Packa packa packa..

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och har redan hunnit dusha och göra mig fräsh. Håller på att rensa min garderob och lägga allt i resväskan. Brukar ju bli så att man tar med sig föööör mycket. Men för att min blogg ändå ska vara underhållande tänkte jag göra några tidsinställda inlägg. Finns ju inga datorer där. Vad jag vet? Sist fanns det inte och det var ändå i somras..

Menmen ikväll blire somsagt bara att ta det lugnt. Visst hade jag velat göra något mycket roligare, fest eller något men med tanke på att jag ska upp tidigt så känns inte det som någon bra idè + att jag tycker att nyår känns lite överskattat. Känns som om folk ska fira något otroligt mycket just för att det blir ett nytt år. Men det är ju det jag tycker.
Aja nu ska jag fixa något att äta. Vi hörs mer senare!

Godnatt

Tänkt att om mindre än 24 timmar är det ett nytt år. Jag tycker att 2011 har vart riktigt bra för mig. Lärt känna en hel del nya människor och levt livet. Visst har jag inte levt till fullo men det tänker jag verkligen göra 2012. Det känns som att det kommer hända mer det året bara. Jag slutar nian, har en gaaaalen skolavslutning, börjar gymnasiet osv osv..

Men nu tänkte jag inte börja skriva om det. För nu är jag faktist trött och tänkte stänga ner datan och sova. Eller se en film. Får se hur det blir. Vi hörs imorrn/idag♥

Snälla ladda fortare :(

Håller på och ladda ner sex and the city s3. Men det går ju sååå jävla långsamt. Vet att det är typ 10 avsnitt och 10 gånger 30 är ju 300 vilket innebär typ 300 minuter. Men jag har ju fan försökt i iallafall mer än en vecka. Blir gaaaaaaalen att allt ska va så jävla segt :(

Nyår imorgon ju

Har ni några planer inför nyår? Själv har jag faktist ingen planerat. Hade lite planer men dom gick upp i rök, eller ja det blev inget. Vet inte om mina föräldrar får gäster eller om jag kanske drar ut på kvällen. Har ingen lust att dra till med värsta festen eftersom att jag ska upp nästa morgon riktigt tidigt. Hade inte vart så kul att sitta i en bil i 5 timmar och vara bakis..

Nä så inget planerat somsagt för mig över nyår. Blir väll att vara hemma med familjen, kolla på raketer och längta efter morgondagen. Kommer bli så jävla kul att åka över till Danmark. Dock är vi bara där i 3 dagar. Men ändå. Det är ju ändå något ;)


Inget att skriva om?

Hej! Har inget specielt att säga men tänkte bara uppdatera er lite. Har ingenting planerat idag heller så idag har jag bara gått runt helt ofixad i mjukiskläder. Sånna dagar kan ju också vara sköna. Men ska iallafall fortsätta min dag med att bara ta det lugnt. Vi hörs!

New years eve

Hej sötnosar och förlåt för den dåliga uppdateringen idag. Men efter att jag och Linnea hade vandrat runt i centrum ett tag valde vi att göra något spontant. Så vi gick till biografen och bokade biljetter till new years eve som skulle börja då om 45 minuter. Riktigt bra var den faktist! Rekomenderar starkt! Dock var det bara vi två och tre till där. Haha låter ju likt nynäshamn iallafall..

På kvällen vare ut på landet som gällde. Jag och Linnea tog en buss runt åtta till Adam och hängde hemma hos honom. Blev lite mackor, spel, massa prat och hade det riktigt chill. Kom hem för ett tag sen och ligger i sängen och har precis kollat på sex and the city. Är riktigt pigg så funderar på att slå på en rulle eller något? Så vi hörs mer imorrn sötnosar. Godnatt!

Hej sötisar ! Ska strax dra mot centrum me...

2011-12-29_13_00 (MMS)

Hej sötisar ! Ska strax dra mot centrum med linnea. Får se om jag får med mig något hem. Vi hörs senare


Vaknade precis

Godmorgon babeees! Tänkte skriva något innan jag drar mig upp ur sängen, hade även datan i närheten så why not? Ska iallafall äta något sen träna. Har inga andra planer för dagen faktist. Hade tänkt att kanske sola. För se hur det blir med det. Annars så hoppas jag att ni har sovit gott! Tyvärr somnade jag rätt så sent. Låg och tänkte massa och kunde inte somna. Sen vaknade jag imorrse av att telefonen ringde.
Nä men nu hade jag tänkt att gå upp. Vi hörs senare!

Godnatt!


Ska kolla på sex and the city nu. Vi hörs imorrn:)!


hemma kväll

hej sötnosar! Yes jag är faktist hemma idag. Hade planerat att dra ut med linnea och kanske några till? Men hittade inga som kunde :(. Så både jag och Linnea bestämde oss då för att båda skulle vara hemma vilket faktist kan vara lite skönt.

Iallafall så blev det ingen ringvägen idag heller. Vi hade gått så jävla mycket igår kväll. Asså verkligen nästan i hela nynäs. Så det var ju asbra motion! Men istället för det så var vi hemma hos Linnea och tog det lugnt. Mös lite i hennes säng. Hihi ta det inte på fel sätt!

Hur som så har jag precis tvättat bort sminket, haft ansiktsmask och användt massa produkter! Så känner mig superfräsh i ansiktet nu. Men ikväll blire somsagt att bara ta det lugnt. Ska sätta mig i soffan nu och kolla på tv. Vi hörs senare!

ringvägen senare

Har dushat för ett tag sen och tränade somsagt innan det. Fick bli ett rätt så långt pass. Men skönt är det efteråt iallafall! Ska snart börja fixa mig lite men bara mjukiskläder för jag och linnea ska gå runt ringvägen lite senare. Vi båda taggar inför danmark på söndag. Men nu ska jag börja fixa mig lite. Vi hörs senare!

En gammal bild på mig och bästis


eller gammal och gammal. Den är från i somras någongång tror jag? Saknar saknar saknar sommaren :(.

Börjar dagen med en mango smothie!

Godmorgon alla fina bloggläsare! Fan va lite klockan är ändå :O. Vaknade runt tio och har hunnit göra mig en mango smothie som jag ska dricka nu. Mmmmmmums. Ligger iallafall fortfarande i sängen och funderar på om jag ska träna idag. Ja det ska jag fan.

Idag blir det att träffa Linnea. Vad vi hittar på vet jag inte än. Men nu ska jag dricka upp min smothie och lite sånt annat. känner att jag har värsta bloggtorkan. aja vi hörs senare!

Grym dag!

Hej sötnosar! Har haft en grymt bra dag ni anaaaar inte. Iallafall runt tre åkte jag och mamma ner till centrum. Hittade lite smått på rean. Blandannat Juicy couture parfymen+bodylotion. Har länge tänkt köpa den men nu när det var halva priset passade det ju grymt bra eftersom att jag behöver en ny parfym. Och denna luktar ju GUDOMLIGT.

Efter att ha fyndat massa bra-ha saker på kicks skjutsade mamma mig till linnea. Saknat min galna tjej. Så vi gjorde iallafall inte så mycket. kolla på film och efter ett tag drog vi hem till mig och käka och planerade kvällen lite. Runt åtta drog vi till estö och träffa calle och sen bara rullade folket in. Var tillslut jag,linnea,calle,manne,Linus och Farhan. Hade iallafall riktigt runt. Drog runt i typ hela nynäs och hitta massa trevligt folk. Nu är jag dock jätte trött och mina fötter värker. Ska kolla på film sen sova. Så vi hörs imorrn. Godnatt!

allt köpt på kicks
Concealer 60 kr
örhängen 40/30 kr?
parfym och body lotion 334 kr baaaaaaaaam


idag kommer Linnea hem!

Hej! Vaknade runt tio imorrse och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Har dushat, sytt och sprungit runt i mjukiskläder. Riktigt skönt! Men ska börja fixa mig nu för ska träffa Linnea lite senare. äntligen äntligen äntligen kommer hon hem! Vet inte riktigt vad som står på schemat men det väntar sig å se. Men nu ska jag ta på mig ett par jeans iallafall. Vi hörs senare!

Godnatt!

Hej på er! Victoria's secret slog ju alla förväntningar iår. Vilken show alltså. Helt sjukt! Alla tjejer är ju självklart oerhört vackra. Men vackrast ikväll var iallafall Candice, Miranda kerr, Adriana Lima och Alessandra. OMG säger jag då bara.

Iallafall hade riktigt kul med Julia. Var först på konsum och handlade godis till showen (passande va?) och sen hem till mig då vi satt bänkade framför tvn. Hon drog iallafall för ett tag sen och ska kolla på sex and the city nu som visas på tv. Imorrn kommer Linnea hem så blir att träffa henne. Men orkar inte blogga mer ikväll. Så vi hörs mer imorrn. Puss!

ner mot centrum nuu

Hej! Precis käkat och nu blire att dra ner mot centrum och träffa Julia. Blir att softa hemma hos mig och kolla på victoria's secret. Sååååååååååååå taggad! Vi hörs senare!

shoppingen


gggggggalet snygg tjocktröja från hollister. 400 gick den på
två (eller faktist tre, glömde ta kort på den tredje) bhar från h&m 75 kr styck!

Hej förresten! Kom hem för en liten stund sen från stan. Var fuullt med folk så var lite jobbigt att gå in på vissa affärer som tex gina tricot. Hittade heller inte mycket men behövliga saker. Nya underkläder behövde jag. Sen kunde jag inte låta bli att köpa denna snygga och sköna tröja från hollister. Vilken jäkla cool butik säger jag bara! Tog dock 10 minuter att komma in. Ja sån lång kö var det..

Hollister!!


Sååååå jääävla nöjd! Visar snart!

Sthlm

Godmorgon alla finisar! Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag knappt sovit en blund. Vaknat till och från hela natten av att det blåser. Låter som om fönstret ska gå sönder. ush ush ush. Och inte nog med det. Nu funkar inte en enda tv i hela huset.

Menmen ska snart hoppa in i dushen. Idag bär det av mot stockholm. Och jag vet. Jag kommer att få stå och trängas och knuffas osv. Men det är det värt! Men vi hörs väll senare när jag kommer hem? Puss!

Åååå va jag saknar värmen, att vara sådär brun. Att vara i Grekland!!!!

Rysningar i hela kroppen


''Victoria's secret fashion show'' det nästan alla tjejer drömmer om. Tänk bara känslan att sitta där i publiken. Eller ännu bättre vara med. Alltså jag finner inga ord. Dom här tjejerna är fan perfekta.

Imorgon..

Ska jag in till stockholm med pappa och shoppaaa :D. Lär ju vara grymt mycket folk, men nu har ju även mellandagsrean börjat så hoppas att jag får med mig något hem. Vilket jag är ganska så säker på. Men det kommer iallafall bli supertrevligt att spendera lite tid med min underbara pappa.

På kvällen blire kanske att hitta på något med Julia. Kolla på victorias secret fashion show och ha det mys. Har längtat till det sen förra gången det visades på tv. Åååååå! Dock får man ju massa komplex över sig själv för att dom tjejerna typ är ultra snygga.

Men hörrni vet inte om jag kommer blogga mer ikväll. Ska kolla lite på tv och ha det mysigt. Puss!

inspiration

Myst hela dagen

Har gått runt osminkad, myskläder och ofixat hår hela dagen. Så skönt! Var på kyrkogården också och tände ljus för mormor. Önskar att hon hade kunnat vara med nu runt Jul. Likaså mina andra mor och far föräldrar. Men istället för att tänka så får man vara glad över det man har. Och jag är väldigt glad över att jag har en sån fin familj ♥.

 
Har även kollat på solsidan nu på eftermiddagen. Ibland är det bara så skönt att umgås med familjen vilket jag även ska göra hela kvällen. Har varken lust eller ork för att gå ut för den delen heller. Så varför ska jag göra det då? Men nu ska jag fortsätta min dag med att bara ta det lugnt. Vi hörs!

Dagen efter

Godmorgon! Hoppas ni alla hade en kanon bra julafton igår. På kvällen kollade hela familjen på solsidan eftersom att pappa fick båda sesångerna i julklapp. Så mycket skratt blev det. Har iallafall precis dushat och har satt på mig min mysdress. Äääälskar den! Min morbror är även här nu!

Idag är det även precis en vecka kvar tills jag, familjen (inklusive bästis) och en annan familj åker till Danmark till ett karibiskt badhotell. Ska bli så skönt. Och det bästa är ju att jag och Linnea har ett eget rum. Eller det är ju inte det bästa. Det bästa är ju att kunna bada i början av januari. Inomhus dock, men finns även några utomhuspooler så det blir ju aaaasnice :D. Vet inte om ni kommer ihåg det men var ju där i somras och två gånger förra sommaren. Verkar som om mina föräldrar gillar Danmark? Och även om det inte är såå långt ifrån sverige så är det iallafall ett annat land. Så det kommer verkligen bli underbart att åka :D.

Men nu ska jag vara lite social mot dom andra. Vi hörs senare!
Tyvärr så är det jätte segt. Asså jätte segt att ladda upp bilder. Tog iallafall tio minuter per bild att få upp igår. Så ska väll försöka fixa problemet så får ni väll bilder från min jul senare!

Mina julklappar



Salming mjukisdress från mamma och pappa

nagellack, nagelfil och mascara från mamma och pappa (BEHÖVLIGA SAKER)

till vänster från mamma och pappa och det till höger från linnea ♥

presentkort från mamma pappa ,  marcus och linnea

godis från mamma och pappa

min fina fina fina plånbok av mina underbara föräldrar ♥♥♥
Och sen lite annat som en liten prydnads staty? Hihi men jätte fin! Neccesärer, filt och lite smått. Kunde inte vara nöjdare med julklapparna. Hade heller aldrig trott att jag skulle få en plånbok. En äkta louis vuitton som jag alltid drömt om. Tack så himlans mycket för julklapparna mamma pappa marcus och min bästavän linnea.

Visar i ett mobilblogg inlägg hur min plån...

2011-12-24_18_10 (MMS)

Visar i ett mobilblogg inlägg hur min plånbok ser ut. Har likadan fast fejk då. Kan inte fatta att jag har en äkta louis vuitton plånbok. Somsagt jag är tom på ord.


Tack världens bästa föräldrar

Har haft en sån underbar kväll. Har både gråtit och skrattat hela kvällen. Gråtit på grund av lycka. Tyvärr så kan jag inte lägga in några bilder? Kuuuul. Men den absolut bästa julklappen var min Louis vuitton plånbok, Det var där tårarna kom in. Tror aldrig att jag har gråtit av lycka så mycket som när pappa kom med en lous vuitton påse efter jag öppnat alla julklappar. Trodde först inte att det var till mig, men det var det. Tack världens bästa föräldrar. Jag älskar er!

Men imorrn ska jag försöka lösa det här med att jag inte kan ladda upp bilder. Så då ska ni få bilder från kvällen och självklart alla mina julklappar. Hoppas ni har haft en lika bra julafton som jag har haft :)!

Julafton

Godmorgon sötnosar och God jul! Har väldigt mycket att göra idag så kommer inte hinna blogga så mycket. Men vem har tid på julafton egentligen? Har precis dushat iallafall och ska börja städa mitt rum lite sen dra ner till pappa en stund. Mamma och jag har stått hela morgonen i köket och fixat massa julmat. Eller hon har. Jag har gjort ett fruktfat och smothies.
Men somsagt god jul på er och hoppas ni får en underbar julafton och att ni får fina julklappar. Puss!

Julafton IMORGON

Hej sötnosar! Ojojoj va trött jag är. Har jobbat från tio imorrse till typ sex ikväll hos mina päron på deras klädaffär. Och det har vart stress hela tiden men väääldigt kul. Älskar att jobba i butik! Men nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt ikväll. Kolla på massa bra filmer.

Och imorrn är det julafton. Kan verkligen inte tro det. Men sant är det. Har kameran på laddning nu så mer bilder ska ni få. Men ska somsagt bara ta det lugnt ikväll. Så vi hörs sen!


Vågat håret


Godmorgon sötnosar! Har precis vågat håret och ska nu klä på mig. Ska ju somsagt dra iväg och jobba så måste skynda mig lite. Men vi hörs mera senare. Puuuuss!

22 december

Hej snyggingar! Förlåt förlåt förlåt men har faktist inte hunnit skriva idag. Haft fullt upp hela tiden. Run tolv drog jag hem till linnea. Bytte julklappar och sa hejdå till varandra eftersom att hon ska upp till dalarna till tisdag :(. Going to miss ma crazzzy girl! Efter det tog jag bussen till julia. Chillade lite hemma hos henne sen drog vi ut på stan.

Kom hem sen runt fem. Åt maaat sen hade jag så jävla ont i huvet, eller har ioförsig haft det hela dagen så tog det lite lugnt. Sen på kvällen tränade jag och nu har jag precis dushat och flätat håret. Kör på lockigt imorrn. Lite smått gulligt och juligt! Har inte berättat det än men imorrn ska jag jobba. Så uppdateringen kommer suga lika mycket imorrn som den gjort idag. Tyvärr :(.

Ligger iallafall i sängen nu och ska antingen slå på tvn för det var någon film på trean? Eller så ska jag se på sex and the city. Hm.. Men kommer nog inte blogga mer idag. Vad jag tror iallafall. Ska upp tidigt imorrn. Så godnatt sötnosar! Sov så gott!

Åååå how cute?

Tja sötisar! Ska träna nu men berättar mer...

2011-12-22_20_53 (MMS)

Tja sötisar! Ska träna nu men berättar mer om min dag senare. Puuuuuss


My daaay!

Hej snyggingar! Har haft en superbra dag idaag. Träffade Julia vid tolv. Drog hem till henne ett tag, sen vidare mot grillen och åt lite gooott. Drog sedan runt på stan och köpte lite julklappisar. Sedan hem till henne igen och efter ett tag kom Frida. Snackade massa och hade det jätte trevligt.

Men är hemma nu somsagt och ska snart byta om till myskläder. Blir en myskväll ikväll. Men det är ju skönt det också. Ska kolla om jag och marcus kan åka iväg och köpa något gott till kvällen. Måste fira lite eftersom att det är lov :)? Och om 3 dagar är det julafton! Helt sjukt hur fort december har gått. Vi hörs senare!


FÖR NU ÄR DET JULLOV

FYFAN VA HÄÄÄÄRLIGT :D. Men dock väldigt onödig ''skoldag''. Gick till skolan runt nio, samlades i klassrummet, fikade, fick betyg sen kolla vi på någon show i aulan. Och nu äre jullov! Så jävla skönt. Blir iallafall och träffa julia idag. Fika osv. Saknat henne grymt mycket. Inte setts på typ hur länge som hellst.

Sitter iallafall hos päronen på jobbet nu och väntar på att Julia ska sluta. Men har inte så mycket mer att skriva om. Så vi hörs när vi hörs. Puss!


Precis tränat

Känns ju för jävla bra efteråt! Men är helt slut nu. Precis tagit en snabbdush och ska nu lägga mig i sängen och kolla på sex and the city. Sista dagen imorrn vilket innebär julshow och betyg. Nervöst nervöst nervöst. Fast inte såå jätte nervös egentligen. Fått reda på nästan alla mina betyg och jag vet ju vart jag ligger osv..

Men nu ska jag iallafall bädda ner mig i sängen. Har sovmorgon imorrn så alarmet är ställt på en timme senare än vanligt. Sköööönt. Vi hörs iallafall mer imorrn!

gammal bild från i somras. Fan va skönt att slippa stora jackor och ha på sig jeansjackan. Vill ha sommar nu tack!

Sista ''riktiga'' skoldagen

Hej allesammans! Haft en bra dag :)? Min har vart super. Började med att börja skolan tio över åtta, till halv tre. Då drog jag hem till mig med Linnea men dröjde inte lång tid innan vi drog igen. Drog då och köpte julklapp till mammi. Så nu är jag helt klar. Känns ju uuuuunderbart. Men sitter och kollar på project runway nu.

Men ikväll blire träning för min del iallafall. Bara så att ni vet ;). Var ju en vecka sen sist. Måste bli bättre. Kanske ett nyårslöfte? Börja träna oftare? Men påtal om annat.. Imorrn får jag loooov. Såg att några redan fått det idag. Men imorrn får jag det. Kommer bli helt underbart. Massa kul som händer julafton, nyår och danmark med världens bästavän! Kommer bli så jävla kul allting. Kommer helt enkelt bli skönt med lov. Håller ni inte med?

På måndag klockan 20:00 kommer jag sitta bänkad framför tvn





Mys framför tvn..

Fast så har ju ioförsig hela min dag sett ut idag.. Har så jäkla ont i magen och ont i huvet. Ska snart ta en tablett för järnbrist. Pappa hämtade ut det idag så¨jag hoppas att det ska bli bättre med min äckliga järnbrist. Men har inte så mycket mer att säga. Får bli det sista för idag iallafall. Orkar inte sitta vid datorn och så.

Ska även snart borsta tänderna sen lägga mig i sängen och kolla på sex and the city. Love it! Ajuste linnea för här ett tag också. Alltid lika kul att träffa bruden. Men nu ska jag borsta tänderna och ta fram kläder inför imorrn. Vi hörs imorrn!

Mat mat mat mat..

Är allt jag tänker på nu. Så jävla hungrig. Inte ätit så mycket idag så det är inte så konstigt. Väntar även på att bästis ska komma över. Myyyys. Mår iallafall mycket bättre nu. Har ju inte vart sjuk eller något. Bara haft ont i huvet och vart väldigt snurrig så imorrn blire skola för mig. Riktig taggaaaaaaaad. Nej men helt ärligt. Efter en dag hemma längtar jag faktist efter skolan. Man har alla sina vänner där osv..

Aja nu ska jag inte babbla på om ointressanta saker. Men har så jävla tråkigt. Håller på och ladda ner sex and the city s2. Så har något att kolla på iallafall. Men vi hörs senare!

Ååååååå från i somras. Saknar värmen :(

Det är inte bara jag som blir äldre..

..Min blogg blir även den äldre. Två år idag!



Hahahahahaha asså ser ni hur jävla mycke smink jag hade då och vart jag hade benan ska vi ju inte prata om.. Herregud!
Och hur mycket folk än tjatade på mig att hur fult det var att ha benan såå långt ner brydde jag mig inte. Jag tyckte om det och det var lixom ''jag''. Idag ångrar jag dock att jag gick ut sådär. Fan va pinsamt..


Och sen har vi då nu, idag. Jag har även förändrats mycket på personligheten. Hittat mig själv mer. Förut gömde jag mitt blyga jag bakom massa smink. Kan berott på hur osäker jag var. Men ändå. Jag har alltid varit mig själv. Och det kommer jag alltid att vara.

Hemma..

godmorgon finisar! Blev ingen skola för mig idag. Vaknade upp och var riktigt snurrig och är väldigt illamående nu. Jävla mens. men har precis dushat och sitter och kollar på beck just nu fast den är slut snart. äter även en sallad mamma köpte hem till mig. Så det är det jag gör nu. Sitter även i min morgonrock. Hihi. Men vi får väll ta och höras senare!

har inga nya bilder så fick bli en från i somras i danmark. ååå om mindre än två veckor åker jag igen. Fast + med en till stor familj och min bästavän ♥. Kommer bli så jävla kul!

Hörs mer imorrn

eller mindre? Måndag imorrn vilket innebär skola, vanliga lektioner osv.. Ja inte får vi någon vila. Men kort dag s slutar runt ett + att det är lov på onsdag. Iallafall får bli sista inlägget för idag för tänkte tvätta ansiktet, borsta tänderna osv sen kolla på beck som börjar nio.

Just nu sitter jag och kollar på copycats singers som dessutom min kompis Mannes pappa är med i. Så det är ju jätte coolt. Men somsagt hörs mer imorrn. Godnatt älsklingar, sov så gott!

bíld från weheartit.com vill också ha pojkvän :(


pics från igår





tummen upp för en kanooon kväll!

Youre love is my drug

Hej hej och hemskt mycket hej! Drog hem till linnea runt ett/två och mös med min bästis. Kollade på smurf filmen som var skitbra. Trodde inte det, men hade fel helt enkelt. Iallafall så är jag hemma nu och ligger i sängen med datan på magen och lyssnar på spotifyy- mange bjuder. Min nya drog typ. Hehehehehe skämt åsido. Håller på och ladda ner sex and the city serien iallafall. Hade alla avsnitt men eftersom att jag var tvungen att rensa datorn så gick ju även det bort. Och då är det så jävla jobbigt att ladda om det lixom. Jobbigt läge där mannen. Nä men nu ska jag inte va jobbig. Har dock jävligt tråkigt. Då man bara får sååån stor lust att dansa till musiken man lyssnar på. ÅÅÅÅÅh känsla. Men hörrni nu ska jag inte tråka ut er. Vi hörs!

dagens outfit då också. Nytt linne från Lindex!

Pyntat granen




För första gången i December får man lite julkänsla. Ååååååh ♥

godmorgon..

Godmorgon solstrålar! Vaknade för ett tag sen men ska strax dra mig upp ur sängen och slänga mig in i dushen. Känner mig för jävla ofräsh. Vet ännu inte hur dagens planer ser ut. Men mer uppdate om det senare. Ajuste sen ska ni få lite pics från igår också. Men dom kommer senare. Hörs sen!

bjuder även på en himlans gammal bild. Två/tre år sen? Kommer fan inte ihåg! Kolla bara hur kort mitt hår va där..

girlsnight

Hej sötisar! Har inte hunnit blogga något alls idag så hade tänkt att berätta lite om min dag. Klockan nio ringde alarmet på mobilen, men var vaken lååångt innan det. Hm unda varför? Iallafall upp och dusha, fixa mig osv osv.. Sen hämta pappa mig i regnet så åkte vi till jobbet och hjälpte han och mamma i deras klädaffär. Stog i kassan, slog in, hjälpte kunder osv. Runt två träffa jag linnea och Natta. Köpte presenter till alice sen vare lite fix his mig sen runt fem träffades vi alla (jag, linnea, nathalie,hanna och alice) på ica och handla massa gott. Drog vidare hem till alice då vi gjorde iordning mat och hade det supermys. Orkar inte berätta så mycket men hade en grymt bra kväll. All because of you girls ♥. Nu ska jag kolla på film sen sova. Bilder får ni imorrn. GODNATT!

ooh baby want some more baby

Har sån otrolig mensverk. Men gud vad kul att läsa om.. Nää inte riktigt va? Så därför tänker jag tvätta bort sminket nu, borsta tänderna osv och lägga mig i sängen PÅ MAGE. Imorrn är det lördag och jag kommer tyvärr inte hinna blogga så mycket. Fullt upp hela dagen. Men någon gång hörs vi iallafall. Godnatt!

lyssnar även på denna för tillfället. Jätte gammal men sjuuukt bra. ♥florida

Before I die












''Alla manglar på nu''


ta-hand-om-mig-själv kväll

Ja så ser min kväll ut. Mår inte så jätte bra pga mensverk. Har oftast vääldigt ont i magen,ryggen och mår jätte illa och det har jag nu. Så blir väll att ta det lugnt. Men det är ju mysigt det med. Vila upp mig lite inför imorrn då jag först ska jobba. Börjar elva till två, sen tjejmiddag. Fira alice! Kommer bli en superdag helt enkelt. Men nu ska jag mysa ner mig i sängen med movies. Håller redan på att ladda ner. Hörs sen!

skulle inte tacka nej till att komma till ett sånt här paradis nu, själv åker man om 9 månader! Wohooo :D

FÅTT TILLBAKA MIN BABY

Hej sötnosaaaar! Fått tillbaka min dator nu. Så nu är den heeeelt klar. För er som missat det så har jag inte haft den på typ 1/2 månader massa datastrul helt enkelt. Men nu funkar den suuuper bra. Dock ingnting kvar på datan. Inga bilder, inte utorrent, spotify nothing. Så ska ladda ner massa nu. Hööörs :D

work out


Nu blire träning och till det Top model. Peeeerfekt :D

work out


Nu blire träning och till det Top model. Peeeerfekt :D

FÅR MIN DATOR SNART!!

Hej på er alla fina! Har inte bloggat på riktigt länge. Men har haft massa datastrul. Först funka inte internetet, sen när jag fick tillbaka det funka det fortfarande det inte. Så efter 4 veckor utan det fick jag lämna in min dator. så nu är den på lagning. Men han som lagar den ringde hem hit förut och fråga massa saker så datan ska iallafall va klar någon gång i veckan. Ååååååååå va jag längtat! Har knappt klarat mig utan min dator, internet och allt. Har haft massa inlämningar osv.. Men snart såå. Iallafall så rullar livet på. Ganska chill :D. Fått reda på lite betyg som jag är väldigt nöjd med. Får hoppas att jag kan få fler bra betyg. Men vi hörs väll när jag fått tillbaka min dator då? Hare bra!

Btw.... Imorrn bokar pappa resa till grekland :D :D :D :D :D

Big wants


Victoria Secret Fashionshow


ååååå känsla♥

Hej sötnosar! Har inte bloggat idag för ha...

Hej sötnosar! Har inte bloggat idag för har inte haft någon lust faktist. Så tråkigt att blogga via.mobilen så jag tar en liten bloggpaus. Tillbaka när ni som minst anar det. Puss :)!


And just like that youre out of my life bo...

2011-09-13_07_47 (MMS)

And just like that youre out of my life booooom


Hej sötnosar! Jobbat på konditoriet idag m...

2011-10-02_12_51 (MMS)

Hej sötnosar! Jobbat på konditoriet idag med. Full rulle hela dagen så är helt dödnu. Hade iallafall en grym kväll igår med linnea manne linus calle och sofie.spelade rappa kalja och kolla på film. Slutade med att linnea sov över hos mig.men kollar på film just nu så vi hörs väll senare!


Luktar bageri. Nu in i dushen !

2011-12-03_17_54 (MMS)

Luktar bageri. Nu in i dushen !


åh herre va trött jag är i kroppen..

Hej sötisar :D! Orkade inte blogga igår men hade en riktigt trevlig kväll. Hemma hos linnea med linus och simon. Kolla på skräckis och sunes jul och åt massa gott! Tyvärr var jag tvungen att dra hem runt halv tolv för skulle upp och jobba tidigt idag... Så imorrse ringde klockan på halv åtta. Bara upp å dusha och fixa mig lite smått. Så har jobbat på konditoriet hela dagen och det har vart marknad i hamnen vilket innebär fullt upp hela tiden. Kan inte tänka mig en stund då det var lugnt i kafeet faktist. Men dagen har gått snabbt och nu är jag hemma. Så ska chilla lite sen blire att träffa linnea ikväll. Men mer om det senare. Puss!

Sjukhuset..

Godmorgon! Hoppas ni har sovit bättre än mig. Jag har sovit väääldigt dåligt. Igårkväll när jag satt och åt nötter med skal på så fastnade skalet i halsen. Det var väldigt irreterande och jag trodde att det skulle gå bort. Men det gjorde inte det. Så låg och irreterade mig på det hela natten. Imorrse åkte mamma och jag till sjukhuset för att försöka få bort det. Men skalet låg så långt ner i halsen att jag fick kvälvningar när doktorn håll på och peta och försöka få bort det. Eftersom att det inte var så alvarligt kommer det inte att kunna skada min hals och det ska gå bort av sig själv. Hoppas jag..Menmen sitter på praoen nu och gör inte såååå mycket. Sista dagen också :(. Vill inte tillbaka till skolan! Men två veckor kan man nog stå ut...;)

1 december

När julkalendern börjar, det är då man börjar fatta att det inte alls är långt kvar till julafton. Men frågan är ju fortfarande, vart fan är snön?!
Hej på er iallafall! torsdag idag dååå. Hände inget specielt på praoen. Efter praoen drog jag och linnea iallafall hem till mig och åt soppa och kolla på film. Så mysigt att bara sitta inne i sånt här väder. Man blåser ju nästan omkull. Ikväll har jag iallafall gjort lite plugg. Men hade tänkt att vara lite social mot mina päron vilket jag inte är så ofta.

gammal bild. snyyyyyyyyygg

lööönch

Hola amigos :D. Precis vart och ätit lunch tillsammans med Linnea och Sebastian. Fick bli en supergod kycklingsallad! Har ju fortfarande prao men det här är näst sista dagen. Sen äre back to hell :(. Men lite skönt att jag bara går i skolan i 2 veckor sen är det jullov. Gud så fort det går!! Dock är jag lite nervös över mina betyg eftersom att jag inte fått reda på så jätte många än, alltså hur jag ligger till. Men det löser nog sig. Men nu ska jag fortsätta med lite plugg... Very funny! ciaaao
Btw tack så mycket för länken http://elliu.blogg.se/. Värd att besöka!

Godmorgon babes! Orkade inte klä upp mig s...

2011-12-01_09_54 (MMS)

Godmorgon babes! Orkade inte klä upp mig så jätte mycket idag så fick bli ett par nya jeans och ed hardy tjocktröja från grekland. Ska börja röra mig mot praoen nu. Fick lite sovmorgon ;)..


RSS 2.0