jobbeeee

Godmorgon! Vaknade för ett litet tag sen. Men somnade på tok för sent inatt. Vid halv fyra pga jävla fiskmåsar som inte kunde hålla käften!!

Så är rätt så seeeg. Iallafall så ska jag snart dra mig upp ur sängen och hoppa in i dushen. Vid halv tio börjar jag jobba nere på gg tsm med Linnea! Resten utav dagen ska jag sola. Äääälskar att sola ♥. Menmen hörs om ett tag då!

Bekännelser

Även om jag har massor att göra en solig dag, måste jag sola minst 1-2 timmar. Annars får jag damp!
Jag är väldigt väldigt lättlurad.
Jag kan inte sova om jag inte ser på tv/en film innan jag ska sova.
Såfort jag är ensam hemma slår jag på spotify på högsta volym.
Jag kollar på ginas hemsida varje dag ifall dom fått in nya kläder!
Jag har jobbat på konditoriet i över 1 och ett halvt år nu.
Såfort jag är själv blir jag väldigt tankspridd.
Jag har extrem järnbrist. Vaknar upp med huvudverk varje dag.
Jag är shoppinggalen!
Tänkte testa något nytt för en gångs skull. Tänkte det kunde vara lite roligare för er också att lära känna mig mer på djupet typ!
 

I'M SO SORRY!

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖR UPPDATERINGEN!! Men nu kan jag verkligen skylla på att jag inte har hunnit. Har ju bott ensam i två dagar dock med linnea som tur är ;). Så har inte haft tid oh uppdatera för har haft sååå mycket på gång hela tiden! Nu har jag iaf kommit hem från jobbet. Jennie från gg ringde ca 2 timmar innan och fråga om jag kunde komma ner oh jobba. Självklart kunde jag det! Så nu ligger jag ute på verandan och solar. Väntar på att få svar ifrån Linnea men verkar som att hon sover fortfarande. Aja nu ska jag sola så hörs senare!

The typical svensken






Asså detta är så jävla kul. Äkta min humor!!!

SOOLAR

Hej allesammans!

Igår fick det bli en lugn och mysig kväll hemma hos Linnea med Emma, Timmy och Erik. Drog hem vid elva/halv tolv för skulle upp tidigt imorrse. Har iallafall jobbat två pass idag. Båda direkt efter varandra. Men inte gjoirde det något för stog ute på båda och delade ut tidningar och fick en heeel del massa färg tror jag!

Ligger ute i solen nu iallafall och börjar jobba igen om ca 1 och en halv timme. Jobbar två pass då också.. Dessutom så är mina päron i helsingborg och ska vara borta två nätter. Tur att Linnea ville flytta in då ;). Jaja ska jobba på brännan nu. Hörs!

ur arkivet!

Min midsommar!

Hej! Hoppas ni alla hade en bra midsommar. Min var grym! Var asbra väder hela dagen/kvällen så det var ju perfekt. Drog ju somsagt till grönan för att ha femkamp med mina päron och Linnea och hennes mamma. Det var jätte kul och jag och Linnea han dessutom åka lite också. När vi kom hem drog vi ut och mötte Viktor och Daniel. Var ute ett tag sen drog vi in till mig en snabbis och sen till Sandhamn. Åh hade så jäkla kul! Kom hem vid halv två tiden och fik sällskap av grabbarna hem. Och eftersom att Viktor och Danne var inte helt nyktra tog det ett tag att komma hem också..

Aja idag äre Lördag? Precis som Linnea har jag ingen aning längre vad det är för dag längre. Men man tänker ju inte heller så myket på det på sommarlovet. Aja har precis dushat och går runt i mjukiskläder. Somnade rätt sent inatt så är rätt seg. Menmen. Hörs sen!

Midsommar på grönalund!

Hej alla! Hade sån sjuuukt bra dag igår. Drog till Nicksta med Linnea och Emma S. Efter ett tag kom Clara och Erika också. Vi la oss iallafall i gräset. Solade och lyssnade på musik! Efter ett tag drog Linnea för hon skulle till jobbet. Då kom Emma P, Natasha, Wilma och Saga. Hade så sjuuuukt nice. Badade dessutom! Så vi tjejer låg där från halv tolv imorrse till halv sex på kvällen. Så ja en massa färg har man fått! Dock smörjde jag in hela kroppen förutom ryggen som jag bränt mig på. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaj!

På kvällen drog jag ut med Linna och efter ett tag kom Denice, Clara, Erika och Emma S. Var på coop nästan hela tiden och jag och Linnea var tvugna att dra vid tio så fick bli en snabbis. Men tyvärr var vi tvugna att säga hejdå till våra fina tjejer Denice och Clara som åker till Malta i 3 veckor. Tårar blev det också..
Imorrse vare upp halv fem iallafall som gällde. Var galet trött så hoppade in i dushen en snabbis. Fixade mig lite sen rullade jag ner med cykeln till jobbet. Mycket bilar vare men det är bara kul!
Idag äre iallafall midsommar. Det kommer faktiskt firas på grönan. Haha! Drar dit med mina päron och Linnea och hennes mamma. Kommer bli hur kul som hellst tror jag! Så nu har jag precis dushat och ska börja fixa mig. Glad midsommar på er alla!

Godmorgon!

Godmorgon alla fina! Drog aldrig ner till nicksta igår, eftersom att det blåste lite så drog hem till clara och solade där nästan hela dagen. Var sjuukt nice med musik osv. Jaja idag blire nicksta iallafall! Vaknade vid åtta något av att Linnea messar mig och tvingar mig att komma ner till hamnen för att äta frukost med henne. Vad gör man inte liksom? Så rullade ner med cykeln så köpte vi med oss frukost och satte oss på bryggan. Rätt mysigt faktiskt!
Men nu har jag precis dushat och innan det fick det bli ett styrketräningspass. Så känner mig redo för stranden nu ;). Ska bara packa lite och så sen möter jag Linnea nere i hamnen när hon slutat jobba på gotlands guiden. Hon sommarjobbar också där för er som missat det. Dock fick vi inga pass tillsammans men ett ska vi jobba ihop med varandra iallafall! Jaja det var allt. Hörs!

bild från igår! Bruuuuuna

Nicksta

Hej alla fina! Sov hemma hos bästis inatt och jag var så jävla trött så somnade faktiskt redan vid tolv. Haha ganska ovanligt för att vara mig. Iallafall så har jag precis ätit frukost, dushat och börjat fixa mig lite snabbt. Idag äre nicksta som gäller! Ska möta alla brudar nere och sola och bada hela dagen. Fan va härligt! Ska jobba ikväll igen så det ska bli kuul. Nej men det är faktiskt sjukt kul att börja jobba nere på gotlands guiden. Jaja ska kolla lite bloggar nu så hörs vi sen!


OKEJ DET SYNS INTE


För första gången någonsin kan jag faktiskt säga att det inte syns ett dugg att jag har klippt mig! Visst någon/några cm ser man ju. Men annars är jag så sjuukt nöjd! Så bjuder på en bild med mina ankläppar. Linnea dom var till dig, vet hur mycket du älskar när jag putar på dom ;). OCH JAG HAR FAKTISKT SHORTS PÅ MIG!!!

HEJDÅ

Hejdå mitt fina hår


Inspiration USA


klippa mig sen jobba

Godmorgon alla fina! Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit som en stock. Somnade redan vit halv tio vilket jag faktiskt inte minnus hur länge sen det var när jag somnade så tidigt. Men var verkligen hur trött som hellst! Iallafall idag vakna jag med tuppen och såg att jag hade fått sms av Linnea som undrade om jag kunde jobba istället för henne på gg vid tre. Klart kan jag det! Ska egentligen börja jobba den 24 juni där nere. Men kul å börja lite tidigare ;).
Innan det ska jag ner till centrum vid två också för att klippa mig. Åååh suck! Men det behövs nog verkligen. Håret är ner till naveln just nu så det kommer nog bli en bit kortare...Fan jag vill inte! Men sist ag klippte mig var i vintras. Så tro mig, det behövs verkligen! Jaja har precis dushat och ska kolla om jag kan lägga mig ute ett tag och sola. Hörs om ett tag!

Bild från igår inne i stan! Mina fiiiina tjejer+Clara, Erika och Emma såååklart!


STHLM

Åh jag är så gaaalet trött! Igår kom tjejerna+timmy,erik och alex hem till mig. Vi kolla på film och hade det mys. fter ett tag när alla tjejer förutom Linnea hade dragit spelade vi anden i glaset. Hahaha lite fail dock.. Slutade med att killarna sov kvar här så har väll sovit kanske 3 och en halv timme inatt. Yeeeey!

Imorrse gick vi upp redan vid sex för att killarna skulle hem då. Så då kunde vi inte hellet somna om så jag och Linnea dusha, fixa oss osv osv och sedan vid tio tåg vi tåget in till stockholm med världens bästa brudar! Åt lunch och hade det huuur mysigt som hellst. Dock var både jag och Linnea väldigt trötta och sega vilket säkert märktes när jag nästan somnade på tåget påväg hem. Haha oups! Fick iallafall med mig en tröja och en bh hem. Båda var på rea så det var ju asbra! Lägger upp bilden på tröjan för orkade inte fota bhn. Känns ju inte som om det är det viktigaste i världen..

Har iallafall haft en grymt bra dag tillsammans med mina fina tjejer.Massoooor med kärlek!


från jc!


Hollister!

Godmorgon alla fina!Eller kanske lite sent för att säga godmorgon. Men hursom. Hade det riktigt trevligt igår på min sysslings student. God mat, tårta osv. Dock tycker jag inte alls om tårta men det gick faktiskt ner. Kom hem vid tio tiden skulle jag tippa på och var hur trött som hellst.

Men nu håller jag iallafall på och fixa mig och idag kommer Linnea hem! Weeeey! Så ikväll blire att träffa brudarna+kanske några boys och vara hemma hos mig och hare chiiiill. Var väll inte så mycket mer. Här får ni iallafall dagens outfit! Bara hollister kläder..

 

 


Eskilstuna

Hej alla fina! Är i centrum just nu och har precis träffat Clara och Denice en snabbis för att byta lite kläder osv.. Iallafall så ska jag väll dra mig hemåt snart. Vid tre ska jag iväg med familjen på studentfirande hos min syssling i Eskilstuna. Blir väll kul och träffa massa släktningar! Kommer nog komma hem rätt sent så blir väll ingen bra uppdatering idag. Men hoppas ni får en trevlig dag för det kommer jag garanterat få! Ni får outfiten sen också för sitter hos mina päron på jobbet. Så vi hörs väll!


Mina betyg..

Är faktiskt jätte nöjd med mina betyg! Känns skönt eftersom att det är dom sista i grundskolan för mig. Så med dem blev jag 1000 kr rikare och en till sak..
en glasprydnad som liknar ett nagellack! Riiiktigt coooool. Tack så mycket mamma och pappa!

jag har sommarlov!

Ååååh så härligt! Fick det i onsdags och på kvällen blev det en heeel del firande. Tillsammans med mina underbara tjejer så kvällen vart riktigt lyckad! Dock var jag rätt seg och trött dagen efter. Äsch det hör till, right? Idag har jag iallafall först solat till typ två. Sen tog jag bussen till centrum för att möta upp Denice och Clara. Vi gick hem till Denice och började göra våfflor. Sen la vi oss ute i solen och då kom även Erika! Pratade och skrattade en massa så det var riktigt mysigt! Nu är jag iallafall hemma och vet inte helt säkert men drar väll kanske ut ikväll med Emma och Clara. Så vi hörs senare!
bild från i onsdags på nicksta!

Sommarlov!

Dålig uppdatering idag. Tyvärr! Men ska hem till clara snart för att äta och fixa oss inför kvällen.
Nu jävlar kör vi!!

We will still be, friends forever



Jag är helt skakig i kroppen. Kan inte fatta att efter 10 år är det dags at skiljas åt. Efter mycket skratt vi delat med varandra är det dags för att gå vidare. Jag vet att alla säger så här, men i hela tio år har nästan alla i klassen varit väldigt tajta. Vi har stöttat varandra men självklart blivit irreterade på varandra. Jag kan inte heller säga att vi har varit värsta änglarna i skolan. För det har vi verkligen inte. Så mycket skit vi fått ifrån olika lärare tror jag inte någon anna  klass har fått. Men vi skrattar bara åt det!

Gråtklumpen sitter i magen och jag känner att när vi står där på skolgården och sjunger graduation song kommer jag inte kunna hålla tårarna inne. Som ví sagt många gånger: Vi tillbringar ca 7 timmar med varandra fem dagar i veckan (om inte mer), det är fan nästan mer än vad vi ser våran familj. Och så slutar det alltid med att någon säger: Vi är ju som en familj. Det är vi verkligen.

Men nu måste jag sätta lite fart och torka tårarna. Ska åka snart och ta ett sista (eller nej det blir verkligen inte ett sista!) farväl till min underbara klass. Ni är guldvärda allihop!♥


ingen uppdatering imorgon..

Fick bli lite mage,rump,ben och rygg övningar. Har sjukt ont i benet så körde inte på någon maskin. Efter det fick det bli en kall dush med hårinpackning. Taggad inför imorgon or whaaat? Ska bli kul å se hur betygen ser ut eftersom att jag inte fått sett alla redan. Kan fortfarande dock inte fatta att jag går ut nian imorgon och har därefter sommarlov.

Men uppdateringen kommer nog iallafall suga. Efter avslutningen ska jag och mami äta lunch i hamnen. Sedan bär det av mot clara för att grilla med bästa tjejerna. Sen blire partyyyyy! Wey, ska skita i allt och ha så jävla kul hela kvällen. Blir dessutom att sova hemma hos Clara med Linnea också så någon uppdatering av mig får ni nog inte imorgon. Tyvärr! Men man går ju bara ut grundskolan en gång i sitt liv ;). Jaja nu ska jag kolla på satc och sedan sova. Även om jag har sovmorgon så ska jag upp tidigt för att locka håret osv. Haha godnatt!

Skolavslutning imorgon!

Hej! Haft mentorsdag idag så var ute med klassen och lärarna på lövhagen och solade och chillade gaaalet. Var riktigt mysigt! Efter det drog jag hem en snabbis och solade lite till, sedan bar det iväg mot emma för att fixa henne inför balen. Clara och Linnea var också där och det var Linnea som fixade hennes hår och smink sååå fint! Drog sedan ner på nss där Emma skulle ha bal. Såg en heeel del massa fina människor. Bland annat min fina bästavän Julia som var så sjukt snygg!

Nu är jag iallafall hemma och har precis ätit. Om ett tag blire ner till gymmet för att träna. Sista gången innan sommarlovet och det är ju verkligen det jag strävat efter- att få en snygg kropp till sommaren. Kan verkligen inte fatta att efter 10 år tillsammans med min underbara klass så ska vi nu splittras. Usch det känns så hemskt faktiskt. Vet att jag kommer gråta floder imorgon. Men på kvällen blire iallafall party! sååå taggad! Blir ändå att träffa nästan hela klassen igen då så det är ju lugnt ;). Meeen nu ska jag byta om till träningskläder. Vi hörs!




Jag undrar om du tänker på mig lika mycket som jag tänker på dig

för jag tänker på dig jätte mycket


stan

Hej alla fina! Ja då var sista skoldagen i grundskolan avklarad. Känns lite tråkigt men samtidigt huuur skönt som hellst att komma upp till gymnasiet! Iallafall så sluta jag vid tio i elva, så gick direkt till centrum för att fixa ett nytt kort. Dessutom köpte jag ett sl kort som räcker hela sommaren. Gryyymt ju!

Iallafall vid tre tiden ska jag och Linnea in till stan. Vad vi ska göra är oklart. Blir nog att äta middag och lite sånt mys! Ska snart dra mig hemåt för att fixa mig lite. Var så trött imorrse så jag varken föna eller plattade håret och inget smink har jag heller. Så ser väll en aning död ut! Aja vi hörs senare!

gaaaammal. Känner att jag måste börja ta lite nyare bilder...


F Ö R L Å T

Förlåt förlåt förlåt för uppdateringen! Men har haft så mycket att göra på sista tiden. I fredags var jag och Linnea hemma hos Sune. Chillade lite. I lördags-söndag var jag och mina favoritbrudar ute på landet i min sommarstuga. Det var riktigt mysigt! Igår på kvällen träffade jag Julia lite snabbt också. Var himla längsen så snackade om allt mellan himmel och jord.

Men idag är det måndag som säkert dom flesta av er har förstått. Och jag ska snart dra till skolan. Det är min sista skoldag. För imorgon är det mentorsdag och på onsdag slutar jag nian. Åh asså det är helt sjukt! Men idag har jag bara 3 lektioner varav 2 kollar vi på film så lär ju bli en rätt så chill dag. Slutar dessutom tio i elva ;). Men nu ska jag fixa mig så hörs vi!

bjuder på en oldie! Tagen på nån lokalfest skulle jag tro!


Tränat as usual..!

Heej påer! Hoppas ni har haft en toppen dag. Min har vart jäävligt chill iallafall. Gör inget specielt på lektionerna och började dessutom rensa ur skåpet idag så har inte mycket kvar. Och allt ska slängas! Tänker inte spara ett skit ;). Efter skolan drog iallafall jag och Linnea till via och träffade Clara, Emma och Denice. Träffade Julia också en snabbis vilket var jäääätte kul! Iallafall så drog sen emma och jag och tjejerna drog ner till centrum och fixa lite. Sen blev det mat för mig och linnea och mina päron på thai. Gott var det!

Nu har jag precis dushat efter att ha tränat ett hårt styrkepass. Massa magövningar! Hade sån jävla träningsverk i magen idag så var ju rätt så jobbigt att göra situps osv.. Men det gick! Nu ska jag iallafall kolla på SATC. Hörs mer imorgon!


klickat hem!


Detta är mitt 3 par utav dessa jeans. Äääälskar dom och gina tricot har världens bästa passform på sina jeans. Men anledningen till att jag redan har haft 2 par är för att båda har gått sönder. I rumpan, mellan benen på knäskålan osv osv. Lite var som hellt! Så snälla gud, gör så att dessa håller!!!!


umgåtts med mina favorittjejer!

Heeej! Igår direkt efter skolan vare bara hem för att packa, sedan drog jag över till grannen och var på studentskiva. Åh jag är så avis på att dem som tagit studenten! 3 år kvar för mig lixom. Lääär ju gå fort..
Aja trevligt var det iallafall! Efter det var jag med mina favorittjejer. Clara, Linnea och Denice! Drog till sorundafestivalen och på bussen dit träffa vi en heeel del massa trevligt folk! Festivalen var väll ingen höjdare. Men det blir vad man göre till ;). Vid halv tolv tiden drog vi hem till clara. Kolla på film, snacka och sedan somnade vi! Imorrse var vi uppe med tuppen. tror vi gick upp vid tio/elva? Emma kom också så då var hela gänget samlad! Gjorde scones och hade det trevligt. Resten utav dagen bestod av att Linnea sminka och fixade Emmas hår inför hur hon ska ha på balen. Säger bara en sak. Hon kommer utan tvekan vara snyggast!

Kom hem sen vid sex tiden då jag åt. Sen träna jag precis! Fick bara bli styrketräning men det var bra det. Så körde en heeel del mage, rumpa och ben. Så känner verkligen i kroppen nu efteråt! Men nu ska jag kolla på film sen sova. Vi hörs imorrn!

My passion



Kan säga det tusen gånger om, men fan vad jag älskar att träna! It's my passion.


uppdateringen, i know..

Heeeej alla fina! Åh har haft så mycket för mig dom senaste dagarna så ni anar inte. Stressigt en aning? Mjo.. Men nu är betygen satta och jag behöver inte plugga ett skit på ett väldigt långt tag! Och so far är jag riktigt riktigt nöjd med betygen! Har än så länge faktiskt höjt mig i två ämnen. Så det är ju riktigt bra!

Men strax så ska jag byta om till träningskläder och fortsätta träna inför sommaren som faktiskt är här nu, typ? Fast vädret är ju en aning tråkigt.. Well well! Bara det inte regnar på skolavslutningen. Då är jag nöjd :D. Btw så är det snart bara 1 vecka kvar i grundskolan för mig, en vecka tillsammans med min klass som jag gått med 10 år. Endel sen dagis. Usch det känns lite hemskt. Men man får väll vara glad över tiden vi haft tillsammans och det är ju inte över än. Vissa kommer ju faktiskt gå samma klass som mig, och vissa tillochmed samma skola. Men nu ska inte detta bli ett deppinlägg. Haha känner att jag kan fortsätta i evigheter. Men det ska jag inte. Hörs om ett tag!

du är så underbar min fina vän ♥

Heej sötisar! Förlåt för att jag inte blog...

2012-06-03_11_43 (MMS)

Heej sötisar! Förlåt för att jag inte bloggat så bra i helgen. Men har umgåtts med mina underbart fina bästisar linnea clara och denice! Sen så jobbade jag igår och jobbar även nu. Så har precis ätit lunch och nu sitter jag åh dricker en latte. Vi hörs mer senare!


Bal 2012




inte världens bästa bild, men mitt hår var lockigt och jätte fint iallafall!

det här vara bara några bilder med min kamera. Kommer fler!!


RSS 2.0