lite snabbt

vart i skolan, sen vare haninge med linnea. åt lunch på cafe momo. foccacia! lite shopping. nu ska jag möta linnea. Hörs!

kvällens outfit. köpte blusen idag!

så jävla trött

Yes det var namnet. Grymt trött och supermycke i huvet nu. Precis haft spanskaprov som faktist kändes riktigt bra. Skönt att något prov gör det iallafall. Men nu blire väll att sova? Skulle faktist kunna somna nu. Sittandes framför datan. Så trött är jag. Så vi hörs väll om ett tag då? BTW FAN VA SKÖNT ATT DET ÄR FREDAG IMORRN


shoppingen i grekland







fick ingen bra bild på tjocktröjan, såå fick bli såhär!


mitt internet funkar!!

godmorgon babes! Ja nu äntligen bloggar jag från en riktig dator. Skööönt. Iallafall idag slänger jag in bilder på shoppingen från grekland. Spännande va ;)? Menmen ska bara klä på mig nu sen är jag klar. Hörs senare!

juuuust nu

har precis dushat då jag rakade mig, hade ...

2011-09-28_21_37 (MMS)

har precis dushat då jag rakade mig, hade hårinpackning och en massa girlstuffs. sånt behövs efter en idrottslektion i skogen... nu blire film? eller kanske sex and the city. får hoppas på att internetet funkar imorrn men så länge får detta duga. jaja godnatt snyggisar!


heeej babes ! förlåt för upodateringen men...

2011-09-28_20_37 (MMS)

heeej babes ! förlåt för upodateringen men mitt internet funkar inte. tydligen något fel med tre mobiltbredband.. så det här får duga. helt slut i kroppen. haft orientering och spelat tennis. sååå nu blire onsdagsmys. idol + något mumsigt. är ju trotsallt lillördag ;)


dagens outfit baaabes ! jeans från gina, l...

2011-09-27_15_30 (MMS)

dagens outfit baaabes ! jeans från gina, linne från grekland,kofta från lindex och " rosa bandet armband" från lindex. köpt idag faktist hähä


sitter hemma hos linnea nu och kollar på t...

2011-09-27_16_46 (MMS)

sitter hemma hos linnea nu och kollar på tv. snart blire plugg. åååå så kul. nä men känner att jag inte kan vara seriös nu. ciaoooo


hemma igen :(

fast inte sååå tråkigt, fått träffa klassen och Linnea igen. Det är ett plus!
Annars har jag haft en underbar vecka. God mat, grym shopping, 38+ i skuggan och super varmt i havet. Shoppingen får ni se imorrn eller något för nu kommer massa bilder från grekland. hope you like it!










näni får räcka nu. Får mer någon annan dag!


tidsinställt inlägg

sitter nog på planet nu. Förlåt förresten för det senaste inlägget när jag avr lite sur. Men glad blir man ju när man tappar 2000 kr innan man ska åka till grekland. Nej verkligen inte. Aja sitter nog på flyget för tillfället och om något skulle hända så älskar jag er min familj, mina vänner och självklart alla fina bloggläsare. Hare bra i kylan för jag ska ha det bra i värmen. Puss och hej!

fanfanfan

haft en kanonkväll. sen slutade det med att jag tappade 2000 kr. fan pallar inte längre.. jaja upp om några timmar. hörs om en vecka typ

haninge c idag

Godmorgon! Yes vaken tidigt idag men ska snart hoppa in i dushen och ha hårinpackning. sjukt mycke hårsprej kvar i håret från igår på spexfotot. Men blir iallafall en tur in till haninge för ska hämta min efterlängtade klocka som vart på lagning TVÅ GÅNGER NU. Blir väll även kanske lite shopping inför imorrn? Åååååå ska bli så galet skönt att komma bort en vecka. Men nu ska jag se till att sätta lite fart. Hörs senare!

movienight

nu blire skräckis och massa gott med linnea, samuel, edvin och ahmed. Ha en trevlig kväll kära bloggläsare!

skolfoto,spex osv..

Hej alla söta! yes just denna dag på året är alltid såååå stressig. Men just detta år också för fick ta två väskor till skolan med spex kläder och idrottskläder.. Kul var ju det! Men spexfotot var askul. Eller säger man så? Alla i klassen förutom en var med så det var väll lite tråkigt att den personen inte var det.. Men iallafall efter skolan drog jag och linnea hem till mig en snabbis sen hem till henne och nu är jag hos mig och ska fixa mig lite smått. Blir att träffa linnea ikväll och ahmed och samuel? Jadu det får vi se. Men slänger in lite bilder nu. Vi hörs!




världens finaste vänner och världens bästa klass ♥

skolfoto & spex imorrn

Fan va skönt imorrn är det fredag! Sett fram emot den dagen hela veckan. Somvanligt.. Hej iallafall! ligger faktist i sängen nu och är sjukt trött. Ska snart ta en dush och fixa mig lite extra. Skolfoto imorrn + spex. Ja vad tror ni att jag ska vara? Kommer bli nice iallafall! Men blir iallafall somsagt att ta en dush nu sen sova? Nä men är feeeett trött jao. Hörs senare!


you me and dupree



har för mig att denna ska gå på tv ikväll? Aja iallafall så har jag precis dushat och nu blire film. Hörs imorron!

helt slut

japp just det jag är. Spelat tennis och badminton idag. Tro mig det var jobbigt. Planerade även massa till spexfotot på fredag(?)och nu vet jag ääntligen vad jag ska vara. Tog ett tag att komma på något men tror det blir asbra! Måste bara införskaffa mig lite smått.. Jaja nog om det. 

Efter den jobbigt långa skoldagen drog jag och linnea hem till maxx och hämta hennes plattång och bara chilla. Började kolla lite på en film. skräckfilm om jag minns rätt? Men drog hem runt sex tiden så vart inte så länge. Men är hemma nu och nu blire dushen. Hörs senareee!

4 dagar kvar tills jag får ligga och pressa i solen. Längtar!

tränat

Tjaaa babes! Precis dushat och innan det träna jag. 5 km på crossen, 10 min på rodden och 100 situps. Nu blire idol. Hörs imorrn!

turn me on

Hej alla fina! Kom precis hem faktist. Vart hos linnea och softat. Lagat asgod mat också. heehehe. Iallafall idag vare klasskamp som gällde. Gick väll bra tror jag? Ska snart käka iallafall sen blire att plugga galet mycket. Eller nej inte galet mycket... Nåja mat nu iallafall. Hörs sen!


ligger i sängen just nu och kollar på holl...

2011-09-09_07_39 (MMS)

ligger i sängen just nu och kollar på hollywoodfruar samtidigt som jag pluggar. funkar ju jääätte bra. men imorrn har jag frilufsdag så är i skolan bara halva dan. ganska skönt må jag säga. men nej nu var reklamen slut. hörs imorrn !


måndag..

Hej babes! Haft en bra dag? Min har vart toooppen! Började med skola som rullade på somvanligt. Drog sedan hem till mig och chilla ett tag. Råka somna i soffan. Sen träffa jag linnea och vi chilla lite hos mig. Tränade på ''minigymmet''. Var faktist riktigt jobbigt men skönt att ha det gjort iallafall! Ska se till att fortsätta med det tills jag åker till grekland på söndag. shit så kul det ska bli!

Men nu blire dush sen blire plugg och chill vid tvn. Hörs senare!


1 vecka kvar

gaaaaaaah :D

11 september ♥

för tio år sen hände den stora hemska tragedin i new york. 2 år senare dog anna lindh. så detta går till dom som miste deras nära och kära ♥

Hej! Ligger i sängen just nu och har hur tråkigt som hellst. Ville verkligen göra något ikväll. Iallafall dra ut och träffa någon/några. Utegångsförbud suger. Men den smällen får man ta. Jaja nu ska jag kolla film så hörs vi imorrn i think. Puss!


godmorgon babes ! sitter och äter lunch på...

2011-09-11_11_49 (MMS)

godmorgon babes ! sitter och äter lunch på jobbet nu. ceasarsallad, vaniljlatte och en super gammal tidning. nej men nu har jag inte tid för er. hörs senare (kom upp några timmar senare än vad det skulle göra. hehehehehe)


ojdåå

inlägget under skulle kommit upp i fredags som ni kanske förstog!

its friday friday osv... otroligt skönt! v...

2011-09-09_15_34 (MMS)

its friday friday osv... otroligt skönt! väntar iallafall på att linnea och hennes mamma ska plocka upp mig. hörs senareee


ooooojoj

nämen tjena vilken bra uppdatering idag och igår jag hade? Aja igår vare iallafall lite fest ute på ringvägen. Grillade,umgicks och dunkade musik med massa trevligt folk. Dock fick jag smällen tillbaka idag för igår. Har alltså inte mått något vidare bra idag. Men tur så har man en sån underbar vän som linnea som har vart med mig hela dagen. love that girl! Nu på kvällen blev det filmmys hos mig med linnea,samuel och ahmed. Somnade dock.. Inte sovit många timmar inatt så nu ska jag fan ta och sova. Jobb imorrn också. Godnatt!

du är underbar fina vän ♥

no lektion nu. pang boooom

2011-09-09_13_22 (MMS)

no lektion nu. pang boooom


spotify premium nuuu

weeehoooo :D 


g'natt!


har haft en ''ta hand om mig själv kväll'' ikväll. Ja ni ser ju vad jag gjorde och använde. Världens bästa hårinpackning! Men nu blire movietime för mig. Jajuste!! Efter skolan drog jag upp till linnea också. Som jag saknar bruden i skolan. Inte för att jag har jätte jätte tråkigt utan henne men ska bli skönt att min sunshine kommer till skolan imorrn iallafall. Hoppas jag :O. Jaja planerna för imorrn blir superduper! fezt fezt fezt. godnatt!

I ♥ juicy couture







we♥it

testar att mobilbloooogga

2011-09-08_07_39 (MMS)

testar att mobilbloooogga


a loooong day

Var en sån otroligt seg dag, seg i huvet, seg i kroppen. Skolan dödar mig. Nej men kan ju vara för att jag hade två läxförhör idag som gjorde mig nervös osvosv.. Blir att ta det lugnt ikväll. Ladda ner musik till mobilen och bara chilla. Ska ta en glass nu, höörs!

My day

Hej sötnosar! *såååååå jävla glad just nu* Haft en bra dag? Min har vart super. Började med att jag drog iväg till skolan, gick på första lektionen sen åkte jag och spände tandställningen i haninge. Gör ont och kliar som satan just nu ska ni veta.

Efter det vare tillbaka till skolan som gällde där inte mycke alls hände. Drog iallafall till linnea bästavän som är hemma och är sjuk. Ni ska bara veta hur mycket jag saknar att ha henne i skolan :(. Min soulie lixom. Men nu är jag hemma och har precis dushat och ska kolla på film. Hörs imorrn!

*bildbrist* så himla gullig video! Älskar andreas röst :D

SAMSUNG GALAXY ACE


har helt glömt bort att berätta att i söndags beställde jag hem samsung galaxy ace och idag kom den :D

hm...;)


oooooooh ett paket, vad kan det vara? visar snart!

ouuuutfit


Linne; linneas, jeans; gina + en kofta till det också!


fest hos adam


fuck mange go adam :D

massa plugg

Yes det har jag massa av att göra nu hörs när jag är klar med allt!

ta hand om mig själv kväll

Rakade mig, använde hårinpackning, ansiktsmask och body butter hela köret alltså! Heeelt underbart. Ligger för övrigt i sängen och kollar på idol. Snart slut så blir väll sex and the city? Love it! Blir skola för mig imorrn iallafall. Även om jag inte vill det, men känns som om en dag hemma är för mycket. Så skola för mig imorrn blire. Ganska chill dag också! Men nu ska jag snart stänga av datan så hörs vi imorrn godnatt!


så jävla kär


jag erkänner. jag är helt förälskad i hans röst! och i honom ocksåååå :D

mitt senaste inköp..


Mitt ''jätte god luktande'' läppbalsam. Älskar märket paul frank också. Kostade runt 30/40 kr från kicks!

glammig outfit..


(och ja jag vet att lappen hänger utanför på mjukisbyxorna!!)
Just nu hade jag önskat att jag hade en onepiece att mysa i. Men icke sa nicke. Detta får duga då. Sitter iallafall i sängen och degar sööönder. Så jävla tråkigt att vara hemma. Men sånt är livet. Ska ta och glo lite på tv som jag gjort sen jag vakna. Puss!

hemma idag

Godmorgon! Vaknade imorrse runt sju snåret av att jag kände mig jätte jätte hängig. Har även feber så fick bli att stanna hemma idag. Vaknade iallafall precis så ligger fortfarande i sängen och latar mig. Ska iallfall äta frukost nu ciao!

''idrottsskorna'' jag köpte igår.
Från reebok. Skulle tydligen vara jätte bra. Tack mamma och pappa!

In mot länna

Godmorgon sötnosar! Har precis dushat och sitter med skrubb i ansiktet och ska snart börja fixa mig. Blir somsagt att dra in till länna för att kolla på skor och kanske kolla på ny mobil? dum som jag är tappade jag min htc på sommarlovet så har en skitmobil just nu.. Senare blire hockey för att kolla in snygga hockeygrabbar ;). Hörs senare!


big brother

heeej! Har haft en supermysig kväll. Orkar inte berätta mer för ligger och kollar på bb nu och ska nog sova snart. Imorgon ska jag in till länna med päronen och få med mig ett par ''idrottsskor'' sen blire hockey med tiffy och linnea. Men godnatt snyggingar!




mot bussen!

Yes blir att ta bussen till centrum med linnea och kanske samuel och ahmed? Blir att käka lunch på något trevligt ställe. Hörs senare!

outfit!

kräftskiva idaaag

Godmorgon babes! Förlåt men hann inte blogga igår. Var iallafall först i skolan, sen åkte jag hem till linnea som skulle på konfermation återträff så åkte hem då och på kvällen träffade jag linnea, simon,sebbe,josh,samuel,edvin och ahmed. Hyrde film och köpte med oss massa gott sen drog vi hem till mig och chillade bara. 

Idag äre iallafall kräftskiva som gäller. Börjar runt fyra tiden så har hela dagen på mig. Blir nog att träffa linnea innan det. Gud så skojigt! Men ska snart gå upp ur sängen och dusha. Vi hörs!


godnatt sötnosar!

Har precis dushat och ligger död i sängen. Kollt på robinson och ska kolla på sex and the city nu (staaandard) sedan blire att sova. Imorrn är det fredag. Hur underbart är inte det? Otroligt underbart! Jaja mer av mig får ni imorrn. nattinatti!

inspiration





Like it? ♥ it!

träffat min baby en snabbis!

Hej sötnosar! Haft en bra dag? Min har vart väldigt väldigt seeeg. Senaste dagen på veckan också? Slutade halv fyra så då vare bara att dra hem och sen skjutsade pappa mig till linnea som var hemma idag pga migrän. Började dock åska och blixtra när vi var hos henne så då drog vi hem till mig och ät thai!

Sitter iallafall själv nu i min säng och har väldigt ont i halsen :(. Hoppas jag inte blir sjuk bara! Ska iallafall dusha snart och göra min riktigt fräsh! Men först ska jag göra matteläxan. kkkkul

dagens superduper fina outfit!
Nää. orkade inte klä upp mig ;)

RSS 2.0