wohoo

Det här är det första jag äter sen 24 timmar tillbaka. Woho! Men helt ärligt så är man inte så jätte sugen på mat när
man är magsjuk..

och jaaa jag äskar kaviarmackoooor :D


sjuk..

Hej! Anledningen till att jag inte skrev igår var för att efter skolan kännde jag mig jätte hängig. Så gick hem, la mig i soffan och sov. Efter ett tag vaknade jag till av att jag måste spy så sprang ner till toaletten och ja.. Imorrse kollade jag även tempen och jag har hög feber också. Så typiskt jag som aldrig är sjuk? Och vad som är ännu mera typiskt är att jag och min klass skulle till gymnasiumet idag och kolla in olika linjer. Hade gärna velat göra det. Men jag är väldigt säker på vad jag vill gå så det kanske inte gjorde så mycket.

Nu har jag iallafall precis dushat. Det är faktist något utav det skönaste jag vet när jag är sjuk. Så nu ligger jag i fosterställning (haha nä men typ) i soffan och fryser. Ush på det här! Mamma köpte även tidningar till mig så det är väll det jag ska göra nu. Läääsa! Vi hörs när vi hörs.

so true


''' you know you had fun when you can't tell youre parents what you did''


stockholm och haninge centrum

Hej! Ber om förlåtelse för uppdateringen denna helg. Men har haft sååå mycket pågång hela tiden. Har vart en otroligt grym helg. Friday night was awesomeeee! Men tillbaka till ''verkligheten'' nu. Idag drog jag först till stockholm till ett ställe med päronen där endast dom som har mataffärer, cafè och sånt kommer in. Alltså man måste ha ett specielt kort där så det var coolt. Fanns massa saker som stora godiskartonger dom säljer i godisaffärer och sånt. Köpte med mig banana skids som jag typ levde på förut.

Efter det var jag hemma ett tag men tog inte lång tid tills jag faktist drog till haninge med Linnea och hennes mamma. Både jag och Linnea var såå shoppingsugna men ingen utav oss hittade något. Så jävla tråkiga saker i alla affärer. Fick iallafall med mig färgpennor och lim. Det var allt! Och det behöver jag till min hemkunskap. Ingenting annat. Man ska inreda sin igen lägenhet och då behövdes lim och färgpennor.

Ikväll har jag softat och tränat. Fick bli ett riktigt hårt pass och nu ligger jag i sängen och kollar på wallander. Ska snart sova så vi får väll höras mer imorrn. Godnatt!
 

underbar dag/kväll!

Hej! Åå det här med att börja ett inlägg tycker jag är så jävla svårt. Jag menar, vad ska man skriva lixom? Börjar väll med och säga att jag hoppas att eran dag/kväll vart lika bra som min. Började med att jag, Linnea och Tiffany vaknade upp hos linnea. Fixade oss lite sen drog vi till ph och åt. Träffade hur mycke folk som hellst där som vi hade vart med i fredags så det var asnice :D. Tog sedan bussen hem med alla och hade typ allsång på bussen. Haha så jävla kul!

Ikväll vart det först ut och äta med Linnea, Alice, Nathalie, Hanna och Johanna på thai. Satt där i ca 2 timmar och bara pratade, åt och hade det jätte mysigt! Efter det drog jag och Linnea hem till mig och efter ett litet tag kom Tiffany. Då kollade vi bara på gladiatorerna och tog det lugnt. Sen kom Anton Manne och Jacke också. Hade det riktigt kul iallafall ikväll. Men ska kolla på film nu så vi hörs väll om ett par timmar då? Puss!

Thaimat

Förlåtförlåtförlåt för uppdateringen. Men har haft en sån sjuukt kul helg än sålänge. Igår sov jag och tiffany hemma hos linnea så min fredag har vart super! Nu ska hag snart iväg till thai och äta tillsammans med några tjejer. Sen efter det blire utgång med massa härligt folk! Love my life just nu!♥

Får se om vi hörs mer ikväll. Annars hörs vi väll imorrn då? Puss!

-

Har pluggat lite matte nu och det känns faktist rätt så bra :D. Tror jag fått in lite i huvet iallafall. Nu har jag iallafall precis skrubbat ansiktet, rakat mig och smörjt in mig med lotion. Känns så fräsht! Nu ska jag kolla på några avsnitt av sex and the city. Vi hörs väll mer eller mindre imorrn då. Puss!


plugg..

Hej! Har precis kollat på en superdålig film med päronen. Hade högre förväntningar men den sööög :(. Iallafall idag är det torsdag och imorrn är det fredag :D. Såå skönt! Måste dock plugga till ett matteprov nu och resten av kvällen. Så ingen träning för mig ikväll. Men ska göra mig en blåbärs smoothie. Love it!


Men lite om min dag då: Först vare skolan. Slutade halv fyra. Väntade i skolan och snackade lite med lite folk om vad som händer imorrn. Sen tog jag och linnea bussen hem till henne. Var inte där så långe. Åt mjölk och flingor sen var jag tvungen att dra hem. Men nu ska jag göra min smoothie. Vi hörs sen!

godnaaatt!

Tänkte se en film nu så vi hörs väll mer imorrn då. Godnatt alla fina bloggläsare!

KLAAAR!

Har precis skickat min engelska upgift till min engelskalärare. Så det känns ju helt underbart :D. Älskar känslan när man äntligen är klar med en läxa eller vad som hellst. Så för att fira ska jag göra mig en blåbärs smothie och kolla på film med la familia. Myysigt!


skridskor

Hej! Hann inte blogga igår. Hade faktist fullt upp hela dagen. Skola, linnea, hem, träna, film, sova. Ja ungefär så såg min dag ut. Men nu kan jag blogga iallafall! Har vart vanlig dag i skolan idag förutom att vi åkte skridskor. Kändes lite rangligt i början men efter ett tag kändes det faktist rätt så bra. '

Men nu är jag hemma och håller på med min engelskaläxa. Jag skriver om kärlek. Lätt va? Nej inte riktigt. Så ska väll göra det typ hela kvällen? Närå. Ska äta nu så vi hörs väll senare!

guldbaggegalan 2012

Hej sötnosar! Yes nu var det måndag. Har fått en superbra start på denna vecka. Började med att skolan rullade på som vanligt. Alla verkade asglada idag och det gjorde ju en själv på jätte bra humör. Efter skolan drog jag upp till bästis. Vi tänkte åka pulka men vi hittade ingen pulka :(. Så vi gjorde pannkakor och ringde till Linus som vi träffade ett tag. Hade himlans roligt!

Nu ligger jag i sängen REDAN. Är helt slut efter ett träningspass nere på gymmet. Men det känns ju såå skönt ändå efteråt! Kollar även på guldbaggegalan och ska fortsätta med det. Så vi hörs väll mer imorgon då. Puuuss!

vi hörs imorrn

Jag har faktist ingen lust till att blogga. Det är inte det att jag inte gör det för eran skull. Utan för min. Ska lägga mig i sängen nu och kolla på mamma mia. Är väldigt deppig för den delen också. Hänt en sak.. Men vi hörs väll imorgon då. Godnatt.

hemma nu

Hej! Hoppas att ni har haft en bra dag fina bloggläsare. Jag har haft en super bra dag! Gått runt i stan och shoppat med mina fina brudar-Alice och Nathalie. Var för det mesta på gallerian men där finns ju nästan alla affärer så det var ju asbra. Åt även lunch där med. Fick bli en baguett med kyckling och curryröra. Maaada på den. Kom iallafall hem för ett tag sen och har hunnit äta middag redan. Kanske ska fråga om brorsan vill åka och köpa något gott? Har man mens så har man.. Har även sett att det är grymt bra filmer ikväll så blir en lugn kväll framför mamma mia och wallander. Är helt slut i benen efter allt springandes i stan så skönt att bara ta det lugnt ikväll. Tänkte även plugga på spanska läxan också.. Aja hörs sen! 

Nagellack från kicks 39 kr och örhängen från gina t 10 kr

jätte snygga sovshorts från gina t 50 kr

Trosor från gina t 39 kr

hej sötisar! sitter och väntar åå tåget nu...

2012-01-22_15_04 (MMS)

hej sötisar! sitter och väntar åå tåget nu medans jag dricker en chailatte muuums. har inte hittat så mycket men lite iallafall. visar när jag kommer hem. hörs mer då. puuuuss


Stockholm

Godmorgon! Håller på å fixa mig lite nu. Ska snart dra ner mot tåget och möta upp Nathalie och Alice. Kommer inte vara så bra uppdatering idag. Men vo hörs väll när jag kommer hem. Puss!

En snabb bild på outfit och facelook. Ni får bättre bilder senare!


Tränat för andra gången idag

Haha ja det har jag faktist! Tränade till Gladiatorerna och måste bara säga att fan vilka kroppar killarna har. Dööösexigt ;). Man blir ju sjukt peppad också. Glömde tillochmed bort att jag tränade. Var helt inne i tvn. Fick iallafall bli 20 minuter på rodden och 150 situps. Så det känns ju super!

Ska kolla på sex and the city nu och förhoppningsvis bli trött. Ska ju upp tidigt imorrn. Redan vid halv nio...Ska ta elva tåget in till stan men vill hinna träna först ;). Nä men nu har jag väll inte så mycket mer att skriva om? Vi hörs imorrn. Puss!

Så sant


Ändrade planer

Blev inte att träffa Nathalie och Alice ikväll. Istället ska jag ha en liten myskväll så ska byta om till myskläder och bara ta det lugnt. Imorgon bär det in till stan som jag sagt tidigare. Kommer bli sååå roligt! Älskar stockholm och älskar shopping ;).

Har iallafall precis ätit så ligger i min säng nu och bara tar det lugnt. Har sånn mensverk också så då är det faktist skönt att bara ta det lugnt. Men vi hörs senare!

Yesterdaay

Hej sötnosar! Hade fullt upp hela dagen igår. Satt inte en sekund vid datorn faktist. Men efter skolan drog jag alice och natta till kvantum och handla massa gott till kvällen och hyrde film. Senare drog vi hem till mig för käk. På kvällen drog vi först till centrum för att jag skulle sola. Efter det drog vi upp till coop då vi träffade Manne, Linus, Jacke, Anton och Calle. Alla ville hem till mig och spela rappakalja så det gjorde vi. Hade en ritkigt trevlig kväll!

Idag vaknade jag runt halv tio skulle jag tro? Då gick jag direkt upp och åt frukost. Sen tränade jag. Nu sitter jag i min säng nydushad och mjukiskläder och bara tar det lugnt. Tror att Manne skulle komma förbi någongång idag också för att hämta sin väska han glömde här. Annars så är kvällens planer fullspäckade. Tjejerna sover här inatt och jag tror att vi ska ha en riktig tjejkväll. Imorrn drar vi in till stan också. Blev inte så att vi gjorde det idag för Alice skulle upp till stallet och så. Men det gör ju inget. Nu ska jag ta och göra lite nytta. Kanske städa mitt rum? Ja det ska jag göra!

verkar som om turen är på min sida?


för er som inte ser vad det står: Runt dig händer det verkligen saker. Du träffar intressanta nya människor och får kanske nya vänner på kuppen. Du får mycket gjort på jobbet och dessutom mer beröm än du väntat dig. Och så är det kärleken, den fungerar fint och du har turen på din sida. Många glimrande kvällar


ser sååååå fram emot helgen

Förlåt för att jag har varit lite off. Men har kommit in i en depp perid, eller alltså det är inget som har hänt eller något. Men ibland känner man sig bara så deppig och man vet inte vad man ska göra..

Iallafall så äre torsdag. Och imorrn är det fredag! Har fullspäckade planer i helgen :D. Ååå kommer bli så bäst! Imorgon ska jag, Alice och Nathalie ha ''tjejkväll''. Hyra film, äta godis osv. Sen på lördag bär det in mot stockholm med tjejerna. Ska väll shoppa lite och gå på bio. Kommer verkligen bli hur kul som hellst! Love my girls♥. Så uppdateringen kommer ligga nere vääldigt mycket för tror inte jag kommer ha tillgång till dator på hela helgen typ? Men that's how it is.

Väntar nu på att päronen ska komma hem med mat. Så jävla hungrig! Dom har vart i stockholm hela dagen så dom skulle köra förbi på pizza hut. Men eftersom att jag har börjat träna mycket nu och slutat med onyttigheter (på vardagar iallafall) så kör jag faktist på en sallad. Ceasarsallad så klart också. Loooove it. Men nu kännde jag att inlägget blev ganska långt. Men berättade iallafall mycket om vad som händer i helgen och så. Puss!

don't cry, just say fuck you and smile

orkar inte blogga. Känner mig bara så jävla deppig hela tiden. Soo sick of it. Hörs när vi hörs

Cut my hair

Hej! Anledningen till att jag inte bloggade mer igår eller bloggat så mycket idag är för att min dator är så otroligt seg. Har typdligen överskridit mitt internet, eller jag vet inte riktigt. Blir bättre i slutet av denna månad! Men idag har jag bara vart i skolan. Efter det vare hem och plugga, sen runt fem åkte jag ner till centrum och klippte mig. Klippte bara topparna så det synns ju inte såå mycket. Pratade även med min frisör om balfrisyrer och sådant. Så måste komma på hur jag vill ha så fixar hon det. Niiice. Dock är ju inte balen förns i maj/juni men ändå ;).

Nu ska jag iallafall träna. Tränade även igår. Sprang 25 minuter så ja det var lite jobbigt. Men det lönar ju sig till slut. Tränar ju inför sommaren ;). Men ska byta om till träningskläder nu så hörs vi väll sen!

halv åtta hos mig


Idag vid köksbordet satt jag och min familj och pratade massa om att vi ska i fyra helger (varje lördag) göra som i halv åtta hos mig. Har ni sett det programmet? Man lagar ju mat och så. Så vi börjar redan nu på lördag och gissa vem som är först ut? Jo jag! Älskar ju att laga mat så kommer bli askul :D


Måndag

Hej alla fina! Ja då vare måndag då. Ny vecka. Har iallafall vart i skolan till halv tre. Slutade 2 och en halv timme senare än vad jag brukar så det var ju segt. Fast ändå inte. Innan lovet hade jag ju inte hemkunskap så det har jag nu. Men det är ju ändå riktigt roligt :D. Älskar att laga mat!

Har vart hemma sen dess och pluggat lite. Känns ju underbart att skolan börjar komma igång igen. Men nu ska jag snart äta. Är vrålhungrig för den delen också. Ikväll blire plugg iallafall och träna. Måste bara säga att träningen blir sååå mycket roligare när man kollar på solsidan samtidigt. Går så himlans fort då! Aja vi hörs senare!

ser typ helt död ut på bilden. Och det är jag också! Så jävla skoltrött. Redan.. Inte bra rebecca

godnatt finisar!


Har precis dushat av mig lite och innan det tränade jag. Så känns ju superbra! Ska kolla på sex and the city nu så vi hörs väll mer imorrn då. Godnatt!

my day!


Detta köpte jag idag, båda är ifrån H&M!

Hej sötnosar! Tänkte ta och berätta lite om min dag iallafall, har ju inte hunnit uppdatera något mer så.. Iallafall så var jag i farsta till typ ett? Sen vare hem, kolla på film ett tag sen hem till Linnea där Samuel, Ahmed och Tiffany var. Kollade på film och så. Tog sedan bussen hem och då blev det käk så har precis käkat. Nu sitter jag iallafall i min säng och helt ärligt kommer jag fan somna snart. Så jävla trött! Men innan jag somnar ska jag träna. Så det händer väll ikväll då. Sen självklart göra mig redo inför skola imorrn ;). Åååfyfan dö! Jag vill ha längre helg. Två dagar räcker fan inte..


hej sötisar ! sitter på waynes coffe nu i ...

2012-01-15_12_14 (MMS)

hej sötisar ! sitter på waynes coffe nu i farsta och fikar. fick bli en chailatte och en blåbärsmuffins. muuums. har shoppat lite iallafall men har många affärer kvar. vi hörs !


Farsta

Godmorgon! Har precis dushat och ska börja fixa mig lite smått. Idag bär det in mot farsta för shopping. Får hoppas att jag får med mig något hem bara. Men vi hörs senare för måste börja skynda mig lite nu. Puss!

fixar mig..

Hej! Drog ju ner till centrum förut då jag solade och köpte ett par trosor. Inte för att jag behövde det men det var ju rea sååå ;). Iallafall så väntar jag på att päronen ska komma hem så blire mat och sedan efter det blir utgång! Så det kommer säkert bli hur kul som hellst :). Men måste fixa mig nu så vi hörs senare!

Min solstråle ♥


åååå hon är så grym


centrum

Har precis dushat nu och ska fixa mig lite snabbt sen bär det ner mot centrum. Vi hörs senare!

träning nuu


ställde klockan på halv tio

Godmorgon sötnosar! Egentligen vet jag inte varför jag ställde klockan så tidigt, men tänkte att jag inte ville sova bort halva dagen och så. Ska strax gå upp iallafall och äta frukost. Vi hörs senare!


svar på kommentar


(bild lånad från google)
Eller vet inte riktigt om det är svar på kommentar direkt. Fick en kommentar idag som jag faktist valde att ta bort. Med tanke på att frågan var väldigt omogen och onödig, sen blir jag så irreterad att folk inte kan skriva sitt namn. Så istället stog det ''you know who''. Och hur fan ska jag kunna veta vem om det inte ens står ett namn? Blir iallafall otroligt irreterad över att ni ens orkar bry er så jävla mycket om saker som inte ens har med er att göra. HOPPAS ATT DU ''YOU KNOW WHO'' FICK EN TANKESTÄLLARE DÄR.


Dagens outfit



Orkade inte klä upp mig så mycket idag, så fick bli en tjocktröja från gina, jeans från gina och ett vanligt svart linne från h&m


Fredag den 13

Fast vill ni veta en rolig grej med att det just är den 13? Jo för att om exakt 2 månader fyller jag år :D.

Hej iallafall! Äntligen fredag, eller vad säger ni? Dagen har iallafall rullat på väääldigt långsamt. Har nog suttit och kollat på klockan på varenda lektion. Tiden har gått så jävla långsamt. Efter skolan drog jag hem. Tog det lugnt och har precis ätit. Blir att vara hemma ikväll för har väldigt ont i magen. Hade det igår också så börjar fundera på vad det kan vara för fel. Men blir iallafall myskväll för mig med en Ben & Jerry och movies. Alltid lika mysigt! Vi hörs senare. Puuuuuss

Snyggare kropp till sommaren?

Bygg upp musklerna med styrketräning. Styrketräna två till tre gånger i veckan. Komplettera gärna med yoga eller pilates för bättre hållning. Då lär du dig också hur du ska andas.

Drick mycket. Glöm inte att dricka mycket vatten.

Ät ofta – det ökar förbränningen. Låt kroppen jobba genom att äta sex till åtta mindre portioner per dag. Avokado, nötter, kokt ägg och frukt är bra mellanmål. En bra lunch eller middag kan beså av råris och lax eller kycklingbröst med en sallad på morötter, vitkål och olivolja.

Rask promenad. Börja dagen med att promenera 50 minuter i rask takt.

Inspiration- glitter



Sveriges mästerkock

Hej! Måste bara börja med att säga att gud så skönt det är att det är fredag imorrn! Den här veckan har ju gått för jävla långsamt! Iallafall så slutade jag runt fyra idag. Drog hem till mig med Linnea och bara tog det lugnt. Vad man än gör med tjejen så är det ändå alltid så kul! min underbara bästavän ♥.

Hon drog runt sex tiden och sen dess har jag klurat på massa frågor som jag har i soläxa. Är äntligen klar så det känns ju grymt bra. Är även väldigt trött så ska faktist snart gå och lägga mig i min säng. Börjar oroa mig lite att jag börjar bli sjuk. Jätte ont i magen, huvudvärk, känner mig varm, fryser konstant och känner mig bara väldigt hängig. Så ska väll ta det lugnt nu och mysa lite framför tvn med lite frukt. Får se om vi hörs mer ikväll. Annars hörs vi väll imorrn!

lite halvt mörka bilder. Aja ni får nöja er med dom!

Kan ju inte göra annat än att hålla med



Enormt f*cking trött

Yes i am... Ligger även i sängen med ett sohäfte framför mig och tänkte göra en läxa. Huuuur kul är det inte att få läxor första veckan efter lov?! Tycker även att det är lite jobbigt att direkt börja prata om nationella.. Aja tycker det ska bli skönt som fan att ha det gjort sen!

Iallafall så har skoldagen rullat på riktigt långsamt. Hade elevensval som sista lektion så jag och tjejerna (Alice,Linnea och Nathalie) drog upp till tennishallen och lirade lite tennis. Gick super! Sååå ska fixa med son nu. Vi hörs sen!


gnaaaatt

Ligger i sängen just nu och kollar på Berg flyttar in. Är riktigt slut i kroppen också pga träningen. Men det är ju bra. Iallafall ska nog stänga ner nu. Vi hörs mer imorrn!

innan jag tränade, kännde mig jätte fiiiiiin.


träääna

Kom hem för ett tag sen och har käkat, ska träna nu bara så att ni veeeeeet. Nä skoja bara, eller? Haha hörs sen! Loveee ♥


Jag avgudar henne


solat

Hej på er! Jani första skoldagen avklarad. Känns ju inte alls kul att komma igång igen. Äsh är väll bara att stå ut i ett halvår nu. Iallafall dagen rullade på, var kul att träffa lite klasskamrater man inte träffat på hela lovet. Efter skolan iallafall drog jag och Linnea hem till henne. Men det dröje inte lång tid tills vi drog till centrum. Så vi bestämde oss för att ''handla mat''. Haha! Så vi köpte kyckling och massa annat gott. Efter det drog vi till solariumet och jag och solade. Var jätte längesen jag solade kom jag på nu. Så det var skönt!

Och nu sitter jag hos mina päron på jobbet. Så jävla tråkigt. Iallafall ikväll så blire att träna. Ska pusha mig varje dag så det är bara att köra på. Dessutom känns det ju jävligt bra efteråt ;). Nej men nu ska jag kolla lite bloggar osv. Vi hörs senare!

Skola imorrn ju..

Vilket också känns skit. Orkar inte behöva gå upp halv sju 5 dagar i veckan. Men det är bara att köra på nu i ett halv år. Åhfyfan va skönt att slippa grundskolan sen!

Iallafall så vart det träning för mig. Fick bli en kvart på rodden, 10 minuter på löpbandet, 100 situps och benövningar. känns så grymt bra efteråt! Har även skrivit upp ett träningsschema som jag ska skriva i hur många gånger jag tränar i månaden. Än så länge har jag tränat två gånger i Januari. Not good... Menmen nu ska jag tvätta ansiktet osv sen blire sängen och kolla på en film som går på trean. Vi hörs imorrn!♥

ooobrun


Såg den här bilden som jag la in några dagar efter jag kommit hem från Grekland. Ååååå va brun jag var där :(. Men snart åker jag igen! Eller om 8 månader. hehehehehehe


Hahaha


Nu har jag tid

Hej sötnosar! Blev så att jag sov hos Linnea inatt. Supermysigt! Drog iallafall till ica och träffade massa trevliga killar. Manne, Linus, Anton, jacke och Calle. Så hängde lite med dom men eftersom att dom skulle ha ''grabbkväll'' så drog jag och Linnea hem till henne. Vi kollade på film och hade det riktigt mysigt. Somnade sen runt tre tiden? Har faktist ingen aning!

Iallafall idag så vakna vi båda runt elva/tolv av att min mamma ringde och väckte. Alltid lika kul att prata med sina föräldrar bara några sekunder efter man vaknat. NEEEEEJ. Gick upp då iallafall och åt frukost osv. Orkar inte förklara. Tog bussen hem runt halv fyra för Linnea skulle till frissan och träffa emma.

Lyssnar iallafall på musik nu och är riktigt jävla trött men ska ändå träna. Var ju ett nyårslöfte att börja träna, riktigt mycket. Så det är bara att stå ut. Så ska ta och se till att göra det nu också. Vi hörs senare!


true


Fixaaaa mig

Hej! Kom hem för ett tag sen från jobbet. Vart en riktigt lugnt dag så det är ju hur skönt som hellst. Iallafall så har jag dushat av mig lite. Vill inte lukta konditori, hallååååå. Ska snart platta håret osv.

Ikväll ska jag iallafall vara med Linnea. Får se vad vi hittar på. Är jävligt sugen på att åka buss långt åt helvete. Haha men vi får se :). Vi hörs senare!

jobba jobba jobba

Godmorgon allesammans! Antar att det inte är så många som är vakna.. Men det är jag iallafall. Ska strax bege mig mot konditoriet och jobba. Jobbade ju igår också vilket var ganska självklart pga uppdateringen.

Hann heller inte uppdatera på kvällen för träffade Linnea. Så drog hem till henne, sen bussen till centrum för att köpa godis och då träffade vi massa folk. Sen drog jag, linnea, linus, manne, jacke och anton hem till mig och spelade rapakalja. Vart inte så sent iallafall för att jag skulle upp tidigt. Men hade iallafall en supertrevlig kväll! Jaja nu ska jag börja fixa mig lite. Vi hörs senare!

I'm out

blev för bara en kort stund deprimerad. hörs imorrn.

ska upp super tidigt imorrn för att..

Jag ska jobba på konditoriet. Börjar halv nio och slutar halv fem. Paaaain. Ne men cash is king som jag alltid säger. Uppdateringen kommer dock ligga nere hela dagen. Too bad!

Iallafall idag träffade jag min bästaaavän. Var hemma hos linnea och bara chillade lite. Drog runt fem tiden för skulle hem och käka och ikväll har jag inte gjort så mycket. Kollat på en film och bara tagit det lugnt. Men tänkte kolla lite på sex and the city nu. Vi hörs senare!

6 Januari

Godmorgon sötnosar! Antar att det var ganska så många som var uppe och såg matchen mellan sverige och ryssland inatt. Själv såg jag det en liten stund. Menmen håller på å fixa mig nu. Ska bara ta på kläderna sen är jag helt klar. Ska dra mot linnea om en stund. Aja hörs senare!

Godnatt

Ska krypa ner i sängen nu och kolla på sex and the city :). Vi hörs om ett par timmar!


these girls are beautiful


Jag vill göra en förändring..

PÅ MITT HÅR. Egentligen vågar jag inte klippa av mitt hår sådääär jätte mycket. För har väldigt långt hår och jag trivs i det, och jag vet att om jag klipper av det tar det ett tag för håret att växa ut. Men snart ska jag boka tid för klippning. Blir att bara klippa topparna sen ska jag och mamma färga. Längesen jag färgade håret nu och jag vet int ens vad jag har för hårfärg. Mörkt men med lite olika färger här och där. Så antingen köra på en snygg brun färg, eller lite rött? Har haft en ton av röd i mitt hår. Alltså inte heelt rött. Och det vill jag inte ha heller, för tror inte jag skulle passa i det. Men får helt enkelt se... Så jävla svårt med förändringar :(

från weheartit. Så jäääävla fint!

Shoppingen


smyckeshållare 30 kr

lite smått rolig sparbössa, måste börja spara mina pengar. iallafall 30 kr

små söta skålar. den åt höger är för ringar 10 kr styck

små söta burkar, redan lagt torkade rosenblad och stenar ifrån Grekland. Båda två för 10 kr
Köpte allting på en affär som heter Tiger. En jätte rolig affär med massa onödiga och nödvändiga saker. Och så jävla billigt! Som ni ser köpte jag inga kläder eller något sånt. Hittade inget snyggt och det mesta var på rea och fanns inte i min storlek. Tooo bad. Aja rikitigt nöjd med detta iallafall!

Back in Sweden again..

Hej där! Är hemma i sverige nu vilket känns sådär. Har verkligen haft det kanon i Danmark. Badat hela dagarna typ. Nej men det har verkligen vart helt fantastiskt bra. Dock har jag inte knäppt mycket bilder. Men har glömt bort kameran nästan, aja ni får nöja er med några fina bilder iallafall!

liten bit av vårat rum, hehe städat?

Är ju dessutom 16 års gräns för att köpa cider, antar att danskarna inte såg mig som 15? Fyller ju dock 16 om några månader ;). Så köpte hem lite breezer



Hahah ajuste, sen fick jag och linnea rosa badrockar och rosa flipflops helt gratis av hotellet. Fan va schysst :D

tog inte så mycket mer bilder så det här får duga. I nästa inlägg lägger jag in det jag köpte också!

Mitt 2011

Mitt 2011

Hur har året 2011 varit för dig? - pretty damn good
Bättre än förra året? -yees
Någonting du aldrig kommer glömma 11? - ohja
Har du flyttat under år 11? - nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - många
Isåfall vilken? - väldigt många
Har du kysst en främling? - haha främling och främling, men nä
Hur har du mått under året? - bra
KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2011? - jävligt dåligt, where are you mr right? :(
Har du varit kär? - nej
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej
SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej, tur det
Har någon i din släkt avlidit? - nej
Har du slagit någon riktigt hårt? - nej
PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - nja
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? - hahaha oooohja
har du ljugit för en vän? - nej
Har du varit ute en hel natt? - aa typ
Har du blivit tagen av polisen? - nä, falskt alarm
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - mjo
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - jaaaa
SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - gröndalskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Nej
Hatar du någon på din skola? - nä inte hatar, ogillar
Har du gjort något framsteg? - jora
Haft alla rätt på ett prov? - aa
VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Ja
Har du förlorat en vän? - inte vad jag minns så
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Ja
Har du haft en relation med en vän? - absolut inte
ALKOHOL.
Har du drickit alkohol?- Ja
Har du varit full?- jaa
Har du däckat i en buske?- nej
Varit så full så att du har däckat- haha ja..
Druckit tills du spytt- nja, eller jo kanske
Gjort något dumt?- Nej jag är en duktig flicka (a)
Har du rökt under 2011? mhm..

Before I die


Nyårslöften

Har funderat en heeel del på det här med nyårslöften. Och några jag kommit på är iallafall att träna mer. Hallå behöver bara gå ner för några trappor så har jag ett litet gym där? Vill få snyggare kropp till sommaren. Sen självklart få bättre betyg. Som alla skriver. Få bättre självförtroende. Och det är inget man bara kan säga att nu ska jag få bättre självförtroende och så får man det. Ska sluta gämnföra mig så jävla mycket med folk, sluta bara se det negativa i mig. Och det sista. Eller det är inte riktigt ett nyårslöfte men något jag vill. Och det är att jag får ta bort min tandställning. Har snart haft en i ett år men känner ännu att mina tänder inte är helt raka. Men jag hoppas att jag iallafall får ta bort den under 2012. Sen självklart: Leva livet, göra året så bra som möjligt, hitta en fin klänning till både bal och skolavslutning, vara nöjd med mina slutbetyg och ha så jäääävla kul på skolavslutningen!

tidsfördriv

Frågor om förhållanden
är du singel? aa
tror du på kärlek vid första ögonkastet? nja, kan hända
är du kär just nu? nej

Frågor om dig själv
när fyller du år? 13 mars
några piercingar? 5 hål i öronen
vart? öronen
vad har du på dig just nu? mjukisar, underkläder och linne
vilken årstid är bäst? sommaren helt klart
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? sova tills man vaknar av sig själv. Vakna upp utan huvudvärk
vad tycker du mest om hos dig själv? inte vet jag
vad är du bra på? maaaaaassor eller?
sover du hellre själv än tillsammans med någon? Mysigare med någon

Frågor om dina vänner

vem vet mest om dig? Linnea
vem är den roligaste av dina vänner? Linnea och Julia
vem är snyggast av dina vänner? alla mina vänner är snygga
vem kan du säga allt till? Linnea och Julia
vem är den du helst har filmkväll med? allaaa

 Frågor om din familj

vem står dig närmast? mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? jarå
vem är farligast i din familj? jag
vem ser roligast ut i din familj? haha..
vem är coolast? jag, who else?
har ni något husdjur? ja
mest gemensamt med? ingen
underhållningen? jag
sover du oftast med? min säng
roligaste kvällen med familjen? kommer inte ihåg alla kvällar med min familj direkt..

Frågor om idag
vad har du gjort? fixat och donat
vad ska du göra nu? baaaaaada
har du gjort något dåligt idag? tror inte det
vad har du ätit idag? frukost
har du duschat idag? jaa
Är du trött nu? inte ett dugg
vad händer i morgon? bada bada baaaada
går du i skolan? ja, det är väl klart?
Har du varit i skolan idag? Nej har lov :D

- ANNAT

Hur mår du just nu? estupendo
Har du piercat dig? i öronen
Är du hungrig nu? nej
Vad är klockan just nu? 10.30
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook, blogg.se

 -TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Linnea
Vem ringde du senast? Linnea
Vem sms:a till dig senast? mamma och pappa
Vem sms:a du till senast? mamma och pappa

-FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? någon minut sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? någon minut sen

- ÖVRIGT
Gillar du punk? nej
Har du sminkat dig idag? ja

-MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? nej
Vilket är ditt favoritband/artist? olika
Vad gillar du för musik? det som alla andra lyssnar på

 - KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? men jaaaa
Har du fler än 5 tröjor? ooohja

-SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? sometimes
Använder du kajal? nej
Använder du hårspray? nja, ibland kanske
Använder du volymspray? nix
Använder du mousse? nix
Använder du deodorant? det är väll klart?
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? Alltid
Använder du läppglans/läppstift? inte ofta
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? det händer
Uppsatt hår eller hängande? utsläppt
plattar/lockar du håret varje dag? plattar
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? haha nej? palla

 

-KÄRLEK
Har du kysst någon idag? nej
Har du ett förhållande? nej :(
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? ALDRIG
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? haha aa typ i lågstadiet
Vem sov du senast bredvid? Linnea säkert
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? nej
var va dina föräldrar när de blev tillsammans? tror typ i eskilstuna eller södertälje men vart har jag ingen aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? haha nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? neveeeer


sooo sweet


Badanläggningen på hotellet..





TIDSINSTÄLLT

Nu sitter jag helt säkert i bilen och är påväg mot göteborg. Blir ju att ta snabbfärgan därifrån till Danmark. Ett litet minus till att åka till göteborg är att det är så jävla tråkig väg + att det tar lång tid. Men eftersom att Linnea är med så blir det nog ändring på det.

Men ska verkligen bli suuuuperskönt att komma bort till vääärsta badhotellet. Yes har ju berättat att det är karibiskt. Hahah och ja sånt är ju fan askul :D. Rushbana och massa pooler. Hur nice är inte det? Kommer även försöka ta massor med bilder så får ni dom när jag kommer hem. Men tänkte avrunda lite nu och lägga in lite bilder på hotellet som kommer i nästa inlägget. Sounds great! Vi hörs!

Bild från när jag var i Lindos i Grekland. Så himla fin ö men tog dock 3/4 timmar med båt att åka över det. Lite segt..

Fick ingen bra bild men wtf gott nytt år :D

2012-01-01_00_00 (MMS)

Fick ingen bra bild men wtf gott nytt år :D


Gott nytt år!


RSS 2.0