Eftersom att det inte finns så mycket att ...

2011-11-30_10_16 (MMS)

Eftersom att det inte finns så mycket att göra på min prao så håller jag på med en skoluppsats. "mitt i nian". Snaaaart klar!


Påväg till praoen nu och det är fan varmt ...

2011-11-30_09_46 (MMS)

Påväg till praoen nu och det är fan varmt ute?! När ska snön komma lixom.. För första gången på flera år längtar jag faktist. Aja uppdaterar er mer senare. Puuuss!


Har bildbrist på mobilen så får bli en ifr...

2011-10-16_11_16 (MMS)

Har bildbrist på mobilen så får bli en ifrån när jag sist jobbade på konfitoriet. Ska jobba i helgen. Suck.. Nä men cash is king så det gör inget ;). Har iallafall precis tränat och ska dusha av mig lite nu. Sen blire någon rulle sen sova. Hörs imorrn!


Godmorgon! Börjar morgonen med en god fruk...

2011-11-29_08_47 (MMS)

Godmorgon! Börjar morgonen med en god frukost! Ska snart börja fixa mig sen börja röra mig mot praoen. Förresten så orkade jag inte blogga igår men tog ett till hål i örat, var med bästavän heeeela dagen och på kvällen tränade jag. Men ska somsagt börja fixa mig nu. Puss!


Godmorgon baaabes! Bloggade inge mer igår ...

2011-11-28_09_21 (MMS)

Godmorgon baaabes! Bloggade inge mer igår för på dagen gjorde mamma och jag knäck och på kvällen var jag hos linnea och åt knäck, drack julmust och kollade på sunes jul.riktigt mysigt! Men nu ska jag börja röra mig mot praoen. Vi hörs!


Bättre bild på linnet. Så snyggt!

2011-11-27_13_26 (MMS)

Bättre bild på linnet. Så snyggt!


Min mat igår på grill.ååå det var så gott....

2011-11-26_17_30 (MMS)

Min mat igår på grill.ååå det var så gott. Godaste ceasarsalladen jag ätit. Godmorgon iallafall! Håller på att fixa mig nu. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig dock. Lutar mest åt mjukiskläder. Perfekt till detta skitväder. Ska iaf träffa linnea senare. Ovanligt huh? Hörs senare!


Inte så bra bild men det här köpte jag ida...

2011-11-26_20_48 (MMS)

Inte så bra bild men det här köpte jag idag. Örhängen från salt 49 kr och linne från monki 150 kr!


hemma nu

Har haft en sån trevlig dag och kväll. Älskar verkligen stockholm. Men trött blir man av att vandra runt. Åkte till stan runt tio imorrse med linnea, hennes mamma och hennes mormor och morfar. Gick runt lite. Hittade inte så jätte mycket men fick bli ett linne från monki och ett par örhängen från salt. Visar sen! Runt fyra tiden mötta jag upp päronen, marcus och albin. Då drog vi mot grill. Alltså den resturangen är ju så jävla ball. Barnvagnar i taket och ja helt sjukt. Är ju han Melker Andressons resturang. Sååå god mat. Men nu är jag hemma och försöker få tag på linnea. Onödigt att svara.....Haha aja vi hörs!

baren där inne. Haha ser ni hajen?

Pink colada. Mmmmm

2011-11-26_17_15 (MMS)

Pink colada. Mmmmm


Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men h...

2011-11-26_15_33 (MMS)

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men har fortfarande inge internet på datan och det är lite jobbigt att blogga via mobilen. Aja är i stan för tillfället. Helt ensam :(. Nä men har vart här hela dagen med linnea hennes mamma och hennes mormor och morfar. Riktigt trevligt. Nu ska jag möta upp la familia och äta middag på grill för att fira brorsan. Graaaaattis! Jaja hörs senareeee


En månad kvaaaaaar!!!!

2011-11-24_20_01 (MMS)

En månad kvaaaaaar!!!!


Fikar just nu med mami. Chailatte och luss...

2011-11-24_11_34 (MMS)

Fikar just nu med mami. Chailatte och lussebulle!


Godmorgon! Dålig bild men dagens outfit ia...

2011-11-24_09_23 (MMS)

Godmorgon! Dålig bild men dagens outfit iallafall. Ska börja röra mig mot praoen nu. Var egentligen ledig för skulle till gymnasiemässan med linnea men hon mådde inte så bra idag så blir inget... Aja ska fixa det sista nu så hörs vi väll senare :)


JAG VILL ÅKA UTOMLANDS




lunchat med bästavän!

Heeeej! Har prcis lunchat med linnea. Fick bli en suuuupergod sallad från nilssons och cyrrydressing. Drog även och köpte lite godis, Hihi men äre lillördag så äre! Iallafall har inte så mycket mer att skriva om. Eller joo imorrn är både jag och linnea lediga från praoen. Ska in på gymnasiemässan i älvsjö, Även om jag nästan är helt säker på vad och vart jag vill gå så är det ju bra att åka in på den mässan. Skönt också att vara ledig ;). Jaja hörs senare!

alltså ♥ weheartits bilder


@ thaaa prao

godmorgon! Sitter på praoen för tillfället. Är rättare sagt är på praoen. Tar dock en datapaus efter 5 minuter. haha... Iallafall så orkade jag inte blogga igår och fråga mig inte varför. Men var iallafall hemma hos linnea efter praoen till typ nio. Sen när jag kom hem somnade jag nästan direkt. Snacka om att man blir trött på vädret då.. Men nej nu ska jag inte sitta här. Back to work som jag alltid säger..

mitt i nian

Har precis käkat nu så tänkte renskriva en svenska grej. ''Mitt i nian''. Man ska typ skriva om sitt liv i nian typ haha. Aja dagen har rullat på jääävligt fort drog hem till mig efter praoen tillsammans med linnea. Blev att bara kolla på tv och chilla lite smått. Men ska fixa med min svenska uppsatts nu. Vi hörs!

nothing to do

har absolut ingenting alls att göra för tillfället. Så tog en liten paus framför datorn där det inte heller händer så mycket. Iallafall så va linnea här nere och lunchade med mig. Riktigt trevligt! Fick även bli en tripp på stan och leta efter klassompisar som också praoade. Hittade inte en jävel..

Jappjapp men har inte så mycket mer att skriva om. Slutar runt fyra men är ganska säker på att jag får gå lite tidigare. Blir iaf hem och do some homeworks. Japp sånna har jag också även om jag har prao...

oldie

på praoen

Godmorgon babes! Sitter hos mamma och pappa nu och kollar facebook osv.. Såå skönt att det finns dator här! Snart ha jag lunch också. Så då kommer linnea över, så skönt att ha prao mitt i centrum för då kan man gå runt också ;). Nä men back to work nu då. ciaaaao

skönt att börja tio imorrn

FÖR IMORRN HAR JAG PRAO :D. Ska bli så galet skönt att börja tio varje morgon i 2 veckor. Ska somsagt jobba hos mina föräldrar på deras klädaffär så det blir ju nice. Mitt i centrum också! Men håller på med en bildläxa nu. Så vi hörs senare!
btw bloggar från brorsans dator!


sooo true

Vi tjejer...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampoflaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

Awkward

Hello there! Kom hem för att tag sen. Var hemma hos bästis och mös framför tvn. Är ju sånt skitväder idag så var skönt att inte göra något annat än att snacka och kolla på tv. Har iallafall precis ätit nu och ska kolla på awkward som börjar om någon minut. Höööörs

ååå så snygg

Dagens outfit! Hej sötisar! Sitter hemma h...

2011-11-20_13_48 (MMS)

Dagens outfit! Hej sötisar! Sitter hemma hos linnea just nu och fikar. Suuuuuper mysigt! Vädret är ju himla tråkigt idag också. Äkta söndagsväder. Men nu ska jag inte diskutera vädret med er för det blir nog ganska så tråkigt. Jaja vi hörs senare!


Myyys

2011-11-19_17_33 (MMS)

Myyys


Åååå filmen var grym. Nu är jag och linnea...

Åååå filmen var grym. Nu är jag och linnea hemma hos mig och fondyar. Laterooo


Breaking dawn nuuuuu

2011-11-19_14_49 (MMS)

Breaking dawn nuuuuu


Dagens outfit babes!

2011-11-19_13_25 (MMS)

Dagens outfit babes!


Breaking dawn!

Hej alla fina! (sitter vid brorsans dator). Har precis plattat håret och fixat mig lite smått. Ska välja kläder nu sen vid tre blire bio. Breaking dawn! Ååååå l'ngtat så mycket tills den kommer ut. Men ska ''kirra'' kläder nu. Hörs senare!

Godmorgon skönheter! Hoppas ni har sovit g...

2011-09-09_07_39 (MMS)

Godmorgon skönheter! Hoppas ni har sovit gott. Kan inte påstå att jag har gjort det. Somnade sent och vaknade nu med huvudvärk. Jaja ska hoppa in i dushen nu och använsa min hårinpackning jag glömt bort. Oups! Talk to you laterooo


Hej sötisar! Påväg hem nu och det är bäckm...

2011-11-18_21_52 (MMS)

Hej sötisar! Påväg hem nu och det är bäckmörkt. Har vart med min bästavän ikväll. Inte träffat linnea på en vecka! Iallafall snart hemma så hörs sen


Pizza med tjejerna nu. Muuuums

2011-11-18_11_28 (MMS)

Pizza med tjejerna nu. Muuuums


Mmmmm lite vardagslyx sådär ;)

2011-11-17_18_58 (MMS)

Mmmmm lite vardagslyx sådär ;)


Dagens outfit sötnosar! Fick bli något enk...

2011-11-17_07_48 (MMS)

Dagens outfit sötnosar! Fick bli något enkelt och skönt. Allt utom klockan är ifrån gina tricot!


Nu sitter jag vid en datoooor

Wihoooo så glad :D. Tyvärr är det inte min dator, utan min brorsas. Brukar ju ioförsig blogga från marcus dator men den har också vart sönder. Haha.. Iallafall looong day today. Men imorrn är det fredag och det är jag sååå glad över :D. För efter det är det 2 veckors prao. Wiho! Men hinner inte skriva mer nu för ska äta. Vi hörs! Slänger in outfiten seeen!

Heeej! Sitter och pluggar gör fullt med sp...

2011-11-16_19_10 (MMS)

Heeej! Sitter och pluggar gör fullt med spanskan..eller? Tog en liten paus nu för att blogga lite för er. Har egentligen ingenting att skriva om. Men tänkte att lite uppdatering i min blogg är ju bra. Ush så jag saknar att ha internet på min dator.snart en vecka sen jag lämna in mitt internet. Bara tre kvar. Åååh :(. Jaja lite klagomål gör det ju inte bättre. Nä ska fortsätta plugga. Ciaooo


Precis köpt nya hudvårdprodukter. Woho dom...

2011-11-16_15_21 (MMS)

Precis köpt nya hudvårdprodukter. Woho dom här är dom bästa produkterna enligt mig!


Dagens outfit! Hola! Hoppas allt är bra me...

2011-11-16_07_50 (MMS)

Dagens outfit! Hola! Hoppas allt är bra med er för med mig är det super. Orkade ibte blogga mer igår för somnade jätte jätte tidigt. Såååå skönt. Iallafall så slutar jag egentligen om typ två timmar. Men hade ingen svenska och sket i elevensval. Men nu ska jag plugga. Haha somvanligt!


Vill bara börja med att säga att jag är så...

2011-11-15_18_36 (MMS)

Vill bara börja med att säga att jag är sååå trött på att kolla bloggar i mobilen,blogga via mobilen osv.. Jag vill ha mitt internet fixat nuuuu! Men ska inte klaga mer om det nu. Kollar på sex and the city filmen just nu men ska snart plugga. Alltid finns det något plugg att göra.. Men oerhört skönt med prao nästa vecka. Börja tio och sluta runt fyra i två veckor. Ååå så skönt! Men nu ska jag somsagt plugga. Vi hörs senare


Godmorgon snyggisar! Sovit gott? Jag har s...

2011-11-15_07_48 (MMS)

Godmorgon snyggisar! Sovit gott? Jag har sovit jätte bra. Ska iallafall börja röra mig till skolan nu. Tillbaka till helvetet. Har även matteprov också. Wish me luck! Men det här är iaf dagens outfit. Tröja från cubus och jeans från gina. Vi hörs senare!


Muuuuums. Granatäpple och vaniljglass. Til...

2011-11-14_19_33 (MMS)

Muuuuums. Granatäpple och vaniljglass. Till det blire halvåtta hos mig.


Faaaan också min väska har gått sönder. Br...

2011-11-14_19_02 (MMS)

Faaaan också min väska har gått sönder. Bra kvalite där. Bara att åka till grekland och lämna tillbaka den haha..


Dagens outfit ! Fick bli något enkelt och ...

2011-11-14_18_34 (MMS)

Dagens outfit ! Fick bli något enkelt och skönt. Nya jeans från cubus och tjocktröja från bikbok!


Släppte plugget ett litet tag. Sitter nu m...

2011-11-14_17_13 (MMS)

Släppte plugget ett litet tag. Sitter nu med mami och kollar på någon gammal tråkig film...ska snart käka. Är vrååål hungrig. Men det var väll allt. Och grattis angelica! Love you snygging. Puuuuuuss


Hey babes! Vad hääänder? Själv sitter jag ...

2011-11-14_14_43 (MMS)

Hey babes! Vad hääänder? Själv sitter jag och pluggar matte för fullt. Börjar faktist fatta pyttelite :). Har prov imorrn så blir väll att plugga hela dagen. Ett pluss med att inte ha tillgång till internet med dator ;). Men ska fortsätta plugga nu så hörs vi!


Fars dag

Grattis på farsdag pappa. Jag älskar dig!

Sorry. Jag vet att det är jätte tråkigt me...

2011-10-02_12_51 (MMS)

Sorry. Jag vet att det är jätte tråkigt med mobilblogg. Men det är bättre än inget iaf. Har ni btw sett min design? Sjukt snygg. Tack världens bästa nathalie ! Hur som sitter jag med päronen och kollar på tv. Så jävla tråkigt att jag tillochmed snart ska fixa mig inför sängen och kolla på sex and the city. Jaja hörs sen !


Hej sötisar ! Sitter i haninge centrum nu ...

2011-11-13_13_21 (MMS)

Hej sötisar ! Sitter i haninge centrum nu och fikar. Har shoppat lite. Blir hem sen iaf och träffa linnea tror jag ? Hörs sen


Hej babes ! Påväg hem nu. Har vart ute en ...

2011-11-12_23_19 (MMS)

Hej babes ! Påväg hem nu. Har vart ute en snabbis med linnea och ahmed och det är verkligen skit kallt ute. Aja när jag kommer hem blire lite satc avsnitt sen sova. Ska upp tidigt imorrn för ska in till Haninge för lite shopping och hämta min klocka. Men nu dör mina fingrar. Hörs imorrn ! :)


Tjeeena sitter hos hemma hos mig tillsamma...

2011-11-12_22_22 (MMS)

Tjeeena sitter hos hemma hos mig tillsammans med linnea ahmed och brorsans kompis. Kollar på medans albin får stryk av ahmed på fifa. Haha riktigt kul faktist. Men ska snart dra ut så vi hörs senare. Puuuuss


Kommer inte kunna blogga på en DATOR på ett tag

för att igår lämnade jag in min doniel (stavning) på lagning och då sa dom på expert att det skulle ta högst en månad. Så man får vänta och se. Kommer kunna blogga lite smått men inte lägga in bilder osv... Iallafall så kom jag precis hem. Har spenderat natten hos nathalie. Hade ju tjejkväll med nathalie, linnea, alice, hanna och johanna. Det var sååå trevligt! Måste göras om snart igen tjejer. Nu ska jag hoppa in i dushen och ikväll väntat massa skoj. Vi hörs!

Nu ska internetet funka

Ääääääntligen har jag tillgång till internat. It has been tuff my friends. Men nu är jag här iallafall. Håller på att skriva på en souppsats som ska va klar tills imorrn. Stress stress stress. Men imorrn är det även fredag vilket innebär tjejmiddag! Åå ska bli så kul. Ska vara hemma hos nathalie med favorit tjejerna Linnea, Alice, Nathalie, Johanna och Hanna. Ska först ut och äta sen sova hos Nathalie. Kommer bli så roligt! 

Idag har jag iallafall vart med linnea. Eller ja var ju först i skolan sen var jag med linnea. Hade roligt as alwayyyys! Nej men nu ska jag fortsätta med min uppsatts och packa lite till imorrn. Girlstuffs you know ;). Puss!


utvecklingssamtal om 2 timmar

Hej alla söta! Bara så att ni vet så kommer uppdateringen ligga nere tills imorrn eller längre, för att mitt mobila bredband har gått sönder. Men ska fixa det imorrn! Iallafall så sitter jag vid min brorsas dator och håller på med en nogrej. Ska på utvecklingssamtal om sisådär 2 timmar. Hatar sånt. Blir alltid nervös innan och skit, vet inte varför. Men det ska nog gå bra. Nä men vi hörs senare!

jöbbat

Hej babes! Har inte hunnit blogga idag för började jobba runt halv tio imorrse, så slet till halv fem då pizza serverades framför en irene huss film. Riktigt mysigt! Men nu sitter jag inte vid datorn för att blogga, nej ska göra klart en nouppgift. Hörs!

hade massa ljus tända i mitt rum igår. Så mysigt! Blandannat mitt fina doftljus som jag fått av min fina bästavän ♥

lunch på jobbet nu ! kyckling och curry ma...

2011-11-06_12_03 (MMS)

lunch på jobbet nu ! kyckling och curry macka mmmmums


gäster babes!

Hej! Sorry för uppdateringen idag men jobbade först, sen vare direkt hemoch fixa mig och runt fem kom några gäster hit. Super trevligt! Har ättit julbord (haha) och kladdkaka med vispadgrädde. Jaja ska va social mot dom nu. Vi höres!

Right next to you

Godmorgon! Någon mer där ute som är vaken? I don't think so. Iallafall vakna runt åtta och har precis tagit en snabbdush. Ska iväg och jobba på konditoriet. Har verkligen ingen lust men cash is king. Aja ska ta och platta håret så hörs vi väll senare då. Puss!

this is perfection







Glömt bort er?

Nej klart jag inte har! Bara inte suttit vid en data dom senaste dagarna. I onsdags sov jag hos linnea. var ute till typ ett? Var vid seven eleven och träffa massa folk! igår segade vi hela dagen, drog ner till centrum och hem till mig. Vart en filmkväll hemma hos mig med linnea, danne, samuel, ahmed, josh och andre. Riktigt trevligt! Både jag och linnea däckade någon gång runt halv fyra? Och idag har vi bara latat hos hemma hos mig. Mer än så har vi inte gjort. Joo faktist, ni vet väll om att jag inte skriver om allt som händer i mitt liv? Aja blir nog inte så mycket uppdatering ikväll heller. Så vi hörs när vi hörs!

bildbrist

hejsan bloggen! hinner nog inte blogga någ...

hejsan bloggen! hinner nog inte blogga något ikväll så kör på ett mobilinlägg. ska iaf till linnea nu och spendera kvällen med henne. jätte mysigt! hörs mer imorrn. puss på er


dagans outfit+skorna


Linne från h&m, vit kofta från bikbok, jeans från gina, jacka från bikbok, halsduk från gina och väska från grekland! Där ser ni även mina skor litelitelite. Dom är dock ljusare. Ni får bättre bild sen!

My day babes!

Hej på er! Träffade juliaaaa runt ett så drog till centrum, köpte skor (uggs) och lite annat. Sen drog vi in till henne och va där ett tag. Lyssna på musik osv. Träffa hampus en snabbis också sen satte vi oss inne på jannis och fikade tillsammans med tolgan och sebbe. Trevligt! Men är hemma nu och ska ladda kameran lite så får ni bild på det jag köpt. Puss!

Inte bloggat dom senaste dagarna för..

1. jag har höstlov.
2. när man är med linnea har man alltid fullt upp!
Iallafall dom senaste dagarna och kvällarna har jag umgåtts med linnea. I måndags kolla vi på film hos mig med ahmed och samuel. Slutade med att linnea sov här. Och igår drog vi först och käka pizza, sen träffa vi samuel i centrum och hängde sedan med han på hans tennisträning. Sen på kvällen var jag och linnea bara hemma hos linnea. Så det var lite kortfattat om vad jag har gjort dom senaste dagarna. Idag ska jag träffa julia och några till? Får se... Ska även ner på stan för ska köpa nya skor. Får bli uggs i år igen. Ska iallafall ta och äta något nu sen träna? Måste börja köra på igen. Inte gjort det på ett tag. Men vi hörs sen!

aaaw *har inget med inlägget att göra*

RSS 2.0