@linneas plaaaace

Hello! Blir en riktig myskväll hemma hos bästis ikväll. Vi har köpt jordgubbar, vindruvor, choklad och ramlösa vattenmelon och ska ha chokladfondy. Muuums! Tänkte att det kanske inte är så bra att äta så mycket godis för imorgon ska jag till tandläkarn!! Nä men ska bara spänna tandställningen så blir in till haninge för lite shopping kanske?
Jaja myskväll vare ju somsagt. Massa filmer och så. Riktigt tjejigt! Blir att sova här också så uppdateringen kommer inte att vara på topp så att ni vet. Men ni får ha en underbar kväll allesammans så hörs vi. Puss!


Ner på stan

Ska ner på stan nu med Linnea. Måste köpa lite behövliga saker som nagellack, en mascara och ja en massa behövliga saker. Har på mig min skinnjacka också för det är ju soool :D. Har tagit en massa bilder men dom bilderna får ni senare för min dator laggar sönder. så stay tuned!

Efter detta behöver jag en dush


+ massa situps. Dushen here i come


2 bilder från igår



vaken tidigt

Godmorgon alla fina!

Hoppas ni har sovit gott. Jag har väll sovit sådär.. Somnade rätt så sent och vanknade runt nio imorrse av att dörren smäldes igen. Hatar att bli väckt på morgonen :(. Aja har precis gjort iordning frukost. Yoghurt med äpple och lite kanel på+en chailatte. Ska låta det smällta ner i magen och sedan ska jag träna hade jag tänkt. Dock börjar jag känna mig förkyld och jag vet att det inte är så bra att träna då. Men kan fan inte hålla mig! Vi hörs om ett tag!

Herrhamra

Heeej! Hoppas ni har haft en super bra dag. Min har vart riktigt härlig faktist. Åkte ut till Herrhamra med Linnea och hennes mormor och morfar. Där fikade vi och hade det riktigt mysigt i solen. Tog även några bilder. Efter det hyrde vi film och åkte hem till Linnea. Åt sedan där också. Grillat. Muuumma. Ligger i sängen nu och kollar på bb och ska göra det nu sedan blir det att se någon film. Hörs senare!


28 februari

godmorgon alla fina! Bloggade ju inge mera igår efter att jag drog och åt på subway. Men drog iallafall dit med linnea och träffade tillslut alla grabbar där. guuud så gott det var! Efter det drog alla hem till farhans morbror (eller något?) som var bortrest så hängde där ett tag och sen runt fem drog jag och Linnea hem. Fick bli en hemmakväll för mig. Var rätt så trött men det hindrade inte mig från att träna. Så idag känner jag verkligen att jag faktiskt tränade rätt så hårt igår. Har ett motto att ända tills sommarlovet ska jag ha tränat åtminstonde 2 gånger i veckan. Blir alltid så jävla taggad när jag ska träna och så tänker jag på sommaren.

Iallafall så har jag precis dushat och innan det åt jag en pangfrukost. Fick bli en blåbärs smoothie och macka. Muuums! Idag tror jag iallafall att det blir att hitta på något med Linnea och kanske Andreas och Theo? Hope so! Men vi hörs om ett tag!

åå från i somras...

Dagens outfit


vit t-shirt h&m/jeans gina tricot/armband bikbok

Har fixat klart mig nu och ska strax ner till centrum med endast Linnea tror jag för vart lite strul med grabbarna...Så ska fixa det sista bara sen bär det av mot entrum med min solstråle för lunch på subway. Hörs senare!


Godmorgon solstrålar!

Hej alla fina! Hann inte blogga mer igår för först var jag i farsta en snabbis, sen mot kvällen var jag, linnea, calle, manne, simon och farhan hemma hos mig och kollade på skräckis och big brother. Så det var riktigt trevligt! Linnea sov dessutom här efteråt så vi låg vi och kollade på oscarsgalan.

Men snart ska jag iallafall hoppa in i dushen och lite senare blir det ner på stan för att möta upp typ alla vi var med igår+några till och inviga subway som precis öppnat. Men nu ska jag dusha så hörs vi väll senare!

Min kväll igår



Ja så här såg min kväll ut igår. Tända ljus, gammal film och mina otroligt goda brownies! Somnade dessutom jätte tidigt.


härligt väder!

godmorgon alla fina! Gud vilket himlans härligt väder det är idag. Loooove it :D. Iallafall vaknade för en liten stund sen och väntar nu på att mamma ska komma hem med frukost åt mig. Efter det blire nog träning och senare ska jag träffa Linnea. Känner verkligen för att göra någonting kul i detta väder. Men nu ska jag snart äta frukost så vi hörs väll om ett tag. Puuuss!

The parent trap


Vart så sugen på å se en gammal film. Så håller nu på å ladda ner ''the parent trap'' med Lindsey Lohan med som bara var 11 år tror jag. Var iallafal min absoluta favoritfilm förut. Ääälskade den. Nu nu medans jag väntar på att den ska bli klar ska jag tvätta bort ansiktsmasken och borsta tänderna. Kommer nog inte uppdatera mer ikväll så vi hörs väll imorgon!


grym dag!

Hej alla fina! Har haft en grym dag idag. Tog först tåget till t-centralen och träffade Julia. Sedan åkte vi till farsta. Gick runt i lite affärer men jag hittade faktist ingenting. Äsh var väll lika bra det. Kom hem runt halv sju tiden och nu står jag och bakar för fullt faktist :D. Precis slängt in mina brownies jag gjorde lite fort i ugnen. Åååå luktar så gott :D. Så ikväll blire mys framför melodifestivalen med päronen och brownies. Hihi. Men ni får ha en underbar kväll. Puss!

muuums (bild från weheartit.com)

Farsta centrum

Har precis tagit en snabb och kall dush efter att ha tränat stenhårt. Känns ju helt fantastiskt efteråt. Ska iallafall börja fixa mig lite och om ca en timme drar jag in till farsta och träffar Julia för lite shopping hoppas jag. Men måste skynda mig lite nu. Hörs!

Farsta centrum

Har precis tagit en snabb och kall dush efter att ha tränat stenhårt. Känns ju helt fantastiskt efteråt. Ska iallafall börja fixa mig lite och om ca en timme drar jag in till farsta och träffar Julia för lite shopping hoppas jag. Men måste skynda mig lite nu. Hörs!

summer feelings


vill ha sommar nununununu


Godmorgon!

Godmorgon alla fina! Hoppas att ni har sovit gott. För det har jag. Har iallafall ätit frukost nu och ska snart bege mig ner mot gymmet. Lite senare tror jag att jag ska in till farsta med Julia? I hope so! Men ska bara kolla lite bloggar nu sen byta om till träningskläder. Vi hörs senare.

Underbar kväll

Hej sötnosar! Hade först tänkt att ha en lugn kväll framför massa filmer, men så blev det inte. Drog och träffade min fina vän Julia i centrum då vi köpte med oss lite gott hem till henne och kollade på film och pratade en helt del tjejsnack. Drog hem runt halv elva tiden för att jag inte vågade gå hem själv senare. Men det var iallafall en riktigt mysig kväll!

När jag kom hem bänkade jag mig direkt vid tvn och såg det sista av big brother och nu ligger jag i sängen och ska slå på en rulle jag lite snabbt laddad ner. Vi hörs mera imorrn!

Det här köpte jag idag förresten. 3 ansiktsmasker. Veeerkligen behövande saker

-

Åååå är alla lika glada som mig över att det är lov eller? Sjukt bra ju :D. Dagen rullade på iallafall. Tror nästan alla satt och kollade på klockan sista lektionen. Slutade runt två tiden iallafall då blev det hem till Linnea för fika sen ner på stan. Köpte 3 ansiktsmasker. Fräsht :D. Men blir bara ett snabbt inlägg nu för ska äta. Hörde något om grillat kött! Mums isånnafall :D

FÖR NU ÄR DET LOV

WOHOOOO :D

Innan jag..

går i ide (det vill säga lägger mig i sängen och reser mig inte upp förns klockan ringer på alv sju imorgon)så ska jag tvätta bort sminket, noppa ögonbrynen,lägga en ansiktsmask,smörja in ansiktet med lotion och självklart borsta tänderna. Allt det ska jag göra på en halv timme. gogogo. Hörs mer imorrn!


Lääängtar

Alla ni där ute som har iphone har säkert temple run på eran mobil. Äälskar det spelet och lånar alltid någons iphone för jag själv inte har en :(. Men nu så ska ju temple run komma till android mobiler :D. Woppwopp!


1 dag kvar..

Heej alla fina bloggläsare! Hoppas att ni har haft en superduper bra dag och att ni har njutit av vädret. För faan va varmt och soligt det har vart! Hade min dunjacka på mig så det vart ju så jävla varmt. Svettade som en gris. Iallafall skoldagen var jävligt chill. Kollade på en show som esteterna på nynäshamns gymnasium höll i. Riktigt chill må jag säga. Dock var det på en håltimme så hade passat bättre om det var på son eller något.

Efter skolan drog jag hem en snabbis sen drog jag upp till Linnea. Var inte där så länge men hade roligt sooom vanligt. Efter ett tag åkte iallafall jag och pappa och köpte thaimat. Vart dock väldigt besviken. Grönsakerna var hur äckliga som hellst. Helt säker på att dom var gammla dessutom var maten så jävla torr också.

Aja ska inte klaga något mer nu. Ligger i min säng och kollar på eurotrip. Så jävla bra film! Ååå ni som inte sett den, gööör det.

My two best friends

ska lägga mig i sängen nu faktist. Äta en ben&jerry som jag faktist inte ens kommer ihåg sist när jag åt det och läsa min vekorevyn tidning jag fick gratis faktist! Bara att gå in på facebook och gilla deras sida ;). Har dessutom massa ljus tända. Aaaw nu saknas bara en pojkvän :(

Boy you take my breath away




Sex and the city sen Big brother

Hej alla fina! Tänkte träna ikväll men blev inte av. Har sån träningsverk sen igår + att jag haft idrott x 2 idag. Så då måste jag ju ha rört på mig lite iallafall ;). Sen eftersom att jag inte hade något spanskaprov idag så har jag pluggat lite till det som är imorgon istället. Så nu ligger jag i min säng och har precis tvättat bort mascaran och allt. Ska kolla på sex and the city och sedan på big brother. Men hade tänkt att avrunda här. Så att det inte blir för mycket text. Imorgon är det förresten torsdag. En dag kvar till Fredag sen är det lov :D.

Visste ni att

* Elefanter är det enda djuret som inte kan hoppa?
* Kvinnor blinkar nästan dubbelt så mycket som män?
* Det är fysiskt omöjligt att slicka på din armbåge?
* Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa men inte nedför?
* Endast en person av 2 miljarder kommer att leva till 116 års ålder?
* En snigel kan sova i 3 mån?
* En struts öga är större än dess hjärna?
* Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet?
* En krokodil inte kan räcka ut tungan?
* Fjärilar smakar med fötterna?
* 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen?
* 9/10 prövar om det går att slicka sig på armbågen när de läser det här..


Sjukt ju..

Efter varje gång jag kollar på never say never blir jag lixom förälskad i Justin Bieber. Precis sett sen filmen nu som förövrigt går på tv varje dag känns det som (canal+). Så direkt satte jag mig vid datorn och sökte upp bilder på min blivande man

Alltså jag verkligen dööör för dessa ögon.

Lön

Wohooo så glad :D. Såg att jag fått min lön. Time to spend som money? Nja ska försöka spara pengar denna månaden. Till vad vet jag inte riktigt. Haha! Fick iallafall inte så jäätte mycket pengar, men har bara jobbat en gång på konditoriet denna månad. Men det är ju alltid något. Soo happy :D

Just girly things









pluggish spanish

Har precis dushat nu efter ett riktigt hårt träningspass. Fick bli en mil på crossen, 20 minuter på rodden och 100 situps. Så stolt över mig själv :D. Kollade samtidigt på top model sverige. Lite synd att Jamilla åkte ut. Men mina favoriter, haha lät lite lame men skitsamma. Snyggast då är Rebecka och Jenny. Nu blir det iallafall att krypa ner i sängen och plugga. Spanska prov imorgon som kommer gå förjävligt om jag inte pluggar. Aja bara att göra sitt bästa. Godnatt alla fina!

Träääääning

Ska få värsta fasta götten till sommaren jaaao. Haha, nja men ska träna massa rumpa, ben och mage nu. Hörs om ett taaag!

Fan va mycket roligare det skulle va och ha ett rosa gym. Mer taggad lixom!

Weeeeey

Heeeej där alla fina! Är på toppen humör nu. Pratade nyss med Linnea och hon får mig alltid på sånt bra humör. Love it! Ligger iaf i sängen at the moment och försöker plugga. Men jag orkar verkligen inte. Ååå. Dessutom är det fettisdagen idag. Och jag har ingenting gott hemma :(. Nej men gör inte så mycket, satsar på my dream body 2012. Hähähähä. Så för att göra det lite bättre ska jag fixa en chailatte. Thanks god for chailatte! Vi hörs väll om ett tag då!

Godnatt babeees

Pluggat massor ikväll. Så blev ingen träning. Har dessutom väldigt ont i magen. Mensverk... Men bara att göra det bästa av saken. Alltså ligga i sängen och kolla på film. Eller big brother? Tycker dock inte att det verkar lika bra som förra året. Inte lika roligt gäng osv.. Men det blir nog bättre. Jaja vi hörs imorrn! Och btw uppdateringen kommer nog suga imorrn för ska ha min spanska bok fastklistrad i ansiktet. Skönt med lov om en vecka.

Helt slut i huvet

Hej! Har suttit hela dagen tills nu och skrivit klart på min nouppgift som skulle vart inne i Fredags. Haha men somsagt bättre sent än aldrig! Så det känns faktist bra, men fy fan va svårt det var. Aja ska ta och tvätta bort sminket och göra två fiskbensflätor. Woho! Hööörs

Filmtips!


Linnea tipsade om denna film i Lördags. Så laddade ner den och den var så jävla rolig. Non-stop skratting typ? Kan verkligen rekommendera den :D


kontoret

Har pluggat ikväll och ska nu kolla på kontoret. Orkar inte sitta mer vid datorn idag så detta får väll bli sista inlägget. Vi hörs mer imorrn istället!

fiskbensfläta



Precis gjort en fiskbensfläta för första gången. Vart inte såå bra. Men var iallafall superlätt. Sökte runt lite på youtube och hittade denna video som visar väldigt lätt hur man gör en snygg fiskbensfläta!


Big brother 2012


Big brother ikväll ju. Jag ska lätt se det. Älskar sånna här program! Ska ni kolla på det?


Lovely weekend

Hej på er allesammans! Nu är jag tillbaka igen efter en rolig helg. Igår kväll blev det tv mys hemma hos mig tillsammans med Linnea, Tiffany, Ahmed och Simon. Hade riktigt trevligt! Slutade med att Linnea sov kvar. Då låg vi och kollade på eurotrip och efter det pratade en hel del om allt. Det är så skönt att man har någon man verkligen kan prata med allt om.

Idag är det söndag. Vilket innebär pluggdag. Tidigare körde jag ett jätte hårt träningspass så skönt var det. Känns så bra efteråt. Nu sitter jag och kollar på Project runway och hade tänkt att göra lite plugg snart. Vi hörs om ett tag då!

Lite rolig bild. Men visst känner man igen sig?

Full av känslor

Jag är inte den som skriver ut alla sina känslor på bloggen, jag berättar inte alltid hur jag känner för varken min familj eller för mina vänner. Det syns inte alltid på mig hur mycket tankar som snurrar omkring i mitt huvud och hur mycket sorg jag kan känna. Jag tänker på min mormor varje dag. Och det är inte en gång om dagen heller. Det är väldigt många gånger. Men jag visar det aldrig och hellst av allt vill jag gråta. Jag saknar henne så otroligt mycket och igår var det så himlans svårt att vara i den lägenheten där hon bott. Där jag vart så många gånger när jag vart liten. Delat massor med skratt i. Men det var även i den lägenheten hon dog av cancer. Den där dumma cancern. Snart är det 6 år sen och åren har gått fort. Men det slog mig verkligen igår hur jävla mycket jag saknar henne. Det gör verkligen ont. Hur några år jag fått delat med henne. Livet kan vara så jävla orättvist. Klart jag är glad över dom åren jag haft med henne. Men dom senaste åren jag vart med henne har inte vart bra. Hon har legat på sjukhus mer än vad hon förtjänar. Hon var en sån fin människa. Och ville alla alltid väl. Varför just hon?

Jag sitter med tårfyllda ögon just nu och det känns ändå på ett sätt väldigt skönt att ha fått släppa ut massa tankar på att skriva. Det är inte så dumt ändå att skriva ner det någongång. Ni behöver inte läsa detta. Men jag skrev det mer för min egen skull och inte för uppmärksamhet. Har aldrig skrivit ut mina känslor på det här sättet för jag är rädd för vilka som läser det jag skriver och självklart att folk ska tycka att jag är patetisk. Men det jag ville säga är att jag saknar dig så mycket mormor.

Starlet shorts


Sjukt snygga shorts från gina tricot. Dessa skulle inte sitta fel till ett par bruna ben


Vaken tidigt..

Godmorgon! Vaknade tidigt idag av att mobilen surrade. Men gjorde inte såå mycket. Rätt så skönt att inte sova bort hela dagen. Har iallafall en massa planer för dagen! Först ska jag äta en pang frukost, sen träna. Efter det dusha osv.. Sen ner till centrum och skriva ut mitt hk arbete.

Tror dessutom att det inte kommer bli så mycket bloggning idag. Ska nämligen upp till tennishallen med Linnea och kolla på nattvakan. Det är alltså massa som tävlar på natten. Och det är även en hel del killkompisar som ska upp dit och tävla. Så det blir ju jätte kul :). Ladda med energi dryck.. Men nu ska jag dra mig upp ur sängen. Vi hörs!

Hahahaha asså..

hahahahahahha en liten rolig sak. La precis till min gammelmoster på facebook. Hon är lixom 64 år. Vart är världen påväg?

Känslosam dag

Är inte på värsta blogghumöret direkt. Började iallafall dagen med att åka till Eskilstuna. Träffade massa släktingar och sedan var det begravning. Var en jätte fin begravning och det känns väldigt hemskt att en släkting gått bort. Vila i frid. Efteråt fick jag höra att morfar hade åkt in på sjukhuset. Han hade ramlat och gjort illa sig så när han kom hem gick jag och mamma över till honom för att kolla hur han mådde. Var verkligen längesen jag var i hans lägenhet och eftersom att morfar börjar bli gammal och kan knappt gå längre så såg det ut som faan hemma hos honom. Fick massa tårar också på grund av morfar men också att jag började tänka på min mormor som gått bort för ca 6 år sen. Så det var lite jobbigt.

Men efter begravningen blev det ut och äta lunch med alla släktingar. Det var dock väldigt trevligt! Sedan var det hem till min gammel moster och äta tårta. Mums var ju det! Dock är jag inte så förtjust i tårta men någon gång sitter det ganska fint faktist. Efter ett tag hemma gos henne med massa prat och sånt åkte vi hem till Nynäshamn igen. Nu hade jag iallafall tänkt å se en film. Bara koppla av lite efter en väldigt känslosam dag. Vi hörs senare!


Godmorgon!

Har precis dushat och sitter och dricker en chai. Ska snart fixa mig, klä på mig osv. Men jag har ju ingen aning om vad jag ska ha på mig på begravning. Vet att man ska vara hellst svartkläd men jag har ju inte så mycket svarta kläder..
Men nu måste jag ta å sätta lite fart. Hoppas ni alla får en bättre dag än jag iallafall!

Vindruvor och Satc

Precis dushat av mig lite så nu känner jag mig riktigt fräsh! Hade dessutom på en ansiktsmask. Men blir att krypa ner i sängen nu, kolla på några avsnitt av sex and the city och äta vindruvor. Imorgon ska jag ju somsagt på begravning så vet inte riktigt när jag kommer att uppdatera då. Men vi hörs iallafall någongång. Godnatt!

Hahaha men sööööt. Inte tagen idag!

TRÄNA

Nu ska jag alldeles strax byta om till träningskläder och springa på löpbandet samt göra massa magövningar. Love it!


Begravning imorgon..

Hej! Har suttit nu enda sen jag kom hem från skolan och skrivit på min hemkunskaps upgift så nu är jag faktist helt klar. Ååå gud så skönt! Iallafall skoldagen var helt okej. Var jävligt trött hela dagen vilket bara gör skolan ännu tråkigare..

Imorgon är jag ledig också. Glömt att berätta det för er men uppdateringen kommer var lite dålig.. Ska nämligen till Eskilstuna där jag har massa släktingar. Ska inte dit bara för att besöka dom, ska nämligen på begravning.. Så det är ju inte det roligaste direkt :/. Min gammel moster alltså min mormors syster som gått bort.

Men nog om det. Ikväll ska jag träna. Såhäääär taggad med tanke på att jag aldrig tränade igår. Vart för mycket plugg och sånt som skulle göras. Dock har jag sån himlans träningsverk i armarna. Men det ska nog gå bra :D. Jaja slutbabblat för min del nu. Ska strax äta så vi hörs väll om ett tag då. Puss!

Chai latte


Precis gjort mig en chai latte och efter den blir det att borsta tänderna och allt det, sen kallar sängen. Har förresten nästan bara nästan skrivit klart min hk upsatts. Så känns ju helt underbart! Men vi hörs imorrn. godnatt!


Outfit!



Väldigt enkel outfit, men oerhört skön!


Haninge

Heej alla fina! Var ju somsagt i haninge idag för att laga tandställningen så då var det gjort iallafall. Passade dessutom på att gå runt lite i haninge centrum. Fick med mig hem ett par jeans och ett par örhängen. Nödvändiga saker! Fast ändå inte. Örhängena vet jag att jag nästan aldrig kommer använda. Blir så när jag köper ''stora'' örhängen. Men dom var fina iallafall!

Nu har jag precis ätit och tänkte ta och skriva klart på min hemkunskaps uppgift. Vill gärna bli klar med den så fort som möjligt eftersom att jag har massa annat att tänka på nu. Ååå bara för att jag sa för någon dag sen hur lite plugg det är så blev det plötsligt jätte mycket plugg. Skulle aldrig ha sagt det :(.


heeej. påväg in till haninge nu. ska till ...

2012-02-15_13_55 (MMS)

heeej. påväg in till haninge nu. ska till tandläkarn för att laga tandställningen men dessutom för att kolla i affärer ;). vi hörs senare!


Alla ♥ dag

Hej alla fina! Hoppas att ni har haft en toppen alla hjärtans dag. Jag har ''firat'' den tillsammans med min bästavän hemma hos mig. Så jag och Linnea tog det bara lugnt. Åt choklad blandannat. Myys!

Ikväll blev det träning till top model. Var ju dessutom det avsnittet då alla skulle stylas om. Tycker det är roligast! Så jag var helt inne i tvn. Tänkte inte på att jag tränade ens. Love it! Nu har jag iallafall gjort färdigt engelska läxan och tagit bort sminket, borstat tänderna, dushat, rakat mig osv.. Så nu är jag redo för att krypa ner i sängen. Vi hörs mer imorrn. Godnatt!


Nu går jag i ide


Har skrivit lite på min hemkunskaps inlämning som ska vara inne om exakt en vecka. Har faktist inte alls mycket kvar så det känns ju helt underbart. Äntligen för en gång skull är jag ute i bra tid med mina inlämningar. Braaa Rebecca! Så nu hade jag tänkt att tvätta bort mascaran och gå i ide. Det vill säga, lägga mig i sängen och kolla på film. Alla hjärtans dag imorgon också. Lite tråkigt att man inte har någon pojkvän och fira den med :(. Men min bästavän duger väll. Näää där skojade jag linnea. You are amazing, just the way you areeeeeeee. Hähä nu känner jag dessutom att jag inte kan vara seriös så tar och avslutar detta inlägg med en tidig ''godnatt''. Så godnatt alla fina bloggläsare!

Tröjan du hatar


Man ser inte så mycket. Men dagens outfit iallafall+ett par jeans såklart!
Heeej! Japp då var det måndag, seg dag må jag säga. Fast ändå slutade jag typ en halvtimme tidigare än vad jag brukar. Så drog direkt hem. Sedan åkte jag och handla med mamma en snabbis sen hem igen och sedan dess har jag inte gjort ett skit. Var meningen att jag skulle plugga på hkn men ja.. Det har ju inte blivit av. Så får skriva lite på det ikväll. Som jag sa till Linnea tidigare så känns det ganska konstigt när alla andra som går i nian skriver: Ååå så mycket plugg, stress stress stress osv. Själv har jag faktist nästan inget plugg alls vilket är superskönt :D. Men nu ska jag strax äta så vi hörs väll lite senare. Puuuss!


oh happy!

Idag när jag kom hem från skolan såg jag att mamma hade beställt/köpt chai så jag kan göra egen chailatte. Så bara att blanda med skummad varm mjölk :D. Superbra ju! Dessutom är det det chaiet vi använder på konditoriet. Niiice

tack mamma ♥

Godnatt!

Har precis tränat och ska nu lägga mig i sängen med vindruvor och ett glas vatten och kolla på beck. Vi hörs mer imorrn. Puss!

Innan jag tränade!


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig


My day

Heeej! Vaknade ju riktigt tidigt imorrse så innan jag gjorde iordning frukost bakade jag muffins. Både blåbär och kladdkakemuffins och jag har faktist smakat på båda och dom vart riktigt goda! Efter det kom Linnea hem till mig och vi tog det bara lugnt. Kollade på tv och snackade. Myyyys! Runt fem tiden färgade dessutom mamma håret på mig. Vart lite spontant eftersom att vi hade en hårfärg hemma så why not? Dock blev det inte mörkbrunt/svart denna gång utan lite brunt/rött. Riktigt snyggt! Ska iallafall träna lite senare. Tränade senast i måndags. Not good. Sen ska jag se kontoret också. Tror det kommer vara sjukt roligt. Får hoppas att det inte är för mycket osv.. Aja vi hörs senare!


redheaaad


Man ser kanske inte så mycket direkt, men det blev lite mer åt det röda hållet. Riktigt nöjd faktist!


1 år


Kom på att igår hade jag haft min tandställning i ett år. Helt sjukt egentligen hur fort tiden går. Hade en ''före'' bild på mina tänder, men när jag lagade datan togs allt bort :(. Aja här har ni iallafall en liten bild på mina tänder!
Btw grattis till min tandställning typ :D!


uppehåll?

Hej! Förlåt för uppdateringen igår. Bloggade ju ingenting. Men började med att jag jobbade från halv nio till halv fem. Efter det åkte jag hem en snabbis sen upp till min bästavän Linnea. Tog hand om henne lite eftersom att hon nu hoppar runt på kryckor. Pluttis då :(. Så vi var hemma hos henne och tog det lugnt. Var riktigt mysigt faktist!

Dock hade jag sån himla huvudvärk. Det verkligen dunkande i bakhuvet. Ush.. Tror det kan bero på att jag stressat så mycket igår och knappt hunnit äta. Så jag drog hem ganska så tidigt och somnade redan runt elva. Men skönt var det iallafall. Förresten så funderar jag på att sluta blogga. Eller kanske inte sluta men ta ett uppehåll? Får se.. Men nu ska jag äta något. Vi hörs senareee! Btw fan va tidigt jag är vaken?!

har haft en underbart härlig dag! perfekt ...

2012-02-10_12_07 (MMS)

har haft en underbart härlig dag! perfekt väder för att åka skidor. lite synd dock att den enda svarta backen var avstängd :-(. aja blev iallafall en lugn kväll ikväll. skulle vart med linnea och kanske några grabvar men eftersom att linnea skadade sig idag när vi åkte skidor var hon tvungen och åka in till sjukhuset. pluttan då :(. tänkte iallafall strax gå och lägga mig eftersom att jag ska upp tidigt imorrn och jobba på konditoriet. så godnatt finisar!


seriously, where is he?



Åååå jag blir så avensjuk när jag ser sånna här bilder :( seriöst vart är han ''mr right''?

Underbar dag!

Hej alla söta,fula haha nej skoja bara. Alla är fina på sitt sätt! Hoppas ni har haft en bra dag för min har vart toppen! Började med att ha ett nationellt prov i svenska. Var en skrivuppsats somsagt och det gick verkligen jätte bra. Var klar efter typ en halvtimme då jag såg att jag hade tre timmars håltimme. Seegt. Men dom timmarna gick jäävligt fort!

Sen rullade dagen bara på somvanligt. Drog hem en snabbis efter skolan sen gick jag till Centrum och mötte upp Linnea. Vi gick då och fikade på konditoriet och hade massa girltalk. Sååå mysigt. Drog sedan hem till Linnea och taggade massa för imorrn ska vi åka skidor :D. Åkte typ senast för prick ett år sen. Ååååå love it! Kommer ta kameran med mig så bilder det får ni. Nu har jag iallafall smörjt in mig med massa krämer och sånt fräsht. Så tänkte lägga mig i sängen och kolla på sex and the city. Vi hörs mer imorrn!


sitter på konditoriet just nu med linnea o...

2012-02-09_16_35 (MMS)

sitter på konditoriet just nu med linnea och fikar. riktigt mysigt! haft nationella idag också som gick grymt bra. men mer om det i ett riktigt inlägg. hörs seeen!


Laddat på..

Hej alla fina! Förlåt för den dåliga uppdateringen men går man i skolan tills typ fyra så har man inte alltid tid. Men nu har jag tid iallafall. Har faktist bytt om till sovkläder och ligger redan i sängen. Laddar inför imorgon då vi ska sitta i aulan i ca 2 och en halv timme och skriva en uppsatts. Lite nervös faktist, men dom uppsattser jag skrivit förut har det gått bra på iallafall, så varför skulle det gå dåligt nu? Dessutom har jag även laddat på med godis :D.

Men ska somsagt bara mysa ner mig i sängen nu. Känner att jag kan behöva mycket sömn inför imorgon. Så ska väll stänga igen datan och se en film. Vi hörs iallafall mer imorrn. Och till er nior som ska göra nationella imorrn, lycka till :)!
Godnatt!

mums!


Project runway

Ligger i sängen nu, heeelt slut. Sprang på löbpandet och körde på rodden också + magövningar. Känns ju så bra efteråt! Så nu ligger jag iallafall i sängen och kollar på project runway. Kommer nog inte skriva mer idag så vi hörs väll mer imorgon. Godnatt alla fina!

haha sant ju

Första nationella avklarat!

Hej sötnosar! Hoppas ni har haft en bra dag. Min har vart toppen! Började med att ha mitt första nationella prov i svenska direkt på morgonen. Gick faktit rätt så bra. Så nöjd är jag iallafall. Dagen rullade på, slutade halv tre.

Drog till centrum med Linnea och pappa och köpte skidbyxor. Senare åkte jag och Linnea med hennes mamma upp till Länna och Haninge för att kolla på skor och sen hem igen. Så nu är jag hemma. Har precis ätit och ska strax träna. Blir att träna till top model. Woho taaagg! Så ska väll snart byta om och så. Vi hörs om ett tag!

Första nationella avklarat!

Hej sötnosar! Hoppas ni har haft en bra dag. Min har vart toppen! Började med att ha mitt första nationella prov i svenska direkt på morgonen. Gick faktit rätt så bra. Så nöjd är jag iallafall. Dagen rullade på, slutade halv tre.

Drog till centrum med Linnea och pappa och köpte skidbyxor. Senare åkte jag och Linnea med hennes mamma upp till Länna och Haninge för att kolla på skor och sen hem igen. Så nu är jag hemma. Har precis ätit och ska strax träna. Blir att träna till top model. Woho taaagg! Så ska väll snart byta om och så. Vi hörs om ett tag!

Ingen träning

Blev ingen träning för mig :(. Kännde att det kanske vore bättre om jag skrev lite på hemkunskapen och det har jag gjort. Känns faktist vääldigt skönt att ha börjat med det och kommit en bit. Woho! Ska iallafall tvätta bort sminket nu och ta på mig myskläder och lägga mig i min säng och se en film.

Imorgon är det somsagt första nationella i svenska. Läsförståelse är det så det är ju ganska så skönt iallafall. Tror och hoppas på att det kommer gå bra. Ska verkligen göra mitt bästa! Men vi hörs nog inte mer ikväll så godnatt alla fina bloggläsare!

*bildbrist!!!!* Tyckte denna bild såg något härligt ut, från we♥it

happiness


Maaat

Hej sötnosar! Ska strax äta men tänkte att jag kunde slänga in ett snabbt inlägg innan det. Dagen har iallafall rullat på riktigt fort. Efter skolan kom mammi och hämta mig. Då åkte vi och handla lite. Köpte med mig en chai latte från waynes. mmm love it! Köpte dessutom bokstäver och en hylla jag ska sätta upp ovanför min säng. Ni får bilder på det sen!

Ikväll ska jag inte göra något specielt iallafall. Träna och ja kanske plugga? Imorgon börjar nationella också. Det första i nian också så det är lite nervöst. Men det ska nog gå bra. Nu ska jag iallafall äta så vi hörs väll om ett tag då. Puss!

work that ass

Ska träna nu wohoooo! Har dessutom sökt sommarjobb och skrivit lite på min hemkunskaps upgift. Feels good! Men nu ska jag byta om till träningskläder och röra lite på mig. Ttyl ♥

Lätt bäst igår


Tycker faktist Loreen's låt var bäst igår. Kommer nog bli värsta partylåten! Tagg tagg taaagg


snart så snart så snart sååå


ååå snart får vi hem våran bulldog! Eller den är inte född än, men om typ 8 veckor!


Ikea

Hej! Hade en otroligt bra dag och kväll igår. Var med Linnea,Linus,Manne,Calle,Sofie,Jacke och Anton på kvällen och spelade anden i glaset. Var så sjukt läskigt! Linnea sov här inatt också så imorrse runt tio tiden drog vi iväg till ikea med mina päron. Fick med mig hem lite saker hem. Riktigt nöjd!

Vet att uppdateringen nu i helgen inte legat på topp. Men har haft så mycket för mig. En sjukt bra helg dessutom! Ikväll blire nog att träna och göra en hemkunskaps läxa jag tycker jag tjatat mycket om. Hihi! Nu kommer bilder på det jag köpt iallafall!



och sen en sak man skummar mjölk med också, så kan göra latte, chailatte osv. Wiiie!


Amerikanska pannkakor

Godmorgon! Förlåt men hann inte blogga igår. Var först i skolan, slutade ca halv fyra och då vare hem och fixa mig lite osv.. Sen åt jag pizza med tjejerna och efter det gick vi på bio. Vi såg En gång i Phuket och den var så himlans bra. Kan verkligen rekomendera den!

Nu har jag iallafall precis kommit ur dushen. Ska börja fixa mig lite smått sen bär det ner mot centrum med Linnea. Vill så gärna åka pulka för den delen också, är så himlans mycket snö! Men har lite bråttom nu så vi får väll höras senare!

Gjorde dessutom amerikanska pannkakor till frukost. Mums på det!


Soo worth it

Har precis kommit ut ifrån dushen! Var så himlans skönt att träna, men faktist vääldigt jobbigt. Efter att ha legat på soffan i två/tre dagar så känner man sig väldigt trött i kroppen och eftersom att jag även har vart magsjuk så mår ju inte kroppen bra utav det heller. Men det var så värt det! Älskar känslan efter att man har tränat. Fick iallafall bli en kvart på crossen, tio minuter på rodden och 100 sit ups. Orkade inte ta i för kung och fosterland men något trött efteråt blev jag iallafall.

Nu har jag somsagt dushat och rakat benen. Smörjde in mig med min VS lotion. Ååå jag dör vad gott den luktar. Nästan så att man vill äta upp sina ben. hihi :). Nä men ska lägga mig i sängen och slå på en rulle. Imorrn är det fredag. Wohooo. Tror det blir bio med tjejerna. Inte helt säker men vi lär ju höras mer imorrn. Puss!


trääna

Ska bara byta om till träningskläder sen blir det att träna. Ååååå längtat hela veckan! Har ju inte kunnat träna sen i söndags eftersom att jag blev magsjuk i måndags. Men ska bli så jävla skönt!

svar på tal!

fick en fråga om vart jag hade köpt VS produkterna och dom hittade jag inne på en affär som alltså ligger i farstacentrum. Vet inte riktigt vad affären heter men den ligger vid öppningen av gallerian, typ mittemot H&M och gina tricot. Hoppas du fick ett bra svar!


..

Det här är inte bara ord jag säger. Det är ord som jag verkligen menar. Jag finns alltid för dig. Jag vill inget annat än att du ska må bra. Du är verkligen värd det efter allt som har hänt i ditt liv. Och jag kanske inte alltid säger dom rätta orden, men jag lyssnar alltid. Och bryr mig. Det kommer jag alltid göra för du är min bästavän.



Du är en sån himla fin vän. Både på insidan och utsidan ♥

Ajajaj

Heeeej! Kom hem för en liten stund sen. Och faaan va skönt att det är fredag imorrn. Wohoo! Dagen har iallafall gått vääldigt fort. Haft två prov. Ett i spanska och ett i engelska. Det i spanska gick så jävla dåligt. Tror aldrig jag presterat så dåligt på ett prov faktist.. Men engelskan gick bra iallafall.

Ska skriva lite på min hk upgift. Men sitter och irreterar mig som fan över min tandställning. Har så himlans ont i munnen. Fått massa blåser osv. Ni som har/haft tandställning vet vad jag pratar om. Är så himla lätt att få blåser när man har tandställning :(.

ÅÅÅÅÅH SÅ GLAD

Innan jag drog till tandläkarn så var pappa tvungen att åka till farsta och då var jag ju tvungen å gå in på farsta centrum eftersom att jag hade fått reda på av en tjej att dom faktist sålde victoria's secret produkter på en liten butik. Så köpte med mig hem två produkter. Im in love! Luktar så himla gott!


idag ska jag faktist till haninge..

Men inte för att shoppa. Nej gud nej det hade jag aldrig orkat! Måste dock laga tandställningen eftersom att den gick sönder för ett par dagar sen. Sen gör det inte såå mycket att jag inte kommer spana i olika affärer. Sist jag var i haninge centrum hade alla affärer jätte tråkiga kläder :(.

haha alltså..

1 februari

Hej alla söta! Orkade inte blogga något mer igår. Somnade runt nio tiden och det var faktist riktigt skönt.
 Ska vara hemma idag igen, tyvärr :(. Tänkte gå till skolan så hoppade in i dushen och direkt kände jag att jag vart snurrig och så. Bäst att vara hemma i sånnafall så jag mår bättre tills imorrn. Hoppas att allt är bra med er iallafall!

Men trotts att jag är hemma ska jag inte strunta i plugget. Har engelska prov imorgon och en hemkunskaps upgift som ska vara inne om typ 3 veckor och den sägs ta tid att göra så ska väll börja med den också. Vi hörs senare!

åh vad jag saknar danmark förresten. Hade så jäkla kul där tillsammans med min bästavän ♥

RSS 2.0