Amen vi hörs väll mer imorrn!

Pallar faktist inte blogga mer så tror att jag ska sätta på en film,läsa igenom so grejen och sen sova! Börjar bli riktigt trött. Hur som hellst så har jag precis dushat och ätit en glass! Tjockis! Sitter och kollar på parlamentet med pappa och brorsan. Nää va trött jag börjar bli. Vi hörs mer imorrn. godnatt!


right now



dushen snart!

Hej! kom precis innanför dörren. Har vart ute med linnea&johan. Eller ah ute och ute. Var hemma hos johan. Mys! Aja kom iallafall precis in och ska snart hoppa in i dushen. Igen! Haha jag vet! Men så slipper jag göra det imorrn också. Ska sen också välja kläder och skit tills imorrn. Ah så mycket åh fixa. Menmen! Sen så ska jag läsa igenom en soläxa så att jag inte glömmer den. Aja vi hörs senare för nu ska jag fan dusha! PUSS!

inte hunnit

Hej bloggen ! Inte så mycket uppdatering idag. I know! Men har faktist inte riktigt hunnit. Aja skoldagen var väll iallafall bra. På lunchen drog jag,linnea,alice,ellen&nathalie till thai och käkade. Gott som fan vare! Efter skolan drog jag och linnea hem till mig och då hoppade jag in i dushen och sen drog vi direkt hem till linnea och firade hennes mamma lite som fyller år idag. Grattisgrattis! Var ute ett tag med henne och johan och ska snart dra dit igen. Så hinner inte blogga något mer nu. Vi hörs senare älsklingar!

riktigt riktigt riktigt gammal bild!


godnatt!

Pallar inte blogga mer idag. Är grymt trött så tror att jag ska ta och sätta på en film och försöka somna eller något. Aja vi hörs mer imorrn älsklingar!

<3


''Dagens låt''


hiss/diss


Fångarna på fortet
Sånt jävla bra program! Gah i love it!
mina vänner
Hur kan jag inte hissa dom ? Jag har dom absolut bästa!
Smycken,kläder,smink&skor
Hur kan man inte älska sånt? Jag skulle kunna dööööö för en helt ny garderob+nya skor!

Att skolan börjat
Bläää så tråkigt! Då börjar man med att plugga och skit igen!
Att det är så jävla kallt ute
Är ju nästan minusgrader. Okej inte så kallt kanske men 12 grader. Det är fan inte varmt! För typ en månad sen vare 30 grader.
Att det är långt kvar tills nästa lov
Vill ha lov nununu!


Nyss dushat.

Och fy satan vad skönt det var! Sitter och kollar på fångarna på fortet med pappi. Vet inte riktigt vilka jag direkt hejar på eftersom att jag precis börjat kolla. Ska försöka komma på lite hissar och dissar lite senare. Så håll ögonen öppna. Asså har väll inte så mycket mer att skriva om ? Ska väll fixa lite kläder tills imorrn. Så är det klart. Pallar inte stressa för den delen heller. A men vi hörs väll senare. PUSS!

The bounty hunter

Hej där! Har inte hunnit blogga något idag. Var först i skolan. Slutade halv tre och då drog jag hem. Fixade först en läxa sen drog jag&mamma iväg och handlade. När vi var i centrum träffade jag på julia som precis kommit hem ifrån egypten. Fan vad brun hon var! Efter det drog vi hem igen eller jag drog hem till linnea. Stackarn har magkatarr. Var där ett tag sen skjusade hennes mamma hem oss till mig då vi käkade. har precis kollat på the bounty hunter. Men hann inte se hela för linnea drog nyss. Ska snart iallafall dusha vilket verkligen kan behövas! Har haft idrott idag så lite ofräsh känner man ju sig. Haha. Ajuste ikväll äre ju fångarna på fortet. Nice! Men nu ska jag ta och hoppa in i dushen. Vi hörs senare!

Vi hörs mer imorrn!


kallt som fan ute!

Kom precis in! Har vart ute med linnea lite här&där. Cyklade lite i hamnen och upp i centrum. Men fy vad kallt det är! Hade lixom halsduk och de. Hade det iallafall jätte trevligt. Som alltid med bästa bruden. Menmen nu ska jag snart ta och hoppa in i dushen. Så är det gjort. Sen ikväll blire att kolla på irene huss! Börjar nio så det blire väll att kolla på hela kvällen. Hmm vad mer har jag att säga ? Imorrn äre måndag. Vilket innebär skola. Sucksuck! Har inga planer så får se vad man hittar på. Men nu ska jag dusha. Vi hörs senare!


shopping




Inte så bra bilder. Menmen!

Ljusa jeansleggings; cubus 149 kr
svart tröja; cubus 129 kr
mascara; kicks 139 kr
halsband; ginatricot 89 kr
svarta jeansleggings; cubus 199 kr
Anledningen till att jag handla så mycket på cubus var för att det var ''ta tre betala för två''. Så ja nu vet ni!


remember me

Hejhej! Hemma nu efter att ha sprungit omkring i affärer som en dåre. Men grejer fick jag med mig hem iallafall. Hade det jätte roligt och träffade även på alice&nathalie. Efter några timmar där tröttnade jag&linnea så drog hem då. Drog direkt upp till centrum och väntade på päronen. Sen åkte vi och hyrde film. Jag&linnea hyrde remember me. Och den var verkligen bra. Lite konstig i början då man inte fatta något. Men fy vilken bra film det var. Hehe. Nu har jag precis käkat och sitter och kollar på the hills. Ska snart fota mina grejor som jag köpte så snart så får ni se dom. Men vi hörs senare. Puss!


haninge idag

godmorgon! Sovit gott? Det har iaf jag! Vaknade kvart över nio och var verkligen grymt trött. Men gick upp iallafall. Nu har jag precis dushat och ätit frukost. Ska börja fixa mig lite snart för ska ju till haninge idag med linnea. Kul! Får se vad jag får med mig hem. Ska försöka få med mig ett par jeans iallafall. Det behövs! Men nu ska jag börja fixa mig lite. Vi hörs!


Godnatt!


myyyys

Nej nu ska jag ta och börja fixa mig inför sängen! Ska tvätta bort den lilla mascaran jag har,borsta tänderna och ta på mig en stor t-shirt. Sen ska jag lägga mig i min varma sköna säng och kolla på sex and the city. Låter inte det mysigt?


Just nu! Myspys i soffan

Just nu!


Hatar verkligen den här filmen. Men det är typ det enda som går att kolla på som är på tv nu.


Dagens låt


Mår illa

Hemma igen! Kom nästan precis in. Var ute med linnea,dennis,oskar,felix,oscar&klara. Var i någon lekpark nära dennis. Klangen tror jag att det var den hette. Var jätte trevligt men nu mår jag bara jävla illa. Ushush. Imorrn blire förresten haninge med Linnea. Ska köpa lite småsaker som jeans,mascara och någon tröja. Har inte så mycket pengar med sig så måste jag tänka lite på det. Menmen nu ska jag kolla på tv eller något. Vi hörs!

hemma en snabbis

Hej sötnosar! Förlåt för att jag inte bloggat något idag. Men kavrt i nio imorrse gick jag upp och dusha,fixade mig lite och så. Sen tjugo över tio kom linnea,hennes mamma&hennes mormor&morfar och hämtade mig. Då åkte vi ner till hamnen för det har vart någon bomässa där idag. Skojskoj. Träffade på dennis,johan och deras fjortisvänner som vi gick runt med. Menmen nu ska jag dra igen. Kom hem igen för att jag skulle hämta en jacka så nu ska jag dra ner till hamnen igen och träffa päronen. Blir att käka någonstans där nere. Men vi hörs mera senare. PUSS!

Just nu. Söt...fast ne

godnatt!

Nej nu ska jag ta och borsta tänderna och börja göra mig iordning inför sängen. Vet klockan är inte alls mycket. Men om man gått upp sju,ridit och solat så är man trött. Tro mig! Så det får bli sista inlägget för idag. Aja godnatt!

round and round


L o v e !


ridit+solat!

Hello there! Kom precis innanför dörren. Har vart ute med linnea och samuel! Var hemma hos samuel och kollade på en film. Grown ups. Sjukt bra&rolig film. Lite pinsamt bara för att jag råkade somna en sekund typ.. Innan det var iallafall jag&linnea iväg och solade. Körde på en 9 minutare. Så nu är jag skitbrun...Eller inte! Iallafall så har jag ju ridit idag också. Fick pizzaro och det var ju hoppning. Det gick faktist bra. Hoppade typ bana eller något. Gick faktist jätte bra för att vara han. Haha. Efter det vare iallafall att skynda sig in i dushen och sen käka. Efter det drog jag&linnea och solade. Ja som jag skrev innan. Nu är jag iallafall hemma och är dööötrött. Funderar på att kanske gå och lägga mig. Eller inte än? Hm får se. Aja vi hörs sötnosar!

it's friday baby!

Godmorgon...Gaaah äre bara jag som är grymt jävla trött just idag ? Skönt att det är fredag. Ska snart dra iväg till skolan då. Efter det blire att skynda sig hem med alice och natha och sen åka iväg till stallet. Är hoppning idag så det blir ju kul!Natha tar med sig kameran och fottar så om jag är riktigt riktigt snäll kanske hon kan skicka några bilder till mig så får ni se dom? Haha! Aja nu måste jag verkligen dra. Vi hörs efter stallet!


Sista inlägget

Orkar inte blogga mera ikväll. Ska krypa ner i min sköna lilla säng och bara mysa framför tvn. Tror att det blir att kolla på någon film. Gissa vilken? Sex and the city såklart! Men vi hörs mer imorrn älsklingar. PUUUUUSS!

glass&dushat

Precis dushat och tryckt i mig 2 glassar. Fan jävla tjockis..Iallfall imorrn äre fredag. Äntligen! Ridning och skit. Har hoppning och alice&nathalie följer med och kollar. Kommer ha grymt bråttom imorrn för slutar tjugo i tre och ska åka till stallet runt tre. Så blir att stressa med att klä på sig och så. Menmen nu ska jag mysa i soffan framför tvn och kolla om det är något bra. Är ju inte fångarna på fortet ikväll. Så det är ju inte direkt något bra. Men ska väll kanske kolla om det är någon bra film. Nää men nu har jag fan ingen aning om vad jag ska blogga om.
Vi hörs väll senare ? PUSS!

-

Heeej allesammans! Kom nästan precis hem. Eller har hunnit käka och sånt. Menmen skoldagen idag och väll vart bra? På den långa håltimmen drog jag,alice och natha till centrum och köpte bullar och kakor. Sen drog vi in till natha och fikade och så. Menmen efter skolan drog jag&alice hem till henne och gjorde direkt varm choklad och åt rostat bröd. Satt för det mesta vid datorn och kollade på roliga klipp på youtube. Haha! Menmen nu är jag hemma och har precis ätit. Vet inte om det kanske blir att vara med linnea ikväll. Men i sånna fall måste jag börja fixa mig lite nu för sitter bara i en stooor t-shirt och täcke om mig. Fryser för jävla mycke! Aja vi hörs väll senare. PUSS!

GRATTIS NATHALIE!


Grattis finaste du! Ha en toppen födelsedag!
Love you!


godmorgon!

Godmorgon! Allt bra med er? Med mig är det jätte bra. Fast är bara grymt trött. Kanske inte så konstigt när man lixom går upp sju varje dag typ. Menmen. Har precis ätit frukost och ska dusha nu. Har inte en endaste aning om vad jag ska ha på mig idag. Hm...Något hittar jag väll. Nejmen nu måste jag dusha. Hörs senare!

Dushat&fångarna på fortet.

Har precis dushat&kollat på fångarna på fortet! Inte samtidigt. Haha såklart. Dushade först vilket var asnice. Så nu känner jag mig jätte fräsh. Sen efter det satte jag mig i soffan och kollade på fångarna på fortet. Det slutade ju för bara en stund sen så ska jag väll snart gå och lägga mig och kolla på en film eller något. Är faktist inte ett dugg trött...Men blir väll det så fort jag lagt mig ner. Imorrn äre ju torsdag vilket innebär skola...Börjar med spanska sen efter det har vi typ 1 och en halv timmers håltimme. Sköööööööööööönt! Nej men nu ska jag ta och börja fixa lite inför sängen. Vi hörs imorrn. Godnatt!

just nu. JÄTTE söt.....

Linnea,adde&theo

Hellu! Kom hem för ett tag sen. Har vart med linnea,adde&theo hela dagen typ. Var hemma hos theo och kolla på tv och sånt. Har vart skittrött hela dagen så var väll typ bara hemma hos theo och glodde på tv? Nä juste drog till coop sen också! Haha såklart. Kom ju somsagt hem för ett tag sen och har precis käkat. Tacos. Ska ta och dusha snart och kolla lite vad jag ska ha på mig imorrn och så...Bra att få det gjort så jag inte har svårt att välja imorrn. Känns som om jag inte har några kläder alls. Så på söndag ska jag ta och få hem iallafall ett par jeans och kanske någon tröja? Hm... Får se om jag har råd och så också. Hehe...Nej men nu ska jag ta och dusha. Vi hörs efter det. Puss!

Skolan!

Nu drar jag snart till skolan och möter linnea. Hörs senare. PUSS!

Hemma

Hej alla underbara! Kom nästan precis hem från skolan. Slutade ju skittidigt idag. Klockan tolv lixom. Skönt! Skoldagen har iallafall vart bra. Hade först bild sen so och sista lektionen var slöjd. Gjorde inte så mycket på slöjden eftersom att bara att sitta oh lyssna på vad karin(slöjdläraren)sa tog typ 40 minuter. Menmen efter skolan drog jag till thai och köpte thaimat. Var så jävla hungrig. Har precis ätit klart så nu sitter jag och kollar på tv och chillar! Klockan två så ska jag iallafall dra till skolan och vänta på linnea där. Haha, men vi hörs senare!

just nu!

skolan NU!

Godmorgon! Hinner inte skriva så långt nu för såg att klockan var rätt så mycket. Iallafall så ska jag snart dra iväg till skolan. Börjar med att ha bild. Sköööööönt! Och vet ni? Jag slutar tolv idag! Asskönt. Ska va med linnea efter skolan men hon har hemkunskap sista lektionen så hon slutar halv tre tror jag att det var? Så har ingen aning om vad jag ska göra den tiden. Kanske drar hem en snabbis ? Menmen nu måste jag nästan skynda mig lite. Vi hörs efter skolan!

Någon bild jag redigerade lite!

Nu ska jag sova

Nej nu ska jag fan sova! Eller ska först göra mig iordning lite och så sen sätta på en film. Vi hörs mer imorrn.
Godnatt älsklingar. Sov så gott!


Shopping

Ajuste kom på nu att jag köpte örhängen idag! Köpte dom iallafall på lunchen. Så här kommer en bild!

Båda från KICKS!

vart ute med linnea!

Heeeeeej! Kom precis in från att ha vart ute med linnea. Drog till coop och köpte lite gott sen drog vi till dennis och var i en lekpark nära honom. Stog där tills det började regna då vi gick under rushbanan(stavning). Haha drog sen när det slutat regna och nu är jag hemma! Sitter och kollar på fångarna på fortet. Hade ingen aning om att det var idag också. Så har bara kollat i typ 20 min. Menmen. Efter det här ska jag gå och lägga mig i min lilla säng och bara mysa. Ska kolla på en film. Vilken ? Haha sex and the city ofc! Men vi hörs väll senare.
PUUUUUUSS!

HAHA yea thats my name!

toppendag!

Hejhej! Allt bra? Med mig är det toppen! Asbra skoldag och bara en helt toppen dag. Var ju och käka kebab på lunchen idag med alice,nathalie,hanna&amanda. Efter det vart vi filmade och interjuvade av svt. Haha fan va pinsamt det var för alla frågor dom frågade så sa vi ba; ehm... Asså jag vet inte...Så hoppas verkligen inte att dom visar det i tv. Haha! Blev inte att vara med tiffany idag. Men efter skolan drog iallafall jag,alice&linnea till centrum. Var hos päronen ett tag sen drog linnea och då drog jag&alice runt i centrum och så. Köpte inget men alice köpte blondinbellas bok. Ska fan köpa den! Menmen nu har jag precis käkat och ska snart dusha. Aja vi hörs senare!

Iloveyou!

godmoooooorgon!

Godmorgon! Allt bra? Med mig är det jätte bra. Har sovit asbra inatt så är inte ett dugg trött. Sitter iallafall och äter frukost och ska snart gå ner och dusha. Vet jag dushade ju igårkväll men dushar inte håret för det tar så lång tid att torka. Så det skippar jag. Iallafall så ska jag,alice,amanda,nathalie&hanna käka kebab idag på lunchen. Har tydligen en jätte lång lunch. Kommer bli skitgott! Efter skolan tror jag iallafall att jag skulle vara med tiffany. Menmen nu ska jag dusha. Vi hörs senara. Puuuuuuuuuss!

Fångarna på fortet

Ja rubriken stämmer helt. Sitter och kollar på fångarna. Och gissa vilka jag hejar på? Självklart det magnus samuelsson är med i. Grrrr lixom. Haha nej jag skoja bara! Men det är ju snart slut och då ska jag ta och gå och lägga mig och kolla på en film. Har iallafall nyss dushat så nu känner jag mig fräsh. Menmen vi hörs väll mer imorrn eller något. Godnatt alla bloggläsare! Sov så gott.

älskling kom hem nununu!

Tråkig dag

Snacka om att jag har haft en tråkig dag idag! Har nästan inte gjort ett skit förutom att sitta här. Väntar på att maten ska bli klar vilket tar år&dar. Är någon kycklinggrej och jag som verkligen älskar kyckling...eller inte! Känns inte som om det är min dag idag. Har jätte ont i huvet och klagar på allt&alla. Vill bara att det ska bli en ny dag känner jag. Hur som hellst så ska jag efter maten dusha. Har inte gjort det än. Ushushush! Så känner mig riktigt skitig just nu. Menmen ikväll blire att kolla på fångarna på fortet som börjar klockan åtta. Spännande! Men vi hörs väll senare. Puuuuuuss!


Min vecka!

Måndag: skola, inga planer
tisdag: skola sen vara med tiffany
ondsdag: skola,inga planer
torsdag: Skola,sen alice?
fredag: skola,sen stallet med alice och natta tror jag
lördag: sommarstugan kanske
söndag:
haninge med linnea.

Ja här ser ni min vecka! Nästan planerat hela veckan tror jag? Haha men det älskar jag!


<3banana skids

Hej,hej och ännu mera hej! Haft en bra dag? Min har vart lugn. Hade typ två vanliga lektioner.Sista lektionen var idrott då vi hade brännboll. Gick asbra. Verkligen...Förlorade också. Haha typiskt! Ajuste fick ett paket med banana skids i av nathalie! Taaaaack! Så jävla gott. Sitter och tjockar i mig det nu lixom. Haha typiskt mig! Menmen sitter och kollar på tv just nu och gör absolut ingenting. Funderar på om jag ska ta en dush och det. Eller något. Menmen vi hörs senare. Puuuuuss!


TJOOOOCKIS

outfit



outfit
Tröja: gina tricot
linne: h&m
jeansshorts: kaphal
Facelook
Mascara: isadora
solpuder: h&m


godmorgon...?

godmorgon! Sovit gott ? Det har verligen jag gjort! Somnade typ runt tio något igår och imorrse vaknade jag av alarmet som gick klockan 6. Suck...Men gick upp och tog en snabbdush. Sen vågade jag håret och nu är jag klar! Vart jätte snyggt. Specielt när man satte upp det i en toffs också. Just nu sitter jag iallafall och äter frukost och ska snart börja fixa mig lite. Fårse om jag kanske har shorts eller något idag eftersom att det är sol. Menmen nu ska jag snart börja fixa mig lite.Vi hörs senare. P U S S!

haha såååå coola med våra snygga vip halsband igår

DUSHAT

Godkväll bloggen! Har precis dushat nu och funderar på om jag ska ställa alarmet på mobilen klockan 6 för att jag kanske ska våga mitt hår imorrn? Tror det blir så faktist! Om jag nu bara orkar...Är ju så jävla trött på mornarna. Aja, sitter och kollar på tv med brorsan. Såg ni förresten inläget innan? Då jag rekommenderar min annsiktskräm? Om inte kolla nu! Ska nog kanske snart eller inte än men lite senare sätta på en film. Tror att det blir sex and the city. Sooooooomvanligt. Imorrn äre ju skola och har idrott då för första gången nu på länge. Har redan packat väskan så att jag slipper göra det imorrn. Ska bara leta fram ett par skor också. Gäller att ha med sig skor till varje idrott om man nu vill sattsa på ett bra betyg. Tydligen så har just skorna stor betydelse. Haha! Nej men nu ska jag fixa lite grejer och så. Vi hörs senare!

Någon bild från idag!


Rebecca rekommenderar



Min underbara annsiktskräm! Måste passa på och rekommendera den. Har användt den två gånger nu än så länge och jag verkligen älskar den! Den är superbra för hyn+att man blir grymt len av den. Kostade 45 kr vilket jag inte riktigt kan förstå varför den var så billig? Vad mer kan jag säga? Jag älskar den!

The house bunny...

...Just nu!


Hemma igen!

Hej! Nu är vi hemma igen efter att ha vart i stockholm hela dagen. När vi kom dit var vi först tvungna att registrera oss så vi fick namnbrickor. Medans mamma&pappa beställde in lite grejor gick jag och linnea runt och kollade i lite ''affärer''. Hittade jätte mycket fint. Väskor,skor&smycken. Man ville bara ta med sig allt hem.Menmen efter det åkte vi till pizza hut och käkade. Nu är vi iallafall hemma och jag&linnea är hemma hos mig och har ingen aning om vad vi ska hitta på. Fårse hur planerna för ikväll blir eftersom att det är skola och det imorrn. Typ ''första'' riktiga skoldagen. Fast kommer att börja gå efter schemat dom sista lektionerna tror jag. Nej men vi hörs senare. P u s s !


Stockholm idag

Godmorgon! Sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Vet inte riktigt när jag somnade men tidigt iallafall. Hursomhellst så vaknade jag för kanske en halvtimme sen och har redan hunnit att dusha och äta frukost. Ska börja fixa mig lite snart också för klockan elva åker vi till stocholm. Kommer inte uppdatera något på hela dagen. Vet inte heller när vi kommer hem men jag lovar iallafall att vi hörs då.
P U S S !

G R Y M !

Sista inlägget för idag... Har precis tvättat annsiktet med min nya kräm och den var G R Y M ! Rekommenderas verkligen. Ska gå upp och lägga mig och kolla klart på sex and the city filmen. Kollade nästan hela igår men var så jävla trött så jag somnade..Haha! Men vi hörs väll mer imorrn. Godnatt alla underbara bloggläsare!


trööööött

Hejsan bloggen! Kom precis in ifrån att ha vart ute med linnea,samuel och gurra. Drog först till coop och köpte lite naturgodis. Sen vidare ner till hamnen då vi var på hoppitossan och chillade. Satt där och snackade hela kvällen. Var asnice tills det typ vart storm! Haha nej då men kom iallafall precis in och är dötrött! Blir verkligen trött fort på kvällarna nu för tiden...Ska snart ta bort mascaran och prova min nya kräm för huden som jag köpte idag. Hoppas att det är något att ha! Nejmen imorrn ska jag iallafall upp tidigt. Runt halv elva elva något ska jag,päronen och linnea in till stockholm och gå på modemässa. Päronen ska beställa in kläder till affären och då ska jag och linnea gå runt lite. Najs. Så det blir upp tidigt och fixa mig osv...Menmen nu ska jag fixa mig lite. Vi hörs. P U S S !

haninge

Hejhej! Kom precis innanför dörren. Jag,linnea,mamma&brorsan var i haninge en sväng och käka på donken. Drog sen till maxi och handlade lite. Köpte någon kräm eller nått som är bra för huden. Nu är vi iallafall hemma och ska snart dra till linnea. Såg ni förrsten att jag gjort lite ändringar i bloggen? Ändrade text och det. Tyckte att det vart mycket finare! Nej men nu vette fan vad jag ska skriva mer? Haha vi hörs senare!

maxi 45 kr!

outfit



kofta: cubus
linne: h&m
shorts: kaphal

Ny design och det..

..Igen! Förlåt natta, den du gjorde till mig var verkligen jätte fin! Men nu börjar det fan bli höst och då ville jag ha lite mörkare. Eftersom att hösten är väll ändå rätt så...mörk? Kommer säkert tröttna på den här designen men då är det bara att byta tillbaka till den rosa! Vet att den jag gjorde nu inte alls är så jätte fin. Gjorde den riktigt snabbt också. Aja! Snart ska jag hoppa in i dushen. Har inte orkat göra det än så nu jävlar måste jag skynda på lite! PUSS!

Vaken tidigt

Godmorgon alla söta bloggläsare! Sovit gott? Det har jag! Somnade jätte tidigt igår. Runt elva tror jag. Var så himlans trött. Nu har jag precis gått upp iallafall och ska snart hoppa in i dushen. Fick ett ryck med att jag hade ätit lite choklad igår så då var jag bara tvungen att göra 100 sittupps. Var verkligen superjobbigt(haha)men sen efter så kändes det asbra! Sitter just nu och kollar på tv.
Idag då...Idag blire att vara med linnea. Vet inte när vi skulle ses men det är ju ganska så tidigt nu och jag tror inte ens att hon har vaknat. Så låter henne sova ut lite. Aaaaaw så snäll jag är! Haha...Kommer nog lägga in dagens outfit eller något senare. Får försöka hitta på något roligt att ha på mig också. Känns som om jag behöver en ny garderob. Men när jag&linnea ska in till haninge någon dag ska jag allt ta och köpa mig ett par jeans. Känns som om jag inte har några jeans. Fast har typ 1000 par! Men fler behövs. Iallafall ett par mörka. Nej vad ointressant. Läser ni ens fortfarande? Haha..Men nu ska jag dusha. Vi hörs senare. PUSS!

bjuder på en riktigt gammal bild!

grymt trött

Godkväll bloggen! Är verkligen grymt trött så ska nog gå och lägga mig snart. Vet att klockan inte är ett dugg mycket men när man vaknat kvart över sex imorrse och ridit nu på kvällen så blir man riktigt trött! Sitter i vardagsrummet helt själv och kollar på sex and the city filmen. Håller nästan på å somna när jag sitter här. Har iallafall vågat håret nu på kvällen för skulle se hur det blev och det blev verkligen assnyggt! Skitcoolt verkligen. Men tar ju lite tid också, Så får väll gå upp runt sex tiden på mornarna på vardagar ifall om jag vill ha det i skolan. Nej gud så jag babblar nu. Vi hörs imorrn. P u s s !

<3 dig!

Jag&natta!


video ifrån idag på nixta med klassen som nathalie har vart så duktig och fixat. Hade någon lek om vem som kunde komma först och jag&nathalie körde mot varandra och jag VAAAAAAAAAAANN!
Inte ofta jag vinner men fuskade kanske lite *hihi*


bildboooooooooomb!










hoppning på pizzaro

Hejhej! Ja då var andra skoldagen avklarad! Samlades med klassen 08:10 i klassrummet sen gick vi ner till nixta och vart direkt inblandad i lag. Jag var i samma lag som Ellen,adam,ahmed,sebbe&anna.Någon mer? Hade lekar och sånt och det gick ju jääätte bra för oss! Kom sist... HAHA! Efter det drog jag,alice&natta till centrum och gick runt i affärer. Köpte ju min väska och en vågtång. Efter det drog jag hem å klädde på mig ridkläderna sen drog jag mot stallet. Fick pizzaro. Och det gick väll hyfsat bra. Hade bara lite ''komma igång'' hoppning så hoppade bara två hinder. Menmen nu är jag hemma och ska snart dusha. Ikväll vet jag inte hur planerna blir. Får se. Menmen vi hörs. P U S S !

Någon bild från idag. Bjuder på den!

shopping


vågtång;audio video 399

väska lindex 249 kr


outfit!


*Mjukisoutfit*
Tröja; cubus
linne; cubus
mjukisbyxor; guutland


10 kamp på nixta idag!

Godmortgon alla underbara! Sovit gott? Det har verkligen jag gjort. Somnade grymt fort igår. Runt tio tiden något tror jag! Idag blire nixta med klassen och typ ha tio kamp och dom som vill får bada. Men jag varken vill eller kan bada för det ser ganska kallt ute. Slutar nog runt halv två tiden tror jag och då drar jag direkt till centrum och köper väskan jag kollat på. Har fått mitt banrbidrag nu så nu äre dags att göra av med pengar! Fast ska nog spara lite pengar så jag inte gör av med allt. Nu ska jag nog iallafall äta frukost och sen dusha. Vi hörs senare. P u s s !

<3

Sista inlägget

Orkar inte skriva mer ikväll så vi hörs helt enkelt imorrn! Ska kolla på sex and the city filmen nu och sen sova. Är skit trött nu eftersom att jag inte sovit så mycket inatt. Så lite sömn kan verkligen behövas. Menmen vi hörs.
P U S S !


annsiktsmask




precis dushat och haft annsiktsmask och gud så skönt det var! Nu är mitt annsikte helt leeeent(y)!


''the first day''

Ja då var första dagen avklarad! Helt okej. Kul att träffa klassen igen. Gick mest igenom massa papper och lyssnade på lärarnas prat. Runt tolv slutade vi och då drog jag,linnea,alice&nathalie och käka. Tog kebab.Tjockis! Sen gick jag och linnea till centrum och gick runt lite på stan och så. Sen drog vi till coop med linneas mamma och köpte böcker och ett lås till linnea. Sen hem igen och käka! Nu har hon iallafall precis dragit och jag ska nog ta och dusha. Känner mig verkligen inte fräsh. Ajuste fick nya skåp idag också och jag fick under! Faaan! Hatar underskåp. Menmen får väll leva mig igenom det hela åttan nurå. Haha. Nej nu ska jag dusha. Vi hörs sen.
P U S S !

riktigt gammal bild

club can't handle me


V A K E N

Godmorgon...! Gaaaaah va tidigt jag är vaken! Har knappast sovit något alls inatt. Somnade typ halv två? Sen vakna jag fem och kunde inte somna om så ja jag är skit trött! Kul väder förresten. Nej vad det känns som om jag klagar nu men det är en sån dag. Ont i magen-mens...Aja får väll hoppas att dagen blir bättre i skolan. Just nu sitter jag iallafall och dricker te. Låter olikt mig men det är verkligen jätte skönt att dricka det när man har ont i magen. Menmen ska kanske försöka somna om en liten stund sen blire att dusha(förutom håret)och fixa mig lite. Vi hörs. PUSS!

Åhh skola imorrn!

Hello there ! Har inte hunnit blogga så mycket idag för drog först och käkade lunch med pappa på thai. Sen drog jag till centrum och träffade linnea där. Kollade runt lite på stan och hittade en väska som jag ska köpa på fredag när barnbidraget kommer. Efter det drog vi hem till mig och gjorde inte så mycket. Drog sen till pizzerian och käkade. Tog en kebab iskander(stavning)och sen hyrde vi film. ''I love you philip morris''. Tror jag att den hette. Haha den va ju rolig... Efter det drog vi hem till mig och kollade på den och sen så följde jag linnea en bit hem och nu är jag hemma! Har precis dushat så känner mig lite fräsh nu. Kan inte fatta att det är skola imorrn. Tur att det är första dagen så är det inte så mycket jobb. Inte ett dugg ju faktist. Menmen vette fan om jag kommer blogga mer idag för blir ju att gå och lägga sig tidigt.Sen så ska jag kolla på sex and the city. Filmen dåra. Och den är ju lixom i typ 2 timmar. Men vi hörs väll imorrn innan skolan. PUSS!

Ja det här är då alltså filmen vi hyrde... Ni kan nog räkna ut själva vad den handlade om!

svar på tal


Från; anonym
Hej!
Tänkte ställa lite frågor till dig..
1.Hur många har du vart kär i ?
2.vart handlar du mest dina kläder?
3.brukar du handla dina grejer genom internet?
4.vilka bloggar läser du?
Ja det var väll det.Ha ett bra liv.

svar;
Hejhej!
1.jag vet inte. En kanske..
2.Jag handlar nog mest mina kläder på gina,h&m,vero moda och cubus.
3.Nja det har hänt två gånger nu. En gång på h&m och nu på gina.
4.Jag läser mina vänners mest. Sen så läser jag också paows,dessis och kissies och det kan hända någon gång att jag går in på kenzas&blondinbellas blogg men inte ofta. Sen så läser jag skvaller bloggar mycket!
Tack detsamma ''anonym''


Godmorgon!

Godmorgon! Sovit gott? Det har inte jag! Låg och vred och vände på mig. Och så vaknade jag med världens jävla huvudvärk. Och har någon konstig anledning vaknade jag prick halv sju och var jätte pigg. Men lyckades somna om då. Hursomhellst så ska jag ju vara med linnea idag. Men vet inte riktigt när.. Aja ska snart äta frukost sen dusha. Känner mig verkligen riktigt ofräsh och så. Så blir nog ett tag i dushen. Men vi hörs senare.
P U S S !

the perfect man


Den här filmen blir det att kolla på!


tråååkig dag

Hej alla underbara! Vad gör ni då? Själv så gör jag inte så mycket. Sitter åh kollar på tv med pappa. Fotboll vettni! Gud den här dagen har verkligen vart tråkig! Typ bara gått runt och klagat känns det som. Fick förresten hem mitt legg och fyfan säger jag bara. Kommer inte våga visa det. Imorrn blire iallafall en lite roligare dag. Ska vara med linnea men hon skulle sova hos alexandra inatt så vet inte ens när vi ska ses... Aja. Menmen ska snart redan börja göra mig iordning inför sängen. Ska lägga mig och kolla på en film. Får se vilken. Men vi hörs imorrn.
P u s s !

Beställd!


Beställd! Har precis klickat hem denna från gina. Har ju redan en blå men var veeeerkligen sugen på den röda så nu blir den min om 2-3 dagar!


Tack nathalie!

Tack så jätte jätte mycket nathalie som har fixat min blogg så fin! Visst vart den fin? Är verkligen jätte nöjd. Hursomhellst så har jag precis käkat. Någon kasslergryta. Har inte gjort så mycket idag som ni vet. Bara vart hemma och kollat på tv hela dagen. Var på willys en stund med mamma och handlade lite. Köpte inget specielt. Fick naturgodis som tog slut på direkten. Mer har väll inte hänt ? Ikväll har jag inte heller några planer. Orkar inte riktigt göra något heller. Men vi hörs väll senare. PUSS

åhhhhh gooodis <3

beautiful monster


skitskitskitskit

Godmorgon! Blev inte att vara med tiffany idag! Har värsta mensvärken så mår verkligen skit dåligt. Ligger i soffan och har precis ätit frukost och ligger och kollar på laguna beach som tydligen är hela dagen. Vilken tur! Då har jag något att göra iallafall..Men synd att jag mår som jag mår annars så skulle jag träffat tiffy som det var år och dar sen jag träffade. Men får väll träffa henne någon annan dag! Snart kommer mamma hem iallafall och då ska hon&jag iväg och handla. Om jag orkar det. Men det gör jag nog. Åhhh vad jag känner mig äcklig just nu. Även om jag redan har dushat vill jag göra det igen. Ushushush....Aja nu ska jag ta en ipren TILL. Menmen nu ska ni inte behöva lyssna på mitt klagande. Ha en bra dag. P U S S !

godnatt eller nått

Godkväll bloggen! Ska ta och ta bort sminket nu och sen fixa mig inför sängen. Ska upp tidigt imorrn. Runt tio tror jag för ska träffa tiffany imorrn! Ska bli jätte kul att träffa henne igen. Hoppas bara att det är bra väder så kan man sola och bada. Är ju bara två dagar kvar nu. Fast jag längtar lite faktist. Till att träffa allt folk och se hur mycke alla förrändrats under sommarlovet. Fast tycker fortfarande inte att jag är tillräckligt brun än så om det inte är sol imorrn och på onsdag solar jag fan solarium! Nu ska jag sova. Godnatt!

var inte sex and the city


Var tydligen inte sex and the city.
Såg det nu och vart skiiiiiiit ledsen! Buuuuuu. Vad ska man kolla på nu då?
HMMMMMMMMM...


Ny design

Kännde att jag behövde lite nytt i bloggen så gjorde om den helt. Blev kanske inte direkt sådär jäätte fin men nöjd är jag och lär ha den ett tag tills jag hittar någon som är bättre än mig på att fixa headers och sånt. Vet inte om ni ser den än. Men annars lär den väll komma upp snart ;)

liten bild men ni ser nog lite iallafall!

-

Hej alla söta läsare! Idag har jag vart med linnea hela dagen och var först hos henne och bakade faktist. Vet inte vad för kom på något eget? Sen drog vi hem till mig och käka och var här hela kvällen och kollade på tv. Var ju fotboll på tv så självklart var de det som visades. Hon drog iallafall för ett tag sen och här sitter jag! Har grymt ont i magen just nu. Kan ju bara bero på en sak. Haha! Klockan elva blire sex and the city. Favoritserien sjävklart. Efter det vette fan va jag ska göra. Sova? Nej men är verkligen grymt trött. Ska väll titta på en film eller nått. Men vi hörs. P U S S !

Gammal bild

hemma hos linnäa

Tjeeeeeeeeeeeena!
Sitter hemma hos linnea vid hennes dator och passar på att blogga medans hon dushar. Brukar ta en väääldigt långt tid! Efter det och lite fix blire att dra hem till mig och käka. Sen blire väll att vara med några ikväll hemma hos mig eftersom att jag tydligen inte får dra ut ikväll eftersom att jag kom hem en halvtimme försent igår kväll. Åh det är ju lite töntigt! Menmen...Blir väll ändå mysigt får man hoppas!

Har väll inte såå mycke mer att skriva om nu så vi hörs väll sen eller nått. P U S S 

bCuU and lUhH

brunkrämen


inte så bra bild, men den köpte jag igår på coop!
Kommer inte ihåg vad det var den kostade..


datan har inte funkat.

Hej alla underbara! Förlåt för att jag inte bloggade något igår men mitt internet hade pajat så det funkade inte på hela dagen. Iallafall så var jag med linnea ju och vi va på coop och så. Köpte ny brunkräm och svampar. På kvällen träffade vi samuel och theo. Och vi var hemma hos theo och såg någon rolig skräckis. Kommer inte ihåg vad den hette men den va lite konstig? Haha. Kom hem sen runt elva tiden och så. Kollade på film då sen somnade jag skit fort. Menmen imorrse vaknade jag tidigt. Runt tio tiden tror jag. Och då var jag bara tvungen att kolla om datorn funkade och det gjorde den! *Överlycklig*. Menmen idag blire att vara med linnea men tror verkligen inte att hon vaknat än. Vi hörs. PUSS!


vi drar till coooooop

Godmorgon! Sitter hemma hos linnea just nu och har precis ätit lite och vi håller på att fixa oss. Ska dra till coop och hänga där. Haha, igår kväll var vi med jenny&emma. Var på coop och åt glass och hade det riktigt kul! Vet inte när vi kom hem riktigt men efter det satt vi ute på linneas veranda och snackade. Sen kollade hon och jag på karate kid. Fast båda somnade så vi såg inte hela. Menmen har precis plattat håret lite och tagit på lite mascara. Nu ska jag bara slänga på mig några kläder sen drar vi. Vi hörs senare. PUSS


:S

Hm...Gick inte att lägga in några bilder från idag. Aja får försöka någon annan dag.
P U S S !

Muskö hela dagen.

Hej alla söta bloggläsare! Har inte hunnit blogga idag förns typ nu. Imorrse väckte mamma mig kvart över nio av att vi skulle till stugan och sola&bada. Linnea och monika hängde också med. Så vi har legat på bryggan hela dagen och badat,solat och räddat pelle(hunden). Haha ni skulle se. Han drunknade när jag&linnea skulle bada honom. Vart lite rädd. Men nu är jag hemma och mycket färg har man fått. Men har brännt mig också. Typiskt! Kommer nog inte blogga så mycket mer idag för ska bara packa sen ska jag hem till linnea och så sover jag där. Kommer lite bilder sen. Ska bara hämta min mobil som jag glömde i badrummet. Menmen vi hörs. PUSS!


godnatt!

Får bli sista inlägget nurå. Är grymt trött så ska sätta på en film eller något. Har precis tvättat bort mascaran och fixat mig lite inför sängen och så. Ska nog kolla på film innan jag somnar men vette fan vilken. Har typ bara another cinderella story uppe på mitt rum och orkar inte gå ner och hämta en annan så får väll bli den om det inte är något annat bra på tv. Vilket jag verkligen inte tror. Men vi hörs imorrn söta bloggläsare. Godnatt!


det funkade!


Wihu! Har precis installerat den nya andra webbkameran. Och vet ni? Det funkade! Den var inte så mycket bättre än den jag redan har. Men den funkar iaf!


kom nyss in

Kom precis in ifrån mörkret. Var i hamnen först med linnea päronen,brorsan,jessika,peter,olle,ture och sen så lilla söta edit! Var där och åt lite och åt glass. Muuuums. Efter det tog jag&linnea cykeln hem till henne och var där ett tag. Menmen kom precis in iaf och jag är verkligen dödstrött! Har vart vaken sen halv sju imorrse så kan nog bero på det. Håller på att installera en ny webbcamera iallafall. Tycker min är så dålig så får hoppas på att det funkar. Verkar inte som det. Aja nu ska jag iallafall sätta på en film eller något. Kanske hörs senare om jag inte hinner somna. P U S S !

Ser en aning arg ut? Menmen den bjuder jag på!

inte hunnit!

Hej alla underbara läsare!

Förlåt för att jag inte skrivit på hela dagen. Men igår var jag ju i stugan tills idag sen efter det träffade jag linnea! Var hemma hos henne en liten stund sen drog vi hem till linus och gratta honom. Han fyller ju år idag så ett stort grattis till honom! Efter det drog vi hem till mig och käka lunch och sen drog jag till stallet och fick såklart rida mon cherie...Det gick iaf bra men med lite mera motor hade det vart super! Nu har jag precis dushat iaf och ska fixa mig lite fort. Sen möter jag linnea och då drar vi ner till hamnen. Men vi hörs senare. PUSS!

gammal bild som typ är tagen i början av sommaren. Hehe lite blek man var.

Väcktes av grannen

Godmorgon!

Gud så tidigt jag är vaken! Men våran granne ringde mig och trodde att det var min pappas nummer så jag vaknades av det. Idag tror jag att det blir att åka till sommarstugan. Blir väll kul... Sover där tills imorrn bara. Och vetni? Imorrn börjar jag rida igen! Snacka om att jag har saknat det. Men det blir inte så mycke uppdatering idag och inte imorrn heller. För jag tror iallafall inte att jag tar med mig datorn.

Nu ska jag iallafall kolla på film. Vi hörs senare. P U S S !

saker jag ska köpa när jag får mitt barnbidrag

♥ Vågtong
♥ brunkräm/foundation
♥ ny sminksvamp
♥ sminkborttagning
♥ värme skydd
♥ mjukisbyxor

Det måste jag verkligen köpa när jag får mitt barnbidrag den 20 augusti. Får bara hoppas på att 1050 kroner räcker. Annars får jag väll köpa det nästa gång. Men vågtong måste jag bara ha !

tråkig dag...

Hej alla fina bloggläsare!

Har inte skrivit så mycke idag men har heller inte gjort något. Eller har vart i centrum och köpt kontantkort nu äntligen! Sen så har jag väll inte gjort så mycke mer. Sitter och väntar på maten. Är vrål hungrig! Blir biff,pommes och bea ikväll i think! På en onsdag vilket lyx! Ikväll blire väll att inte göra så mycke. Typ inga är hemma för den delen heller så blir väll att vara hemma. Tråkigt! Menmen. Ajuste imorrn kommer linnea hem också. Happy! Men nu ska jag äta vi hörs senare. PUSS!

<3 på dig!

godmorgon!

Godmorgon alla söta bloggläsare!

Sovit gott? Det har verkligen jag. Äntligen har man sovit i sin vanliga säng istället för en hård säng på hotellet? Nej men ni fattar...Vaknade iaf för inte så länge sen och är verkligen grymt trött! Så funderar på om jag ska lägga mig i sängen igen och kolla på en film. Har ändå inget annat planerat idag så lite tråkigt att bara gå runt. Ska iallafall ner till centrum och köpa nytt kontantkort till mobben. Mer vet jag inte. Är ju lite sol ute så kanske blir att sola. Måste verkligen bli brun innan skolan börjar. Visst är jag lite brun men ska bli brunare! Annars blire solarium innan skolan börjar. Men vi hörs väll senare.
P U S S !


Sex and the city nu!

Sitter och kollar på sex and the city nu. Eller just nu äre reklam så då tar jag lite tid till att blogga. Men vi hörs mer imorrn för orkar inte blogga mer idag. P U S S !

svar på tal


1. du har ju någon reklam där uppe på din blogg tjänar du pengar på den?
svar;
Nej det gör jag inte. Inte än iaf! Men jag vart medlem på bubbleroom och då kan man fixa där om man vill reklamera för deras sida och då kan man också tjäna pengar på det. Men än så länge så har jag inte gjort det.
2. hej! vart i nynäs du tog ditt hål i örat? :)
svar;
Hejhej! Jag tog mitt hål i örat på salong hårfin. Som ligger i centrum på hörnet mittemot nynäshamns komun!

lite utav det jag köpte



bh; h&m 99 dkk
bikinitrosor; h&m 40 dkk
svarta jeansleggings(syns lite); kommer inte ihåg vart dom kommer ifrån 65 dkk (rea!)
skor; kommer inte ihåg 40 dkk

Hemma!

Hej alla underbara!

Ja nu är jag äntligen hemma. Skönt! Men har haft det jätte bra. I torsdags var vi först i helsingborg och bodde där en natt. Var tydligen någon fotbollsgrej där så många snyggingar fanns där och tillochmed bodde på samma hotell! Dagen efter åkte vi med en snabbfärga över till danmark där vi sen åkte över till tyskland och var där hela dagen. Var mycket finare än vad jag trodde att det skulle vara. Sen efter det åkte vi tillbaka till odense som ligger i danmark och sov där en natt. Kom dit rätt så sent så vart att käka mat typ tio på kvällen. Sen dom andra dagarna har vi bara vart i fredrikshamn och jag har solat,badat och självklart shoppat lite! Visar er senare. Men nu äre skönt att vara hemma igen så nu kommer jag blogga exakt lika mycket som förut. Snart ska jag iaf äta så vi hörs väll senare. Puss!

på gatan i tyskland

I DANMARK!

Hej bloggen!

Sitter just nu vid en dator på ett hotell i danmark. Har bilat hela dagen och har tillochmed vart i tyskland idag. Var jætte mysigt dær. Menmen kom nyss hit iaf før har vart och kækat på en jætte mysig resturang hær i nærheten. Åt en jætte god cecarsallad! Men vet inte iaf om jag kommer att skriva mer før imorrn drar vi till fredrikshamn och bor på ett annat hotell dær. Men ni får ha det så bra så hørs vi . PUSS!

nu drar jag

G o d m o r g o n !

Snart drar jag iväg! Har precis dushat,fönat håret och fixat mig lite sådär. Ska käka frukost på vägen till morfar sen blire fest. Haha nejdå blir ju bara att fira honom lite sen måste vi nog dra vidare. Hoppas att jag hittar någon dator på något hotell eller något så kan jag ju uppdatera lite och visa lite bilder och så. Men annars så får ni ha det så bra så hörs vi igen om en vecka. Puss på er alla mina fina bloggläsare!

I love you bff!

SATC NU!

Godkväll bloggen!

Sitter och väntar på att satc(sex and the city)ska börja. Är sjukt trött för den delen också sen så måste jag verkligen somna tidigt ikväll för åker klockan nio imorrn. Men ska sova till åtta så hinner man dusha,fixa sig osv. Ska först till eskilstuna där min morfar bor som fyller hela 80 år. Och pigg&galen är han. Så man kan verkligen inte tro att han är så gammal. Så ska bli jätte kul att åka och fira honom och träffa lite släktingar och äta gott. Men tror inte att det blir att vara där så länge för ska ut och bila sen resten av kvällen till jönköping. Typ... Men nu ska jag kolla på favoritserien somvanligt! Vi hörs imorrn. TIDIGT!
G O D N A T T !


Glass&pommes i hamnen

Hej!

Kom hem för en liten stund sen och har vart med linnea,dennis och samuel hela dagen typ. Var hemma hos samuel ett tag sen drog vi runt i nynäs och hamnade i hamnen då vi käkade pommes. Sen drog vi till hoppitossan (någon leksaks båt som SMÅ barn leker på) och där skulle såklart dennis,samuel och linnea leka på. Haha. Medans dom gjorde det köpte jag glass. Och lite pinsamt för har ju precis bytt kort men så skulle jag prova det gammla kortet och så fanns det ju inga pengar på det eftersom att dom åkt över till andra kortet. Så lite pinsamt men jag tog mitt nya kort tillslut. Kom nyss in iaf. Var tvungen att komma hem tidigare för ska ju packa och så och jag har inte ens börjat. Shiiit! Vad ska jag ha med mig lixom? Ska vara borta en vecka och lite kläder räcker det inte. Tur för mig att jag har egen väska. Men kanske bäst att börja packa nu. Vi hörs senare. P u s s !


ätit thaimat

Hej bloggen!

Drog för ett tag sen och käkade thaimat med mina föräldrar och gud så gott det var! Åt det vanliga. Nudlar med kyckling och cashewnötter. Efter det följde jag med och handlade lite och nu är jag hemma igen. Ska börja fixa mig lite nu. Har inte gjort det än! Och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig! Får väll kanske bli min baseball jacka och ett par jeans eller något. Haha ajuste mamma tvättade den igår och den hade fan krymt lite. Fast det gjorde ju inget eftersom att den var lite för stor så nu sitter den ju helt perfekt! Men nu ska jag fixa mig lite fort. Vi hörs senare. P U S S

g o d m o r g o n

G o d m o r g o n !

Sovit gott? Det har jag! Fast vaknade med värsta huvudvärken och kännde mig jätte yr. Vaknade iallafall för inte så länge sen och sitter just nu och kollar på något dåligt på tv. Funderar på att ta en huvudvärkstablett för det verkligen dunkar i huvet. Aja idag blir det att vara med linnea,samuel&dennis. Vet faktist inge mer men blir väll att vara med dom sen måste jag packa lite också för imorrn åker jag ju. Men nu ska jag äta något och sen dusha. Puss!

frida&linus

Hejsan!

Ikväll har jag somsagt vart hemma hos några och käkat middag. Var faktist hos min barndomsvän Frida. Har haft jätte kul och det var jätte gott. Lite senare drog vi ut och träffade linus och drog hem till mig och typ kolla på tv och så. Dom drog nyss iaf och jag sitter just nu i vardagsrummet med marcus kompisar runt mig.. Så vi avbryter här och säger GODNATT.

AJUSTE

Kom på en grej nu och det är att på torsdag åker jag på typ bilsemester med familjen. Kommer vara borta en vecka och ingen dator blire då. Kommer bila till danmark,tyskland osv. Kanske inte låter det roligaste att bara bila men kommer ju bo på hotell och sen får man ju se vart man hamnar. Har verkligen helt glömt bort att berätta det men kanske för att jag fick reda på det för typ en vecka sen? Men ja nu vet ni!♥

Hemma igen..?

Godmorgon...?

Har ju vart i sommarstugan dom här senaste dagarna med linnea och har haft det grymt roligt. Var lixom vaken till fyra halv fem igår och ingen utav oss var trötta. Sen när jag släckte lampan då kännde jag hur ögonen sjönk ihop. Imorrse vaknade vi riktigt tidigt. Vaknade runt halv ni tiden att mamma och pappa stog och bankade på våran dörr om att vi skulle åka hem om tio minuter. Så trötta var vi och mådde skit illa. Inte kul att sätta sig i en bil precis när man vaknat. Aja kom hem sen runt halv tio tiden och både jag och linnea somnade på direkten hos mig. Hon drog iaf för ett tag sen så jag har bara sovit och kollat på tv och nu ska jag snart äta lunch. Har inte ens ätit frukost så är jätte hungrig. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vid fem ska iaf jag och päronen iväg till några och käka så tror inte att jag kommer hinna med så mycket annat innan. Nej men nu ska jag käka. Vi hörs senare. P U S S


Chill i min&linneas stuga!

Hello there!

Just nu sitter jag och linnea i våran lilla stuga och myser. Skiit mysigt! Eller ja hon är ju jätte social mot mig och bara pratar i telefon...Så får väll ta och blogga lite då. Ikväll har vi iaf inte gjort så mycke. Var ute för ett tag sen och tänkte dra och köpa glass men var stängt så blev inge glass. Sen så vare några äckliga fjortisar som satt och rökte och kastade sten och ba; den träffade nästan fjortisen. Och då menade dom tydligen mig och allt. Åhh vilka töntar! Menmen kom in för ett tag sen och sitter somsagt i våran lilla stuga och hare mys. Har massa chips och choklad också. Mums! Men nu ska jag ta och säga till linnea att hon får vara social mot mig annars då jävlar! Haha puss!

Just nu!

@muskööö

Hejsan bloggen !

Sitter i sommarstugan nu med linnea och det regnar! Så sitter i vår lilla fina stuga just nu. Har precis käkat lite lunch så är proppmätt. Men har väll inte direkt så mycket att skriva om. Får väll hoppas på att det slutar regna ikväll iallafall för då blire utgång för mig och linnea! Haha blir väll bara att dra ner till typ ''hamnen'' och köpa glass. Men vi hörs senare. PUSS!

SCHNYGGINGEN själv asså...


sommarstugan idag igen

Godmorgon bloggen!

Sovit gott? Det har jag! Låg och smsade igår kväll tills typ halv två. Sen vart jag trött och somnade typ på direkten. Idag blire iallafall sommarstugan med linnea. Och vet ni? Jag ska ta med mig datorn! Fast vet inte om det kommer bli så mycke uppdatering men kanske lite kul att bara ha den där. Drar dit runt tolv tiden så det är ett tag kvar. Men nu ska jag väll fixa iordning lite frukost tror jag. Vi hörs senare. Puss!

Jag på muskö


spettslinne

Ajuste har helt glömt bort att visa bild på mitt nya blåa spettslinne så lägger in bild på det nu!

49 kr H&M

bilder från helgen







youre love is my drug


Bild på mig och Luhh bästis.
Godkväll bloggen!
Var inte så länge sen jag skrev sist men blev bara sugen på att skriva lite. Sitter iaf och dricker cola och kollar på tv. Ska snart tvätta bort sminket och sen gå och lägga mig. Börjar bli grymt trött men ska kolla på en film också. Imorrn blire sommarstugan igen med linnea denna gång! Var ett tag sen jag ens såg människan och gissa OM jag har saknat min lilla plutt. Så det ska bli asnice. Fårse om jag tar med mig datorn. Blev lite sugen men får se helt enkelt för om linnea följer med så tror jag inte att det blir så mycke bloggning och data för min del. Man gör ju såå mycket annat...Men nu ska jag ta bort det lilla sminket jag har och sätta upp mitt nyfärgade hår i en bulle.
Vi hörs imorrn. PUSS !


Färgat håret

Hej sötnosar!

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket men jag och julia tog bussen till ica där vi köpte hårfärg till mig! Så nu har jag äntligen färgat håret mörkt igen. Riktigt mörkt. Men snyggt vart det och jag är sjukt nöjd. Sen efter det käkade vi kebab. Åh muums! Haha, efter det fixade vi oss lite sen drog vi och hyrde film. Scary movie. Älskar dom filmerna men den var faktist inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Så det var lite synd. Menmen. Har precis kommit hem nu iallafall och sitter och kollar på tv. Så ska väll göra det hela kvällen. Men vi hörs kanske senare eller något. PUSS!

sommarstugan med bästavän

Hello there!

Hemma igen!
Har haft det kanon kul i sommarstugan med julia. Drog ut på kvällen till sjökrogen och bara hängde lite där. Tog massor med bilder som jag ska sno av julia för jag hade faktist inte min kamera med mig. Den var urladdad och sen så är julias mycke bättre. Hade sjukt mycke godis också och sen en platta full med cola. Så hade det galet mys! Sen så låg vi och kollade på film typ hela kvällen. Men nu är jag hemma och har precis dushat och fixat mig lite smått. Runt fyra drar jag till julia igen och då ska vi till ica och köpa hårfärg IGEN! Vart inte så nöjd sist jag färgade håret så nu skare fan bli mörkare. Sen ikväll så ska jag på bio med mamma,pappa och julia! Ska se den här bröderna karlsson tror jag att den heter. Men vi hörs senare. Puss puss!

Haha bjuder på den!

RSS 2.0