gud jag kan inte tro det. Lilla jag på 153 cm. Fast lär ju ha vuxit några cm till. Det hoppas jag iallafall! Tänkte inte att detta inlägg skulle bli så långt och exakt såhär. Ville först bara säga att detta är en av dom tråkigaste dagarna i mitt liv. Och nu ska jag vänta på att filmen blir klar!


today i'm wearing this!



Har ingen aning om varför det blev så dålig kvalite på bilderna på juuust blogg.se eller?
Iallafall! Dagens outfit-vit långarmad tröja, jeans, pärlörhängen, halsband (Rebecca) och klocka! Nice? :)

Sorry!

Hej! Orkade inte blogga igår. Men iallafall torsdag vare..Slutade sent, följde med linnea till centrum och köpte skor, sen hem, äta och efter det ut med linnea och edvin. Träffade även på dennis och jenny! Men idag äre iallafall fredag. Hur skönt? Och idag sätts betygen. Vet inte alla mina betyg än men än så länge är jag verkligen jätte nöjd! Jaja nu ska jag platta hår, klä på mig, borsta tänderna och sminka mig. En hel del att göra alltså. Hörs!

Nu; big brother

Nu blire big brother för mig sedan sova. Har btw sovmorgon imorrn till 09:20. Och då blire att kolla på film. Oskönt va? Blir även att va med linnea och jenny imorrn i think! Planera lite inför skolavslutningen *längtar*. Jaja vi hörs imorrn!


mina nya älsklingar



hej nu blir jag 163 cm heeelt sådär :)

farsta!

Haha såg ni inlägget innan? I sånnafall så var det min och linneas bilduppgift som vi fick mvg för, iallafall om jag såg rätt. Menmen! Hej på er. Idag har det verkligen vart en sjuuukt bra skoldag har fått reda på två betyg som gjorde mig på strålande humör. VG i bild och i Hemkunskap! Kunde inte bli gladare. Efter skolan blev det iallafall farsta med mamma. Sen blev det hem och köpa skolavslutningsskor. Dom får ni se i nästa inlägg! Men nu ska jag nog snart träna. Lägger upp bilder på det jag köpte idag!


mörka jeans från salt 399 kr linne från bikbok 129 kr och vanlig vit långarmad tröja från gina 129 kr!

Favoritlåt just nu

Vet inte hur mycket jag drogar denna låt på dagarna. Nya favoriten!

Original Video - More videos at TinyPic

Hiss!


Är heeelt galen i dom nya loka smakerna. Har dock bara smakat två av dom. Annanas och cocos. Min favorit än så länge är iallafall cocos. Visste ni förresten att jag älskar allt med cocos? Doften, smaken ja typ allt. Men det är iallafall en stor hiss för mig. Love love love love love it!

Onsdag (tidsinställt)

Godmorgon! Vaknade nog för en liten stund sen och ska snart dusha och fixa mig. Eftersom att detta inlägg är tidsinställt så vet jag inte vad det är för väder. Hoppas att det är soool! Aja hur som ska jag väll säkert dusha nu. Hörs! :)

från we♥it

Trött trött trött

Yes det är något jag verkligen är. Ont i huvet och ont i kroppen. Tränade ju förut. Fick bli mage,ben och rumpa. Uuuuuuh. Aja ska göra lite tidsinställda inlägg nu eftersom att imorrn hinner jag nog inte blogga så mycket. Ska till farsta centrum med mamma och shoppa. Är så shoppingsugen så att jag nästan dör. Sen är det ju bra att hon är med, då behöver man nog inte betala allt själv ;). Jaja det var nog allt. Nu blire att kolla på lite avsnitt av sex and the city. Vi hörs imorrn!

oseriös bild, bjuuuder!

Tisdag

Hej! Haft en bra dag? Min har vart helt okej. Har dock bara vart väldigt trött. Märks ju att det snart är slutet av åttan. Inte alls mycket kvar att göra vilket är underbart. Fick även reda på ett betyg idag. Säger bara så häääär: Jävla skit lärare. Punkt slut :).

Nu ska jag bara vänta ett tag sen blire träning för min del. Känner att jag inte är riktigt ''där'' än när det gäller sommaren 2011. Så nu blire att springa ett par km och göra situps. Hörs om ett tag!

Ovan vid msn?

Ohja! Är aldrig och då menar jag, aldrig inne på msn. Kanske händer att jag loggar in en gång varannan månad? Ja det är faktist sant. Förut var jag inne på msn heeela tiden, men tröttna så nu äre väll fb som gäller? Hade även några ''vänförfrågningar'' på msn. Ja man märker ju att man inte vart inne på ett tag..


föööörlåt!

Hej! Shiiit idag har jag verkligen inte haft tid för bloggen. Först vare skola, slutade sedan kvart över två typ. Sen hem till mig. Och sen kom linnea. Då har vi jobbat med en bilduppgift på bilden och gjort en heeel film. Så att göra det tog ca 3/4 timmar. Ja det var mycket jobb. Men det lönar sig i slutet iallafall. 

Jaja nu har jag precis dushat. Fick bli en snabbis. Ska bara borsta tänderna sen är jag redo för sängen. Är otroligt trött men har ju hållt igång hela dagen. Hörs senare!

bild från våran bilduppgift. Snygga brillor vavavavava? Jag och linnea har gjort dom själva!

godmorgon..

Yäääs då vare måndag. Faktist inte såå tråkigt. Med tanke på att för varje dag som går så blire bara närmare och närmare till sommarlovet. Inte långt kvar ju ;). Iallafall, ska hoppa in i dushen nu och fräsha till mig lite. Hörs senare!


g'natt


någon timme sen. Har legat och degat i soffan med duntäcke och kollat på massa bra filmer + solsidan. Nu har jag precis smörjt in hela kroppen eftersom att jag vill gärna behölla min bruna färg ett tag. Ja ni ser ju bilden. Visst har jag blivit brun :D. Menmen. Har flyttat över lite kläder från garderoben till ''den andra garderoben''. Så jävla nice med tunnare och sötare toppar än tjockare tröjor. Håller ni inte med mig? Jaja nu ska jag kolla på sex and the city. Ni får ha det så bra så hörs vi imorrn. Puuss!

ut med vinter kläderna..


och in med..

sommarlinnen/tröjor! white is the new black?

min vecka


inte så mycket planerat än så länge. På onsdag blire att leta efter skolavslutningsklänning. Har redan en, men vet inte än om jag ska ha den!

dålig uppdatering...

Hej! Orkade inte uppdatera något igår. Men hade det iallafall jätte trevligt. Linus och manne kom typ runt halv nio och då käka dom lite sen drog vi ut. Lite senare kom även timmy. Jaja orkar inte berätta om allt. Imorrse var vi nere på ''stranden'' och jobbade på brännan. Tog även årets första dopp! Trore var runt 11 grader. Ja det var ju varmt. Nä men kom hem runt två och då hoppade jag direkt in i dushen sen kom linnea efter ett tag. Satt ute och solade lite sen har vi bara kollat på film. Nu har jag precis käkat. Pizzaaa. Hörs!

lite halvt suddig bild

1 timme kvar..

Nämen titta! Jag lever. Det var ju tur..Iallafall om ca 1 timme kommer linus och manne hit. Då blire nog skräckis. Ska tydligen se typ världens läskigaste skräckfilm. Men blir nog även att dra ut lite. Är ju på landet! Just nu ligger iallafall jag och linnea i våran lilla stuga med våra laptops och snart blire nog mat. Grillat med potatisgrattäng!




outfit


ofixat hår, står åt alla håll, helt osminkad + nya linnet, jeansleggings jag aldrig användt + armband och min schnygga klocka!

@muskö

Är i sommarstugan nu och måste bara säga att internetet är väldigt väldigt långsamt. Iallafall.. Kom ut hit för ett tag sen, drog först ut till ''sjökrogen'' typ muskök enda resturang. Men gott vare! Jag och linnea delade på en hamburgetallrik. Mums! Nu har vi precis packat upp och snart dör vi. Så det här kanske blir mitt sista inlägg. Någonsin! Nej jag tror självklart inte att jorden kommer gå under. Bara någon jävligt kristen gubbe som säger så. Aja. Nu ska jag softa och leva mina sista timmar som 15. Vi hörs! Eller..

köpte lite småsaker också, tröstshopping så att säga.. Allt är ifrån lindex!

@muskö

Är i sommarstugan nu och måste bara säga att internetet är väldigt väldigt långsamt. Iallafall.. Kom ut hit för ett tag sen, drog först ut till ''sjökrogen'' typ muskök enda resturang. Men gott vare! Jag och linnea delade på en hamburgetallrik. Mums! Nu har vi precis packat upp och snart dör vi. Så det här kanske blir mitt sista inlägg. Någonsin! Nej jag tror självklart inte att jorden kommer gå under. Bara någon jävligt kristen gubbe som säger så. Aja. Nu ska jag softa och leva mina sista timmar som 15. Vi hörs! Eller..

köpte lite småsaker också, tröstshopping så att säga.. Allt är ifrån lindex!

Sommarstugan idag!

Godmorgon! Vaknade väldigt tidigt imorrse, men tur det. Har mycket att göra idag. Först ska jag gymma, dusha sen blire att packa. Drar ju till sommarstugan idag-imorrn dock.. Ska ju även bli toppen väder. Iallafall enligt min mobil skare bli 21 grader idag och imorrn. Men det hinner ju alltid ändra. Iallafall så tar jag med mig datan så kan jag lägga in massa bilder och uppdatera. Jaja nu ska jag dra mig upp ur sängen, hörs!

Wallander.

Hej! Kom hem för ett tag sen. Har haft en super mysig kväll med Linnea,Jenny och Emma. Åt glass med vindruvor och minimarränger och körde lite frågelekar. Himla kul! Ligger iallafall nu i sängen och kollar på wallander som går på fyran. Den är snart slut så etfer det ska jag se ett avsnitt av satc. Var ett tag sen. Imorrn blir det sommarstugan med linnea,manne och linus. Vi hörs mer imorrn!

fullt upp

Hej sötisar! Har inte hunnit blogga men igår firade jag bääästis hela kvällen. Var ute och fotade henne och lite. Idag hare bara vart skola, gjorde noprov som gick helt ok. Efter det drog jag och linnea till centrum, träffade jenny, åt pommes, drog till dennis och solade. Och nu är jag och linnea hemma hos mig. Ska äta snart. Grillat kött. Mmmums. Blir utgång senare så hörs vi väll sen!

Uuuuut nu

Tjeeenare! Sitter hemma hos linnea och vi ska snart ut och fota med hennes nya systerkamera. Wie! Efter det blire nog hem och plugga. Noprov imorrn. Orkar inte göra ett omprov nu i slutet sååååå. Men nu ska vi snart dra så hörs vi sen när jag är hemma!

Ily!

snart hem till bästis

Hinner tyvärr inte blogga så mycket nu. Ska hem till bästavän och äta och fira henne. Hörs sen!


Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag nej det är ingen vanlig dag för det är ..

LINNEAS födelsedag hurra hurra hurra! Grattis bästa bästa bästavän!

Du är underbar, älskar dig!♥
(skulle kommit upp 00:00 inatt, aja något fel på blogg.se sooomvanligt..)

mina snygga shorts



Haha jag vet bokstäverna blev lite snea.Men det såg inte min syslöjdlärare. Som tur var! Hon sa att det var jätte bra gjort. Yey!

längtar till helgen

Tänkte uppdatera er lite eftesom jag legat lite lågt med det. Men somsagt! Har gjort klart ALLA mina engelska uppdattser. Eller nästan, en av dom är inte helt klar. Sen har jag bara pratat lite med linnea om att helgen kommer bli bäst. Vad tror ni att vi ska göra? Jo vi ska faktist ut till min sommarstuga med linus och manne. Har en egen liten stuga där så det är nice. Ska iallafall kolla på skräckfilm och äta säkert jätte mycket godis. Inte lite jag längtar! Sen kommer det även bli kanon väder så bikini packas ner så får man lite färg på sig. Men nu ska jag iallafall vänta på att bb börjar. Hörs imorrn!

gjorde btw ett armband på syslöjden idag. Macrame tror jag att det heter! Bilder på mina shorts kommer snart. Så håll utkik!

today i'm wearing this



You can count on me like 1 2 3

Hej sötnosar! Haft en bra dag? Min har vart helt okej. Hade bild redovisning idag på bilden som gick åt helvete, aja. Men fick även ta hem mina shorts jag jobbat på riktigt länge på syslöjden (visar sen) och sista lektionen då vi skulle ha hk blev det istället att kolla på niornas show som var helt okej. Men direkt när jag kom hem gick jag ut och tog massa outfit bilder till er i det härliga vädret! Sen har jag mest vilat eftersom att i skolan fick jag värsta magontet och min huvudvärk vill fortfarande inte gå bort. Så blir att stanna hemma från öppet hus i skolan idag. Ska även plugga lite. Men nu ska jag fixa ett litet fint collage med outfitbilder åt er. Hörs sen!


4 månader kvar

Guess whaaat? Idag är det prickl 4 månader kvar tills jag åker till grekland-rhodos. Sitter nog faktist på planet just nu vid den tiden om 4 måndader. Gah grekland here i come..om 4 månader


Godmorgon!

Har precis fixat mig, ska bara välja kläder. Gah idag har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Ska ju bli superbra väder ute också. Men ni får ha en jätte bra dag så får ni nog outfit och det senare. Puss!


sängen nu

Hej! Har precis borstat tänderna och bytt om till sovtröja. Så ligger i min säng för tillfället med världens huvudvärk. Aja.. suger att ha järnbrist. Menmen! Ska kolla på bb som börjar om cirkus 10 minuter. Orkar inte skriva mer idag så vi hörs väll imorrn dåå. Pusshej!

försökte även att fota regnbågen igår. tja.. gick ju bra, nä fota är inte riktigt min grej.

Don't cry over someone who wouldn't cry over you


snart klar snart klar

Yes somsagt så har jag inte så mycket tid för bloggen eftersom att jag har super mycket plugg i engelskan! Började med att jag hade omkring 6 saker att göra och nu är det endast en sak+16 meningar som jag ska skriva. Skööönt. Trodde aldrig att jag skulle bli klar! Men hade tänkt att lägga ifrån mig engelskan ett tag och bara ta det lugnt. Har också huvudvärk som jag haft hela dagen. Har tagit huvudvärkstablett men det hjälper inte. Är nog pågrund av spänningarna i min mun. Dumma tandställning.. Nu ska jag iallafall sätta mig ett tag med mina päron och bara ta det lugnt. Vi höres!


dagens tygbitar


jeansjacka, linne, mörka jeans och min ursnygga klocka!

Dn huset!

Hej sötnosar! Idag vare ingen skola alls för mig. Hade sovmorgon till nio och då åkte klassen in till stockholm och var på dnhuset. Fick fixa och trycka lite. Efter det åt vi på donken! Nu är jag iallafall hemma och håller på med mina ''höja betygen uppgifter'' i engelskan. ni får dagens oufit senare!

Helt jävla slut i huvet.

Har suttit och översett en del av en text från engelskan som tillochmed har ord som inte ens google translate kan översätta. Något arg man blir... Men nu orkar jag inte hålla på med den mer. Får göra klart den imorrn eller något. Nu ska jag iallafall sova. Är helt slut i huvet så ska slå ihop datan nu. Imorrn blire sthlm med klassen. Ska till dnhuset. Väldigt kuuuul :D. Aja hörs imorrn!


något som är galet snyggt..


är shorts med nitar. Vet dock bara inte vart man kan köpa dom.. Men det är iallafall ett måste till sommaren. Hittar jag inga, får jag väll fixa och dona ett par själv!

måndag

Hej! Yes då va måndagen avklarad. Rullade på jävligt fort idag. Sen så måste jag ju skryta lite och säga att jag och linnea fick mvg i muntligt på spanskan. Yeeeees :D. vi sitter hemma hos mig nu iallafall och chillaaaar. Ska göra lite engelska idag. Hade btw engelska muntligt ''läxförhör'' idag. Gick väll helt ok. Hoppas på VG! Är typ ''höja betyg vecka'' i engelska så har massa att göra. Men vi hörs senare!

bu för sverige

Yes som ni alla säkert vet vann då finland. Sääääämst! Blev inte som så att vi träffade några. Fick bli jag,linnea och pappa som kollade på hockeyn. Men det var lika roligt det! Nu ligger iallafall jag och linnea i sängen och kolla på någon film. Ska snart sova. Så blir sista inlägget för ikväll. Hörs imorrn!

mitt och linneas goooodis, Muums!

jag vill ha..


Sommar! Yes det är något jag verkligen vill ha. Favorit årstiden.
Men som tur är så är det ju inte heller många skoldagar kvar!

Linnea sover här

Hej! Kom hem för ett tag sen. Så nu är jag och linnea hemma hos mig och blir som så att hon slaggar här. Har köpt massa gott till ikväll (hockey) och tror att vi ska träffa några senare också. Yesyesyes! Men tänkte göra lite tidsinställda inlägg nu. För tror inte att jag kommer sitta så mycket vid datan ikväll. Hörs!

bild från linneas blööögg.
I love you!

hemma hos bästis

Yesyesyes sitter hemma hos linnea nu och ska snart laga mat. Dööööhungrig. Blir nog bara att ta det lugnt idag. Skööönt. Tagga inför skolan imorrn, eller? Njaa.. Aja nu ska vi laga mat. Hööörs!

typ linnea och jag.

godmorgon!

Yes söndag idag. Imorrn måndag vilket innebär skola. SUCK! Aja sovit gott? I hope so. Ska iallafall börja fixa mig lite nu, ska iväg och kolla på en tvbänk och lite småsaker till rummet. Har aldrig tyckt sånt är så kul..Efter det blire att träffa linnea. Kom på att jag även måste börja med en engelskasak som ska vara klar imorrn. Men vi hörs senare!

bild från igåååååår!

nattinatti

Kom hem för ett tag sen men fastnade vid tvn-melodifestivalen. Har iallafall haft en grymt bra dag och kväll. Blev filmys på kvällen hemma hos linus med manne och linnea. Innan det satt vi på tian och myste med lite musik. Men nu ska jag kolla på någon film. Vi hörs imorrn!

egoist? javisst. Lite småtthärlig bild från kvällen.

grattis snygging


Grattis snygging till 3 plats ♥

Hej älsklingar! Sitter hemma hos Linus med...

Hej älsklingar! Sitter hemma hos Linus med manne och Linnea. Sitter och kollar på nån jävla fotbollsfilm. Jääätte kul. Eller? Nej men berättar mer om min dag senare. Puss!


godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen och ligger fortfarande kvar i sängen. Hade en awesome kväll igår och hoppas på att denna dag blir lika awesome den med. Men det blir den, ska träffa linnea men först blire in i dushen. Hörs sen!

bild från igår, något trött?

my night!




+ manne. Yes kvällen slutade med att vi hyrde skräckis sen drog vi hem till manne. Kollade på tallang först sen kollade vi på filmen. Instängd 2. Har ej sett ettan men tvåan var väll sådär. Väldigt läskig men dock lite tråkig ett tag. Hände typ bara samma saker. Men nu är jag iallafall hemma. Ska löka satc inatt så hörs vi väll om ett par timmar dååå. Pusshej!

bråttom!

Uppdaterar bara lite fort för har väldigt väldigt bråttom. Ska bara ta på mig mascara sen drar jag ut med linnea,linus och manne. Ja vad som händer får vi se! Uppdaterar mer sent ikväll/inatt!

dagens outfit!

kom hem för ett tag sen..

Hej sötisar! Kom in för ett tag sen men har inte orkat blogga. Drog ut med linnea till manne och efter ett tag kom linus. Kunde tyvärr inte stanna så länge eftersom att jag har en jävla bok som jag ska läsa ca 40 sidor i. Och det sämsta med det är att boken inte ens är bra. Menmen! Ligger för tillfället i min nya säng. Ååååh love! Ska läsa som sista sidorna i boken nu sen kolla på någon film. Vi hörs imorrn babes!

kvällens outfit. Jeans från gina, tröja från h&m och klocka från ur&penn!

rummet!!


här kommer man då in i rummet, nya sängen. Love it!

min nya tv!


Yes det var då mitt rum och nej tappeterna är ej nya. Haft dom några år och ni vet inte hur mycket jag vill tappetsera om. Men eftersom att min brorsa lär flytta ut om nått/några år kommer jag få hans rum som är typ dubbelt så större som mitt och då ska vi tappetsera om! + att det är några saker som inte är klara än.

Lunken

Hej! Yes då var lunken avklarad. Jag och linnea var så grymma att vi kom in under en timme vilket innebär att vi kommer stå med på listan. Är på sånt jävla bra humör för har precis gjort om mitt rum, ny tv och säng! Ska visa er snart. Men lite senare blire att träffa linnea bästavän. Så vi hörs om ett tag då!

you will always,no matter what be my bestfriend♥

datasaleeeen

Tjo! Sitter i datasalen med linnea,edvin och johanna + några till jag fan inte vet namnen på. Har iallafall håltimme och börjar om en halvtimme. Då äre nog lunch? Sen blire lunken. Såg fel vi skulle tydligen springa 7,2 km. Skööönt :D. Tagg tagg tagg! Efter det blire iallafall hem och då får jag min nya säng! Wie, men ja nu ska jag snart dra. Hööörs!

Laddar ner en film..

Ohno jag gör något olagligt! Haha..Laddar iallafall ner hundtricket. Sett den? En rätt så gammal film som jag faktist har hemma. Men eftersom att jag inte sover i mitt vanliga rum inatt (sover i typ gästrummet) så kunde jag inte kolla på filmen på tvn och på datan funkade det tydligen inte. Så laddar ner den istället! Halva kvar bara. Kom igen kom igen. Men blir nog inte att kolla på den. Taggar inför imorrn då det är lunken. Ska springa 1 mil och 1 km. Rätt så långt. Med nummerlapp också! Men det var tydligen bra för betyget så why not? Men nu ska jag bara vänta på att filmen ska bli klar. Vi hörs imorrn!


Handen

Hej! Efter skolan idag drog jag direkt in mot haninge,spände tandställningen efter det träffade jag på linnea. Gick runt lite då och köpte världens finaste klockor (enligt mig). Vet inte hur länge jag har spanat på en sånn men nu efter att den hade sjunkt i pris från 498 till 198 fick den bli min. Och jag ångrar mig inte en sekund! Köpte även lite annat smått. Tog sedan tåget hem runt fyra/halv fem. Då drog jag direkt hem och käka. Sen efter ett tag kom linnea och då gjorde vi inget annat än att prata lite och ta massa kort. Måste faktist säga som såhär att jag är avis på linnea hur jävla bra hon blir på kort! Ni ska bara se..Värsta supermodelen! Nu sitter jag iallafall i mitt tomma rum. Har tagit ut min säng+skrivbord för imorrn kommer min nya säng! Yey! Nu ska jag iallafall chilla lite. Slänger in bilder på det jag köpte så hörs vi väll sen :).

lovelovelove! Från ut&penn!

Armband från bikbok


från bikbok, snyggare i verkligheten + en vit bh från h&m!

Min bästavän..

Egentligen tror jag inte att någon förstår hur tighta vi är egentligen. Vi gör helt seriöst allt tillsammans. Vi tillochmed söker samma sommarjobb tillsammans. Jag kan inte säga att du bara är min bästavän, du är mer än så. Min syster,min tvillingsjäl. som det står på det där ljuset jag fick av dig. Sånna saker att få gör en verkligen glad. Du gör mig glad! Du gör mig verkligen hel. Utan dig vad skulle jag vara då? Eller vem skulle jag vara? Har jag ett glatt leende på läpparna kan du ändå se saker ingen annan ser. Saker som har hänt och som jag försöker dölja. Men för dig kan jag inte dölja något. Du är verkligen min syster. Systern jag aldrig fick. Men med detta inlägg vill jag bara säga hur glad jag är över att jag har dig och hur mycket jag älskar dig. Min bästavän, syster, mitt allt. 


Imorgon ska jag..

Spänna tandställningen. yepp, visste ni ens att jag hade tandställning? Har ju inte lagt ut någon bild på det, Kanske borde göra det? Nja..Får se ;). Ska även också passa på att shoppa lite. Ligger ju precis mittemot haninge centrum. Ska se till och få med mig massa sött och även present till bästavän som fyller nästa vecka! Ojojoj..stooor chey.

going out with my bestfriend

Heeeej! Var precis ute på en liten promenad med linnea. Var så skönt att få komma ut och gå lite och snacka massa. Är ju även väldigt varmt ute. Oh summertimes! Pratade även lite om vad som händer på skolavslutningen. Sjukt kul. Hade somsagt en hel del att prata om. Nu är jag iaf hemma och ska ta och byta om till sovkläder. Ikv blir det ingen träning eftersom att jag joggade/gick en rätt så lång runda på idrotten!

tisdag

Hej sötnosar! Kom in från värmen ett tag sen. Idag har det ju bara vart fööör varmt! Kanske för att jag hade jeans..Menmen jag ska inte klaga. Iallafall så hare väll vart bra i skolan. Matteprovet gick dock skitdåligt. Så i det här fallet är jag nöjd om jag bara får G.

Senare blire iallafall träning för min del. Är sjuuukt taggad. Funderar på om jag ska ta och dra ut och springa? Får se. Nu ska jag bara softa lite och fixa lite käk. Hörs senare!

Förlåt för dålig uppdatering idag.

Men jag varken hinner eller orkar. Imorrn har jag ett stort matteprov som typ avgör mitt betyg. Det är iallafall på 5 kapitel så ja det är ganska stressigt. Men vad har jag gjort idag då? Jo direkt när jag kom hem från skolan gjorde jag somsagt mat, efter det la jag mig ute i solen med kiwi och matteboken. Eller ja.. Matteboken låg väll mest åt sidan. Råkade även somna men inte gjorde det något. Det gav ju bara ännu mera färg! Ikväll har jag heller inte gjort något specielt. Tränade sen plugga jag lite och nu ligger jag i sängen. Dööödstrött! Ska kolla på nått avsnitt av satc. Hörs imorrn gullisar!'

bild från någon dag sen. Åååå visst ser det härligt ut? Älskar vädret

Top model

Hej sötisar! Blogg.se dampade lite igår så orkade inte blogga. Men idag är det måndag och faktist en månad kvar till...Sommarlov! Gud så fort den här månaden kommer gå. Kom iallafall hem för ett tag sen och har precis lagat mat och sitter och kollar på tv. Ska plugga senare så hörs vi väll om ett tag. Puss!

Träffat bästavän!

Äntligen äntligen äntligen är hon hemma! Hon har vart på ett konfaläger heeela helgen. Gissa om det har vart tråkigt :(. Så drog till henne runt tre och kom hem för ett tag sen. Har precis käkat. Grillat. Sååånt underbart väder idag! Plockade fram shortsen + typ ballerina skor. Ska dra ut igen lite senare med linnea + några till i think! Så hörs väll senare :). 

PS. Tycker du att min blogg är lite för vardaglig? Släng då in en kommentar om vad du vill att jag ska blogga om. Eller något annat. Vad som hellst!

steeeek i solen


går runt i endast shorts och bikini. Hääärligt! Jobbar lite på brännan ;). Tänkte bara uppdatera lite så att ni vet vad jag gör. Hörs sen!

Ute i solen och äter kiwi!

Yes that's right. Såå härligt väder idag så sitter ute på altananen med datorn i knäet och äter kiwi. Har precis dushat också. 

Men godmorgon förresten! Eller godmorgon? God eftermiddag kanske jag ska säga. Började eran morgon bra? Min började lite sådär. Vaknade upp och hade världens magont + huvudvärk. Inte kul att vakna upp till. Men nu ska jag börja fixa mig lite. Vi hörs sen!

mmmmm

My head is killing me..

Blir tyvär inge grönan imorrn :(. Vart lite strul med vilka som skulle med. Men det har ju precis öppnat och kommer vara öppat hela sommaren, klart man kommer åka dit någon annan gång! Aja sitter för tillfället i brorsans rum. Fråga mig inte varför. Har lixom det bara fööör skönt i hans soffa så jag orkar inte resa mig. Dessutom har jag värsta mensvärken och värsta huvudvärken. Ingen rolig blandning vill jag lova :(. Men inga fler sura miner. Ska tvätta bort sminket nu sen kolla på någon bra film. Vilken får vi se sen!

bild på mitt hår. Något långt vavavava!? Inget löshår..jag lovar!

Kom precis in

Hej sötisar! Kom hem för ett litet tag sen. Drog ner till hamnen med päronen och åt på kroken. Fick bli en jätte jätte jätte god ceasarsallad och glass med jordgubbar. Snacka om gott! Och vädret är ju perfekt så satt ute och stekte lite i solen. Och vet ni vad som händer imorrn? Jo då bär det av mot grönan med alice och natta + någon till. Nice huh? Ska ju bli kanonväder så kommer säkert att krylla av folk. Men strunt samma! Blir ju då första gången iår eftersom att det öppnade idag ;). Aja nu ska jag kolla lite i skafferiet om vi har något gott. Hörs sen!

kollat in massa snygga sommarlinnen!





Hur snygga var inte färgerna? Blir nog att införskaffa mig dom när jag åker till haninge nästa vecka. Eller beställa :D.

godmorgon

Sitter och dunkar lite spotify för tillfället och ska snart dra ut i solen och äta frukost. Låter bra va? Vad som händer idag har jag ingen aning om. Drar nog ner till centrum och kollar lite i affärer. Mer för vi se sen!

bad & satc

Har ej haft tid för bloggen ikväll eftersom att...Jag har haft en liten ''mini spakväll''. Runt halv nio gick jag och frös något förbannat mycke så la mig i badet och låg där i över en och en halvtimme. Låter lite långtråkigt men kollade på massa avsnitt av satc. Tro mig då vare inte långtråkigt! Bästa serien♥. Sitter för tillfället i min säng med mitt blöta hår i en fläta. Cute! Ska ladda ner någon film nu så hörs vi sen!


It's friday,friday

Hello sötisar! Ja då vare fredag! Orkar inte skriva ett sånt långt inlägg nu för nu blire att kolla på satc med massa gott! 

kvällens outfit! Haha älskar verkligen mina söta ''rymdenskor''.

Grillat

Yes nu blire mat! Snacka om att jag är hungrig..Pappa står ute och grillar köttet så snart blire det och potatisgrattäng. Hur gott är inte det? Bloggar mer om min dag senare!

godnatt babys!

Blir sista inlägget för idag. Har inte orkat/hunnit blogga ikväll eftersom att jag har vart tvungen att plugga. Imorrn har jag ett soprov i religon som måste gå bra om jag vill behålla mitt vg. Men tror faktist som så att min solärare sa att han inte tänkte sänka någons betyg? Great i sånnafall! Aja nu ska jag släcka ner och sova. Vi hörs imorrn!


everybody just have a good time

Hej sötnosar! Yes då va torsdagen avklarad och imorrn äre fredag. Sitter för tillfället och dunkar sporify och väntar på bästavän. Sen väntar jag på mat också. Thai ♥. Men å fan va jag älskar livet nu! Skolan går great och jag har världens bästa vänner! Hoppas att ni mina fina bloggläsare känner detsamma. Nu ska jag bara börja mitt pluggande-so. Aja! Vi hörs senare!

nyss, lite av dagens outfit! Hade dock bara inte mjukisar ;).


My only job is to get up, take a shower, do my hair and look attractive- Megan Fox


g'natt!

Har precis gjort 120 situps. Det fick räcka eftersom att jag är lite död efter simmningen idag. Simmade 200 meter och tog upp en jävla docka från botten. Fick upp den på första försöket ocksååå :D. höjer inte min idrottslärare mitt betyg pga det då jävlar. Men nu ska jag kolla på någon film på datan och vänta på bb. Vi hörs imorrn!


Plugga!

Japp nu blire att plugga spanska hela kvällen. Sen avsluta med träning ;). Men känner faktist att jag kan en hel del så är inte så mycket att plugga på då. Sköööönt!

btw visst blev jag brun när jag solade?

Yellow and blue

(och nej jag hade inte tänkt att matcha ihop det). Båda är ifrån lindex!

@ centrum

Hej sötisar! Är i centrum nu hos mamma på jobbet. Har solat. Fick bli en kvart. Fick väldigt mycke färg så det gillas :D! Handlade även lite undisar (visar när jag kommer hem). Ska åka hem om typ 5 minuter så vi hörs mera sen!

Sitter på son nu och chillaar. Ska tydlige...

100media_imag014 (MMS)

Sitter på son nu och chillaar. Ska tydligen spela anden i glaset. Kkuul! Men nu ska jag fortsätta att läsa i världens bästa bok. Hejdå


@sängen

Hej sötisar! Förlåt för den usla uppdateringen. Men idag har jag pluggat spanska och bara inte haft tid. Var tvungen att stå på löpbandet och springa ett tag eftersom att imorrn ska klassen till simhallen. Yey va kul! Eller? Så passade även på att raka benen mm. Nu blire iallafall och kolla på bb. Hörs imorrn!


Hej! Har tyvärr inte orkat blogga idag ige...

Hej! Har tyvärr inte orkat blogga idag igen. Sitter iallafall med päronen och kollar på film. Har precis haft en "tagit hand om mig själv kväll". Rakade benen osv...sen innan det tränade jag. Men nu ska jag fortsätta att kolla på filmen så hörs vi sen!:)


beach 2011 lixom?

Hej sötisar! Kom nästan precis ut ifrån dushen. Fick bli ett litet träningspass ikväll igen. Tränar ju infår beach 2011.. Men körde iallafall på mage,ben och rumpa! Perfekt. Hoppas bara att all träning ger resultat. Aja nu ska jag iallafall kolla på bb så hörs vi väll mer imorrn babes? godnatt!

typ jag i sommar..eller?

måndag

Hej sötnosar! Ja då vare måndag. Har ni haft en bra dag? Min har vart kanon. Rätt så chill skoldag. Efter det drog jag och linnea hem till henne. Fixade lite käk sen drog vi mot tandläkarn. Linnea skulle på tandläkarkoll så satt och väntade på henne där. Efter det drog vi till centrum och jag köpte kontantkort. Nu har jag precis käkat och sitter och spanar in lite kläder som jag vill ha. Men tror jag ska köpa lite nästa onsdag då jag åker in till haninge för att spänna tandställningen. Påtal om tandställning så gick min sönder idag :(. Längst bak också så det är lite irreterande. Aja nu ska jag byta om till träningskläder och ställa mig på löpbandet och springa. Hööörs!



-



big brother

Ligger och kollar på big brother nu och ska faktist snart stänga ner allt. Är så jävla trött. Men kom på att jag inte har skrivit om vad jag har gjort idag!? Har iallafall vart med bästavän och följt med henne och hennes mamma och kollat på lägenheter. Sen tog vi en fika och efter det träffa vi linus och simon. Kollade på black swan då. Och ikv har jag inte gjort så mycket. Pluggat till ett spanskaprov och tränat. Så nu ska jag snart sova. Hörs imorrn med mycket mycket myyycket bättre uppdatering!

Jag och söta tiffany igår. Tagen från linneas blogg!

1 maj!

Hello sweeties! Igår vare ju valborg vilket gjorde att jag inte bloggade såå mycket. Men what a night! Började med att jag,jenny,tiffy och linnea åt tacos hemma hos linnea. Sedan kom typ alla. Och allt som allt blev det ca 15 pers hos linnea. 4 tjejer, och 11 killar. Haha! Runt elva tiden drog vi till gröndal där det var vääärsta dunket.Var fest där med sean banan och allt. Men han hade redan dragit när vi kom. Iallafall! Så vare ju så vi tjejer flörta lite med dom som var där om att komma in så runt tolv lyckades vi komma in. Då vare bara att hänga av sig jackorna och hoppa upp och ner på golvet. Var sån jävla bra musik och allt var bara perfekt! Drog runt ett då det stängde hem till linnea (jag,linnea,jenny och tiffy) och gjorde nattmat och satt och snacka. Det var iallafall min valborg. Som var grym! Nu kommere massa bilder så håll i er ;).




spelade även ett spel som linus hade köpt när han va i usa. Haha skitkul! 

förlåt för bilden, men kolla på manne (han i svart tröja) ja endel av godisarna var såå äckliga..






asså...jesper
Okeeeej det får duga, finns typ 1000 bilder till. Men för att vara snäll mot alla andra så ska jag nog inte lägga upp dom :)


RSS 2.0