inspiration


Godmorgon

Godmorgon! Har ni sovit gott (även om ni aldrig svarar, menmen)? Jag har sovit superbra! Vaknade för inte alls så länge sen men har redan hunnit dusha. Idag ska jag träffa min bästis! Äntligen kommer linnea hem från dalarna. Hon har somsagt vart där hela helgen, och jag tror aldrig att jag har haft en sån här tråkig helg i hela mitt liv. Ska iallafall träffa henne när hon kommer ikväll och lite senare ska jag följa med hon och hennes mamma på husesyn. Så det blir spännande! Men ska välja ut lite kläder nu. Btwwww städade min garderob igår och gud så fin den blev. Riktigt nöjd :D. Haha, aja hörs väll sen då!


önska dock att min garderob såg lite mera ut såhär..

Något riktigt läskigt..

Imorrse när jag och mamma satt i vardagsrummet och kollade på en film ser jag utanför fönstret en gubbe som står PÅ vårat staket, från grannarna. Tänkte att det kanske var en byggubbe som gjorde något hos grannarna. Men sen hoppade han ner från staketet och gick över våran altan och skulle hoppa över till våra andra grannar, men där kom han inte över så då tog han av sig strumporna och gick runt. Visst låter det helt wierd? Hände precis! Hoppas man inte hör att han gjort inbrott hos någon eller något. Gubben å andra sidan såg inte heller helt frisk ut. Jätte slitna kläder och långt blont hår. Hm..

En riktigt bra låt och jätte söt video!


Aaaaw :D

FEST I HELA HUSET

Eller njaa inte här direkt-hos grannarna. Dunkar i golv, tak och väggar. Kan man säga så? Inte vet jag. Min brorsa är iallafall där så kanske drar över en sväng ;). Nej det tänker jag inte. Har precis borstat tänderna och ligger redan i sängen. Så rolig var min halloween. Fast det är väll ändå inte halloween idag? Aja skitsamma. Men sov så gott så hörs vi imorrn!


marknad

Hej babes! Sorry för uppdateringen men jag har ju faktist lov och helg? Iallafall... Drog ner på stan idag och träffade julia. Super längesen jag träffa henne så det var riktigt trevligt. Drog runt lite i centrum iallafall. Var marknad men hittade ingenting. Nu är jag iallafall hemma och har precis kollat på film med mami. Ska bara ta det lugnt ikväll. Men vi hörs senare!

Blogg.se funkade inte igår???

Godmorgon! Igår gick det inte ens att komma in på blogg.se så var därför jag inte bloggade på hela dagen. Men godmorgon somsagt. Ska dra mig upp ur sängen nu och hoppa in i dushen. Hörs!


sol,fest och oroliga föräldrar


så jääävla bra!

ddddushen

Hej babes! Sitter och håller på med en no inlämning. Ska vara inne imorrn och är snart klar. Woho! Har bara en fråga kvar men den kunde man lämna in efter lovet. Så skönt att det är sista dagen imorrn sen är det lov en vecka. Har iallafall vart med min bästis idag. Jag och linnea drog hem till mig och bara tog det lugnt. Kollade på en film. Men ska hoppa in i dushen nu så hörs om ett tag! 


haninge idag igen

Hej! Drog in till haninge idag igen. Men inte för att shoppa, följde med linnea då hon skulle lämna in ett cv för en preogrej. Åt även lunch/middag på cafe momo. Foccacia med currydressing. Jaja ligger i sängen nu och ska kolla på film eller något. Hörs imorrn! puss


I look just like my fucking day

Nu blire sex and the city för mig. Hörs imorrn!


Cause perfect didn't feel so perfect


ska hoppa in i dushen och sjunga lite nu. Hörs ♥

ett tips från mig till dig

Älskar ni chai latte lika mycket som mig? Då tycker jag att ni ska köpa chai ''pullvret'' från espresso house. Står att det är the men smakar med som latte, fast lite tunnare. Så här göru!

chai pullvret, stor kopp, mjölk och vatten!

halva koppen ska vara mjölk och halva ska vara vatten. ( ca 1 dl vatten och 1 dl mjölk)

sen värmer du vattnet och mjölken i micron på 2 minuter 

sedan 2 matskedar av pullvret. Går självklart att ta mer eller mindre, beror helt på hur starkt eller svagt man vill ha

sen är det klart! Och om man vill kan man dra på lite kanel, brukar göra det på jobbet ;)


Åh va jag ska se den här på bio


haninge

heej! Haft en bra dag?  Min har vart toppen. Först var jag i skolan till typ ett, slutade, drog hem ett tag. Tog tåget till vh, bytte till bussen, shoppade lite, spännde tandställningen och åkte hem. Ska äta aldelles strax. Hörde något om att det skulle bli hamburgetallrik? Mums! Får se hur det går dock, väldigt öm i munnen :(. Aja hörs snart!

gina tricot 199 kr

h&m 30 kr st

espresso house 79 kr tror jag?

ur& penn 50 kr

2 månader och 8 dagar kvar!!

Två månader och åtta dagar kvar tills jag och linnea åker till Danmark. ÅÅ kommer bli så kul! Lite info här; åker med mina päron+en familj till och deras barn, borta 3 nätter, eget rum, uppe hela natten. Shit kommer ha så galet kul! Så om 2 månader och 8 dagar säger vi; danmark here we come! 


lite bilder från när jag vart där tidigare, vissa från i somras och vissa från förra sommaren!

Imorgon..

Hej babes! Får bli ett inställt inlägg nu, men idag ska jag iallafall till haninge och spänna tandställningen. Wihu så kul. Nja.. Btw visst visste dom flesta att jag hade det? Jaa, har ju lagt ut bilder också ;). Haha. Iallafall så kommer vara där typ hela dagen. Blir nog även lite shopping. Såå sugen på att köpa en ny garderob. Tro mig, min garderob är ett bombnedslag. Och jag behöver nya kläder.. Men måste även ta reda på vilken tid jag ska vara hos tandläkarn.. Hm.. Aja nu vet ni varför jag inte kommer att blogga så mycket idag!

Det är sjukt hur mycke jag saknar sommaren..




städat mitt rum

Hej! Har precis städat klart mitt rum. Innan det var jag ute och åkte med päronen. Träffade på min chef så fick min lön. Senare drog vi hemmåt. Så nu har jag precis städat. Tummen upp :D. Ska börja fixa mig lite för tror att jag skulle träffa linnea senare? I hope so! Men ni får ha en bra dag så hörs vi. Puss


sunday

godmorgon! Ska dusha och äta frukost nu. Hörs senare!


danmark med bästis!

vet ni vad jag ska göra dagen efter nyår (klart ni inte vet)? Då ska jag nämligen tillsammans med linnea åka till danmark! Har vart där ett par gånger nu men kommer bli så sjukt kul att min bästa vän ska följa med! 

en liten bild från när jag sist var där (i somras) ååå det är så fint!

Dagens outfit


fick bli en urgammal t-shirt jag hitta, gina jeansen och min ursnygga klocka! Nu bara sminket kvar, woho :D

Weheartit, my drug







My night babes!

Godmorgon! Hann inte blogga igår för nån timme efter jag kom hem från skolan drog jag och linnea till thaibaren och träffade upp Hanna och Nathalie! Käka thaimat sen drog vi vidare till konsum och köpte lite gott, sen vidare till nathalie och kolla på idol och massa mys. Var hemma lite efter elva däckade nästan på direkten. Men idag äre lördag. Har precis dushat och sitter och lyssnar på spotify. Premium is the shit! Men ska strax fixa mig sen blire nog att träffa linnea och theo? Hörs!
'
maten igår. Såå gott!

So so so sooo

Heeej! Har precis skickat iväg min soinlämning. Sköööönt. Förövrigt så har jag först vart i skolan idag, haft spanska prov som gick super. Efter skolan drog jag och linnea hem till mig och ba tog det lugnt. Sen käka vi och aaa orkar inte berätta allt. Ska dusha nu sen blire sängen. Vi hörs!

åh så glad!

Suttit och pluggat som en galning i ca 2 timmar. Och tro mig, det har verkligen hjälpt. Så är redo infår spanska prov imorrn! Eller prov och prov, ska kunna skriva ett brev på spanska..Jaja nu ska jag plugga lite engelska. Alltid något ;). Vi hörs imorrn!

bilden är sååå hemsk på mig, men himlen är underbart vacker och så är min bästavän också. Love you!

Gymnasieguiden

Heej! Kom hem för en liten stund sen. Vart i skolan till fyra, sen åkte jag hem med linnea en liten stund till henne och nu är jag hemma och har precis bläddrat lite i gymnasieguiden som hamnade i brevlådan. Tror jag vet vilket gymnasium och vilken linje jag vill gå i ;). Meeen ska plugga lite spanish nu. hörs!




skolan går ju faktist före..

Hello! Idag har jag faktist inte tänkt mycket alls på er bloggläsare. Sorry men that's the truth. Har haft lite plugg i skallen och lite chill faktist. Inte orkat sätta på datan ens idag typ. Men here i am once again. Ska faktist ta och titta lite på min favorit serie nu. Sex and the city. Den absoluta bästa serien innan jag slocknar. Men nu ska jag checka lite bloggar så hörs vi väll imorrn. Puss :D.
btw uppdateringen imorrn kommer att suga, hemma runt fem, sen kommer jag plugga stenhårt till spanskaprovet som är på torsdag!

oj så gammal bild!

kollar på resor..

Sitter inne på vings hemsida nu och kollar på resor tillsammans med familjen. Längtar tillbaka somfan till grekland :(. värmen, havet, gamla stan, MAATEN! Bjuder sålänge på några bilder från den underbara veckan i rhodos










ååå ta mig tillbaka!



we found love

Hej babes! Måndag, måndag mådag. Ny vecka, nya problem. Nejrå dagen har vart riktigt chill. Sluta kvart i ett som alla andra måndagar. Drog hem, plugga lite sen kom linnea och vi chilla lite. Drog sedan till ica och fick med mig hem en skrubb som är bra för hyn. Men blir väll att plugga ikväll. Ska dusha lite senare och testa skrubben. Hör senare snyggingar!

dryga 50 lappen

uppdateringen..

sorry babes för att jag inte har kunnat hålla upp uppdateringen för er. Men har haft fullt upp hela helgen.
Fredag: Tjejmiddag. Träffade alla brudar hemma hos hanna, åt efterrätt, kolla på idol och sedan insidious. hade det helt enkelt awesome!

(från linneas blogg)
Lördag: Tog det lugnt, drog med linnea och hennes mamma och kolla på lägenhet. På kvällen var vi med ahmed. Drog runt lite sen hem till mig en snabbig.
Söndag: Började med att jag vakna runt åtta/halv nio då jag fick reda på att jag skulle jobba en snabbis på konditoriet. Så skyndade mig dit och jobbade till tolv. Sen kom linnea, mamma och pappa och då åkte vi till jordbro och kollade på huuuund (fransk bulldog). Så i vår får vi en liten hona. AAAAW! Resten av dagen blev det movietime. Och på kvällen pluggade jag! Såå nu vet ni vad jag gjort i helgen. En ganska händelserik helg. Men i like it! Nu ska jag fixa mig sen dra till skolan. Vi hörs!

girls night

yes det står på schemat idag. Ska dusha nu, sen fixa mig +packa sen blire att käka och seeen hem till hanna där girlsen är. Blir tjejkväll hos hanna med linnea, alice, nathalie, johanna och magdis. Kommer bli en grym kväll och kameran hänger med. Så ska dusha nu så hörs vi väll imorrn? kanske senare om jag hinner. Ha en bra fredag annars för det kommer jag ha. Puss!

fullt upp

sorry men får bli ett kort inlägg nu. Fixat och donat till tjejmiddagen som är imorrn. Åååå kommer bli så kul! Massa bilder och dålig uppdatering tyvärr. Hörs mer imorrn!

pretty damn cool

Hej babes! Precis dushat nu och blir väll sängen för mig. sex and the city is the shit! Men vi hörs imorrn då. Har lång dag men hörs väll någongång. Puss!
btw ni har väll hört om 15 åringen som avgjorde matchen igår? Känner faktist killen och har umgåtts med honom ett par gånger. Jätte coolt och är så glad för hans skull! 



redan börjat leta efter balklänning..


hittat massa snygga klänningar inne på nelly.com, men ingen som föll mig direkt i smaken. Visst dom är jätte fina men tror inte att jag skulle våga beställa hem min balklänning. Blir nog så att jag åker in till stan med mammi och letar runt. Väldigt sugen på en långklänning, men skulle det passa till en som är typ 155? Hm..

candy and money



tack morfar! ♥

pluggpluggplugg

åååå blir galen, så jävla mycke plugg!


orientering

Hej babes! Såååå glad över att denna dag är avklarad. Var nämligen ''tävlingen'' i orientering och jag rent ut sagt hatar orientering. Men var inte så farligt idag, ganska kul faktist! Dock ramla jag i träsket. Dom där jävla träsken är ett stort minus. Sprang iallafall tillsammans med alice och natta vilket faktist gick jätte bra. Nu hoppas man på en placering bara ;). Meeeeen nu ska jag fixa och dona lite med en nogrej. Hörs!


sängen + movie

yes ni hörde rätt. Nu blire sängen och film för mig. Precis dushat nu, gjort mig fräsh osv.. Taggar inför orientering imorrn. Kommer bli så kul för orientering är jätte roligt.. Nä det är det inte. Får väll göra det bästa av saken. Massa girltalk med bästis. Om hon blir frisk nu bara. BLI FRISK LINNEA! Jaja det var nog allt. Hörs imorrn!

bild från imorrse, trött och ful. Nya halsduken på också. Från gina!

Tack nathalie!

taack för att du hjälpte mig lite med non. Det hjälpte ska du veta! Tack för att du även är en bra vän, love you! ♥

♥♥♥

-

sorry för uppdateringen idag, har skrivit rent en nouppgift som tagit enda till eftermiddagen till nu. Nu ska jag dusha så hörs vi väll kanske senare

Snälla

snälla du är den enda kvar, bli bra nu, var stark som du alltid vart ♥

inspiration- make up store




spakväll


I ♥ it

seg dag

Hej babes! Ja då vare måndag, tråkigt men sant. En lite skönarr grej är att det även är närmare till höstlovet nu. Tre veckor typ! Iallafall vart i skolan idag till kvart i ett, sen åkte jag och mami in till haninge en snabbis. Fick med mig en halsstuk, en mascara och lösögonfransar till helgen. Åt sedan på donken. Är hemma nu och ska avsluta med noarbete som ska vara inne på onsdag. Så ska renskriva det på datorn och sedan skicka iväg det.  Skönt att ha det klart. Hörs senare!

bästavän, love you!

Where are you mr right?


vårat hotellrum i rhodos!


köket

vardagsrummet+ballkongen

sovrum 1

sovrum 2

badrum 1
badrum 2
dåliga bilder men ajaaaaaaaa, längtar tillbaka väldigt väldigt mycket :(. Två veckor sen jag kom hem och tre veckor sen jag åkte. wääää

gjort en hel del my friends..

Hello there! Gömde heeelt bort igår att jag inte sagt att jag skulle sova hos linnea, så glömde lixom berätta det ;). Iallafall sov jag hos henne igår! Hade det supermysigt och skulle vart med några boys men vart inte av, tillslut kom manne över och då kollade vi på filmer. Var även ensamma hemma hos linnea eftersom att hennes mamma var på någon grej. Jaja Idag har vi dragit runt i hela sverige (nynäs) och fotat till en bilduppgift. Vi orkade inte igår så fick bli så att vi gjorde det idag istället. Men är hemma nu och har precis dushat. Ska kolla på tv eller något, hööörs!

så glaaad

för det första ringde mamma och väckte mig tio imorrse. typiskt va? Men då berättade hon att nästa söndag (asså inte imorrn utan nästan) ska vi åka och kolla på en hund. För er som inte visste det så har jag en hund faktist. Yes en fransk bulldog vid namn pelle, så blir att åka och kolla på en likadan. Ååååå cutietimes! Sen såg jag även att mamma köpt en sportbh till mig. Det behövdes verkligen nu när jag ska börja träna!

Godmorgon iallafall! Har precis dushat och gjort mig väldigt väldigt fräsh. Haha närå, ska fixa mig lite sen blire att dra ut och fota med linnea till en bilduppgift. Sååå ska fixa mig lite så hörs vi under dagen?Puss!

tack tack taaaaack!

crazy night

oherre säger jag bara. Kvällen började hemma hos mig, only me and linnea. Och vi hade verkligen ingenting att göra. Typ helt mobbade? Efter ett tag drog vi ut och mötte ahmed. Drog hem till mig, kolla idol och åt gooodis. Sen lite senare kom josh och samuel. Assåå crazy night. Orkar inte berätta men har haft såå sjukt kul. Inte skrattat så mycket på länge? Men nu blire sängen och sex and the city för mig. Hörs imorrn!


FÖR NU ÄR DET FREDAAAG

Så jävla härligt. Eller vad säger ni? Haft en ganska chill dag. På non vare bio i aulan. Chiiiiiiill. Nu blire käk sen utgång? Hörs väll någon gång. Puss på er!


varför jag inte bloggat idag

Börjar tio över åtta på morgonen, slutar halv fyra, går hem umgås med linnea, kollar på svampbob fyrkant och spenderar resten av kvällen att bli klar med en sogrej.Nu vet ni! Har precis dushat nu iallafall och gjort mig riktigt riktigt fräääsh inför imorgon. Vad händer dåå? Jo det är fredag och vi får se helt enkelt vad dagen och kvällen bjuder på. Nu blire iallafall satc så hörs vi väll mer imorrn då. Puss!

dagens outfit, sorry orkade inte ta någon bättre bild. Men ganska skööön outfit

my new haircolor


färgat håret

Föööörlåt för uppateringen. Igår satt jag 3/4 timmar i sträck och pluggade engelska. Och snacka om att det hjälpte. Men idag då. Haft prov och lång dag i skolan. Slutade runt fyra tiden och då åkte jag hem med linnea till henne och bara hängde. Nä men chilla tyyyp.

När jag kom hem färgade min mamma mitt hår. Vilken färg tror ni att det blev? Blondt, rött, grönt, orange,kanske gult? Nä men fick bli mörk brunt. Typ svart. But do you know whaaat? I like it. Har dock inte hunnit ta bild och sitter vid brorsans dator men bild kommer. Men är skittrött så blir tv med familjen. Gud så skönt det faktist kan vara att umgås med dom lite också. Jaja vi hörs!

oldie!

sååå coolt


Som dom flesta av er kanske redan visste så har ju Whitney Port designat kläder till bikbok som kommer ut nu i höst. Den 5 oktober kommer hennes kläder att finnas i stockholm i Gallerian och hon kommer även vara där. Coolt va?!

tandläkarn

Helluuuuu. Haft en bra dag? Min har vart helt okej. Först vare skolan som gällde. Lite smått skön dag. Slutade kvart i ett som jag gör varje måndag. Drog till haninge, lagade tandställningen. Visst visste ni att jag hade det? Iallafall efter det köpte jag en chailatte och när jag skulle betala FUNKADE INTE DERAS KORTGREJ. Så hade tjejen fixat min latte och ba; ah din latte står där. Och eftersom att jag inte pallade ta ut pengar så provade jag igen men då funkade det inte. Så killen bakom mig ba; här jag betalar för två stora latte. Vart sååå glad och det gjorde verkligen min dag. Tack tack tack tack taaaack så mycket! Nu blire mys med familjen. Tror vi skulle spela finns i sjön? Haha!

dagens outfit! Körde på mina favojeans från gina och en skön NY vit stickad tröja från bikbok!

satc


nu blire sex and the city. As the geek iam. Hörs imorrn!

dusheeen

Hej babes! Har haft en sån otroligt jäkla skön dag. Myst framför en rulle med bästa vännen. Har iaf precis skickat en svenskagrej till min svenskalärare. Skulle vart inne i fredags typ. ouups. Så nu ska jag dusha och så. Blir väll sängen sen? Kolla på film i think. Puss!




fyra bilder från när jag var i Lindos över dagen i Grekland. Så otroligt fin liten ö. Red även åsna där. Så jävla kul!

hissar!




hissar maten i grekland veeerkligen! Dom här rätterna åt jag nog varje kväll? haha märks att jag gillar kyckling? Men vafan jag tror nog att jag ska gifta mig med en grek. För matens skull

godmorgon snyggingar!

Sovit gott :D? Det har jag. Eller somnade sent och vaknade tidigt men är iallafall inte trött så det är ju bra. Idag blire iallafall filmmys hemma hos linnea. Så kör på mjukiskläder. Är ju söndag trotsallt. Har iallafall precis tagit en lång dush, fixat mig lite snabbt så ska borsta tänderna nu för er som ville veta. Blir nog dålig uppdatering idag men ska fixa lite tidsinställda inlägg. Om det funkar? Har inte funkat för mig nu ett par dagar.. Annars så hörs vi väll när vi hörs!


you looking at me but i'm looking trough you

kom precis hem. Hade en jättekul kväll. började med att jag och linnea drog hem till maxx sen kom samuel, edvin och ahmed . Sååå kollade på film då sen drog vi ut lite snabbt. Träffade på josh, viktor och danne och gick med dom lite. Är hemma nu iallafall och ska borsta tänderna och ta bort sminket. Hörs imorrn!

ååå ta mig tillbaks till värmen :(

lite snabbt sådääär

godmorgon babes! Hade en grym kväll igår. Eller ja slutade lite konstigt. Haha. Iallafall slutade med att linnea sov hos mig så nu står hon i dushen och efter henne ska jag dusha. Blir att käka på ph med några vänner. Hörs!

RSS 2.0