-

Har faktiskt ingen blogglust alls. Kännt mig lite smådeppig som senaste dagarna och önskat att man kunde spola tillbaka tiden. Så jag kommer tillbaka när jag mår något bättre faktiskt. Hare gött!

I am awesome!

Stog på crossen i 55 minuter och sedan gjorde jag 70 situps. Så jävla grymt eftersom att jag knappt tränat något under lovet. 4 gånger tror jag? Sedan så har jag ätit och druckit för gott. Så slut med det nu. Tagga värsta beachkroppen :D. Wohooo!! Nu ska jag iallafall mysa i sängen till big brother och fruktsallad. Kommer nog inte blogga mer idag så vi hörs väll imorgon då. Godnatt!



Bilder från weheartit!


wish you were here..


Beställt hem två saker..

Ett nytt skal till min mobil och min balklänning :D. Super nöjd med båda sakerna. Känns så otroligt bra att ha både skolavslutnings och balklänning klart. Får hoppas att balklänningen sitter lika bra som skolavslutningsklänningen gör ;). Så nu har jag bara skor kvar sen är jag klar. Wohooo! Ni får en bild på mitt skal jag beställde, men både bild på skolavslutnings och balklänningen får ni när tiden är inne!

Från skinz.se!

Pluggardag..

Godmorgon alla fina! Sista dagen på lovet idag. Buhu :(. Det innebär en pluggdag för mig! Ska plugga matte och göra färdigt min hk läxa som jag glömt lämna in. oups! Så det är vad jag har att göra idag. Men nu ska jag dusha och sånt först. Vi hörs om ett tag!


Järna

Hej babys! Kom hem för ett tag sen. Var i Järna hos mina släktingar tillsammans med Linnea. Så vi åt mat, umgicks lite och så. Sedan åkte vi hem. Haha! Men orkar inte berätta allt. Tur att Linnea var med iallafall, annars brukar släktträffar vara ganska så tråkiga ;). Men nu ska jag tvätta bort sminket och faktiskt lägga mig i sängen och kolla på film. Känner att jag behöver somna rätt så tidigt ikväll eftersom att jag inte har gjort det nu på både torsdagen och fredagen. Så kommer nog inte orka skriva mer idag. Vi hörs mer imorgon!

fartfylld helg

Hej alla fina! Hann inte blogga mer igår för var med Clara, Linnea och Denice hela dagen sen på kvällen bestämde vi oss för att sova hos Clara. Så köpte massa frukt och choklad så åt frukt doppat i smält choklad. Riktigt gott var det! Hade verkligen jätte mysigt igår och Linnea både klippte och färgade Denices hår. Riktigt fint vart det! Somnade sedan någon gång runt tre/halv fyra.

Nu är jag iallafall hemma och ligger typ helt död i sängen. Så jävla trött. I torsdags somnade jag lixom runt halv fyra (låg och pratade i telefon i timmar hehehe) sen inatt somnade vi också sent. Så ska snart hoppa in id dushen och runt halv fyra bär det av mot södertälje för middag hos mina kusiner. Linnea följer med också, roligare så! Men nu ska jag somsagt dusha så hörs vi senare. Puuuuss!

Min kväll igår!

Godmorgon sötnosar! Fatta hur chockad jag är över att jag är vaken så tidigt, med tanke på att jag somnade runt tre halv fyra igår. Aja är iallafall jätte pigg! Men igår så fixade jag mig på kvällen, sen runt halv åtta drog jag mot centrum och mötte Julia och Simon. Sedan kom det massor med annat folk och då tog vi bussen mot ösmo. Hamnade då på en lokalfest som var jäääävligt stel i början. Det tog lixom över en timme för musiken att komma. Men hela tiden kom det bara mer och mer folk. Väääldigt trevligt folk dessutom! Så efter ett tag stog man på dansgolvet och släppte loss. Orkar inte berätta om allt men kom hem runt ett iallafall. En väldigt lyckad kväll!

Nu ligger jag iallafall och pratar med Linnea i telefon, och ska snart dra mig upp ur sängen och dusha och äta frukost. Sedan så drar jag hem till Linnea och sen blire att träffa Clara idag också! Såå nu fick ni typ hela min kväll igår och dag idag kortfattat :D. Så nu ska jag dusha. Hörs senare!

outfiten för igårkväll! Linne från bikbok, bandlös bh bikbok, jeans cubus och halsband från gina tricot + smycken och mina vita converse!

fuck it i'm young

Haft en helt sjuuuukt kul kväll. Dock är jag lite smått rund om fötterna nu och kan inte sova :(. Ligger och messar med en snygging ♥. Så ska messa med honom och se på en film. Hörs imorrn!


goanatt

Är hemma nu och kvällen har vart grym! Nu ska juag sova, så vi hörs imorrn. puuuuuuuuuuuuuss


fiestaa


Haft en super bra dag som jag har spenderat med min bästavän Linnea. Alltid så kul att umgås med den bruden! Men nu håller jag på att fixa mig. Eller är snart klar. Så runt åtta ska jag möta Julia, Felicia och Irre vid bussen. Blir fest ikväll. Woho! Dock är jag inte så taggad som jag tycker att jag borde vara med tanke på att jag har väldigt ont i magen :(. Jaja. Här fick ni dessutom en liten ''tjuvkik'' på hur jag ser ut ikväll. Visar bättre bilder senare ;). Men nu måste jag skynda mig lite. Puss ha en bra kväll alla fina bloggläsare!


ner mot gymmet

Godmorgon!


Hoppas ni har sovit bra inatt. Jag själv har sovit som en stock. Vaknade dock upp ur en mardröm och var helt kallsvettig. uuuush hatar när sånt händer! Men nu har jag precis ätit frulle och ska snart bege mig ner mot gymmet. Kör ingen kondition idag utan bara lite situps, massa andra magövningar och lite styrka. Bra att göra det ibland också eftersom att det är något jag är väldigt dålig på. Men vi hörs efter jag dushat. För det kommer nog verkligen behövas efter det här passet! Haha suger på styrka..

haha so me!


Big brotheeeer

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag. Min har vart helt okej. Var först i haninge med mamma. Köpte present till pappa och sedan åt vi på donken. Har haft ont i magen typ hur länge som hellst nu så börjar undra vad det beror på? Iallafall så påverkade det min dag och det blev en hel del liggandes i soffan för mig. Får väll ta och kolla upp det där ;).

Nu kollar jag iallafall på Big brother och planerar lite inför morgondagen. Kommer nog bli asbra! Tänkte precis säga att jag skulle gå och tvätta bort sminket nu men kom på att jag inte haft något smink på mig idag. Hade inte det igår heller och faan va skönt det har vart :D. Även om jag bara har mascara. Nej men nu ska inte det här inlägget bli för långt. Så vi hörs om ett tag då!

true there maaaan


Weeeeeeeeey vad jag längtar!

Juste hörrni! I september när jag ska till Rhodos, så ska även Linnea och hennes mamma dit. Ååå kunde inte bli gladare! Jag och min bästavän utomlands lixom. It's too good to be true. Seriöst! Fan va jag längtar!!!!!!! Så ska bo på samma hotell och allt. Kommer bli så jävla kul!


Jag ska skärpa mig!

Förlåt förlåt förlåt för den himla dåliga uppdateringen. Men jag gör så himlans mycket på dagarna. Är faktiskt knappt hemma. Igår var jag lixom hemma för att äta middag, sen drog jag ut igen och kom hem sedan runt halv tolv. Hade iallafall en grymt bra kväll igår. Jag och Linnea drog hem till Clara där vi först gick till ica i regnet (haha hade paraply) och köpte hårfärg. Var meningen att Claras hår skulle bli ljusbrunt, men det vart ju bara mörkare.. Sedan efter ett tag kom Emma också! Så gjorde lite smoothies och sånt och kollade på big brother. Runt elva var jag och Linnea tvugna att gå till bussen så kom hem någon gång runt halv tolv.

Godmorgon iallafall! Hoppas ni har sovit gott. Jag ställde klockan på halv tio imorrse för idag blir det träning. Haha vart jätte dålig med det nu på lovet. Och det är ju då man ska ha tid? Njaaaaa inte riktigt! Sedan runt ett ville mamma åka in till haninge för att kolla efter en present till pappa. Han fyller ju år om typ en vecka! Tycker alltid att det är så svårt att köpa presenter till honom... Jaja hittar nog något! Men vi hörs senare för nu ska jag ta på mig träningskläder och sådant. Puuuuusss!

Hollister


Var i stan igår så kunde inte undgå att inte gå in i hollister. Kom hem med ett nytt sött linne och ett par skit snygga jeans. Jääääävligt nöjd må jag säga :D

Hej förresten! Hann inte blogga så mycket igår för direkt efter stan träffade jag Linnea. Ååå kändes som det var år och dagar sen vi sågs sist. Så vi bytte påskägg med varandra och tog det bara chill. Framåt kvällen åt vi thai sen träffade vi Simon och Samuel. Drog och handla lite gott sen slutade kvällen med att jag sov hos linnea. Imorrse vakna vi runt elva tiden något och gik direkt upp och dusha osv, sen bar det av mot haninge. köpte ingenting och är mycket nöjd med det :D. Tycker jag shoppar allt för mycket :(. Men på hollister hade jag ju presentkort så det var ju bra ;). Jaja nu ska jag strax äta. Hörs!


så äckligt bra låt!


take care- drake & rihanna


uppe med tuppen!

God morgon alla fina!

Hoppas ni har sovit bra. Jag har sovit huuur bra som hellst. Konstigt nog somnade jag någon gång över halv elva. Det behövde jag efter en stressig dag på jobbet. Så nu är jag riktigt utvilad. Ska strax dra mig upp ur sängen och ta på mig träningskläder. Vi hörs senare under dagen!

godnatt!


Fastnade verkligen inte på bild så fick bli en ''puta-med-läpparna'' bild. Äsch bättre det än ingenting. Men nu blire sex and the city marathon. Yeeeeey! Älskar verkligen den serien. Men vi hörs mer imorrn sötnosar. Godnatt!


the list

Namn: Rebecca Arvidsson
Piercingar: öronen
Tatueringar: det kommer
Längd: 1.55 typ
Skostorlek: 37
Hårfärg: brun
Fräknar: Nej
Motto: uppskatta det du har, för en dag kan det vara borta

Kär? nee
Önskar du att du bodde någon annanstans? vill helst bort från sverige över huvud taget pga vädret, men annars äre niiiice
Tycker du att du är attraktiv? haha ingen aning
Dricker du? dricka bör man annars dör man
Röker du? bara på fest
Vilket schampo använder du? gliss
Vilken parfym använder du? sarah jessika parker, heat rush
Vad är du rädd för? döden
Gillar du att tvätta? haha nej
Gillar du berg- och dalbanor? jaaa gud ja!

Senaste...
Filmen du hyrde? oj det minns jag inte
Filmen du köpte? not that either
Låten du hörde? take care- drake & rihanna
Låten du laddade ner? don't remember. Spotify is the shit!
Personen som ringde dig? mami
Personen somdu ringde? pappa
TV-program du såg? big brother
Person du tänkte på? kissie, haha men bara för att jag kollar hennes blogg nu typ 

Favorit...
Låt: take care
Sak att göra: tvätta bort sminket
Sport: gym?
Dryck: loka granatäpple, cola, chailatte
Kläder: Jeans och en söt blus 
Film: typ baksmällan 1 & 2
Bil: bmw
Serie: sex and the city läääääätt

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? mjo
Gråtit över en flicka? inte vad jag kommer ihåg?
Ljugit för någon? Har väl alla gjort nångång?
Varit i slagsmål? jag är en snäll flicka
Blivit arresterad? nää
Träffat någon från internet IRL? hm... jo det tror jag? 

Antal...
Gånger du varit kär? none
Gånger ditt hjärta brustit? typ 1 gång
Hjärtan brustet på grund av dig? 1 gång
Tjejer du kysst? ingaaaa
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? många
Gånger ditt namn varit med i tidningen? har ingen koll på sånt

Senaste...
Boken du läste? pojken som inte fanns
Personen du fick e-mail av? fejjan bree
Personen du fick brev av? skatteverket
Personen du fick sms av? danne
Gången hela din familj åt middag tillsammans? igår
Saken du köpte? inget faktiskt!

Vad har du gjort idag? jobbat
Var det kul? ja för jobb är ju så kul, ne men helt ok. Kärlek till mina jobbarkompisar!
Brukar du svära mycket? tooo much
När stiger du upp på morgonen? på vardagar kvart i sju, sen på lov/helger äre olika
Vad har du på dig? mjukiskläder
Vad ska du göra ikväll? movies, sova
Vad är du allergisk mot? pälsdjur
Var har du ont? nacken
Använder du hårspray? ytterst sällan
Kan du stå på händer? inte gjort det på länge
Håkan Hellström eller The Ark? nä men ush, ingen av dom!
Salt eller socker? Båda
Gillar du ketchup? arå
Är du glad nu? helt ok
Var du glad igår? jorå
Vad dansar du till? ?
Stockholm är... ? sveriges bästa stad
Göteborg är... ? sveriges näst bästa stad
Kan du sjunga? ja det är inte så svårt, dock låter det ju förjävligt
Spaghetti eller makaroner? spagetti!
Land du vill besöka? usa, thailand

locktång?

Eftersom att jag har jobbat nu 3 helger i rad+lite till så kommer jag ju få några extra slantar. Är väldigt sugen på att faktiskt köpa något jag lääänge velat ha. Och känner att nu är jag fan värd det. Det är inget stort utan det är den.........locktåååång! Har en annan redan. Men är inte nöjd med den och jag tycker inte den ger mitt hår fina lockar. Så är väldigt sugen på obh nordica babyliss easy curl. Men jag vet inte riktigt.. Om ni har något förslag på en grym locktång så kan ni gärna tipsa om den!

så oerhört trött

Var så sjukt mycket folk på jobbet idag, så snacka om att man har sprungit fram och tillbaka hela tiden. Gjort massa latte, slagit in tårtor osv.. Så nu ska jag byta om till myskläder. Hade tänkt att träna ikväll. Men efter allt godis och all påskmat känns det som om det inte kommer ligga kvar i magen om jag tränar. Så träning får det bli imorgon! Men vi hörs om ett tag!

påtal om ingenting, ny profilbild på facebooooook!

Glad påsk!

Hej! Kom hem för ett litet tag sen. Har varit och jobbat på konditoriet från halv nio till halv tre. Brukar sluta halv fem egentligen men bara för att det är påskafton så stänger vi 2 timmar tidigare. Det är nice! Så ska snart hoppa in i dushen och så. Ikväll blire lite påskbuffe som köttbullar, spjäll, pronskorv, potatisgratäng osv. Men vi hörs om ett tag!

Myskväll

Orkar verkligen inte hitta på någonting ikväll. Så får bli en myskväll! Ska ändå upp runt sju imorgon för att jobba på konditoriet. Vänta hade jag inte lov? Jorå. Men det gör ju inget att jobba lite och tjäna massa pengar ;)? Eller ja massa och massa pengar kanske men cash is king som jag alltid säger :D.

Så ikväll ska jag göra massa ''girly things''. Ansiktsmask, noppa ögonbrynen, raka benen osv. Myyyyys! Men ska bänka mig framför tvn nu med pappa och kolla på let's dance. Puss!

skillnad?


kollade tillbaka till gamla outfits i arkivet. Och hittade den högra bilden. Bilden är några år gammal och den bilden till vänster är någon månad gammal. Kan inte fatta hur jag kunde gå klädd sådär? Adidaströja och mjukisbyxor. Visst det är huuur skönt som hellst. Men till vardag. Njaaaa inte riktigt min stil! Och det värsta var ju att det var exakt sådär jag gick klädd då. Var det inte en tjocktröja till mjukisbyxor så var det iallafall en tjocktröja till ett par jeans!


inspiration





Let the world know you as you are, not as you thing you should be, because sooner or later, if you are posing, you will forget the pose. And then where are you?


haninge



Åkte in till haninge c en snabbis med pappa. Var endast ute efter att hitta ett par jeans. Var först inne på jc, men nee där fanns inga snygga. Sen in på gina där dom satt perfekt, men var allt för långa, sen ett annat par som var perfekta i längen men waaay to big i midjan. Så fick hålla tummarna för att cubus skulle ha ett par som satt bra. Har aldrig provat ett par jeans där inne men direkt hittade jag ett par snygga som satt helt perfekt. Åååå! Så fick bli dom och två linnen.
Jeans: 199 kr (billiiiiigt) och båda linnena för 99 kr (ännu mera billiiiiigt!)


Långfredag

Godmorgon alla fina!

Hoppas ni har sovit bra inatt. Själv somnade jag sent och vaknade runt tio av att mamma och pappa kom inklampandes i mitt rum och sjöng? Haha var helt borta så kommer inte ihåg vilken låt eller så. Sedan så fick jag ett påskägg och ett paket. Whuuuuut? Brukar aldrig få paket till påsk så vart lite chockad. Låg iallafall ett par mörkblåa converse i. Åååå så glad jag blev! Tack så jätte mycket mamma och pappa!♥ Men ska äta frukost och så nu så hörs vi senare!


soooo true


ååå så jävla sant! Ni som har vart inne på hollister kan ju inte missa dom snygga killarna som jobbar där. Seriöst, varenda en är fan perfekt. ÅÅÅ blir typ kär när man går in dit♥


michael kors


Är så himlans sugen på en snygg michael kors väska. Så jävla snygga! Så får se hur det blir med lönen denna månaden. Eller så får jag spara tills i sommar då jag får lön från sommarjobbet. Hm.. Är så sjukt jävla sugen iallafall!


cozy!



Min kväll har bestått av träning! Blev 45 minuter på crossen. Var bara så sjuuukt jobbigt. Men nu ligger jag i sängen med en chailatte och ska kolla på big brother. Hörs om ett tag!


Påsklov för fan!

Åååå så härligt :D. Hade dessutom en väldigt chill dag i skolan. Sista lektionen var spanska då vi kollade på film och gjorde påsk kort. Haha :D. Sedan begav jag mig hemåt. Gjorde sällskap med Linnea som ska åka till dalarna :(. Lite tråkigt, men är bara tills på söndag så tror jag klarar mig ;). Iallafall så står päronen ute vid grillen så grillat blire ikväll! Muuums. Har inga plander för ikväll faktiskt. Ska träna och så. Men vi hörs om ett tag. Puuuss!

jätte gammal bild på mig och min fina vän Julia ♥

angående uppdateringen..

Hej! Bloggade inge mer igår för att istället för att träna gick jag och Linnea ut och gick runt ringvägen. Gick i väldigt rask takt och det är ca 7 km runt ringvägen. Så det kändes ju grymt! Kom precis hem också. Var och gick runt ringvägen ikväll igen med Linnea. Var lite ljusare nu också för gick en timme tidigare. Men nu ska jag hoppa in i dushen och sedan äta kiwi. Hörs om ett tag!



det är såhär jag taggar!

Dagens outfit!





Hej! Ååå nu äre bara 2 skoldagar kvar, sen äre lov! Känns som om jag behöver det ganska så mycket. Men iallafall så har dagen rullat på sooomvanligt. Bakade riktigt goda kladdkake muffins på hkn med grädde och jordgubbar på. Ååå så goda dom var! Efter skolan drog jag och Linnea till centrum. Fick med mig ett rött nagellack(det som ni ser på bilden)och en ansiktsmask. Senare drog vi hem till Linnea och målade naglarna. Haha! Sitter iallafall och kollar på big brother nu och ska snart träna. Känner att jag verkligen är taggad inför sommaren nu. Tränat 3 dagar i rad nu faktiskt. Ojojooooj! Så ska byta om snart. Vi hörs senare!


-

uppdaterar snart babes!

Big brother

Vi hörs mer imorrn! Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt och ha med dagens outfit. Ska kolla på big brother nu så vi hörs väll mer imorrn. Godnaaaatt!

FÖRLÅT!

Ber så hemskt mycket om ursäkt för uppdateringen dom här senaste dagarna. Har haft fullt upp! Idag så drog jag ner till centrum nästan direkt efter jag kommit hem från skolan. Sprang in en snabbis på Lindex och fick med mig en tröja hem. Riktigt fin! Sedan blev det hem men bara en snabbis. Skulle iväg på utvecklingssamtal runt halv sex. Och det gick riktigt bra. Eller ja, pratar ju bara om samma saker varje gång ''du måste våga synas och höras lite mer''. Efter det vare hem och äta. Runt åtta drog jag ner till gymmet och stog på crossen i 45 minuter. Så blev en kall dush efter det. Visste ni att en kall dush är det bästa om man vill bygga upp muskler efter man tränat? Haha det har min idrottslärare lärt mig. För då ska tydligen musklerna bli hådare eller något. Men nu har jag bloggbrist så ni får en bild på tröjan!

och bilden gör inte färgen någon rättvisa. Är lite mörkare i verkligheten!


loooong day

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra. Jäääävligt trött bara. Jobbat från halv tio imorrse till halv fem så var skapligt trött när jag kom hem. Så vart film då direkt. Breaking dawn. Redan sett den men den är ju för jävla bra. Sen blev det mat iallafall. Grillat ♥. Och efter ett tag tränade jag. Fick bli 1 timme på crossen+lite benövningar. Så ligger i sängen nu med en skål med kiwi och kollar på big brother. Kommer nog somna vilken minut som hellst också. Haha så jävla trött! Vart en riktigt fartfylld helg. Men det gillar jag! Så vi hörs väl mer imorgon då? Puss!

RSS 2.0